neděle 3. března 2024

Část druhá

Formálně si dovolím upozornit na jisté explicitní scény (za jejichž konzultaci MOC děkuji betě :-D) - proto 15+

Kapitolu věnuji všem, kteří komentovali první část - děkuji za vaše názory, chválu a někdy i upozornění na chyby (díky, Elzo). Cením si toho!

Rozkošnicky se protáhla a zachumlala se ještě hlouběji pod peřinu. Včerejší večer se rozhodně vydařil, i když je pravda, že balkónové dobrodružství se Snapem stálo za celý ples dohromady. Ani teď, po probuzení z klidného spánku, nemohla pochopit, kde se v ní vzala ta drzost ho bez varování políbit. On ji vlastně přinutil svým odmítavým postojem, omlouvala v duchu sama sebe, ale bylo jí jasné, že to je jen povrchové ospravedlňování, které nutně přijít muselo. Dotyk jeho rtů ovšem za tyhle drobné výčitky stál. Dokonce u ní způsobil to, že se začínala ještě více těšit na svou novou pracovní pozici, kam měla začátkem roku nastoupit. Na uvolněné místo profesorky Přeměňování v Bradavicích, na něž ji před nedávnem Brumbál přijal. Minerva už nebyla nejmladší, a jak se nechala slyšet, když Hermiona navštívila Bradavice kvůli pohovoru, zcela ji vyčerpávají povinnosti zástupce ředitele a hodin Přeměňování se musí vzdát.

Když nad tím tak přemýšlela, ani se neobávala toho, co na to Snape řekne, až ji pozná. Což bylo nevyhnutelné. Pokud ji nepoznal přes škrabošku, rozhodně ji pozná podle hlasu. Ale to jí nebránilo minimálně další dva měsíce, dokud nenastoupí do práce, zjišťovat, cože to stojí za jeho odmítavým postojem k ženám. Sice neměla tušení, kde by na něj mohla narazit, aby mohla v průzkumu pokračovat, ale byla si jistá, že ho její polibek, potažmo chování, zanechalo rozpolceným a on bude chtít zjistit totožnost té drzé ženy. A to hrálo v její prospěch.

Uvažovala, co jí k tomu vede. Jen chvíli si mohla nalhávat, že to dělá z nudy a z absence nějakého zabavení. Ano, měla teď po ukončení školy až do nástupu na post profesorky volno, ale vlastně si na tu dobu nic nenaplánovala. Richard, ten báječný okouzlující mladík, který ji dnem i nocí zasypával láskyplnými vzkazy a se kterým měla strávit volný čas ve Skandinávii, jí před několika dny sdělil, že sice odcestuje, ale sám. A jak bývalo jeho zvykem, opět toto sdělení poslal jako vzkaz. Ani se neobtěžovala odpovídat. Proč taky. Dva dny strávila v slzách ve společnosti čokoládové zmrzliny a paprikových chipsů, aby následně došla k závěru, že za větší zadek nějaký chlap rozhodně nestojí. A tak s radostí přijala Brumbálovo pozvání na ples a co se dělo dál už bylo zcela neplánované, přesto však ne nevítané.

Znovu si vzpomněla na jeho rty v momentě překvapivého políbení. Byly poddajné, měkké, možná až hebké a sladké. Ne co se chuti týče, ale toho, co při tom cítila. Ačkoliv byl polibek aktivní jen z její strany, přesto z něj čišelo cosi... Neuměla to definovat. Alespoň prozatím.

Překulila se na břicho a bradu si podepřela dlaněmi. Jak tak hleděla z okna, přemítala, že na ten ministerský večírek, na něž jí přišla včera pozvánka, přeci jen půjde...

***

Rozmrzele se přetočil na druhý bok a prosebně se zahleděl na budík. Doufal, že mu hodinové ručičky konečně poskytnou záminku, aby mohl vstát a přestat s předstíráním spánku před sebou samým. Nikdy neměl dvakrát klidné spaní, ale po včerejších událostech se jeho pokusy o snění jevily jako ubohá fraška. Respektive o odpočinek. Snění mu naopak nedělalo nejmenší problémy, když si vzpomněl na drzou dámu tisknoucí se na jeho rty.

Frustrovaně si odfrkl. Tak důkladně od sebe toho večera odháněl ženy chtivé nejen jeho tanečního umu. Pak se z ničeho nic zjeví žena s kaštanovými vlasy a tváří krytou stříbrnou škraboškou a nabude takové drzosti, že ho políbí a tím dokonale zboří jeho pracně budovanou hradbu netečnosti. Ale když to vzal kolem a kolem, neburcovalo jím tolik to, že ona hradba opadla, ale spíše to, jak rychle opadla. Nenáviděl se za to. Tak dlouho odolával... Bylo tolik příležitostí, tak co bylo tak jiné na ženě, jíž ani neviděl do tváře? Byla to snad její suverenita, které podlehl? Nebo její mrštný jazyk, který se mu v jeho podvědomí vysmíval a říkal, že tohle mohl zažívat již mnohem dříve, byť s jinou?

Nevěděl. Ale nehodlal to nechat být. Nesnášel, když nad ním měl někdo převahu a tu se neznámé podařilo získat příliš snadno. Byl rozezlený sám na sebe a ještě víc na ni. Musí zjistit, kdo to je! Netušil, jak by ji mohl najít, ale předpokládal, že z její strany to byla hra. Hra, jak ho zase vylákat z bezpečí bradavických zdí. Neměl rád tyhle dle jeho názoru hloupé a pošetilé hříčky, ale také nerad prohrával.

Znovu si vzpomněl na včerejší večer. Když se k tomu vracel ve vzpomínkách, měl z toho snad ještě větší zážitek, než když to bylo živě. Nebylo těžké vzpomenout si na intenzitu jejího políbení a do toho jeho mysl zastřel mlžný opar její vůně, kterou si vybavoval až teď. Před tím na to nebyl čas. V reálném čase existovaly jen její rty.

Zatraceně... Neměl na to myslet, došlo mu v okamžiku, kdy ucítil, že se mu krev začíná hrnout do slabin. Povzdychl si. Tohle neměl v plánu, ale ani okamžité usilovné přemítání nad dnešní dvouhodinovkou s Nebelvírem nedokázalo vrátit vše do původního stavu.

Rychle vstal a zamířil do koupelny. Shodil ze sebe volné černé kalhoty na spaní a pustil na hlavu proud vlažné vody. Prameny stékaly po jeho vlasech na záda a zadek, dopadaly na dlaždice a mizely v odpadu. Prsty prohrábl mokré vlasy a natáhl se pro kostku mýdla na poličce. Automaticky ji promnul, a jakmile se utvořily v jeho dlaních průhledné bubliny, odložil ji zpět. Zaklonil hlavu a přivřel oči, aby mohl nerušeně nechat dopadat krůpěje vody na obličej. Ruce položil na krk a započal tak jejich kluzkou pouť, jež neomylně bude končit v jeho klíně.

Jeho dlaně putovaly po důvěrně známém těle, a tak jako pokaždé mu uniklo tiché syknutí, když přejel přes citlivé bradavky. Začínala jím cloumat nenaplněná touha po uvolnění. Rychle sjel do slabin. Nechtěl to zbytečně prodlužovat. Nebylo proč. Navyklým pohybem objal pulzující penis a palcem přejel přes špičku. Jeho tělo se napjalo a on se musel jednou rukou opřít o stěnu, aby ovládl přicházející slabost v kolenou. Zrychlil tempo a momentálně zbaven sebeovládání dravě přirážel do dlaně. S vyvrcholením se z jeho hrdla vydralo zhrublé zachrčení.

Několika hlubokými nádechy vrátil údery srdce do běžného rytmu. V rychlosti dokončil ranní hygienu a za pomoci kouzel se usušil a oblékl. Naplněn částečným uvolněním a nenadálým klidem ho netrápil ani spánkový deficit. Popadl kupku opravených závěrečných ročníkových prací a zamířil ke dveřím. Pohledem ještě zavadil o společenský hábit visící na ramínku. Ušklíbl se. Rozhodně neměl v plánu uklízet jej příliš hluboko do skříně. Pak se mu na tváři usadil mírný úšklebek. Švihl hůlkou a z koše na papír vylétl mírně pomačkaný lístek, který se poklidně snesl na desku stolu. Teprve teď Severus opustil své komnaty. Na luxusním papíře bylo krouceným písmem natištěno: Večírek Ministerstva kouzel.



Michelle

28.08.2017 23:44:51

109.105.39.19

Reagovat

Smazat

Takže Mia zaujala primární i sekundární mozek.. a teď který je který, že? smiley další ples? No paráda, že by nějaká odveta z mistrovy strany? smiley

elulinek

03.04.2011 21:24:29

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Explicitní scény? Dej sem přistávací dráhu, bodnu ti tam ocelově tvrdé péro


Tam se chrápe. To není fér


Sem četla „Minerva už není nejmenší“


Severus je tak nevyzpytatelný. A proto víme, že bude pátrat =D


Čoko zmrzlina a paprikový čipsy? To zkusím


Hermiono, táhni na ministerskej večírek a ty, wix, nám dej Severuse


… tisknoucí se na jeho rty – a jiné spodní partie


Pak se z ničeho nic zjeví žena s kaštanovými vlasy a tváří krytou stříbrnou škraboškou a nabude takové drzosti, že ho políbí a tím dokonale zboří jeho pracně budovanou hradbu netečnosti. – dokonalé, cvrk


Když se k tomu vracel ve vzpomínkách, měl z toho snad ještě větší zážitek, než když to bylo živě. – to já mám z kšamáše taky


Povzdychl si. – Zase si bude muset vyhonit sám.


Při popisu sprchování jsem upadla něžně na severuse pod stůl


Víš nad čím vždycky přemýšlím? Že každej je celej žhavej, když si může užít sex, ale když si to má udělat sám, tak ho to děsně nebaví a dělá to skoro se sebezapřením. V týdnu nějak jsem na to myslela, když jsem kdesi cosi viděla


Já chci taky slyšet, jak mi severus při vyvrcholení zhruble zachrčí do ucha


Večírek!


Dokonalé, asi si pořídím Severuse ve sportovní úpravě do sprchového kouta.


Jdu dál!


Výborně, skvěle, úžasně


Působivé na mé tvrdé sny smileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

Chavelierka

30.03.2011 22:44:00

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

wixie, ty se trápíš jestli nám vadí, že se nevejdeš do tří a my nadskakujem nadšením až si skalpujem paruky smiley


Klidně snesu i 40 kapitol, když budou tak čupr mupr supr jak začátek smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Chavelierka

30.03.2011 22:11:12

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

Formálně – my co máme občánku jásáme :D


Aby se nevydařil, vše kde se mihne Severus se vydaří :D


kde se v ní vzala ta drzost ho bez varování políbit. To bych taky ráda věděla (jen pro inspiraci :D)


Dotyk jeho rtů ovšem za tyhle drobné výčitky stál. Podtrhnout a pozlatit :D


Wau páření mezi profesory :D


Jen jestli Minerva s Albusem zase neintrikují ;)


Sice neměla tušení, kde by na něj mohla narazit. Už zkoušela sklepení? :D


Ještě že Richard zmizel jinak bychom přišly o kontakt Severusových rtů ;)


Dva dny strávila v slzách ve společnosti čokoládové zmrzliny a paprikových chipsů, Fuj to je kombinace a to si je do zmrzliny namáčela? :D


Byly poddajné, měkké, možná až hebké a sladké. Slint dej ho sem.


prosebně se zahleděl na budík a ten mu pohled oplatil :D


když si vzpomněl na drzou dámu tisknoucí se na jeho rty a jiné partie ;)


Pak se z ničeho nic zjeví žena s kaštanovými vlasy a to ji podle neuspořádaného afra nepoznal? :D


tohle mohl zažívat již mnohem dříve, byť s jinou jasné já se mu nabízela pořád :D


že se mu krev začíná hrnout do slabin. Do pozoru kapitáne :D


Prameny stékaly po jeho vlasech na záda a zadek, kde se na něj lepila Chave :D


natáhl se pro kostku mýdla na poličce. Která automaticky uhnula ;)


jež neomylně bude končit v jeho klíně, kam nás jistě zavedeš ;)


Navyklým pohybem objal pulzující penis a palcem přejel přes špičku. Uf jajs


S vyvrcholením se z jeho hrdla vydralo zhrublé zachrčení. Jo to mě právě teď taky


Několika hlubokými nádechy vrátil údery srdce do běžného rytmu. To mě to bude trvat dýl


za pomoci kouzel se usušil a oblékl. Si dělá srandu tak na co tu visím a hraji si na ručník?


Ušklíbl se. Už zas mi ho rozežrali moli :D


Večírek Ministerstva kouzel. Setkáme se tam čumáčku :D




Wix koukej hezky rychle psát právě jsem zjistila, že prahnu po další části :D A doufám, že bude opět krásně šťavnatá, dobře propečená a správně okořeněná ;)


smileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Elza

30.03.2011 13:35:09

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

Wixie - jak snad nevadí...?! smiley Skáču nadšením!!! smiley

M.G.

30.03.2011 09:58:28

213.220.225.7

Reagovat

Smazat

Tak tedy dalsi vecirek?smiley


Hermiona je sice OOC, ale v tvem podani, koho to uprimne zajima?smiley Prvni dve kapitolky se vic jak povedly a prestoze to je trosku neco jineho, co jsi zatim zverejnila (ano, ja vim, varovani v uvodu smiley), ja jsem se bavila a uz se nemuzu dockat dalsi kapitolky. Diky ti!!smiley

wixie

29.03.2011 20:56:34

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Elzo, citát respektive film asi neznám, ale manžel je vtipálek, pobavilo mě to :-D


A ne, do tří kapitol (částí) se mi to smrsknout nepodaří, snad to nevadí? smiley Budu ráda, když se vejdu do desítky a ani to nevidím reálně...

Elza

29.03.2011 20:44:07

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

To asi bude delší než původně slibované 3 kapitoly, ne...?


On ji vlastně přinutil (svým odmítavým postojem)... - Jojo, můj mužský se vždycky brání citátem z nejmenovaného filmu: "Já nedělal, ona dělala!" *:DDD


ve společnosti čokoládové zmrzliny a paprikových chipsů Hermiono!!!


Tedy, stejně je mi divné, že ji hned nepoznal... že by se od školy tolik změnila?


... ani okamžité usilovné přemítání nad dnešní dvouhodinovkou s Nebelvírem nedokázalo vrátit vše do původního stavu. *:DD


Tak večírek, jo?!? smiley

wixie

29.03.2011 20:12:38

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

já hlavně nevim, jestli to v ten pátek stihnu, když jedeme dřívějším... když tak ji dám na flashku a poprosím nadin, když bere ntb. V nejhorším bude až v neděli/pondělí. Ještě uvidím smiley

sarapolanska

29.03.2011 00:07:46

84.42.140.10

Reagovat

Smazat

Jo, ona vám wix slibuje kapitolu v pátek, ale ono to nejspíš bude záležet taky na mě :-D :-D :-D tak buďte hodní a komentujte, ať si nedělám z kapitoly rukojmí :-D



Intruitus

28.03.2011 23:16:52

90.176.180.75

Reagovat

Smazat

Wixie... tohle byla další naprosto úžasná, perfektní, bezvadná...a nevím co ještě - kapitolka.


A pokud se můžu přimluvit za PÁTEK jako den pro další kapitolku, tak to ráda udělám.

GwenLoguir

27.03.2011 21:11:32

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Vďaka tvojim dlhý prestávkam som skoro zabudla, aký máš obrovský rozprávačský talent...

koetka

27.03.2011 11:40:48

81.90.169.3

Reagovat

Smazat

Úžasné, opět mi došel dech. Ještě, že kapitoly nebyly delší, jinak bych to nerozdýchala. Výborné, už se těším na pokráčko. Díky.

zuzule

27.03.2011 10:02:07

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Dobrej borec, kde na něm Hermiona byla?smiley Huráá, další mejdan. Super, díky!

Michelle_Flamelova

26.03.2011 23:53:14

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

ooo, další kapitolka, skvělé..


uplně souhlasím s Miou, že jeden polibek Severuse je lěpší než všechny plesy..


takže "dnes" se zase potkají.. už se moc těším, jak to bude probíhat smiley

<:3 )~~~

Blesk

26.03.2011 22:48:41

89.103.36.190

Reagovat

Smazat

Teda, jen co se tady nějakou dobu neukážu a už se nám tu rozběhne další povídka. A vypadá to na pěknou mňamku smiley V tý první kapitole jsi to pěkně rozjela, jen co je pravda, tak doufám, že teď hlavně nebudeš brzdit smiley

sarapolanska

26.03.2011 16:51:25

84.42.140.10

Reagovat

Smazat

Upozornění: v mém komentáři se nachází asi 6 chyb, za které neručím. :-D :-D

sarapolanska

26.03.2011 16:21:46

84.42.140.10

Reagovat

Smazat

Jsem četla za jejich konzumaci. Jo, je fakt, že jsem to žrala... :-D tak jo, zamávejme si občankami a jdem na to :-D můj komentář také 15+ :-D


Jo, díky, díky. Klaníme se, smějeme se a máváme praporky :-D




Hele, postel. To už budou ty scény :-D


Juch, vidím část, kde mé rady vzaly za své a autorka si s tím skvěle poradila :-))) (toto je poznámka pod čarou pro autorku :-D)


Jj zanechala ho rozpolceným a on tak bude určitě chtít tajemně ženě namlátit. Proto vyzve FBI, aby vyhlásili celonárodní pátrání po dívce v masce. :-D


Přítel Richard má očividně pud sebezáchovy :-D


Nechoď má dcero na jezero... zůstaň doma moje dcero :-D Tak jdi, doufám, že poteče krev :-d


Hele, Severusi, nejdražší milenče, jestli se ti nechce spát, tak přijď. Taky trpím nespavostí, budeme nespat spolu :-D


Severusovi pokusy o objasnění situace jsou roztomilé. Miluji, když je s rozumem v koncích :-D taky by si měl začít psát deníček... Počet vykouřených cigeret - 395, alkoholu v krvi 8 promile, políbených Hermion - 1 :-D


Severus má problém. Ráda mu s tímto problémem pomohu.


Mě se taky žene krev... začíná mi bušit srdce :-D


Rychle vstal a zamířil k Sáře do koupelny, kde se divoce pomilovali... :-D


Bože, mokrý Severus... nahý Severus... ou jés. :-D


Ach jo, ztrácím slova. (ztrácím i spodní prádlo, když to tak čtu :-D) a jdu zavřít oči, abych si jisté scény vybavila alespoň v mysli :-D

wixie

26.03.2011 15:34:36

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

nadin, gratulace k prvenství smiley já se obávám, že až to zjistí, moc nadšený z toho nebude...smiley ale snad ho dokáže Hermiona přesvědčit o opaku. Děkujííí smiley




ZJTrane, díky za komentík, jsem ráda, že Severus ehm, "uspokojil" tvé představy smileysmiley mno, nevím nevím, zda bude o víkendu - budu pryč, takže je tu možnost, že dám kapitolku už v pátek nebo až v neděli večer...?smiley

Zuzana

26.03.2011 15:28:30

178.40.71.135

Reagovat

Smazat

Vyberám si piatok smiley ale keby si to náhodou nestihla, tak vydržím do nedele, prečítam si znovu túto kapitolu, lebo profesor v sprche ma dokonale uspokojuje smiley

ZJTrane



Zuzana

26.03.2011 15:17:31

178.40.71.135

Reagovat

Smazat

Lááách, olizujem sa aj za ušami. A nie je to z tých cukríkov čo som práve pojedla. Ale z predstavy masturbujúceho Severusa v sprche. Takže chladný profesor predsa len nie je taký chladný ako sa tvári a pôjde na večierok. Už sa naň teším. Kedy sa to koná? Budúci víkend? Ale to už asi nebude v maske :) som zvedavá či spozná svoju neznámu, ktorá ho prepadla na balkóne. Krásna kapitola ďakujem, asi by som mala zbehnúť do sprchy smiley

ZJTrane

nadin

26.03.2011 15:10:00

91.127.88.236

Reagovat

Smazat

A som PRVÁÁÁ!!!smiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

nadin

26.03.2011 15:09:35

91.127.88.236

Reagovat

Smazat

Jedna pusa a závislosť od spoločenských večierkov je na svete!


Keď Severus zistí, kto je ona tajomná drzaňa...


Tak na to som zvedavá.


wixie, vďaka a teším na pokračovaniesmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.





Žádné komentáře:

Okomentovat