neděle 3. března 2024

12. Středa (část třetí)

Jak jsem slíbila, přidávám Středu. Sára ji s laskavým svolením uvolnila ze zajetí :-)


Společně sešli do přízemí kongresové haly, kde byl pro dnešní večer zřízen provizorní taneční parket. Už z dálky na ně mával profesor Parker se ženou, protože jim drželi místo u svého stolu. Severus nenápadně chytil Hermionu za ruku, aby působili více přesvědčivě a spolu s ní zamířil za Parkerovými.

Přivítali se a velmi plynule se rozjela i debata týkající se jak jinak než lektvarů. Naštěstí i paní Parkerová měla vzdělání v tomto oboru, takže hovor přecházel z jedné dvojice na druhou a oni si vyměňovali své dosud získané poznatky z letošního kongresu.

Ale po chvíli už jim ani toto téma zdaleka nestačilo a hovor se začínal pomalu ale jistě točit jiným směrem. Hermiona i Severus velmi brzy vycítili, že se z nich snaží Parkerovi vytáhnout podrobnosti o jejich vztahu, což bylo velmi ožehavé téma. Severus tomu tedy po velmi výrazném očním rozhovoru učinil přítrž, když vyzval Hermionu k tanci.

Tančili spolu nejprve několik základních tanců. Severus se divil sám sobě, jak je možné, že si ještě vybavuje základní kroky, ale na druhou stranu valčík opravdu zvládne každý. Problém mu začalo dělat tango, což vycítila i Hermiona na svých lodičkách.

Vzájemnou domluvou došli k závěru, že se tu nebudou pokoušet o přílišné taneční kreace a raději se odešli osvěžit k baru. Nakonec nezůstalo jen u osvěžení a toho večera se už ke stolu manželů Parkerových zapomněli vrátit. Strávili na baru neuvěřitelně dlouhou dobu a stejně jako včera se bavili o naprosto obyčejných věcech, jejichž obyčejnost stoupala s množstvím vypitého šampaňského, které bylo mimo jiné bez jahod. Což samozřejmě Hermiona neopomněla Severusovi připomenout. Ten jí už v mírném alkoholovém opojení slíbil, že jí jahody dodá, a že pro ně klidně zajde i k dvanácti měsíčkům. Hermiona se v tu chvíli rozesmála a v návalu endorfinů, které zaplavily její krevní řečiště, nekontrolovatelně naklonila svou sklenku s šumivým nápojem. Naštěstí v ní bylo množství na jeden lok, ale i tak to způsobilo na Severusových kalhotách nemalou skvrnu. A zrovna v tak nevhodných místech.

Hermiona se rozesmála ještě víc, ale pohotově se natáhla za ubrouskem a přiložila ho na postižené místo ve snaze vysušit přebytečnou tekutinu. Ráda by to udělala hůlkou, sušící kouzlo patřilo do první kategorie, ale nechala ji na pokoji, protože usoudila, že ji nebude potřebovat. Navíc nevěděla, kam by si ji dala.

Severus naštěstí svou měl. Hermiona mu ji chtěla už už vytrhnout a odstranit škody, které napáchala, ale on jí s úsměvem ucukl.

„Nezlobte se, slečno Grangerová, ale jakkoliv jste jistě skvělá čarodějka, nerad bych, aby se můj rozkrok ocitl v nebezpečí. A tím by vaše ruka s hůlkou v ruce nepochybně byla,“ věnoval jí mírně opilý úsměv a sám si kalhoty usušil.

Hermiona pokrčila rameny a objednala jim další pití. Jakmile vyprázdnili své skleničky, Severus ji chytil za ruku a táhl na taneční parket. Hermionu to překvapilo, protože včera to byla ona, kdo ho tam za žádnou cenu nemohl dostat. Ale na Severuse zřejmě zapůsobila zvýšená hladina alkoholu v krvi, protože měl chuť přivinout si to ďábelsky rozkošné stvoření naproti sobě do náruče. A to by jen tak nemohl. Tedy mohl, ostatním by to divné nepřišlo, ale paradoxně by to nejdivnější přišlo zřejmě právě Grangerové. Odvedl si ji tedy na parket a uvěznil ve své naruči.

Z reproduktorů nad jejich hlavami se ozývaly pomalé tóny, čehož hodlal Severus náležitě využít. Umístil svou ruku na její kříž. Níž by si to nedovolil, ale takhle mu to prozatím stačilo. Druhou uchopil její dlaň do své a palcem přejel něžně po její vnitřní straně.

Hermiona se na něj tak nějak zvláštně podívala, když to udělal. Nemohl ten pohled definovat, ale nepřišla mu, že by jí to vadilo. Ona udělala pravý opak toho, co čekal. Ještě víc se k němu přimkla a položila si hlavu na jeho rameno. Neodolal a tvář na malý moment zabořil do jejích vlasů. Neucukla.

Nepřestával palcem laskat vnitřní stranu její ruky a pomalu se s ní pohupoval do rytmu. Užíval si blízkost ženy ve svém náručí, a nemohl se ubránit žáru, který ho začal spalovat zevnitř. Její tělo přitisknuté na tom jeho s ním dělalo divy. Nejraději by ji políbil. Tady přede všemi. Měl na ni strašnou chuť. Jen netušil, zda je to tím, že není zcela ve své kůži, nebo jen alkohol povolil jeho ovládání a pravé city vyplouvají na povrch.

Cítil, jak mu Hermiona zvláčněla v náruči. Jak se jím nechala vést a zřejmě stejně jako on vnímá intenzivní blízkost toho druhého.

Hudba dohrála. Se zasněným pohledem se od něj odtrhla a pohlédla mu do očí.

„Je tu vydýchaný vzduch, půjdu na chvíli na balkon,“ obeznámila ho se svými úmysly. Severus si ve chvíli, kdy zmizela za závěsem vedoucím na terasu, v duchu vynadal, že jí nenabídl doprovod. Mohl být ještě nějakou chvíli v její nenadále příjemné společnosti.

Rozhodl se to napravit. Došel si k baru pro další sklenku šampaňského a rychle ji do sebe obrátil. Potřeboval se trochu povzbudit. Vzal si na cestu preventivně ještě jednu a vydal se za ní.

Stála na balkoně zády k němu. Dlaněmi se opírala o chladný kámen, jako by se snažila uhasit horkost, která z ní sálala při tanci.

Jeho štíhlé prsty svíraly sklenku šampaňského, se kterou si bezděčně pohrával. Sledoval, jak jí vítr naráží do obličeje a ona vůbec nevzdoruje, ba naopak zvedá bradu, aby mu obnažila svůj krk a dekolt.

Zatoužil být tím větrem. Ochutnat její pokožku v místech, kde ji laskal večerní vánek.

Uvažoval, v tu chvíli, pravda, ne zcela střízlivý, že by se přeci nic nestalo, kdyby k ní přistoupil a splnil tužbu, která ho naplňovala. Byla za to přeci placená, nebo ne?

Několika tichými kroky překonal vzdálenost, která ho od ní dělila. Když se dostal až za její záda, jemně položil ruku na její rameno, aby ji příliš nevylekal. Ale ani tak se mu to zcela nepovedlo. Naznačovalo to její mírné trhnutí.

Ale neotočila se. Věděla, že je to on. Nevěděla, co udělá, ale nikdy by nečekala to, co se stalo v následujících minutách.

Severus se k ní sklonil a ona ucítila jeho horké rty na svém rameni.

Překvapeně vydechla.

Líbal ji něžně a ohleduplně. Rty se pomalu přesouval k jejímu ušnímu lalůčku, ale v ten moment ho Hermiona zarazila. Ačkoliv se jí jeho laskání líbilo, musela to udělat. Kdyby ho nechala pokračovat, oba by v tu chvíli porušili smlouvu a pokud by to vyplulo na povrch, on by musel zaplatit pokutu a ona by přišla o práci. Nemohla to nechat zajít dál. A pokud budou oba chtít, mohou v tom pokračovat, až dojde k oficiálnímu ukončení smlouvy.

Jemně ho odstrčila.

„Ne, to ne,“ pronesla tiše, ale o to důrazněji.

Chtěla mu to vysvětlit. Nedovolil jí to. A následně to pokazil víc, než by si byl myslel.

Pochopil to tak, že z dobroty jejího srdce nebude moci zajít dál a v tu chvíli dostal nápad. Nápad, který se zrodil v jeho hlavě, která byla pod vlivem velkého množství šumivých bublinek. Nápad, který o pár minut později způsobil jeho okamžité vystřízlivění.

„Zaplatím,“ promluvil chraplavě s nádechem opileckého akcentu. V tu chvíli mu to přišlo jako logická věc, jenže po pronesení jeho slov Hermiona znatelně strnula.

Chtěl se zeptat, co se stalo, ale nestihl to. Na jeho tváři přistála její drobná dlaň. Zaštípalo to pořádně a on na ni nechápavě pohlédl. V jejích očích se mísila zloba s ponížením a korunovala tomu zbloudilá slza, která si prodírala cestu na její tváři.

„Já nejsem žádná prodejná děvka!“ zasyčela na něj zlostně, ale hlas se jí zlomil.

„Ale jste společnice,“ nechápal její rozhořčení.

„Ano, ale se svými klienty nezacházím dál než k hraným něžnostem na veřejnosti! A vy, Merline, vy jste mi snad chtěl platit za sex!“ koukala na něj nevěřícně.

„Myslel jsem-. Nebyla jste v tom katalogu, který jsem si prohlížel, a ta žena říkala, že to jsou ženy, které neposkytují intimní služby,“ snažil se jí zmateně vysvětlit.

„A když jste mě tam neviděl, nabyl jste dojmu, že patřím do té druhé kategorie? Že jsem klesla tak hluboko, že mi nedělá problém prodat své tělo? Nenapadlo vás, že katalogy mohou být děleny i podle období, na které poskytuje společnice své služby?! Och můj Bože, takhle mě nikdy nikdo neponížil! Můžete si gratulovat, ale děvku ze mě nikdo dělat nebude! Já tady končím,“ vmetla mu do tváře a se slzami v očích se vydala pryč.

Zachytil ji za loket a prudce zatáhl.

Nečekala, že by se o něco podobného pokusil, ztratila rovnováhu a skončila v jeho náruči. Chtěla se mu vytrhnout, ale jeho sevření jí to nedovolovalo. Mrskala s sebou jako ryba na suchu, ale proti jeho silným pažím byla bezradná. Její bojovnost pomalu polevovala.

„Pusťte,“ šeptla odevzdaně a zlomeně zároveň.

„Odpusťte,“ odvětil jí, ale sevření nepovolil. „Neodjíždějte,“ promluvil ještě do jejích vlasů, otřel se o ně tváří, nasál její vůni a ještě trochu se sklonil k jejímu uchu. „Prosím,“ zašeptal něžně.

Hermiona se v jeho náruči rozvzlykala. Překvapila ho a on povolil stisk. Vymanila se z jeho sevření a upřela na něj ublížený pohled.

„Zůstanu do konce, ale chci, abyste věděl,“ pokračovala mezi jednotlivými vzlyky, „že jste mi ublížil. Moc.“ Naposledy mu pohlédla do očí, a pak bez dalších slov odešla.

„Sakra!“ zaklel nahlas, prudce se otočil a sklenkou, kterou stále svíral ve své ruce, mrštil proti kamennému zábradlí.

Roztříštila se na stovky drobných úlomků, ale to on už neviděl, protože zmizel zpátky v budově. Potřeboval se opít. Znovu, důkladně a pokud možno co nejrychleji.

Jeho kroky vedly k baru, kde se včera touto dobou s Hermionou tak dobře bavili. Jaká ironie osudu!

Klopil do sebe jednoho panáka ostré irské whisky za druhým a pokoušel se vytěsnit myšlenky na okouzlující ženu, která teď nejspíš brečí do polštáře a nechápe, jak může být takový blbec. Ani on sám to nechápal. Takhle jí ublížit! To se mu opravdu povedlo.

Kývnutím si objednal další. Jakmile se před ním objevila další dávka, prudce ji do sebe obrátil.

„Neměl bys tolik pít,“ ozvalo se za ním a na rameni mu přistála těžká ruka.

Severus malátně otočil hlavu, ale to už se v jeho zorném poli objevil sympatický brunet a vyhoupl se na barovou stoličku vedle něho.

„Ty?“ otázal se Severus opile.

„No jistě. Tvůj stín po celou dobu studia na univerzitě,“ rýpl si brunet.

„Vypadni,“ doporučil mu Severus a zhnuseně po něm šlehl pohledem.

„Ale to tak, Severusi. Co jsme si, to jsme si. Nebuď takový suchar a zapomeň už konečně na naše studentské rozpory,“ chlácholil ho muž afektovaně.

„Zapomenout? Na to, žes mi dělal ze života peklo? Že jsi mi ukradl co se dalo od přátelství s Kirsten až po téma diplomové práce? Žes mi ukradl můj pětiletý výzkum a vydával ho za svůj? To má být vtip, že jo?“ rozčílil se Severus, ale jeho vztek byl otupělý alkoholem.

Brunet se křivě usmál.

„Možná jsem si pár tvých výsledků půjčil,“ připustil a znovu se ušklíbl. „Ale Kirsten... Ta holka měla oči jen pro tebe,“ potvrdil. „Sváděl jsem ji skoro čtvrt roku. Byla dobrá,“ podotkl jen tak mimochodem.

„Hajzle,“ odtušil Severus a obrátil do sebe dalšího panáka.

„Nevím, proč se rozčiluješ. Tvoje nová partnerka je okouzlující kousek. Kirsten nesahá ani po kolena. Dal bych si říct,“ mlaskl George významně.

„Není moje,“ vypustil Severus ze rtů dvě slova, za což by si jen o pár hodin později nejradši nafackoval.

„Jak není tvoje?“ nechápal muž vedle něj.

„Je za to placená,“ procedil mezi zuby Severus a vyklopil do sebe další sklenku. V tom momentě mu probleskla hlavou absurdní myšlenka. Ve Francii musí mít nějakou divnou skotskou, protože kdyby pil tu, co má k dispozici ve svém baru, byl by už dávno na mol. A tady musí vysolit pořádný balík peněz, než se vůbec opije. Bláznivě se uchechtl.

Brunet vedle něj zpracovával získané informace. Spokojeně si zamnul ruce a nevyzpytatelně se ušklíbl. Tak ona je to kurvička, přemítal v duchu. Výborně, tak přeci by si tento týden mohl ještě vrznout, napadlo ho a bez rozloučení od Severuse odešel.

Ten si toho ani nevšiml. V tu chvíli mu totiž klesla hlava na barový pult a on usnul spánkem spravedlivým.


manta

04.04.2018 19:54:59

Reagovat

nechápu proč se lidi opíjejí. možná jim to chvilkově udělá dobře, ale ve výsledku to udělá víc škody než čeho jiného smiley

aneta švrčková

14.05.2010 23:16:52

Reagovat

:Djupí jsi zpátky!:D


:D:Dtáka já taky byla jsem v nemocnici,ale jsem tu!:D


No nádherne!:DNemám slov..co se Herm nelíbí:D


Pomalu došlak Herm a zhodila ji ze židle..sedla si na její místo a nechala se líbat:D:D:D:Dmuj sen..


Kocovinka o jéé to znám:D:D:Dto bude chtit pivo:Da hned bude líp!


:DHerm je jak stíhačka:Dco bych ja za tu pusu dala?


(klidně i své oblibene boty)


(drbe se na hlavě a přemýšlí či si dát popcron či ne)


:Dstejně si ho jednou ukradu:D:D:D


no nemámslov faakt super kapčka

Ellen Peel

wixie

14.05.2010 18:42:10

Reagovat

Rawsonka, super, vítám tě a doufám, že tě tu zase brzy uvidím smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Rawsonka

14.05.2010 15:14:30

Reagovat

tak jsem nová čtěnářka..pak spustím na další tvé povídky..je to nádherna povídka moc se mi líbí ten nápad:)

Michelle_Flamelova

04.05.2010 13:10:48

Reagovat

aaaaaha, tak to pak ano..už jsem si říkala, že by se mi mohlo podařit ho diskvalifikovat smiley a nic smiley no tak musím trpělivě čekat dál smiley

<:3 )~~~

sarapolanska

03.05.2010 23:45:59

Reagovat

Michelle_Flamelova: jakožto beta si pokorně dovolím odpovědět na tvou otázku a autorka ti to pak potvrdí (a nebo vyvrátí - vše je možné :-D). Na kongres smí i nezadaní, bez partnerek. Ovšem výsada na kongresu přednášet je povolena pouze těm s partnerkou. George je bez partnerky, ale ani nepřednáší. (Dle mého jen prudí :-D).


Zase se úslužně klaním wixie, že jsem odpověděla, ale nemohla jsem si pomoci :-D

Michelle_Flamelova

03.05.2010 21:35:36

Reagovat

koukám, že tu dovču myslíš vážně smileysmileysmiley


nicméně, napadlo mě-jaktože tam ten otravný hnědovlasý hajzlík nemá partnerku, když se na ten kongres nesmí.. případně kde ji má, že má čas nechutně balit naši nebohou Miu? smileysmileysmiley

<:3 )~~~

Jikita

02.05.2010 11:51:50

Reagovat

To se nám to hezky zvrtlo smiley Jsem víc než zvědavá na další vývoj smiley Díky za tenhle nádhernej kousek dne!

Chavelierka

28.04.2010 21:46:11

Reagovat

hele a kdyby si tam našla dva vůbec bych se nezlobila smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

28.04.2010 21:05:40

Reagovat

Tak to je blbýsmileysmiley no jo no, tak já zajdu do sekáče, třeba tam někdy vyhrabu omšelý, ale zachovalý originál smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


Chavelierka

28.04.2010 21:02:56

Reagovat

Dobře vipadjící zbytek? Kde si myslíš, že jsi v obchoďáku smiley


Holka už je to přebrané už jsou jen ty zbytky nic slušného smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

28.04.2010 20:50:40

Reagovat

zbytky smileysmileysmiley já z tebe nemůžu, chav smileysmiley což o to, já bych brala i nějaký stušně vypadající zbytek, ale oni nejosu ani ty zbytky smileysmileysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Chavelierka

28.04.2010 20:23:17

Reagovat

já taky ticho nerada smiley


U Merlinovi rozvrzaný sesle kudy to chodíš? smiley


to víš sexy černovlasý čtyřicátníky ste si milé autorky vyplítvaly do povídek už se musíte spokojit jen se zbytky smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

28.04.2010 20:05:11

Reagovat

Chav, nemlčkuj, to já nemám ráda, když je kolem mě moc velké ticho smiley nikdo se nenabídl, ani žádný černovlasý, charismatický sexy čtyřicátník se nenašel, to je ale bordel toto smiley




SISI, no tak zabít přímo nééé no smiley jen lehce pomučit smiley chichi, tak to já jsem ten poslední, kdo by si troufl na dopsání, ale víš ty co? raději to nikomu nesvěřuj a dopísej to sama, to bude beztak nejlepšísmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

ASISI

26.04.2010 22:42:25

Reagovat

No prosím, jen si poslužte, zabijte Sisi. Ono se to pak dopíše samo, žé? smileysmileysmileyNebo to dopíše wixie, ačkoli zrovna u téhle povídky teda nevím, no. smileyTo by, chudák, spíš trpěla.

Chavelierka

26.04.2010 21:26:07

Reagovat

dobrá tak já už mlčkuju a tichuju, jen když tu bude brzy zase něco nového


lepší než tvoje kapča? ani ve vzdáleném snu smiley


vždyť bez tvé krásné a inspirující kapči by nikdy nevznikl smiley


to se dělá takhle mást lidi? Nabídl ti aspoň někdo rameno na vyplakání? smiley


Snad toho křečka důstojně pochováš, tedy upřímnou soustrast smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

26.04.2010 19:27:54

Reagovat

Sisi, myslím, že s mučením čtenářů máš mnohem větší zkušenosti, ty tvé konce kapitol byly a jsou nesmrtelné a vždycky naprosto na zabití samotného autora smiley Zavařím jim to jen trochu, však víš, že je mám oba na nějaké větší mučení moc ráda smiley


PS: sloh se mi líbil, hned jak bude chvilka, vrhnu se na odpověď, ale předem ti za něj děkujismiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

26.04.2010 19:24:40

Reagovat

zuzko, však on si to "vyžehlí" - svým způsobem, samozřejmě smiley a strašné to bude jen malinko smiley díky za komentík




jimmy, děkuji :-)




michaella, to mi povídej, taky bych si na smlouvu ani nevzpomněla smiley díky :)




sisi, jimmy, saša, Týnka - děkuji smiley




Kaja, Maarcelka, molly, děkuji smiley




Nikolko, on se omluví po svém, však uvidíš, děkuji za komentík smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

26.04.2010 19:20:19

Reagovat

elu, já nevím jak ty, ale to neznám smiley dopadne to za pár týdnů, doufáš správně, za pár týdnů to tu máte smiley díky :-)




andulka, janula, olga, vanilka - díky holky smiley




andrejka, to už jsi několikátá, troufám si tvrdit, že jestli se vám ten chlapík dostane pod ruku, ve zdraví nepřežijesmiley děkuji :)




sislík, díky smiley




Renee, něco na tom bude, ale nějakou zápletku tam dát musím a tohle se tak trochu nabízelo :-D




Saru, ano, my všichni tu známe tvou averzi proti Hermě smiley




Kiry, jsi můj člověk, ve filmu ji mám zařazenou jako neutrál, ale v povídkách a ještě ke všemu se Seviem ji mám ráda, díky za komentík smiley




deniska, lara, monika, díky moc :-)




Gwen - výstižné :-D




Markétka, děkuji :-)




Valinka, nic se neděje, jsem ráda, že sis nakonec časla našla :) Bruneta bohužel ještě uvidíš, ale Sevie se bude činit :-) díky




gaazi, dáša, jahůdkaa, líza, Ester, beat - díky moc moc moc :-)




Taťána - doufám, že jsi to přežila ve zdraví :-D Díky za komentík :)




Tamara - díky




Micy, snad bude, uvidíme :-D díky ;)




ája, kika, Ivulík, díky moc ;)




Fialkaa, to vydržíte :-) díky za komentík ;)




zdenda - díky ;)

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

26.04.2010 19:16:49

Reagovat

Laila - děkuji. Máš svatou pravdu, Chavin komentář nemá chybu smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


wixie

26.04.2010 19:16:07

Reagovat

Chav, co mi to děláš? Ty nechceš, abyste na další kapitolu nemusely čekat další měsíc, ale napíšeš mi tak úžasný koment, který mě málem zabil smiley Jak poznamenala Laila - ten tvůj koment byl tisíckrát lepší než nějaká moje kapitola, já se tu válela smíchy po stole smiley


A příště se opovaž omlouvatsmiley víš, že i já jsem měla menší mezery (které jsem velmi důkladně vyplnila, nevím, jestli sis toho všimla smiley) takže naprosto chápu, že člověk nemá čas, nebo třeba náladu.


Moc moc ti děkuji za nádherný komentář, u kterého jsem opravdu slzela smíchy (věřím, že ti lidé na zastávce si ještě teď myslí, že mi přišla textovka se zprávou, že mi umřel křeček smiley)


Díkysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

26.04.2010 19:10:15

Reagovat

Preclíku, vítám tě tu a doufám, že si sem najdeš cestu i někdy příště smiley děkuji :-)

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Chavelierka

26.04.2010 15:54:50

Reagovat

Laila, děkuji, děkuji, veškerá práva a výsady věnovány wixie smiley


jak vidno její povídka je vysoce inspirativní, ale to i Sařiny, nadiny a od elusmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Laila

26.04.2010 13:31:01

Reagovat

Kapitolka byla super jako vždy ale co mě vážně dostalo byl koment Chevalierky smiley

Chavelierka

25.04.2010 23:52:41

Reagovat

Wixie, hluboce se omlouvám za své zpoždění, ale byl mi odebrán počítač a já nemohla číst. Už vím jak se cítí narkoman bez dávky, to by mě zajímalo co budu dělat, až se začneš pauzovat, to bude má smrt :D




Nápadně nenápadně ji chytil za ruku, aby nic neprasklo a to ještě neví, že se tam vetřela Chave. Odstrčila Hermu a nyní Severus ve své blažené nevědomosti žmoulá mojí packu :D


Plynule přešli na lektvary, jasně nejoblíbenější téma na párty hned za počasím :D :D


Ještě, že je ta Parkerová stejně postižená :D :D :D


Nestačilo? A jsou si jistí, že dostatečně rozebrali i vlkodlačí lektvar? :D


Jaj nebezpečná půda rozebírání vztahů :D Jasně potkala sem ho při natáčení HP 1, ale opravdu jsme se zamilovali až ve HP3 když mě zachránil před vlkodlakem :D :D :D


Taneéééééééééééééééc bezva beru se vším všudy i pokopanejma botama :D


Co povídáš, že mu nejde tango ty brepto :D si snad neviděla ten videoklip :D :D


Poznaly to i Herminy lodičky, to neví, že na tanec se Severusem si má brát glády? Základní výbava moderní dívky :D :D


Ostuda, šampaňské bez jahod :D :D Severu prostě věštec nebude :D


Ke dvanácti měsíčkům :D :D vyděsí je k smrti až mu nakonec slíbí každodenní dovážku až do Bradavic :D :D


Beztak ho tam polila schválně, aby si mohla sáhnout :D :D


Chytrý chlapec, hůlka a chlap se nepůjčuje, koukej ho vrátit :D :D


Jen jestli oba myslí na tu stejnou hůlku :D :D


Zmijozel útočí :D a vrhá se s Hermou na parket :D :D Merline já to chci, ehm já ho chci :D


Pomalé tóny v mudlovském světě zvané též oplodňováky :D :D


Přejel palcem po zápěstí wauuuu skuhrám a žalostně závidím


Zabořil tvář do vlasů a ….. usnůl :D :D


Měl na ni strašnou chuť? Aaa Vem si mě bejku :D


Zvláčněla mu v náručí a vzápětí se lehce sesunula k podlaze ;) hned vedle mě ;)


Jo tak balkon, soukromí, jdu špiclovat :D


Jednu na posilněnou, další do druhé nožičky a vzápětí zapomněl, že si chtěl jen dodat odvahu a stala se z něj stonožka :D :D Herma počká ;)


Ona ho normálně provokuje mrška :D


Rty na rameni? ….. to už není tichá závist, já normálně řvu! :D


Pokutu? Neříkala ta bordel mamá na začátku, že je to na holkách kam to nechají zajít?


Opilecké nápady, to bude jistě něco strašně geniálního :D


Zaplatím, já říkala, že zněj vypadne moudro :D


Hezkej políček a zrovna to nikdo z koleje neviděl, škodáááá :D


Já si ho pak na pokoji ošetřím ;)


Jen mu to nandej, ale musíš pomalu a dvakrát, přeci jen šampíčko zabírá, bublinky do hlavy bubli bubli :D :D


Vše odpuštěno, takhle mě prosit tak mu prominu cokoli třeba i třetí světovou


Hmmm profesionálka každým coulem


Jak chlapské zpít se do němoty, to ty chlapy neuměj jinak řešit problémy? :D


Hele vlezlej brunet


Koukám, že ho Severu vítá s otevřenou náručí :D


Kdo je Kirsten? Tu neznám, hmmm wixie mi motá hlavinku to bude ještě žůžo ;)


Měla oči jen pro něj? A která nemá? Že se jí nedivím :D :D :D


Není moje, ještě mu vykecej, že si ji učil a jaký má číslo bot ty šmudlo :D :D


Placená, no víc to pokonit nemoch :D :D


Není jiná jen ředěná, vydělávat se musí, neznáš barmanský fígle? :D :D


Zpracovává info, kuje pikle u Merlinova polštáře to bude ještě zajímavé :D :D


Von si jako usne na baru, potom co si vyleje srdéčko tomu sígrovi? To je vážně moula :D




Wixie, odpustím ti všechno i Luciusovu vraždu, ale to mě vážně necháš v tomhle stavu čekat na další kapču měsíc? nééééééééééééééééééééééééééééé


---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

ASISI

25.04.2010 23:45:14

Reagovat

No wixie, tak jsem dolosukala těch pár kapitol, co jsem ještě nečetla - ale tahle poslední, ta to korunuje. Ty taky víš, jak mučit čtenáře. Taková hezká romantika a pak taková sprcha. Severus má talent, to se nezapře. Ale prosím tě, snad to Hermioně s tím slizkým tvorem moc nezavaříš. Děkuju za hezké počtení. smiley


PS:Omluv ten sloh, co máš na mailu. smiley

Preclík

25.04.2010 14:52:01

Reagovat

Ahoj:)tak jsem nová čtenářka..no zatím jsem si přečetla jen společnici,ale vrhnu se i na další povídky.


Tahle kapitolka byla úžasná:Djen předstaava připitého Severuse jak tančí nebo jak se plíží naa balkon je hodně komická!:D


Jinak Herm aji chápu , že ji to naštvalo,ale snad ji to přejde.


No brunet bude téda velkej hajzl:D!


Moc hezkesmiley

Nikolka

25.04.2010 10:01:21

Reagovat

Siice budu mít absťák u"dovolené",ale nějak to vydržím což:D:)..Jinak asi Hermionu chápu,že seji to dotklo,ale pokud se nějak hezky omluví tak by to mohla vzít..


No brunet něco chystá..Severus bude mít,alekocovinu:D:D:Daž to hezké nebude

molly

25.04.2010 09:43:00

Reagovat

Shltla jsem to jedním dechemsmiley.


Nestačím se divit.Ty nás nikdy nezačně překvapovat:Dsmileywixie..krásné

Maarcelka

25.04.2010 09:41:14

Reagovat

smileynoo to bude ještě hodně zajímvé nádhera!

Kaja

25.04.2010 09:30:26

Reagovat

smileyNemám slov..škoda,že se ten večertakhle zničil...


Jinak nádherne!:)snad to nějak spolu vyřeší

Susan

25.04.2010 00:25:30

Reagovat

Říkám to pořád alkohol je svině když neumíš pít a Sev si to i Hermioně pěkně po...však víme. No tak to jsem zvědavá na pokráčko. Pěkné moooc

Anonym

25.04.2010 00:06:50

Reagovat

Kurna jsem tu jako :Danonym a to nechci


Týnka:)

Anonym

25.04.2010 00:06:27

Reagovat

smileyto je pako ten Severus!:D


Ale nemyslel to asi tak:(byl opilej omlouvám ho


:Dmoc hezke

Anonym

24.04.2010 23:51:32

Reagovat

Kurna jsem tu jako :Danonym a to nechci


Týnka:)

saša

24.04.2010 23:33:00

Reagovat

smileymilujusmileynádhernesmiley

jimmy

24.04.2010 23:32:41

Reagovat

bezkonkureční povídka

Sisy

24.04.2010 23:31:52

Reagovat

smileyoch och tak to vypada zle..


Jsem zvědavaa co ten Brunet má v plánu..

michaella:)

24.04.2010 23:19:51

Reagovat

Ach jo zas budu mit ABSŤÁK:)


No myslím si,že to bude ještě hooodně zamotané..


no jaa bych se v té situaci aasi na nějkou smlouvu vyprdla:D


ale Herm je poctivec:D!


nádhera

jimmy

24.04.2010 23:15:53

Reagovat

Určitě hezký večer až nakonec:)


moc se mi tahle povídka líbí fakt nádherna!


zuzka

24.04.2010 17:29:39

Reagovat

ze začátku se nám to tak pěkně vyvýjelo, lehké alkoholové opojení smileysmiley a pak musí severus udělat takovou kravinu! smiley škoda, že ho nemám poruce, hned bych mu jednu flákla! smileysmiley


no a jako třešničku na dortu to ještě musí všechno vykecat tomu pitomcovi smiley


nechci vidět ty následkysmiley teda chci, ale nechci, aby to bylo moc strašné a ono to určitě bude...smiley


užívej dovolenou a moc dlouho nás nenapínejsmiley fakt jsem zvědavá na ty scény, co budou následovat smiley

sarapolanska

24.04.2010 15:43:47

Reagovat

ReneeS: já jsem cholerik, ale vím, jak se chovám k lidem, kteří pro mě nic neznamenají a k člověku, kterého miluji :-D ranilo by mě to, ale nedovedla bych odejít nasratá. Prostě bych na něj vychrlila všechny informace a enchala se udobřovat :-D

zdenda

24.04.2010 14:58:54

Reagovat

smileybrrr to byla úžasna kapča

Fialkaa

24.04.2010 12:49:45

Reagovat

smileyškoda,že si ted beres dovolenou,že budemesi chvilku muset počkat:).AAle tak hezkou dovolenou přeju a děkujeme za tuhle nádhernou kapču:)

Ivulík

24.04.2010 12:47:17

Reagovat

smileyoch no tobude ještě hodně zajímave

kika

24.04.2010 12:38:19

Reagovat

smileyjéé to je fakt moc hezke:)

ája

24.04.2010 12:37:18

Reagovat

souhlasím s Renees


jinakmoc pěkne

ReneeS

24.04.2010 12:27:21

Reagovat

Sara: Já bych neřekla, že uddělala chybu, ať ona nebo kterákoli jiná ženská. Stát tam já, tak to nedorozumění rozdhodně nepůjeme řešit nad šálek kávy, ale taky ho dost rázně pošlu někam a odejdu se vyvztekat do pokoje (což by zahrnovalo nejeden spostý výraz a nějakou tu skleničku na uklidnění). Ale nakonec bych z toho nedělala takovou tragedii, kdyby si našel vhodný způsob jak se omluvit.

Micy

24.04.2010 11:29:41

Reagovat

smileyooo nooo ty jo zírám


-nestačím se divit


-jak nádherně jsi to napsalaa


-a jak ja tu štěsím skákala


-no musi se to ještě vyřešit!:D


a určitě to bude fajn všechno

Tamara

24.04.2010 11:06:35

Reagovat

moc hezké:Dty jo nestačím se divit


Taťána

24.04.2010 11:04:19

Reagovat

:D:Dčtu a čtu a zaskočil mi koblížek:D:D


se nestačím divit ty jo:D


kurvička jo no počkej mu dám hajzlovi!:D


Jsem věděla,že bude zlej:D


Co všechno udělal Sevíkovi:(jej bobeček muj malinky:D


no nádhera!!!!

beat

24.04.2010 11:00:34

Reagovat

tu už snad bylo napsane vše co bych chtěla řici:D


tak,že jen dodám moc hezke

Ester

24.04.2010 10:45:04

Reagovat

smileyno krásné

líza

24.04.2010 10:42:42

Reagovat

PF jaa vám dam DEBILA:D


Sevík neni žádný debil!Ale je stejný jako každý chlaap dřív mluví než myslí:D!


jahůdkaa

24.04.2010 10:35:44

Reagovat

:Dno tý jo nestačím se divit wxie!


Nás napínaaš takhle naschvál co!:D


Ne krásně jsi to napsala jako vždy:)

dáša

24.04.2010 10:27:10

Reagovat

no to byla úžasná kapitolka:)

gaazi

24.04.2010 10:26:57

Reagovat

krásné

Valinka

24.04.2010 10:26:35

Reagovat

komentuju až teďkom omlouvám se:)neměla jsem vůbec na nic čas.


Severus to nějak naapraví


Bruneta tam nechci ani vidět:D


Hermionaa to určitě pochopí:Dakorat ať se radší nedívá do noteboku:D:Dnedopadlo by to nejlíp asi by se zhroutila:Dsmiley:D:D


Markétka

24.04.2010 10:21:16

Reagovat

GwenLoguir-To si zase nemyslím no prostě to pokazil


Jinak ke kapitolce:)no nestačím se divit


alemoc hezke!

GwenLoguir

24.04.2010 10:18:15

Reagovat

Debil


monika

24.04.2010 10:13:05

Reagovat

ještě tedkom se nestačím divit...


tolik věcí se najednou ...


ten brunet je ale zlej...


no krásné :)

lara

24.04.2010 10:12:22

Reagovat

jupí tak to bylo krásné


chudák Sevík to tak nemyslel no:D

deniska

24.04.2010 10:11:42

Reagovat

smileynádherne

Kiry

24.04.2010 10:07:48

Reagovat

:DJá Hermionu ve filmu moc nemusím jinak jako v povídkch ji mám ráda:D.Severuse miluju to aasi každý tady:D:D:Dsmiley


No taky se ho zastanu nemyslel to tak bobek náš:D

sarapolanska

24.04.2010 10:07:37

Reagovat

ReneeS: já souhlasím. Prostě já se Hermionou moc nemusím a myslím, že právě udělala chybu za kterou si zaslouží položit na pranýř :-D Já ho docela chápu. Navíc mě by taky nenapadlo, že když není v tomhle katalogu takže to tam dělí ještě na něco :-D Prostě já ho budu bránit :-D

ReneeS

24.04.2010 02:53:24

Reagovat

Chudák Severus, já mu naopak naprosto rozumím (ne že bych na jejím místě nebyla nasraná a uražená), ale vžijte se trochu do jeho kůže. Romantický večer, trocha toho chlastu, tanec , ten dokáže divy, hodně přitažlivá ženská ... já být na jeho místě, tak taky vyzkouším cokoli , abych jí dostala do postele :)

sislík

23.04.2010 23:42:28

Reagovat

smileyno ani jsem nemrkla jak jsem to četla


NO FAKT:D


nádhera

andrejka

23.04.2010 23:41:28

Reagovat

-:Djéé noo toho brunetaa chci taky zmlatit:D:D


ne:)chudák herm asi se ji to hodně dotklo no


koho taky by se to nedotklo


no uzasnééé:)

vanilka

23.04.2010 23:40:42

Reagovat

smileyno severus se nezdá


ten brunet se mi tam nelíbí:D

olgaa

23.04.2010 23:25:17

Reagovat

jéé no krásne


jsem zvedava jak to bude dál určo


janula

23.04.2010 23:25:03

Reagovat

nádherna kapča

andulka

23.04.2010 23:24:54

Reagovat

krásné snad mu herm odpustí

elulinek

23.04.2010 22:49:43

Reagovat

uááááááááááááááááááá smiley ten severus to teda pokakal, to ti řeknu smiley jak se dva opilí nepochopili, to známe =D


jen doufám, že si to hermiona nechá vysvětlit.


co tam dělá brunet? toho mi nechceme, my cheme černovlasého, neopilého, nespícího na barpultě v posteli s mladou, hnědovlasou a kudrnatou smiley


to by mě zajímalo, jak to dopadne smiley


a za jak dlouho to dopadne?


alkoholový opar se zvnáší tady okolo mně jako skotská mlha.


co řekne heřma ráno? jak zareaguje severus? co vypadne z tajemného bruneta v severově stínu? uvidíme, jak doufám, co nejdříve


Výborně, skvěle, úžasně


Působivé, jako vždy smiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

wixie

23.04.2010 21:47:13

Reagovat

kisis, ano, spánek je důležitýsmiley díky :-)




sessllik, no jo, chlap, ještě pod vlivem, a myslísí vším možným jen ne tím, čím by mělsmiley díky :)




WAULINKA, velmi pěkně jsi to shrnula, sama jsem zvědavá, co z toho se stanesmiley díky




nadin, nerozčiluj se, však on to tak určitě chudáček nemyslelsmiley a navíc stres škodí. Díky mocsmiley




Michelle, prostuduju si pravidla, ale jen co jsem nakoukla, je to docela drsnésmileysmiley ale díky za odkazsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Michelle_Flamelova

23.04.2010 21:45:26

Reagovat

smiley zaregistrovat do Bradavic? Kde jste to slyšely? smiley jen si hezky nasaďte klobouk a počkejte, kam vás pošle.. já jsem byla Zmijozelem hodně překvapená, chtěla jsem do Havraspáru, ale ale jsem v hloubi duše toužila být blízko Sevíkovi smiley


Pro přesnost přidávám konkrétní odkaz:


http://www.hradbradavice.com/index.php?sekce=4&stranka=zarazovani/pokyny

<:3 )~~~

Michelle_Flamelova

23.04.2010 21:33:03

Reagovat

No, aby se chlapům rozsvítilo.. to musí být vážně hodně výrazný počin..smiley Nejsem si jistá, jestli ta facka slačila smiley ale máme tu dalšího adepta na ránu, přidávám se k linčovací bandě.. smiley Holky, kde si na něj počkáme? Už jenom, jak ubližoval Sevíkoviu a že mu ukradnul výzkum, vrrrrr smiley

<:3 )~~~

nadin

23.04.2010 21:01:21

Reagovat

To myslel ako?!smiley Že, zaplatím!?!?!


Načisto mu lektvarové výpary polepili mozgové závity???


A ona mu IBA?, jednu strelila?


Byť tam ja, je to na vraždu!


Kvalitu kapitolky ani hodnotiť nebudem, wixie, môj názor je kamenne nemenný!


smileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

WAULINKA

23.04.2010 20:08:21

Reagovat

Jé krásné no city napovrch a Hermioně to nějak nevaadilo..


severus se ji omluví a ona to pohcopí a bude to dobre:D


BRUNET BUDE ZBITY:D


SEVERUS ŠŤASTNÝ A HERMIONA SPOKOJENA:D:D:D


ŽE ŽE ŽE:D


NE KRÁSNE

sessllik

23.04.2010 19:59:31

Reagovat

Co si Severus myslí?Že společnice musí být děvka?Hermiona mu to dala hezky najevo.Celou dobu si hrají na manžele,dělají všechno možné aby to nikdo nepoznal a on se nám takhle prokecne.smileya ožere.Jsem zvědavá,jak to ten jeho stín využije a že by se to dalo využít.smiley


Moc hezká povídka,kapitolkaatd.Pauzu si dej,pokud ti to prospěje.. smiley

kisis

23.04.2010 19:46:49

Reagovat

aspon se dobře vyspí,že wixie:D


néé fakt nadherné nestačím se divit jak se říká..nápady z nouze:Dbývají nejlepší nebo nápady naarychlo:)


wixie

23.04.2010 19:44:37

Reagovat

ZJTrane, mám takový pocit, že mě všichni svými koemntáři chcete mermomocí přesvědčit, abych pauzu nedělalasmiley takové krásné komentáře a pak ten tvůj i s psychickým nátlakemsmiley neboj, Hermiona to zaspí, Severus to v podstatě taky zaspí a brunet taky, neb se na svou vymyšlenou akci musí taky pořádně vyspat. A až všichni budou spát dlouho, tak přijdu já a zase je probudím, slibujismiley díky za krásný komentářsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Zuzana

23.04.2010 19:37:27

Reagovat

Téda, hnusák Severus, takto to pos*at a ešte sa opije ako pako a vykecáva sa. A ako nádherne to začalo, ten tanec - áááách to bolo také nádherné. Ja som skoro nedýchala. ale to jeho "zaplatím" mi doslova vyrazilo dych.


A teraz to usekneš a necháš nás dusiť, kým si užiješ dovolenku????smileysmileysmiley


Ja Ti oddych prajem, ale takto to skončiť smileysmileysmileysmiley to nemôžeš, najneskôr koncom mája bože to bude strašne dlho smiley sem musíš to pokračovanie dodať, nemôžeš ich nechať takto rozhádaných. Hermiona na izbe za mesiac vyplače potoky a Severus sa pri tom bare spije na smrť a vykecá ešte aj aké nosí Voldemort spodky.

ZJTrane

ASISI

23.04.2010 19:30:12

Reagovat

Tak po dlouhé době jsem opět "vlezla" na nějaké stránky, kde je FF. Ze Společnice mám přetené asi první tři kapitoly, víc jsem zatím nestihla a nápad je to opravdu orginální, wixie. Má to svůj humor, líbí se mi to. Snad se mi brzo podaří dočít zbytek. Ohledně tvé dovolené - jen si to užij, zasloužíš si to. Přeju ti, ať ti múza vydrží. smiley

wixie

23.04.2010 19:21:48

Reagovat

Uršulo, můžešsmiley Ale on se o to třeba už Severus postará, ale nic neslibujismiley díky za komentík




Lízo, na něj smiley díky




Renee, tak jestli to zkusíš, dej vědět smiley




Mex, Inkaa, Ilona - děkuji :-)




viky, máš svatou pravdu, ani Mistr není výjimkasmiley




lufi, nic se neděje, určitě máš teď spoustu učení, takže to chápusmiley díky, že jsi o sobě dala vědět pěkným komentářem




ASISI, jsem ráda, že tě Společnice zaujala, ono je až neuvěřitelné, jak se líbí, a přitom to byl nápad z nouzel pár dnů pře zkouškou, kdy už jsem skoro běhala hlavou proti zdismiley Díky moc a vítej zpátkysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

lufiiinka

23.04.2010 18:36:27

Reagovat

oh...ja vim, strasne dlouho jsem tady nebyla...a strasne se za to stydimsmiley....strasne moc se omluvuju... ale ted jsem zhltla vsechno nove a nestacim se divit...


tahle kapitolka...to proste....nadherna...very much nice...ten konec...ze ono to dopadne podobne jako ve filmu "pretty woman"?:D....vid, ze jo:)...ale trosku "mensi" rozdil mezi [Vivien] a Mione:)...nastesti:)...ale "on" to nevi...prej spoluzak...pchaaa...on?...ne:)... ale Sev to taky hezky po...ehm....zbabral.... no jo, ti chlapi...oni nejlip vi, jak ublizit...i kdyz nekdy opravdu nevedomky...:(...:)...


a jinak...dovolena....preji ti to a urcite si rada pockam...tvoje povidky jsou....naprosto excellent!!!!


p.s. again-I'm sorry...jsem hrozna, ja vim...pokusim se polepsitsmiley


smileysmileysmileysmileysmileysmiley

viky

23.04.2010 18:04:23

Reagovat

cha no nestačím se divit ty jo


:(no asi hodne Herm zranil,ale on to tk určitě nemyslel chlap dřív mluví než myslí:Dcož je docela známo..

Ilona

23.04.2010 17:27:08

Reagovat

smileykrásna úžasna nemaam slov

Inkaa

23.04.2010 17:18:26

Reagovat

alééé to bylo krásné fakt_:)

Mex

23.04.2010 16:57:08

Reagovat

Moc pěkná povídka, taková oddechová.


Severus si teď ale pořádně pohnojil, bude se muset hodně snažit, aby to napravil.

ReneeS

23.04.2010 16:50:10

Reagovat

hups ... už tady skáču jako anonym ... ten poslední příspěk je ode mě :)



Anonym

23.04.2010 16:34:14

Reagovat

V povídkách to vždycky vypadá tak správně a jednoduše ... chlap se zachová jako blbec a automaticky dostane facku. To bych si někdy měla vyzkoušet, ještě jsem si nikdy nedovolila jim tu facku opravdu vrazit. Třeba se jim pak rozsvítí!

Líza

23.04.2010 16:23:05

Reagovat

:Dpřídávám se k Uršule taaky ho zmlátím:D


né krásné

Uršula

23.04.2010 16:04:56

Reagovat

:Dcha ja toho bruneta asi zbiju můžu?:D


Leze mi tam děsně na nervy!:D


Co se tam mamotat co?:Dto je,ale hajzlík:Dmu dam kurvičku spros'ták jeden:D


Ale doufám,že si ho Severus veme do paarády..


jinak krásné

wixie

23.04.2010 15:59:02

Reagovat

market, díky :)




Míšo, Parkerovi jsou dobré duše, od těch snad nebezpěčí nehrozí. Jen jsou "malinko" zvědaví smileyvyžehlí si to určitě po snapeovsku. Díky za komentíksmiley




lianelko, děkuji :)




Sisi, děkuji :)




Marget, určitě napraví (doufám s vámi) díkysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Marget

23.04.2010 15:45:40

Reagovat

Souhlasím s Míšou Parkerovi takové drbny:D:D:D


A jééé snad si to nějaak napraví:(


Chaa ten brunet se mi nikdy nelíbil!:D

wixie

23.04.2010 15:45:29

Reagovat

Michelle_Flamelova, jůůů, to ja zajímavá stránka, jak se tam člověk může zaregistrovat? Jestli je to tedy pro normální smrtelníky reálnésmiley


_Anetko, Michelle, obě jsme mi svou registrací udělaly obrovskou radost, moc mě to těší, ani nevíte jaksmileysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Sisi

23.04.2010 15:41:46

Reagovat

smileyjéé no je to velmi zajímava kapitolka a moc hezká

lianelka

23.04.2010 15:31:53

Reagovat

no úchvatné

Anonym

23.04.2010 15:25:38

Reagovat

po delší době na internetu a co nevidím krásnou kapitolku


no krásne jako vždy!

Míša

23.04.2010 15:22:55

Reagovat

Ti Parkerovi jsou nějací zvědaví, taky bych uteklasmiley


Pošlapal jí nohy (auuu) a ještě tam nejsou ty slibovaný jahody, ale dvanáct měsíčků to jistísmiley


Sušení kalhotsmileysmiley


Evidentně si oblíbil tanec, a jak si to uživali, taková romantikasmiley


Nééé, ten to, ale pokazil


a ještě až Hermiona zjistí, že jí vymazal tu práci v notebooku.


To jsem zvědavá, jak si to u vyžehlísmiley


a jěště bude mít pěknou kocovinusmiley


skvělé, jako vždyckysmiley



amrket

23.04.2010 15:20:05

Reagovat

nádherna kapča jako vždysmiley

aneta švrčková

23.04.2010 15:18:44

Reagovat

Michelle_Flamelova-Ano ano následovala jsem tvé kroky:D.Smozřejmě děkuju zaa inspiraacijá se chtěla registrovat už delší dobu,ale nějak jsem vždycky na to zapomělaa:D


Wixie-Och děkuju..Tu fotku prostě milujusmiley:D

Ellen Peel

Michelle_Flamelova

23.04.2010 15:13:25

Reagovat

wixie,, to je moje hradní jméno, letos Zmijozelská prefektka, teší mě smiley


Mrkni na: http://www.hradbradavice.com


No, s tím kamenem..tušíš správně.. já jsem taky vlastně spíš alchymistka než čarodějka, asi to mám po tatínkovi smiley ale můj praprastrýc opravdu byl alchymista smiley


Anetko, to jsi chytila inspiraci ode mě? smiley

<:3 )~~~

aneta švrčková

23.04.2010 15:01:36

Reagovat

Tak já jsem se už taky konečně zaregistrovaala!:D

Ellen Peel

wixie

23.04.2010 14:49:34

Reagovat

Evko, díky moc :-)




Anetko, tak to je super, chválím ti ikonku, krásnásmiley a vítám těsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Evkaa

23.04.2010 14:44:05

Reagovat

No krásné..


Ajé Severus si asi zavařil:)


No on se stím nějak popere...


No jsem zvědava...jinak se povedlo jako vždy:)

wixie

23.04.2010 14:44:04

Reagovat

Michelle_Flamelova, vítej, respektive vítej jakožto registrovaný uživatelsmiley Podle tvého nicku už je mi naprosto jasné, kde je kámen mudrcůsmileysmiley


Otrava alkoholem nebude, neboj, on už je ze všech těch ff povídek myslím na nějakou tu promili alkoholu zvyklýsmiley moc děkuji za komentářsmiley




jitko, díky smiley




kač, díky, snad to slovo nikoho nepobouřilosmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

23.04.2010 14:41:23

Reagovat

Ketrin_b, souhlasím, takovýho chlapa bych vlala i kdyby byl idiotsmileysmiley děkuji.




Doreno, neboj, hnusák na cestě hore zatím není, nejdřív si všechno pořádně promyslí, teprve potom se možná něco bude dít smiley děkuji za komentářsmiley




anetko, děkuji :-)




zuzule, díky. Každopádně si užije i Severus - pořádnou opicismiley




pájo - pokusím se, aby bylosmiley




naty, děkuji :-)




digy, spíš co udělá Severus jemu smiley díky




sarah, děkuji :-)




anettkaa, no neměl, se s tím bude muset oprat, chlapecsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

kač

23.04.2010 14:23:07

Reagovat

a jé to bude ještě zajímaacé kurvička jo..


no nádherne

jitka

23.04.2010 14:19:19

Reagovat

Nádherné nestačím se divit:D:-O



Michelle_Flamelova

23.04.2010 13:33:32

Reagovat

Tak, tady je Michelle, abych ti udelala radost, tak jsem se sem zaregisrovala..abys vedela, ze to s tebou myslim vazne a ze me jentak neodradis!!!


Hořkost uplně chapu, máš na ní právo..ale rychle ji od sebe odežeň, píšeš přece pro nás- věrné fanynky, né pro nějaké anonymy smiley


a teď ke kapitolce: BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁ (nálet, potopa) skvělé a mistrné zkomplikévání děje, čím myslel Sevík je mi uplně jasné a odpovídá tété moudrosti:... Autor citátu "Láska prochází žaludkem" mířil u mužů příliš VYSOKO... smileysmiley


Tak, o víkendi si odpočiň a pěkne piš dál, přce nenecháš chudinku Hermi v tomhle stavu a co Sevík? Chceš mu snad přivodit otravu alkoholem? smiley To bys nám přeci neudělalaaaa smiley smiley

<:3 )~~~

anettkaa

23.04.2010 13:12:13

Reagovat

tý jo no ja si myslela,že udělá něco podobnehé


a jéé to mu asi říkaat neměl..

sarah

23.04.2010 13:11:48

Reagovat

jéé nádherne!

digy

23.04.2010 13:05:37

Reagovat

woou nestačím se divit..No alkohol dělá divy..


jsem zvědavaco jim uděla ten zlý BRUNET!:D:D


NELIBI SE MI!:D

naty

23.04.2010 13:05:03

Reagovat

dočkala jsem sedalší nádherne kapči

pája

23.04.2010 13:04:01

Reagovat

Jéé no to bude ještě zajímavé

zuzule

23.04.2010 10:42:29

Reagovat

Hele, jahody.smiley Á kruciš, to je trouba. A ještě to vykecá takovýmu jednomu... Hermiona si ještě užije, chuděra.

anetka

23.04.2010 10:09:04

Reagovat

Ty jo nestačím se divit,krásné nádherné

Derena

23.04.2010 09:49:12

Reagovat

Doufala jse, že kapitola budu příjemná, s lehkým koncem. Místo toho jsem dostala asi nejzajímavější kapitolu, co se týče převratů, s neuvěřitelně otevřeným koncem. Tomuhle se říká ryzí trápení čtenářů! Jak řekla Elza, nechat nás s ubrečenou Hermionou v ložnici, ožralým Severusem na baru a hnusákem někde na cestě (s myšlenkama na "kurvičku") je vážně evil. Vůbec se mi nelíbí představa, jak tady každý den tak třikrát koukám, jestli náhodou něco nepřibylo. Takže doufám, že se zase brzo objevíš a něco nám sem přidáš :)

Ketrin_b

23.04.2010 08:09:11

Reagovat

Oh...nádherná to kapitola....Severus je ale kus idiota...ikdyž krásnýho idiota...Chudák Hermiona..ted ji ještě začne opruzovat ten brunet, no jsem zvědavá jestli se o tom dozví pan Parker, no jo alkohol dělá divy...Doufám, že tu brzy bude pokračování..už se nemůžu dočkatsmiley


wixie

22.04.2010 23:41:35

Reagovat

Elzo, Sáro, vy mě chcete zabít. Protože komentář typu - Mrtvý Malfoy delší dobu uložen do otevřeného klavíru nebo No mě se zabořit Severus do vlasů tak už nebude mít šanci si to rozmyslet.. doufám, že jí do těch vlasů nablinká..to jsou hlášky, které mi neskutečně zvedly náladu a já vám za tyto dva krásné, povzbuzující a vtipné komentáře děkuji.smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

sarapolanska

22.04.2010 22:53:29

Reagovat

Jelikož wixinka moje má lehkou depičku, rozhodla jsem se komentovat pořádně. Ano, a když já řeknu pořádně, tak pořádně.


Společně na disco, kde už na ně mával sjetej dýdžej se starou.. jo pardon, profesor Parker.


Téma lektvarů je vždycky vděčné pro hovory na hlučných diskotékách.. není nad to, sdělit si své poznatky o antikoncepčím lektvaru hezky uprostřed parketu :-D


O jakém jejich vztahu? Oni spolu nikdy nic neměli, dohlížím na to! :-D ale panu parkerovi jistě ráda sdělím své zkušenosti se Severusem v posteli (kanón jeden ouchylnej :-D ).


Základní tance jako šlapání zelí, úkrok do strany a otočkááá...


Hermiona by měla navštívit nějakou léčebnu. Mám pocit, že ta furt chlastá a nebo otírá někomu krev.. :-D A to s tou sklenkou teda přehnala, kam že mu ten ubrousek nacpala?


Já bych jí teda nesvěřila ani kliku od dveří, když vidím jak se koupe v rauši - máš recht, Severusi.


No mě se zabořit Severus do vlasů tak už nebude mít šanci si to rozmyslet.. doufám, že jí do těch vlasů nablinká.. :-D


Co, co co jaké city? Jo, že jí skutečně miluje, když s ním chodí chlastat? tak to jsem ochotna tolerovat :-D


Jo teď balkonová scéna, kterou vynechám až to...plesk, jo tak ta sedla a víš co? vrátila bych jí to. Že muž nemlátí ženy? a co se na chvilku proměnit v ženu a vrátit jí to? to jsou teorie že? :-D žádné strachy, vyřídím si to s ní já :-D odmítnout Severuse Snapea... skončíš v pekle!


Dál bych opravdu o pojmech polemizovala, ale nemá to s tvým úžasným talentem wixie nic dělat, ty víš, že jsem si s Hermionou nepadla do oka. Ona mě taky nemusí. :-D


Vzhledem k tomu, že jen velice maličko vím, co bude dál, chci, aby jsi mě dlouho nenapínala, neboť je to úžasné a já to beru jako drogu. Společnice se zapíše do dějin. Věř mi. Muck :-D


P.S.: ten brunet taky dostane pěstí, když už jsem v ráži. Kdokoliv, kdo chce ublížit mé lásce si podepisuje rozsudek smrti... :-D




Elza

22.04.2010 22:37:36

Reagovat

po velmi výrazném očním rozhovoru - se už ke stolu manželů Parkerových zapomněli vrátit - k dvanácti měsíčkům - A pokud budou oba chtít, mohou v tom pokračovat až dojde k oficiálnímu ukončení smlouvy. (Proboha!!! A Severus to ví?!?) - Zachytil ji za loket a prudce zatáhl. (Hm, nevěděl...) - a nechápe, jak může být takový blbec. Ani on sám to nechápal. (Severusi, čím myslíš že myslíš?) - Tak ona je to kurvička, přemítal v duchu. (Fíha! Tak tohle bude ještě zamíjavé...!)


Nekecej, že teď zalezeš pod keř a necháš nás měsíc s Hermionou v ložnici, Severusem na barputlu a oplzlým hnusákem kdesi na cestě hore schodištěm!?!?! Tenhle fór už jsi zkoušela v Budoucnosti, pokud se nemýlím. (Mrtvý Malfoy delší dobu uložen do otevřeného klavíru.) No fuj, styď se! smileysmileysmiley


No jo, no... Co naděláme... když autorka nechce, je to horší než když nemůže...


Alespoň nezapomenu se chodit pravidelně kouknout, jestli už se situace vyvinula. smiley




Žádné komentáře:

Okomentovat