neděle 3. března 2024

22. Pondělí

A je to tu! Konec povídky, kterou jsem si zřejmě neoblíbila jen já, jakožto autor, ale snad i vy, mí čtenáři. Nebudu tu psát nějaké souhrnné počty a čísla slov, odstavců a stránek. Jediné, co bych ráda napsala je poděkování.

V první řadě betě - Sáro, moc děkuji za tvé rady, porady, komentáře a postřehy. Mnohdy mi nebývale pomohly, ale to ti nemusím říkat :-) Vážím si toho a děkuji!

A v řadě druhé děkuji vám, mým čtenářům a všem, kterým se tato povídky líbila a našli si chvilku, aby si ji přečetli nebo dokonce zanechali komentář. Děkuji!

PS: na případné dotazy ohledně pokračování odpovídám rovnou - ačkoliv mám něco v hlavě, zatím pokračování neplánuji. V první řadě míním splnit svůj závazek, tedy dopsat Člověka a Budoucnost. A pokud pak bude chuť ještě něco psát, tak třeba dojde i na volné pokračování Společnice :-)

Při poslední pondělní dvouhodinovce sám sebe několikrát přistihl, jak se pokouší upřeným pohledem popohnat ty zatracené ručičky hodin alespoň o několik minut. Bohužel bezúspěšně. Když pak konečně zazvonilo, byl tak roztržitý, že zapomněl i na dvacetipalcovou esej, kterou se chystal studentům zadat.

Rázným krokem zamířil do svých komnat. Převlékl se do mudlovského a pohledem na náramkové hodinky zjistil, že jsou tři odpoledne. Hermiona říkala, že má školu do tří a doma bude zhruba o půl čtvrté. Připadal si jak poblázněný puberťák, který se nemůže dočkat příchodu své slečny na první rande, když se přesvědčoval, že vyjde zhruba nastejno stepování před dveřmi Hermionina bytu, jako před univerzitou, na které studovala. Ale rozdíl tam přeci jen byl. V případě čekání před školou ji uvidí o celou půlhodinu dřív. Na nic nečekal a vydal se na bradavické pozemky.

Poslední hodinu přednášky o etice lektvarů příliš nevnímala. Nejraději by už byla doma, pokud možno v přítomnosti jednoho sarkastického muže, který si zcela bez jejího vědomí uzmul během jediného týdne její srdce. Jakmile byl ohlášen konec hodiny, vyběhla z posluchárny mezi prvními. Bylo pár minut po třetí a ona ještě musela předat svou seminárku. Pak už jen vyzvednout si v šatně svůj plášť a mohla se konečně vydat domů.

„Holky, tomu neuvěříte!“ vběhla do šatny Angela Moorová.

Přítomných několik dívek k ní vzhlédlo jako k bohyni. Hermiona onu chodící reklamu na Dior, Pradu, Armani a další známé značky jen sjela pohledem a znovu se ptala sama sebe, jak se tahle slepice mohla dostat na univerzitu. Nevěnovala jí větší pozornost a v malém zrcadle ve své skříňce se pokoušela usměrnit vlasy. Přesto nebylo možné ten vtíravě pisklavý hlásek přeslechnout.

„Před školou stojí úžasnej chlap,“ pokračovala Angela v momentě, kdy se jí zdálo množství posluchaček adekvátní k informacím, o které se chystala podělit. „Má na sobě oblek, řekla bych Armani, ale sama jsem tak luxusní látku ještě neviděla. Ležérně se opírá o zábradlí a rentgenuje každou holku, která vyjde z budovy. Určitě je to gentleman, protože když se před ním Lentrová z druháku složila, jakmile zakopla o obrubník, galantně jí pomohl vstát.  Při tom se mu do obličeje svezl pramen černých vlasů a já myslela, že na místě omdlím. A ten jeho pohled. Ten by stál za hřích. Prostě chlap k nakousnutí,“ dokončila alespoň prozatím módní ikona Yalské univerzity a spolu se svými posluchačkami začala nad nepřítomným fešákem vzdychat.

Hermiona už někde v půli jejího zapáleného a místy afektované líčení pojala podezření. Když se pak Angela zmínila o barvě vlasů záhadného muže, byla si téměř jistá. Takový rozruch mohl způsobit jedině Severus Snape.

S neznatelným úsměvem zavřela svou skříňku, přehodila si přes ramena plášť a chystala se opustit hlouček povrchních nanynek. Doufala, že bude ušetřena dalších podrobností o Severusově osobě, ale nedočkala se.

Když procházela okolo své spolužačky, kolem které se vznášel nezaměnitelný oblak Chanelu No. 5, Angela se znovu nadechla k další části básnění.

„No ale to není všechno. Ten chlap musí být děsně prachatej a úplně se vyžívá v luxusu. Byli bychom dokonalý pár,“ vzdychla si Angela, „a víte proč? Tomu neuvěříte!“ nechávala své posluchačky do posledního okamžiku v napětí, „má kolem krku kravatu od-“

„-Vuittona?“ skočila jí Hermiona do řeči, protože už toho začínala mít plné zuby.

Angela se na ni otočila s pokleslou dolní čelistí.

„Jak to víš?“ vydechla šokovaně.

„Jak vím, že je to Mix Monogram v odstínu Burgundy?“ zeptala se ledabyle, ale nenechala svou spolužačku promluvit. „Víš, Angelo, přisuzuji to faktu, že jsem mu tu kravatu koupila já. Přeji vám příjemný zbytek dne,“ dořekla Hermiona a mávnutím se s překvapenými dívkami rozloučila.

Poznal ji v okamžiku, kdy brala za kliku prosklených dveří. Měla na sobě černou pouzdrovou sukni ke kolenům a červený rolák, přes ramena pak ledabyle přehozený plášť a na rameni černou dámskou brašnu na dokumenty. Když s lehkostí sobě vlastní překonala schod před budovou, všiml si černých semišových lodiček a znovu se pozastavil nad tím, jak se vůbec někdo může na tak vysokých podpatcích pohybovat. Ale to teď nebylo důležité. Důležitá byla ona a její rozhodná chůze směřující bez váhání k němu.

„Nečekala jsem tě tady,“ promluvila první a rozhodně neřekla to, co by si býval přál slyšet.

„Taky tě rád vidím,“ opáčil ironicky.

„Neurážej se,“ plácla ho rozpustile do hrudi. „Chtěla jsem tím jen říct, že jsem moc ráda, že tu jsi. Ještě na mě nikdy žádný kluk nečekal před školou.“

„Dovol, abych tě upozornil na fakt, že do kluka mám hodně daleko. Spíš si připadám jak úchylné individuum vyhlížející svou další oběť mezi mladými studentkami, kterou se chystá nalákat na čerstvé jahody,“ dořekl a poukázal tak na lýkový košík v levé ruce plný velkých jahod.

Hermiona se uvolněně rozesmála, načež jí pohled sklouzl na zmiňované jahody.

„Ty jsou-“

„-z Francie,“ dokončil za ni.

„Ach,“ vydechla ohromeně a dřív než mu stihla sdělit své dojmy, sklonil se k ní a konečně políbil.

Přimkla se k němu a bylo jí jedno, jestli je někdo pozoruje. Polibek mu bez váhání opětovala. Volnou rukou ji objal kolem pasu a přitáhl si ji co nejblíže, až poté rty odtrhl o těch jejích.

„Nevyhledáme větší soukromí? Myslím, že tvé spolužačky za chvíli začnou slintat na okenní římsu,“ poznamenal a kývnutím hlavy Hermioně naznačil, aby se otočila.

Jakmile to udělala, spatřila několik dívek nahrnutých u okna, které bezpochyby náleželo dívčí šatně.

„Myslím, že je to dobrý nápad. Co třeba můj byt?“ navrhla prostě bez postranních úmyslů.

„Ale mám jednu podmínku,“ upozornil ji, než její návrh potvrdil kývnutím.

„Povídej,“ vyzvala ho s úsměvem, i když neměla nejmenší ponětí, čeho by se jeho podmínka mohla týkat.

„Dáš pryč tamtu věc,“ zněl najednou nekompromisně a Hermioně okamžitě došlo, co tamtou věcí myslí. Očividně utrpěl po včerejší návštěvě její koupelny větší trauma, než si myslela.

Hlasitě se rozesmála.

„Že by vaším včerejším setkáním utrpělo tvé ego?“ neodpustila si rýpnutí.

„Prosím,“ řekl skoro útrpně, aniž by reagoval na její předchozí slova.

„Dobře, ale taky mám jednu podmínku,“ upozornila ho.

„Už teď se trochu děsím.“

„Budeš mi to muset vynahradit,“ mrkla na něj.

Úlevně si oddychl. Tohle byla ta nejlepší podmínka, jakou kdy dostal.

„Kdykoliv si budeš přát,“ zašeptal jí do ucha a její rozesmáté rty uvěznil v hladovém polibku.

KONEC


Viky

11.04.2019 12:07:49

185.194.45.93

Reagovat

Smazat

Díky za tuhle povídku, moc jsem si ji užila

Chavelierka

26.10.2015 13:00:00

188.75.133.228

Reagovat

Smazat

Vím, že si to nepřečteš, ale je mi to buřt, já si to prostě potřebovala napsat smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Chavelierka

26.10.2015 12:59:26

188.75.133.228

Reagovat

Smazat

Trochu si připadám, jak zoufalec, když už musím sahat po starých dílech. No nikdo nic nového nepíše, takže musím. Na druhou stranu mě omlouvá, že dobré věci, se dají číst i víckrát smiley Jelikož jsem komentovala už při prvním čtení, nebudu se rozepisovat ke každé kapitole zvlášť, ale udělám si malý výcuc smiley V podstatě se tu vykecávám jen pro ty postřehy

smiley

Tak 1) všimla sis, že všichni děláme alkoholika ze Severuse a ty jsi jediná, kdo do toho hodil Hermionu. To se mi líbí. Dospěla a začala mít víc sklony k neřestem. Dělá jí to reálnější.

2) pořád jsem si říkala, ve které povídce byla ta scéna s robertkem. Už to vím smiley

3) Miluju, když se umí Hermiona se Severusem pohádat. Ovšem vyhrát je těžké smiley

a víš co bych tu mohla sepsat příliš dlouhý seznam, takže jen a tak dále a tak dále ... Celkově se mi to prostě líbilo. Tečka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

jana12

11.03.2015 23:05:52

37.188.228.110

Reagovat

Smazat

Nedalo mi to a ve čtení tvých povídek jsem pokračovala a našla Společnici. Úžasná povídka! Galantní Severus...bože, takového chlapa by chtěla každá. V jednu chvíli jsem si říkala, že tě inspiroval film Pretty Woman a čekala, jak to dopadne. A dopadlo to moc hezky. Díky za povídku.

Armen

05.07.2013 16:00:44

81.201.60.167

Reagovat

Smazat

ÁÁÁ! Už to čtu po druhý a pořád je to lepší a lepší! :D

Anett

24.08.2011 11:46:45

89.111.98.35

Reagovat

Smazat

Úža povídka.ještě sem čekala, že hermiona těm holkám, co koukaliz okna zamává.:) Jinak fakt moc dík a skvělou povídkusmiley

beru

21.08.2011 20:45:10

77.87.239.152

Reagovat

Smazat

No páni úžasná povídka, sem jí zhltla ani nevím jak. To je vážně super čtení, béé co budu číst teď. Si vážně šikula. Pokračuj prosím ve stejném duchu dál.smiley

sevy192132

17.12.2010 10:45:56

78.80.40.83

Reagovat

Smazat

skvělá povídka! sice mě málem šlak trefil, když jsem se to dnes o půl třetí ráno snažila dočíst a nešly mi načíst stránky, načeš přímo tato kapitola, ale záčitek fajn!!! smiley okamžitě bych toho nevrlého netopýra brala! a těm slintavkám za oknem se vůbec nedivím smiley


povedené, díky! smiley

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to! A Alan Rickman je rozhodně nedoceněný herec! (http://www.sevy.estranky.sk/)

evi111

06.12.2010 16:41:49

195.39.65.169

Reagovat

Smazat

Krásná povídkasmiley Parádně mi zpříjemnila dnešní pošmourné pondělní odpoledne (ještě pořád tam padá ten mokrý sníh?smiley) a jsem ráda, že jsem se k ní po té dlouhé době mohla vrátit, když už je dokončená, a pěkně si ji užít. A vyplývající ponaučení je zřejmé - zálohovat, zálohovat, zálohovat!smiley Díky moc za pěkné počteníčkosmiley

wixie

28.09.2010 15:19:22

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Anetko, Mileno, jano, Nino, Ivo, DENNY, moc děkuji smiley




elu, ano, masáž bude časem jistě potřeba smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


elulinek

28.09.2010 13:26:28

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

drahá předrahá z nejdražších wixínel, ty a nemít slov je jako já a nemít slov, tudíž naprostá ptákovina smiley


prej veledílo smiley


v lednu budu očekávat, že mě nevyrazí při zkouškovém a jako dárek si dám v obou případech kapitolu, oukej doukej smiley


jsem ráda, že tě můj koment potěšil, žeanojaksi


v hlavních rolích: maxipes fík


no jo, Hermiona. a Severus smiley


jo kdyby bylo víc Severusů, už by to nebylo to, co by ná stolik lákalo, nemyslíš? =))


jo, nápad je dokonalej do té doby, než se začne realizovat, to znám smiley


nesmrdí, to jsou tvarůžky, co jsem měla k snídani smiley


ano, PWP musí být dobře napsané, jinak je to parodie smiley


no PWP to rozhodně nemáš, sex tam totiž nikde nebyl a story to mělo


no já ti říkám, že nemáš záááááč za tenhle komemtář


komentář nepotřebuješ, stačí se mi ozvat, až s tím budeš chtít seknout a já tě zmasíruju že nebudeš vědět jak smiley


a že ten kotlík je hlubokej, co smiley


Samozřejmě nemáš zač, já děkuji tobě smiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

DENNY

28.09.2010 12:05:00

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

PLAČU PLAČU ALE NÁDHERNA POVÍDKA KLOBOUK DOLŮ

Iva

28.09.2010 12:03:57

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherna kapčaaa

Nina

28.09.2010 12:03:11

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

ach jo bude mi po tehle povídce moc smutno,ale jak se říká jednou je všeho konec

jana

28.09.2010 12:02:14

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

moc se ti tahle povídka povedla

Milena

28.09.2010 12:01:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna povídka krásný konec

Anetka

28.09.2010 12:01:37

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherna povídka.Nebudu přehánět,když napíšu , že z tehle povídky jsem úplně unešená.


Je nádherná strašně si mě omotala kolem prstu už po třetí kapitole.Už se strašně těším na Budoucnost:)hodně trpělivosti a sil k psaní..děkuju :) za krásné povídkysmiley

wixie

26.09.2010 13:45:51

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

elu, už jednou jsem ti psala, že po přečtení tvého "komentu" jaksi nemám slov. Bohužel se tato neutěšitelná situace nezměnila ani po opakovaném přečtení tohoto veledíla :-D Pokud se mi to podaří, tak jako náplast na tvé černé srdce budiž fakt, že "pokračování" bude formou jedné kapitoly, která bude sloužit i jako narozeninový dárek pro chave. Takže v lednu čekej pokráčko :-D Tvůj koment je úžasné pohlazení po autorově dušičce a také velmi příjemná masáž pro ego, žeanojaksi :-D Rozesmály mě vsuvky v podobě "Námět: líbí se mi" Dobrý nápad! :-D Moc krásně jsi vystihla Hermionu a ne, není to dětinské, že bys chtěla být jako ona. Také bych chtěla být jako ta, kterou jsi popsala ve svém komentáři :-) A Severus, to je bez debat - kdyby tak běhalo po světě víc takových mužů... Jsem ráda, že tě nápad s Pretty woman nadchl. Přiznám se, mě taky, než jsem ho začala psát. Pak jsem místy trpěla depresemi z toho, že nebudu vědět, co do jednotlivých dnů napsat, ale naštěstí se katastrofa nekonala a já i čtenáři jsme to zvládli docela dobře :-D (já vím, samochvála smrdí) A zase s tebou musím souhlasit - také nemám ráda povídky typu "hup na to" pokud ovšem nepočítám dobře napsané PWP. A mě se snad povedlo to tak nějak vyvážit. Tedy minimálně jsem se o to pokusila :-D


Já ti z celého srdce děkuji very mááááč za tenhle komentář, protože je naprosto úžasný a skvělý. Budu ho používat jako "masážní pomůcku" v okamžicích, kdy mě to bude lákat k ukončení psaní. Tedy alespoň do ukončení Člověka a Budoucnosti. Co bude pak, je ve někde na dně Severusova kotlíku :-D


Děkuji, elu!




Jimmy, ANETKO, Nade, děkuji vám!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

26.09.2010 13:33:04

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

nadin, já děkuji. Za komentáře i za to, že jsi to celou dobu vydržela číst a snad se ti to i líbilo smileysmiley




ellie, děkuji smiley




M.G. to mě těší. Děkujismiley




Elzo, děkuji za přízeň a komentářesmiley




Jituš, s tebou je to těžký. Člověk sotva vloží kapitolu, ty bys nejradši dostala jako nášup celou povídku smiley Jen si počkejsmiley




Miriabar, nemáš za co. To já děkuji! smiley




SISI, díky! :-) Minimálně na dopsaní těch rozepsáních snad ještě chuť najdu smiley




Janko, také děkujismiley




midnight, zvony už opravdu neplánuji, ale něco malého snad ještě bude ;-)




mac, děkuji :-)




Barunko, ty mi moc lichotíš a to snad ani není oprávněné *červená se*. Moc moc děkuji za přízeň i komentáře :-)




Michelle, myslím to smrtelně vážně. Zatím uvažuji jen nad dokončením těch rozepsaných :-) Jj, tu školu jsem si trochu přikráslila, v té naší taky nejsou šatny :( Díky moc za komentáře!




snapeova, děkuji! Souhlasím s tvým nározem na konec povídky :-)

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Nade

26.09.2010 00:30:34

89.103.55.181

Reagovat

Smazat

Super! Sice bych ty školní slípky ještě trochu víc potrápila, ale budiž. Hlavně, že všechno dobře dopadlo, i když s drobnými ztrátami. Sbohem "rebertku"!smiley


ANETKA

25.09.2010 10:45:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásné NÁDHERNA POVÍDKA POVEDLA SE

Jimmy

25.09.2010 10:06:35

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásný neci konec ještěsmileysmileysmileysmileysmiley

elulinek

24.09.2010 19:54:11

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

TAK TEDY, jsem po dlouhé době tu, drahá přítelkyně smiley


no hele teda že bych si pamatovala, kde jsem naposledy četla, to fakt ne, tudíž jsem celou společnici zhltla znova a víš, jak mě nakrklo, že sem musela počítač restartovat, neb se mi celej seknul a tudíž sedm minut čekat, než se ten šmejd načte a já budu muset pokat se čtením? HODNĚ. Ale nejvíc mě potěšilo, když jsem zjistila, že k neděli přibyla druhá část, neb na mě šla bolest do levé ruky a pachuť na jazyku (rozuměj infarktový stav), když jsem viděla ten konec. „ACH BOŽE ANO!!!“ řekla jsem si (rozuměj: měla jsem téměř polevu, ale ne pistáciovou)


no ale teď pár slov k povídce


JAK JE MOŽNÉ, ŽE PONDĚLÍM TO CELÉ KONČÍ? Ve skrytu svého černého srdce doufám v náplast na velkou díru, kterou z něj odkapává ta mazlavá rudá tekutina v jistých kruzích zvaná krev, v podobě alespoň malého pokračování, které, jak víme z Člověka, bude naprosto excelentní i přes VELKÝ nesouhlas samotné autorky, žeanojaksi (dívá se křivě a kroutí nechápavě hlavou, kde k tomu autorka přišla)


No k dárku k výročí… hele možná bych i řekla „Máš zač!!!“ i když jsem se na tom podílela jen jako beta, protože to byly nervy, to ti řeknu. Chave, Beruško, bez urážky, ale na kole taky nezapomeneš jezdit, tak proč zapomínáš moje rady? No nic, to byla taková malá…


I přes velmi temnou náladu posledních dní mi celá Společnice zaručila exkluzivní společnost, jen co je pravda. „Jedině dobrá hudba a dobrá četba nastolí v bolavé duši alespoň zdání míru.“ A nastolila. Srdíčko je pohlazené a už nebolí. Děkuji


Sleduješ to? Zase jsem odběhla od povídky


maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:52:33

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Hermiona je postava plná možností. Můžeme z ní udělat někoho na úrovni, kdo je inteligentní, nebo se z ní taky dá udělat hlupačka, která ač má nastudované všechno slovo od slova, dál to neumí použít. Mě se Hermiona v tvém podání velice, velice, velice líbí. Neděláš z ní Boha, mě osobně se líbí to, jak byla na mol, neb takhle já chodím domů poslední dobou docela často, akorát si preventivně neberu lodičky ani šaty, neb naposledy jsem takhle nedopadla moc slavně. Je inteligentní, umí se chovat ve společnosti, je si sebou jistá a její (tvůj) břitký humor mě dostává do kolen. Je všechno, co chci být já. Zároveň se vidím v těch jejích chybách a myšlenkových pochodech. Občas si říkám, jestli Tys nebyla u mě v hlavě na návštěvě, když to vidím napsané šedé na černém. Miluju Hermionu, protože takovou, jakou jsem si ji stvořila v hlavě, takovou ženou bych chtěla být. Ano, zní to dětinsky, ale jo =D


Severus je příběh sám pro sebe. Taky z něj můžeme udělat klasického záporáka, nebo slaďouše a hrdinu. Nebo, jako v tvém případě (a většiny jeho fandů) se do jeho osoby namixuje přesná dávka koření, jaká je pro daný příběh potřeba. Respektive autor stviří jednu postavu a tu pak obsazuje a jen lehce obměňuje. Výborně. Tudíž ano, je zlý, sarkastický, ironický, protivný, náladový. Jako my všichni ostatní. Jenže je to u něj vidět tak výrazně proto, že je to někdo, kdo vás na první pohled zaujme. Buď kladně, nebo záporně, prostě zaujme. Být to Crabbe nebo Goyle, všichni na ně prdí. Chlap musí mít svý kouzlo a i když ze začátku to pro mě byl někdo, koho všichni museli zákonitě nenávidět, čím jsem starší a čím víc mám dospělé problémy na všech frontách a čím víc vidím sebe samu (ano, už zase já) v jeho temné náladě a prskám na všechny okolo, hýřím sarkasmem tak moc, až někdy říkám hloupé poznámky sama sobě, tím víc to chápu. „Ano, opravdu mě bolí duše, nebo zuby, nebo jsem spal/a špatně, ale nevidím důvod to někomu říkat, prostě se chovám, jak se chovám, takže buď mi půjdete z cesty, nebo mi budete rovnocenným soupeřem, na fňukání není místo.“ Kdyby se mě někdo před dvěma lety zeptal, jaký je můj vysněný muž, nedokázala bych mu odpovědět. Něco jako dokonalost neexistuje. Nic není tak dokonalé jako vlastní sny, a proto říkám, že teď je vzor mužské dokonalosti pro mě Severus. Přiznejme si barvu kytky, potkat takového chlapa, alespoň vzezřením Severovi podobného, myslím, že bych hodně přemýšlela, jestli bych ho doma chtěla. Byla by to otázka na pováženou, jestli bych chtěla, aby se tenhle můj černý sen stal realitou. Severus je v tvém podání naprosto dokonalý.Se všemi jeho myšlenkovými pochody, mužským uvažováním a nadstandardními službami, které muž obecný jaksi nevede v inventáři.

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:52:19

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Ach jo, už zase kdákám. Jestli tě to nebaví, přeskoč to


Mezi Severusem a Hermionou to bylo celé o námětu, který byl absolutně originální, jak už jsem psala někde nahoře. Námět upravené Pretty Woman tu ještě nebyl a já doufám, že Tě nikdo neokopíruje. Ono to vlastně ani nejde, tvých kvalit dosahuje velmi málo autorů, kteří se s Tebou povětšinou navíc znají, tudíž by byly dost hloupé, kdyby přebraly celý námět, žeano.


Líbilo se mi very mač, jak to pomalinku rozkvétalo. Já nemám ráda, když je to napsáno moc rychle. Respektive, když má děj moc rychlý spád. To znamená, že autor špatně položí dějová slovesa a už se to s ním veze (ano, česká část mého černého srdce promluvila). Pěkně a pomaloučku to musí rozkvétat, ne že bude scéna hádka, pak scéna ticho, pak scéna rozhovor, další scéna líbání, další scéna v posteli a střih najednou spousta malých kudrnatých. Pokud to ovšem nebude vzpomínková povídka, žeano, to je něco jiného. Hezky pěkně hladce. A zas melu něco, co jsem ani říct nechtěla sakraceně.

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:52:09

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Líbilo se mi, jak Hermiona dokázala Severuse překvapit tím, jak se chovala a co si oblékala. Líbilo se mi Hermionino těžké ráno opilců, kdy mu položila ruku na stehno a otočila se. Líbilo se mi jejich procházení po Paříži. Záviděla jsem Heřmě při tanci. Roztávala jsem u scény na balkoně. Trhala jsem si vlasy, když na ni vlítnul George a prosila jsem samotného Salazara, ať tam toho netopýra pošle, nebo tam půjdu já. Málem jsem se rozpustila, když Severus četl a já si to přehrávala v hlavě, jak by to asi mohlo znít. Bavila jsem se při scéně se šachovýma figurkama a vadilo mi, že se Hermiona Severuse bála, když ji chtěl políbit. Líbila se mi zdravotnická část Hermiony, která ošetřovala Severuse po tom, co spadl z postele (plus po mém záchvatu smíchu). Zas tak moc se mi nelíbilo, když si oba namlouvali, že je ten druhej nechce, ale já vím, že to tam prostě být musí. Moc se mi líbilo, když Severus líbal Hermionu při přednášce o hvězdách, aby to vypadalo, že spolu něco mají a nejvíc se mi líbilo, že pokračoval, i když nebylo třeba. Jeho pomstu úchylovi považuju za naprosto geniální. Jsem naštvaná, že otálel s rozloučením s Hermionou do té doby, než se přemístila. Tleskám ti za genitální nápad s operu. Když Heřma hupsla se Severem do křesla s tím noutem, poklesla mi čelist, to jsem opravdu nečekala. U nedělního závěrečného polibku mi hrálo Apologize od One republic, jedna z mých VELICE oblíbených skladeb, tudíž ti žikám, že tenhle konec se mi líbil taktéž VELICE.

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:51:42

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Hm. Poslední kapitola.


Nevěřím, že severus zapomněl na esej. Nebo dobře, věřím.


No hele to čekání na někoho přesně na vteřinu přesně je fajn věc, hlavně když takhle čekáš celej den.


Sakra oni mají na fakultě šatnu? JÁ CHCI TAKY !!!to není fér…


Jo takových reklam máme taky dost. Předpokládám, že vycházíš z reálné postavy =D


Lentrová složila =D vypadá to skvěle, u mě v hlavě =D


Byli bychom dokonalý pár… no já se poseru


Omyl, já se posala. Heřma ji pěkně setřela, jen co je pravda.


Jak v takových botech někdo může chodit? Úplně normálně =D


Kluk =D chlapeček =D klouček =D


Jahodyyyyyyyyyy


Dáš pryč vibrátor, protože teĎ máš mě =D


Uéééj!!! Já chci tak uvěznit v polibku hned po tom, co slíbím, že dám pryč vibrátor a vynutím si báječný uvítací sex!!!!!


Výborné.

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:23:21

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

ano, je to pomíchané, takže kdo by chtěl číst můj román, ať se přihlásí, dostane ho mailem smileysmileysmileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:14:59

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Tak tedy, skončila jsem někde (ne, opravdu nevím, co to bylo za den a prdel to nebyla taky) ten druhej den dopoledne po tom, co džordrž vlítl na heřmanici. Nevím, jestli jsem to komentila, každopádně to asi celé vezmu globálně.


Líbil se mi celý námět povídky, je to originální, to tu ještě nebyla a neviděla jsem ani jedno fan klišé, která však mám ráda, pokud jsou od kvalitních autorů (mezi které Ty samozřejmě patříš, to snad nemusím říkat. Snad nemusím říkat, že tam patří i chave, sara a nadin, nebo to mám říct? No uvidíme, já se rozmyslím, než tenhle KRÁTKÝ koment dopíšu) Námět: LÍBÍ SE MI


Scénář: LÍBÍ SE MI


Paříž… to je jedno ze tří míst, kam se v životě chci URČITĚ podívat. Ještě chci letět do Káhiry a Londýna. Každopádně tvůj popis mě opravdu přesvědčil o tom, že jet tam je dobrý nápad. Výprava: LÍBÍ SE MI


Hermiona měla opravdu luxusní šaty, jen co je pravda. I v mé hlavě i na těch obrázcích. Kdes nakupovala? A jestli řekneš v nejdražší ulici v Česku, tak jdu loupit. A Severus samozřejmě taky. Luxus, elegance, prostě Severus. Kostýmy: LÍBÍ SE MI


maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:14:37

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Tak tedy, skončila jsem někde (ne, opravdu nevím, co to bylo za den a prdel to nebyla taky) ten druhej den dopoledne po tom, co džordrž vlítl na heřmanici. Nevím, jestli jsem to komentila, každopádně to asi celé vezmu globálně.


Líbil se mi celý námět povídky, je to originální, to tu ještě nebyla a neviděla jsem ani jedno fan klišé, která však mám ráda, pokud jsou od kvalitních autorů (mezi které Ty samozřejmě patříš, to snad nemusím říkat. Snad nemusím říkat, že tam patří i chave, sara a nadin, nebo to mám říct? No uvidíme, já se rozmyslím, než tenhle KRÁTKÝ koment dopíšu) Námět: LÍBÍ SE MI


Scénář: LÍBÍ SE MI


Paříž… to je jedno ze tří míst, kam se v životě chci URČITĚ podívat. Ještě chci letět do Káhiry a Londýna. Každopádně tvůj popis mě opravdu přesvědčil o tom, že jet tam je dobrý nápad. Výprava: LÍBÍ SE MI


Hermiona měla opravdu luxusní šaty, jen co je pravda. I v mé hlavě i na těch obrázcích. Kdes nakupovala? A jestli řekneš v nejdražší ulici v Česku, tak jdu loupit. A Severus samozřejmě taky. Luxus, elegance, prostě Severus. Kostýmy: LÍBÍ SE MI


maliny v čokoládě... otevírám se na konci...



elulinek

24.09.2010 19:13:52

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Tak tedy, skončila jsem někde (ne, opravdu nevím, co to bylo za den a prdel to nebyla taky) ten druhej den dopoledne po tom, co džordrž vlítl na heřmanici. Nevím, jestli jsem to komentila, každopádně to asi celé vezmu globálně.


Líbil se mi celý námět povídky, je to originální, to tu ještě nebyla a neviděla jsem ani jedno fan klišé, která však mám ráda, pokud jsou od kvalitních autorů (mezi které Ty samozřejmě patříš, to snad nemusím říkat. Snad nemusím říkat, že tam patří i chave, sara a nadin, nebo to mám říct? No uvidíme, já se rozmyslím, než tenhle KRÁTKÝ koment dopíšu) Námět: LÍBÍ SE MI


Scénář: LÍBÍ SE MI


Paříž… to je jedno ze tří míst, kam se v životě chci URČITĚ podívat. Ještě chci letět do Káhiry a Londýna. Každopádně tvůj popis mě opravdu přesvědčil o tom, že jet tam je dobrý nápad. Výprava: LÍBÍ SE MI


Hermiona měla opravdu luxusní šaty, jen co je pravda. I v mé hlavě i na těch obrázcích. Kdes nakupovala? A jestli řekneš v nejdražší ulici v Česku, tak jdu loupit. A Severus samozřejmě taky. Luxus, elegance, prostě Severus. Kostýmy: LÍBÍ SE MI

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

24.09.2010 19:12:41

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Miluju tvůj břitký humor, smysl pro ironii a sarkasmus na správném místě a to, jak jsi to celé napsala.


V hlavních rolích: Maxipes fík. Ve vedlejších rolích: Maxipes fík


Obsazení: MOC SE MI LÍBÍ žeanojaksi


VÝBORNĚ, SKVĚLE, ÚŽASNĚ. Excellent, fine, amazing. Tleskám, klaním se, líbám tvé prsty a až bude dávat pryč klávesnici nebo celýho nouta, já se o ni hlásím a míním, opravdu míním se k ní modlit. Amen. Jsem vyčerpána.


Mimochodem, mail jsem dočetla a já Vás za to Vaše podceňování s Chave miluju. Horda poznámek neznamená, že j něco zle. Vy jste ve škole nedostali naprosto proškrtanou práci oznámkovanou za jedna? Já několikrát. Dokonce se mi párkrát stalo, že já měla u každý odpovědi něco dopsanýho a dostala jsem za jedna, kdežto spolužáci měli celou A4 popsanou hustě, a taky jedním tahem škrtnutou a dostali za pět. Wixie, u tebe vím, že je to tím, že mi posíláš opravy jednou za čas a tím pádem máš pocit, že když píšeš málo, je to špatné. Není, nepodívej se na mě. Chavin pocit vychází právě z červených poznámek, které jsou dost často sprosté, a odvažuji se odhadovat, že leckdy Severusovi – konkurence schopné.


Působivé, jako vždy a přesto nikdy.smileysmileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

snapeova

24.09.2010 13:58:21

90.177.189.4

Reagovat

Smazat

nádherná kapitola,ale slintám tu i já a to jsem ho ani neviděla na vlastní oči.Bylo to fakt vtipné a moc hezké.Celá tahle povídka byla skvělá a mrzí mě,že končí,ale ukončena je nejlépe,jak jen být mohla :) těším se na dokončení ostatních povídek a na případné nové :) vždy se těším co vymyslíš :)

http://pisupovidky.blog.cz

Michelle_Flamelova

23.09.2010 21:19:59

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileyto nemyslíš vážně s tím koncem??? smileysmileysmiley


tohle je jedna z mojich nejmilejších povídek,právě jsi mi zlomila smileysmileysmiley ale pořád doufám, že si to ještě rozmyslíš O:-)




povídka nádherná, skvělá, úžasná.. škoda, že jsi to usekla v nejlepším, docela mě zajímá realizace jejich podmínek smileysmiley


jéé, já ci takýýý aby na mě čekal Sevík před školou, klidně půjdu znova studovat smiley


na značky nejsem, ale jahůdky bych si dalasmiley


taky si říkám, že je to teda na kouzelníky docela mudlovská škola a na mudly zase nadstandartně vybavená, ale proč ne, kdo ví,jak takové školy vypadají? já bych taky slintala, slintám už teď a to čučím jen do windowsovského okna smiley a Sevíka si jenom představuju, ach jo, takoví by se měli naklonovat a posílát na objednání poštou, že? smiley




tak honem honem, dopsat ostatní povídky, ať můžeme pokračovat u nich v bytě O:-)

<:3 )~~~

Barunka

21.09.2010 19:28:21

213.29.61.31

Reagovat

Smazat

Páni, jestli jsem při minulé kapitole psala o opravdové spisovatelce, přemýšlím co víc napsat teď. Už mě nějak toho moc nenapadá, každopádně tohle předčilo úplně všechno, bylo to naprosto dokonalé. To, jak Hermiona pěkně poslala Angelu do kytek, se mi moc líbilo, měla jsem pocit, že by si tam všechny dívky zasloužily bryndák :-) Nádhera, Wixie, krása veliká

mac

21.09.2010 15:47:43

195.168.45.2

Reagovat

Smazat

Wixie, diky :o)) za Spolecnici mi sice bude trochu "smutno", ale uz sa tesim na pokracovanie cloveka :o)) zamrzli sme v najlepsom :oDD ...

midnight

21.09.2010 11:50:20

193.84.196.124

Reagovat

Smazat

taková porce romantiky!!! To si dám líbit...Jen...doufám, že tohle nebyla poslední kapitola...chtělo by to ještě svadební zvony..:Dsmiley

Janka

20.09.2010 23:07:01

82.100.5.125

Reagovat

Smazat

Já se tak stydím, konečná povídka je tu už dva dny a našla jsem ji až dneska.


Opravdu tě chválím, moc se ti celá povídka povedla. smileysmiley*aplaus*smileysmiley. A tahle kapitolka obvzlášť. Děkuji.


smiley

ASISI

20.09.2010 17:16:04

213.220.198.211

Reagovat

Smazat

Nekomentovala jsem vždy a pravielně, nicméně - děkuji za povídku a děkuji za tvou práci. smiley Povedla se ti. Doufám, že budeš mít chuť pokračovat ve psaní. smiley

Miriabar

20.09.2010 14:16:39

158.195.219.11

Reagovat

Smazat

Wixie! Toto bolo proste úžasné...túto poviedku proste zbožňujem a celý ten čas som si ju strašne užívala smiley ĎAKUJEM!!!!smiley


Hermiona to "nanynkám" totálne natrela...si hádam nemysleli, že majú u Severusa šancu...pché!smiley


A myslím, že dohoda na koniec bola viac než férová...ďakujem ešte razsmiley


Jituš

20.09.2010 08:23:34

93.91.145.202

Reagovat

Smazat

No díky díky. Ale za co. Kdoví kdy nám napíšeš něco dalšího. Takže díky za další kapitolku a honem vymýšlej něco nového.

Elza

19.09.2010 20:25:04

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

Díky za dokončení povídky. Slintání na okenní římsu nemělo chybu! smiley

M.G.

19.09.2010 18:35:12

79.208.191.161

Reagovat

Smazat

Ech, nevim, na co bych slintala vic, jestli pri pohledu na Severuse, nebo jahodysmileysmiley.


I ja se pripojuji k dekovnym komentarum! Tvou povidku jsem si vice jak uzila (opetsmiley)!!

ellie

19.09.2010 18:20:13

90.179.224.57

Reagovat

Smazat

my děkujem Tobě za krásnou povídku :)

nadin

19.09.2010 14:19:44

95.103.208.85

Reagovat

Smazat

Koniec??? Si robíš srandu...


Ale to, ako Hermiona zotrela sliny miestnej kráske Angele, to je myslím tajným snom každej ženysmileysmiley


Skveé!! Na konci si nám Sevíka krásne prisladila a nechýbalo veľa, vrhla som sa cez obrazovku (odstrkujúc zavadzajúcu Hermionu) k jeho nohám aj ja.


ĎAKUJEMsmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

wixie

19.09.2010 13:09:16

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Míšo, děkuji. Na Člověka se vrhnu co nejdříve, jen co mě napadne, co tam psátsmiley Děkuji!




Intruitus, nene, nic takového smiley




Susan, díky! Pokusím se nezklamatsmiley




anetko, děkujismiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

GwenLoguir

19.09.2010 12:43:38

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Fňuk, toto mi bude príšerne chýbať.... Inak, aj my sme slintali pri obrazovkách... ach, sevík náš rozkošný :P

anetka

19.09.2010 10:09:16

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherné škoda,že je už konec,ale super povídka

Susan

19.09.2010 09:28:26

90.178.139.48

Reagovat

Smazat

Parádní tečka. Prostě konec jak má být. Nejlepší bylo jak schladila tu pipinu :-) takové typy vůbec nemám ráda.


ale povídka byla úžasná. Bude těžké se s ní rozloučit...ale věřím že to vynarahradí Budoucnost.


Děkuji za tak krásný a přitom hravý konec :-)

Intruitus

19.09.2010 00:33:39

217.117.216.107

Reagovat

Smazat

Já to ještě takhle nechci skončit, ještě pokračování...PROSÍÍÍM.smileysmileysmiley


wixie

18.09.2010 23:44:42

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Chavy, ale notak, snad by ses nezlobila smiley to víš, když je teď Severus trochu volnější, musela jsem hodit háček a čekám, jestli se chytí smiley


PS: pokráčko nebude smiley


Nene, Severus má obličejík hladký jak dětská prdelka, vždyť on je taková naše prdelka, že smiley


Chavy, trochu jsem jim tu uni udělala luxusnější, my musíme bundy tahat taky a to nemluvím o tom, když si člověk po celým dni v zimních botách pak sundá boty doma v chodbě - by umřel i mrtvej smiley


Hej, ten vtip neznám - prosím si celé znění smiley


A skončila obličejem v kaluži byl si jist to je moje holka smiley


Ty tvoje hlášky, to zas bylo něco smiley


moc moc děkuji za komentář a díky, že se ti povídka líbila smileysmileysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Míša

18.09.2010 23:37:00

78.80.24.163

Reagovat

Smazat

Úžasné a děkuju...jen škoda, že už je konec, tahle povídka se mi strašně mc líbilasmiley


ooo...je to gentlemansmiley


košíček jahodsmileysmileynezapomnělsmiley


A těším se na pokračování Člověkasmiley

Chavelierka

18.09.2010 22:54:00

188.75.133.222

Reagovat

Smazat

To není fér člověk jednou jedinkrát nesedí doma na zadku a tady se objeví kapitola :D


Navíc po prvotní eufory, mi zas radost seberu….. nemusím jmenovat že dámy :D


PS.: nebude pokračování? :D




Poblázněný huberťák? :D taky si hlídá akné? :D


To jako nevyjde nastejno, když bude stepovat před školou může si i vydělat :D už má klobouk? :D


To znám kolik přednášek jsem takhle probděla :D


A někteří chirurgové to zvládají i během hodin :D


Cestou porazila vyučujícího i pár lavic :D


Jak svou tu ji napsal mistr :D


Tam maj šatny? To je luxus my museli bundy tahat sebou :D


Tak Angela povídáš? … :D


Znáš ten vtip mám bráchu na univerzitě já vím v lihu má dvě hlavy :D


Ha Elvis žije?


Ignoruje fakt, že je čerstvě natřené :D


To není gentleman, normální kapsář :D


No jistě ten pohled na tom se vše staví neb je dokonalý aaaach


Nejen za hřích i za pět šedesát, k dostání v trafice za rohem :D


Já do chlapů prosím nekoušu…. No jen někdy :D


Ten prostě neumí přijít v klidu :D


Hele studujou lektvary a jako neznaj lektvarového guru profesora Snapa? :D


Stejně ho už zná i z jiných úhlů :D


Probrodila se mlžným oparem až ke dveřím, kde ji čistý kyslík prostě zabil :D


To pozná jak? Projela mu peněženku? :D


Zlatej řetěz? :D


Jé měla si to Hermi vychutnat až dokonce a nekazit překvapení :D


Čtu ti myšlenky… Neznáš nitrozpit? :D


Zapomněla dodat v Paříži :D


A na rameni opici :D


A skončila obličejem v kaluži byl si jist to je moje holka :D


To taky nevim na jejich mechanizmus jsem taky nepřišla :D


A nikdy nebude :D Sev už má Bukovská léta za sebou, ale zkus Rona :D


Jo taky mě napadl hodný strejda s kapsami plnými bonbonků :D


Od dvanácti měsíčků, duši jsem jim musel vymlátit, tak si jich važ :D


Není v některých zemích líbání na veřejnosti trestné? :D


Nová okenní myčka to nezná? :D


Prej bez postraních myšlenek, to mu nevěř, Seve uteč hned tě zapřáhne do práce :D


Tamtu? Myslí tu špatně přidělanou poličku? :D


Vynahradit? Bude jí držet aviváže při praní? :D


Než se nadála spolkl ji i s botama :D




Wixie to byla ta pravá třešnička na dortíku. Můžeš mě klidně zabít mlátit mučit vše pro tuhle povídku odpuštěno a s vděčností přijato ;)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

18.09.2010 22:23:30

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zuzko, také se mi s ní neloučilo lehce, sobecky přiznávám, že jsem si tuhle povídku prostě oblíbila a jsem moc ráda, že jsem nebyla sama a pokud si ji někdo třeba později přečte ještě jednou, bude to pro mě nádherná odměna smiley děkuji

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

18.09.2010 22:12:48

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Saruško, me, protože jsem předpokládala, že on jí to srdce vydloube lžící :-D :-D


Já ti dám, zatím!!! :-D


Dva háčky? Zajímalo by mě, zda jsi počítala dcerku :-D


Samara? jo ty myslíš Me :-D ta se někde venčí a asi i živí...


přísahám na spí uši na kočičí svědomí nebo jak to je, že jsem negooglila, mě to jméno zaujalo už ve filmu a zůstalo mi v hlavě :-D


no právě, že jsi je četla a pak jsi to ještě tak nějak komentovala, ale to tu nebudeme vytahovat na světlo, že? :-D

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

sarapolanska

18.09.2010 22:08:38

89.176.233.149

Reagovat

Smazat

Wixíčko, ne nechci tě zabít. Zatím. :-D


nevšimal neb mám nějaké zalepené oči teď.. čím to asi bude? :-D


No hermiona píše, že Severus si uzmul její srdce. Ty si snad nepředstavuješ scénu s velkým kuchyňským nožem... Jak se Sev napřahuje a vytahuje ještě bušící srdce mladé hermy, které si následně ofrituje? Máš houby představivost :-D


Já ti dám, že mám jít někam. Ale do té ložnice bych s ním zašla. Má to jen dva háčky... raději nebudu psát jaké :-D


Zvracíš? Kynedril. Trocha posouvání myšítkem a už je ti blbě. -D


´Ty? K zemi? A kdo by ti pomohl vstát? Je tam samara? :-D Pan Fitzwilliam Darcy (žes to googlila, nežs to napsala? :-D) je gentleman, pomohl by jistě rád. :-D


Značky. Já mám nejraději zákaz stání. Co ty? :-D


Jo, napiš mi zase nějakou pěknou sms do sbírky :-D buď ráda, že jsem nečetla ty odeslané zprávy :-D


Nemáš zač :-D

zuzka

18.09.2010 22:05:57

84.21.109.144

Reagovat

Smazat

seversův pohled a bezmocný?!? smiley ty hodiny musely být jednoznačně zakleté smiley


ona chodící reklama se teď asi může vzteky zbláznit . smiley ale severuse popsala bravurně, to se jí musí nechat. smiley


loučení se společnicí není lehké, o to víc se ale těším na to až si ji jednou (dobře, tak víckrát smiley ) přečtu pěkně v celku!


děkuju ti za krásnou povídku, moc ráda jsem ji četla.smiley

wixie

18.09.2010 21:55:53

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

barbrozinko, děkuji! od tebe si toho cením o to víc, protože vím, jaký je tvůj názor na tenhle pár smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

18.09.2010 21:51:32

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Sáro, ty mě chceš zabít!!! smiley Zatraceně, to sis nevšimla dřív, že mají v bradavicích hodiny s ručičkama? :-D mě to totiž nedošlo, žeanojaksi :-D


Jaký zase jatýrka a srdíčka? :-D


Ty s tím Darcym běž už někam :-D třeba do ložnice :-D


řitní chloupky škrken? zvracím... :-D


Pomohl vstát? Tak to nebude Severus. To je Darcy :-D tak teď jsem se taky málem poroučela k zemi :-D no nevím nevím, jestli by pan Fitzwilliam Darcy pomohl dámě z bláta a louže :-D


Už jsem ti vysvětlovala, že proti chanelu ani jiným značkám nic nemám, kdybych měla, tak si s tebou snad ani nemůžu psát :-D


Pojď a ukážu ti kotlíčky… :-D - tak tohle odrovnalo mě :-D


Fakani do peřin a hnípat :-D Já tě prostě... nebudu to psát, radši ne, vzpomněla jsem si na con a ny ty sms co jsi mi četla a už to vypadalo dost vzrhle, takže snad jen - miluju tvoje komentáře a ještě jednou díky!!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

zuzule

18.09.2010 21:51:12

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Ha! I na ty jahody přeci jen došlo.smiley Myslím, že ty studentky už stejně slintaly.smiley Povídku sem si užila, byla parádní. Díík!!smiley


sarapolanska

18.09.2010 21:42:13

89.176.233.149

Reagovat

Smazat

Nikdy jsem to nedělala a tak ani teď nezačnu. Co? Cože? Psát komentář do jedné věty. Psaní vyžaduje spousty práce a ač si to mnozí neuvědomují, chci za tu tvou práci velmi poděkovat. Děkuji teď, protože jedna tvá povídka končí a to povídka opravdu krásná, s jemnou duší, skvělou akcí a šťastným koncem, který si zasloužíme my i hlavní hrdinové. :-)


wixie, blahopřeji k ukončené povídce, byla skvělá a tak ti patří mé díky!




A povedlo se mu to? Severusův pohled je tak ostrý, že by ty hodiny určitě i přepůlil. Apropo.. technika už dorazila do Bradavic. Ručičky, žádný písek? :-D


Severus zapomněl na esej… peklo zamrzlo a andělé umřeli na infarkt.


To mě podrž on má i hodinky. Ještě řekni, že od Cartiera… :-D


Nepřipadá tak jen sobě. Severusi, že ty jsi si zase nevzal prášky na uklidněnou?


Jo, na mě čekal můj manžel před školou taky jednou, ale to jsme ještě neměli alfu.. takže takový rozruch jako Sever určitě neudělal :-D


Hermiona něco nevnímala? Kruci tak to už je vážné :-D


Severus rád husí jatýrka.. hňa hňa… a srdíčka… hňa hňa.


Takové práce. To bude doma tak v pět. :-D


A že jo? :-D


Já ti povím, jak se tam dostala jo? Koupila si lístek :-D Co máš proti Dioru? :-D


A že vím, koho tím chlapem myslí? Můžou to být jen dva.. Severus a nebo Darcy (ano, i sem ho propašuju :-D).


To je oblek z Hypogrifa. Má ho půjčený od Hagrida :-D a ponožky ušité z řitních chloupků Škrken. :-D


Pomohl vstát? Tak to nebude Severus. To je Darcy :-D


Asi taky omdlím. Je to univerzita nebo mateřská školka? :-D


Tak si kousnem? A nejsem lakomá, kousněte si taky :-D :-D


Tak stát u mě před školou Severus Snape tak věřím, že bude spousta lidí v těsných uličkách u šaten ušlapáno… :-D


Zavřela skříňku, kde si zapomněla klíče…


Co máš proti chanelu? :-D kdybys jen věděla, jak voní… :-D


Má kolem krku kravatu a stojí na stoličce. Už jen skočit. :-D


No jo, Hermiona si jde hrát na machru .-D


Hermiona nikdy nebyla dobrá na věštění, takže bůh ví, jak to ví :-D Jo a teď se bude vytahovat. Tsé to se nedělá, hermo. :-D


Poznal ji ve chvíli, kdy zakopla na schodech a spadla mu k nohám jako zralé jablíčko… :-D


Nemůže. Hermiona právě podpatky ulomila a zahodila je kamsi do křoví.


My jsme to teda čekaly. :-D


Ano! My tě taky rádi vidíme!


Kluk. Asi jsem spolkla protézu… :-D


Severus láká mladé holky na jahody… :-D :-D to mě odrovnalo. :-D Nechce bombónek děvčátko? Pojď a ukážu ti kotlíčky… :-D


Ty jsou- od vietnamců. - Ano, přesně tak. - Ach :-D


Prý konečně. Má počkat až po svatbě :-D


Hermiona je pěkně zkažená. Nejdřív se chlubí a vytahuje a teď se chlubí a vytahuje. Ano, možná se zdá, že jsem zmínila dvě naprosto stejné věci, ale považuji je za tolik zásadní, že jsem je zmínila vědomě hned dvakrát. :-D


Severus nemá rád sex na veřejnosti. Uf :-D


:-D :-D tamtu věc. :-D :-D Kam ji dají? Pošlou Minervě k narozkám? :-D


No panejo jo, taková přímá výzva před školou? :-D


Cililing! Ne, to není ježíšek, to zvoní konec. A pohádky je konec. Takže fakani (s rezervou :-D


do peřin a hnípat hezky do deseti minimálně. Máte nádherné podklady na ještě nádhernější sny. :-D :-D


sarapolanska

18.09.2010 21:39:35

89.176.233.149

Reagovat

Smazat

Ano! lžíce mě vůbec nedošla. Vidíš, můžu se jít pohřbít pod Brumbálovi vousy a lomit rukama.


Já ti taky dám. :-D :-D


Ano, dva háčky. jistě nemusím popisovat, v čem byl problém ve třetím dílu, co se týče svatby. obávám se, že jaksi nesplňuji jistou podmínku, která je dána porodem mé dcery. nebo spíš tím co bylo před tím :-D Druhý problém a to dost zásadní vidím v tom, že jsem již vdaná. pravda. nevdávala jsem se v kostele. A vůbec, co na tom záleží. něco takového mě nemůže zastavit :-D


Mě taky zaujalo. Říkala jsem si - Severus a Fitzwilliam. A kdysi ještě Jareth. :-DTo mám ale štěstí na super jména :-D


Rozhodně nic vytahovat nehodlám. takové věci si nechávám skutečně do soukromí... :-D :-D


wixie

18.09.2010 21:31:01

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Lucy, já děkuji za přízeň a komentářsmiley těší mě, že nejsem jediná, koho si tento pár podmanil smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

18.09.2010 21:30:52

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

ZJTrane, ano, jsi prvníííí smiley Když vy mě umíte svými komentáři vždycky tak pěkně nahlodat, že mám chuť hned něco napsat... smiley ale zatím ne, Člověk má přednost a Společnice třeba na buducesmiley Moc děkuji smiley




niko, díky! sdílím stejný názor, mám ty dva také ráda smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Lucy

18.09.2010 21:28:12

88.103.98.217

Reagovat

Smazat

Wixie, moc děkuji za poslední kapitolku... Je úžasná... Ona celá ta povídka je krásná... Kdybych nečekala vždy na další kapitolu, přečetla bych jí jedním dechem, jak je nádherná.... Pokaždé mi další kapitolka udělala strašnou radost... Mám povídky o Hermioně a Severusovi moc ráda... Těším se na další povídky a taky třeba na pokračování Společnice, když chytíš jakou autorskou slinu a budeš mít čas... Ještě jednou děkuji za úžasnou povídku...

barbrozinka

18.09.2010 21:16:37

93.190.63.234

Reagovat

Smazat

Wixie, byla to úžasná povídka, těšila jsem se na každou kapitolu jak na Ježíška, prázdniny a premiéru HP v jednom. Fakt se ti moc povedla, a těším se bd na nějakou novou nebo na pokračování již začatých :-)

wixie

18.09.2010 21:14:13

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zuzule, jahody jsem nemohla vynechat! :-D díky!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

nika

18.09.2010 21:10:08

178.41.82.9

Reagovat

Smazat

to bolo perfektné smiley tí dvaja sú proste skvelí... dík za skvelú poslednú kapitolu i za celú poviedku

Zuzana

18.09.2010 20:40:43

178.40.41.71

Reagovat

Smazat

A ja som to stihla prvááááááááááááááááááááááááááááá.

ZJTrane

Zuzana

18.09.2010 20:40:03

178.40.41.71

Reagovat

Smazat

Uááá, prečo??? Fňuk ja nechcem koniec. Prosím ešte aspoň bonusovú kapitolku. Čo tak takú menšiu.... nie, nie radšej veľkú posteľnú scénu? To bolo tak krásne ako ju šiel čakať a baby slintajúce na okenný parapet smiley ani sa im nedivím. Skôr by som čakala, že sa budú z toho okna vrhať dole :D


Potešil ma ten maličký prísľub, že možno napíšeš aj pokračovanie.


Ďakujem za túto perfektnú poviedku, užívala som si ju úplne celú. Poďakovanie patrí samozrejme aj skvelej bete Saruške.

ZJTrane



Žádné komentáře:

Okomentovat