neděle 3. března 2024

16. Pátek (část první)

Tak když je to pondělí, tak jsem, stejně jako některé z vás, toho názoru, že bychom si mohly udělat pátek :-)

Probudil ho nepříjemný bodavý tlak do zadní části těla. A záda to nebyla. Malinko se zavrtěl a pomalu otevřel oči.

Při pohledu na klidně oddychující Hermionu, která ležela v jeho náruči s hlavou na jeho prsou, se musel nenuceně usmát a uznat, že právě proběhnuvší noc byla opravdu vášnivá.

Nikdy by ho totiž nenapadlo, že Grangerová není šachový barbar, ale jemu rovnocenný soupeř. Došlo mu to v okamžiku, kdy mu po necelých dvou hodinách s ledovým klidem oznámila šach mat. Nevěřícně hleděl na šachovnici, ale žádnou záchrannou akci už nevymyslel.

Nad jejími vítěznými úsměvy rozmrzele ohrnul ret a vyzval ji k odvetě. Při další hře už byl mnohem obezřetnější. Několikrát se začali dohadovat, o jaký druh hry se právě jedná, kdy byl jimi použitý tah poprvé zaznamenán v historických šachových materiálech a kdo je jeho autorem. Jestli si to pamatoval dobře, nakonec druhý zápas nedohráli. Nějak se jim podařilo usnout a očividně se ani nenamáhali s úklidem hrací plochy. Jinak by teď na svém pozadí necítil, podle jeho skromného odhadu, korunu jednoho z králů.

Za žádnou cenu nechtěl Hermionu probudit, už proto, že mu její blízkost byla vskutku příjemná, ale nějak musel dostat tu zpropadenou figurku zpod svého těla. Zvedl levou ruku, která byla doteď umístěná na její paži, jak si ji ve spánku tiskl k sobě, a začal hledat zmiňovanou figurku.

Hermioně nevěnoval přílišnou pozornost, proto si všiml až příliš pozdě, že ani ona už nespí. Napovědělo mu to mírné zavrtění na jeho hrudi.

„Dobré ráno,“ protáhla ospale.

„Dobré by bylo, kdyby...sakra,“ zaklel, když mu figurka opět unikla o několik centimetrů, „kdybych se neprobudil s,“ vítězoslavně pozvedl úlovek do svého zorného pole, „černou dámou pod zadkem.“

Hermiona se jeho vyjádření zachichotala, ale zároveň se ten zvuk pokusila utlumit v košili. Až příliš pozdě si uvědomila, že to je košile jejího bývalého profesora.

Severuse ty vibrace pocházející z jejích úst rozechvívaly a neubránil se mírnému úsměvu. Musel uznat, že po velmi dlouhé době je tohle ráno, na které si nemůže stěžovat. A co na tom záleželo, že mu ta krásná žena v jeho náručí nepatří. Teď tu byla a on neměl rozhodně v plánu ji vyhánět.

Po chvilce váhání na její smích zareagoval.

„Ale dostatečně to kompenzuje fakt, že na té přední části mé osoby se nalézá jiná dáma,“ zabrblal polohlasně.

Hermioně okamžitě znachověly tváře.

„Promiňte,“ pípla a okamžitě se začala zvedat.

„Nechte toho, Grangerová,“ zarazil ji a znovu ji objal, aby navrátil zpátky ztracenou blízkost.

V ten okamžik Hermiona bolestně sykla. Severus se okamžitě zamračil, protože si nebyl vědom toho, že by jí nějak ublížil, ale naštěstí ho nenechala příliš dlouho tápat. Rukou sjela pod sebe a vylovila odtamtud černého krále.

„Očividně jste nebyl jediný, koho v noci atakovaly šachové figurky,“ usmála se a znovu si lehla tak, jako před tím.

Rozum jí dával jasně najevo, že by měla raději vstát a rozhodně se tolik netulit k muži, který je jejím zákazníkem a bývalým profesorem v jednom. Muž, který jí nepatří. Jenže to bylo tak příjemné, že na tom nechtěla nic měnit. Alespoň chvíli.

Klidně si položila hlavu na jeho rameno a ruku s figurkou umístila na jeho břicho vedle té, co vylovil zpod svého těla on. Jeho klidný dech je v pravidelném rytmu obě nadzvedával a následně nechával znovu klesat.

„Děkuji,“ hlesla najednou do ticha.

„Nemyslím si, že-“

„Nemohl byste prostě jednou nemyslet vůbec?“ osočila se na něj, ale zradil ji nepatrný záchvěv smíchu v jejím hlase.

„Jsou chvíle, kdy mi to moc nemyslí, myslím, že jste včera ráno byla jedné takové svědkem,“ ušklíbl se.

Hermiona se při té vzpomínce musela začít smát.

„Ale zvládl jste to dobře,“ připustila, když se trochu utišila.

„Myslíte?“ překulil se na bok, aby na ni lépe viděl. Jenže v ten okamžik se ocitl nebezpečně blízko jejímu obličeji.

„Myslím, že ten, kdo tu pořád myslí, jste vy,“ utrousila bezděčně, ale její oči se bránily střetu s těma jeho. Mužské rty byly momentálně mnohem přitažlivější na pohled, ale zároveň se jich po včerejší události trochu obávala.

Severuse už nebavilo čekat a navíc její pohled... Vyložil si ho po svém a začal se k ní přibližovat.

„Ne!“ vyhrkla Hermiona těsně před tím, než se jejich rty mohly setkat. Zároveň s tím sebou trhla dozadu a ačkoliv ji Severus částečně objímal, ani to nestačilo zabránit jejímu pádu z pohovku na zem. Naopak. Jeho ruka obtočená kolem jejího pasu způsobila i jeho skulení se na koberec.

„Omluvám se,“ začal se Severus okamžitě s těmito slovy hrabat na nohy.

„Ne, je to moje chyba,“ oponovala mu.

„Neměl jsem... jasně jste dala najevo svůj názor. Já jsem ten, kdo by se měl omlouvat,“ nenechal si to vymluvit a podal jí ruku, aby mohla pohodlněji vstát.

Nechtěla s ním slovíčkařit. Dokonce mu ani nechtěla vysvětlovat, že neuhnula, protože by nechtěla, ale protože byl včerejšek až moc živý.

„Půjdu se osprchovat,“ oznámila mu suše.

„Hermiono,“ zastavila ji ruka na jejím předloktí, „měla byste si dnes vzít na sebe něco s dlouhým rukávem a límečkem. Podlitiny jsou stále ještě patrné,“ upozornil ji jemně.

Kývla na souhlas a vzdálila se. On ve volné chvíli posbíral a spočítal figurky, uložil je i s šachovnicí zpět do krabice a spolu s použitými šálky od kakaa ji položil na velký tác ve znamení, že už je nebudou potřebovat. Celou tu dobu si nadával do hlupáků, že zase podlehl jejímu kouzlu. Ano, uvědomoval si, že si ho ta mladá žena za těch pár dní omotala kolem prstu a co ho štvalo nejvíc, že jí zas a znovu podléhal. Opětovně se pálil, když stále dokola zažíval její odmítnutí.

A teď ji zase musel vyděsit. Jako by si dostatečně nevybavoval včerejší hrůzu v jejích očích, když z ní konečně dostal toho parchanta. Místo toho se ji pokusí políbit. Zatraceně, Snape, ty jsi ale idiot! Svalil se zpátky na pohovku a složil si hlavu do dlaní.

„Dobré?“ ozvalo se nad ním za několik okamžiků

Trochu zmateně zvedl hlavu. Před ním stála Hermiona v černých kalhotách a bílém pleteném roláku. Vlasy měla rozpuštěné, aby tak ještě lépe skryla utržené šrámy, kdyby náhodou límec nezakryl vše. Ač oblečená tak jednoduše, byla nádherná. Celkový dojem kazil jen barevný stín pod jejím levým okem. Severus vstal.

„Výborné, ale-“

„Já vím. Už jsem se snažila překrýt to make-upem, ale nejde to úplně. Pořád to částečně prosvítá,“ povzdechla si.

Severus pomalu zvedl ruku a něžně jí přejel po tváři.  Zaznamenal, že mu vyšla nepatrně vstříc. Tolik toužil přivinout si ji blíž a uvěznit ve svém objetí, ale zakázal si to. Nechtěl dělat nic proti její vůli.

„Dnes nemusíme nikam chodit. Jsou poslední přednášky, které se mě v podstatě netýkají. Jen večer bude na terase pod hvězdami přednáška o hvězdném postavení v závislosti s vařením lektvarů. To by mě zajímalo, ale nechci vás tu nechávat samotnou. Jedině snad... bude už tma, začíná to od desíti večer, nikdo by nic neviděl. Ale nutit vás nebudu. Jinak můžeme být celý den tady,“ pokrčil zdánlivě lhostejně rameny.

Hermioně neušlo, že i přes lhostejnost jeho pohybu, mu na tom očividně záleželo.

„Nechci vám kazit program.“

„Nekazíte.“ Zavrtěl odmítavě hlavou.

„Nebudeme se dohadovat. Večer budu připravená, ale jinak se dnes ukazovat nebudu. Nebylo by dobré, aby někdo zaznamenal podlitiny na mé tváři.“

„Máte pravdu, ale mám takový dojem, že tmavé brýle by leccos mohly vyřešit... Slíbil jsem vám Sacre Coeur, pokud se nepletu,“ naznačil jí možný program na dnešní den.

„A to by vám nevadilo?“ užasla. „Nepostrádal by vás profesor Parker?“

„Myslím, že nikoliv. Prostě se vypaříme a objevíme se až v deset pod hvězdami. Nikomu nebude divné, že si chtěl zamilovaný páreček,“ napodobil tónem přeslazené řeči Parkera, „udělat romantický zbytek posledního dne kongresu ve dvou.“

Hermiona se zasmála.

„Ano, máte pravdu. Ale nebude to divné jen lidem, kteří vás neznají, protože do vás nikdo, kdo vás byť jen trochu zná, nemůže říct, že jste typ na romantické procházky Paříží.“

Severus se zamračil a možná trochu příkřeji, než původně zamýšlel, jí odvětil: „Slečno Grangerová, obávám se, že neexistuje nikdo, kdo by mě znal tak důkladně, aby mě mohl soudit, či snad předpovídat moje chování.“

„Nechtěla jsem se vás dotknout,“ udělala na něj psí oči.

„Nechte to být. Půjdu se osprchovat a převléci. Ať jste připravená, až se vrátím,“ broukl ještě a zmizel v koupelně.

S nečitelným výrazem ve tváři hleděla na zavřené dveře koupelny. Přemýšlela, jestli ho moc nenaštvala. Možná to trochu přehnala. Měl pravdu, nebyl nikdo, kdo by nahlédl pod jeho masku. A i když by si naivně mohla myslet, že se jí během těch několika společně strávených dnů otevřel, byl by to nesmysl. Jediné, co o něm mohla bez jakýchkoliv pochyb říct, bylo to, že skvěle líbal. Což byl docela zásadní problém. Nechtěla si to připustit, ale prostě se jí to líbilo. Byla ráda v jeho společnosti, ve středu jeho zájmu. Ale nemohla to nechat zajít dál, prostě nemohla. Něco jí ale říkalo, že kdyby se ve středu večer vykašlala na všechny hloupé předsudky, nemuselo se včera stát to, co se stalo.

Ale i přes to všechno tu byl on. Zachránil ji, ošetřoval a pak i utěšoval. A to všechno svým typickým způsobem a bez nároku na jakékoliv odčinění. Když se dnes ráno probudila v jeho sevření, byla zmatená. Myslela si, že cit, který najednou zaplavil její mysl, byl jen pouhý vděk za všechno, co pro ni včera udělal, ale pak si pod proudem teplé vody dopadající na její nahá ramena musela uvědomit, že tohle nebyla záležitost několika posledních hodin. Došlo jí, že se to celé začalo odvíjet ve chvíli, kdy se ji pokusil svést na tom balkoně. Už tehdy mu chtěla padnout do náruče ale... nešlo to. Byl posilněný alkoholem, nevěděl, co dělá. Není to muž, který stojí o žabce jako je ona. Možná si chtěl užít potěšení v její společnosti, ale ona nechtěla být záležitostí jen na jednu noc.

Z myšlenek ji vytrhl jeho sametový hlas.

„To mi mohlo být jasné. Já vám řeknu, ať jste připravená a vy tu sedíte jak hromádka neštěstí.“

„Ale já jsem připravená,“ vyhrkla a hnala se oblékajíc kabát ke dveřím, aby se rychle obula. Téměř se u toho přerazila, protože zakopla o malou taburetku uprostřed obývacího pokoje.

„Hotovo,“ ujistila ho o několik vteřin později.

Severus tázavě nadzvedl obočí. Je něco špatně, blesklo jí hlavou. Plácla se do čela a rozeběhla se zpátky do místnosti, aby našla něco, co by na ulici mohla přeměnit na tmavé brýle. Severus jen nevěřícně protočil oči.

Ta holka byla chvílemi vážně poděs.



Mika

20.06.2010 19:48:42

89.176.180.101

Reagovat

Smazat

Páni, skvělá kapitola, jako vždy... Těším se na další... :)

Jikita

20.06.2010 16:07:16

87.249.148.28

Reagovat

Smazat

Nádhera, jako vždy. Jako kočka a myš - jen otázka, kdo s kým si zrovna hraje smiley A náramně je vidět, co se děje, když jeden myslí, že druhý si asi myslí, ale skutečnost je totálně jiná... Jak sladké a hravé zároveň!

elulinek

19.06.2010 15:23:25

79.170.249.21

Reagovat

Smazat

v zádech dáma, v srdci dáma, na prsou dáma... je to furt ta stejná? smiley stejně tak s králem, zádech, v srdci i pod hlavou smiley


nevím, kam se to ženou, neb ten název jsem stihla zapomenout, ale znělo to docela dobře. k tomuhle mi sedí písnička od Lifehouse - It Is What It Is. je skvělá, ale na společnici nemá. to by mě zajímalo, kdy míníš dát další kapitolu. bude to do té doby, než odjedu pryč? smiley tak zoufale doufám, že ano...


kde se staví na oběd (pokud to ovšem není to místo, kam jdou, žeanojaksi)? jak stráví dopoledne a odpoledne? a jak večer pod hvězdami? heřma je asi docela v háji z toho úchyláka, se jí vůbec nedivím. my tu máme ve městě taky jednoho hajzlíka, nemůžou ho chytit, už to zkusil na sedm holek a dvě dostal. uřezat ptáky jim! smiley (zase sem se zbytzečně rozčílila, pardon)


kapitola se mi moc moc moc líbila, ostatně jako všech 15 předchozích. ne nadarmo jsi jeden z mých autorských vzorů smiley


Výborně, skvěle, úžasně


Působivé, jako vždy smiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

zuzka

17.06.2010 20:11:19

84.21.109.144

Reagovat

Smazat

šachy jedny nezbedné smiley


poděs možná, ale stejně ji neodoláš, severusismileysmiley


že by zítra přibyl další pátek, co? smiley

Lipsy

17.06.2010 14:23:17

78.98.157.238

Reagovat

Smazat

Blazene sa usmievam od chvile, co som zbadala ze je tu nova kapitola a cim dlhsie som citala tym som sa citila blazenejsie a usmev bol zasnenejsi.


Rciky

17.06.2010 12:41:52

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileya jé takové příjemné probuzení teda az na ty zle figurky:D


efka

16.06.2010 22:13:47

80.239.242.46

Reagovat

Smazat

krásne

Barunka

16.06.2010 18:56:59

213.29.61.31

Reagovat

Smazat

Krása, jedním slovem krása:-) Není co vím k tomu dodat, snad jen: Jen tak dál!!!


Endy

16.06.2010 14:43:25

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jupí honem další ti dva se,ale nezdají jsem zvědava na další kapitolku

Zuzana

16.06.2010 14:43:23

178.41.0.198

Reagovat

Smazat

Tak mi napadlo, že my sa tu vytešujeme z pomalého zbližovania nášho milovaného profesora a jeho bývalej študentky, ale trasiem sa čo bude, keď Hermiona jedného pekného dňa zapne počítač a zistí, že má prázdny disk smiley

ZJTrane


Amálka

16.06.2010 14:42:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileykrásna kapitolkasmiley

Anonym

16.06.2010 13:56:37

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymoc se mi tahle kapitolka líbila nemuzu se dočkat další:)

carmelka

16.06.2010 13:32:39

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapitolkasmileysmiley

Nataša

16.06.2010 11:34:09

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

smileyiu pomalé ale jiste sbližování super

anonymla

16.06.2010 11:33:54

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

nejlepší povídka

monča

16.06.2010 11:33:14

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

píéšeš uzasně

daja

16.06.2010 10:22:32

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyslint nádhera

Jitka

16.06.2010 10:21:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:Dnádherne..figurky mě dostali:D

sarapolanska

16.06.2010 09:22:55

86.49.11.9

Reagovat

Smazat

Hele teď se ti toho nakupilo, že to nějak nestíhám :-D každopádně Severusův pokus schovat si figurky tam, kam slunce nesvítí se nedá opomenout a přejít bez komentáře (ačkoliv on by to pravděpodobně chtěl nechat bez komentáře). Hermiona to udělala schválně, je to ouchyl :-D No na to, že je kapitola prakticky jen o tom, že oba sexuálně experimentují se společenskou hrou, vzájemně se pak ještě více mučí společnou blízkostí a nakonec se sprchují (každý sám, opět) :-D tak je to hustokrutopřísný a naprosto epesní! Já vím, teď abych si sedla a opravila druhou část, což? :-D

Miriabar

16.06.2010 04:24:45

158.195.218.54

Reagovat

Smazat

do kelu, predchadzajuci komentar je odomna, len som sa akosi zabudla prihlasitsmiley


Anonym

16.06.2010 04:23:39

158.195.218.54

Reagovat

Smazat

muehehehe!ona ho v tych sachoch nabilasmileychudak, muselo to pre neho byt tazkesmileya este to prijemno neprijemne zobudenie!tie figurky v posteli teda museli nahnevat...ale zase mat pri sebe severusa...no koniecsmileyach,ja tuto poviedku tak zboznujemsmiley

nadin

15.06.2010 21:35:58

95.103.242.60

Reagovat

Smazat

Neutiekol!!!!!


Piatok, pridaný v pondelok a prečítaný v utorok! Chavy, veru zmätok!


Tak Hermi spala na čiernom kráľovi? Ále a nie s ním? Chyba Hermi! Skočím po ňom a nepustím! A ty sa radšej vrhneš smer zem, keď sa čierny kráľ rozhodne ku kráľovskému bozku!smiley


Wixie, skvelá kapitolka!!! Už aby bol piatok dva...smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

Chavelierka

15.06.2010 21:01:02

188.75.129.158

Reagovat

Smazat

Takže k pátku jsem se dostala v pondělí, žel komentuju až v úterý no zmatek nad zmatky :D




Hermi ho štípala na zadečku? Šikulka, jdu si taky štípnout ;)


Prej klidně oddechující, to hraje před chvilkou ho štípala do sedínky :D


Vášnivá noc? Wixie ty nám něco zatajuješ?


Ona možná, ale Chave je šachový barbar pánč vždy používá chaoztechniku, nikdo nikdy neví jak a proč tak táhnu, ani já ne :D


Když někdo posunuje jednu figurku půl hodiny tak je jasný, že nad tím usnou :D


Sev má velmi jemnou pokožku po hmatu svých půlek rozeznal, krále a dokonce i barvu :D


Už ti zbývá jedině tu figurku vcucnout, když se nemůžeš moc hýbat :D


Do teď mu tam nevadila a najednou si bude na černou dámu stěžovat :D


Pokud do ní nezačne smrkat tak to profesorovi nevadí:D


To poudám, že se mi líbí jemná masáž figurkou :D


Jedna černá pod prdelkou druhá kudrnatá na hrudi no kdo by si ztěžoval :D


Grangerová nedrožkaří rovnou dva králiky naráz jeden černý a jeden dřevěný :D


A nebo, nebyl jediný koho v noci atakovala Hermiona :D


To nebyl rozum to ji našeptávala Chave ;)


A začala se jí pomalu šťourat mistrovi v půpíku, dírka jako dírka že?


Jí spadla Figurka na hlavu ne? Sev a přestat myslet?


Já chci taky se Sevem válet sudy :D


Nad čím váhá, já už bych byla horší než namočená přísavka


Ano Sevovi mužné ruce se štíhlými prsty to vzali do své moci ;)


To udělala schválně chtěla aby ji přišpendlil na koberec, já ji viděla


Jo zabalit do alobalu, známku a poslat poštou ehm chtěl jsem říci, že jsou vidět podlitiny :D


Co tam s tím kakaem dělá, že se věčně pálí? To si ho leje na ruku? ;)


Ne ne Seve ty nebýt idiot to slečna Hermi neví, co je dobrý :D


Nutit vás nebudu, jen vám dám obojek a náhubek a potáhnu vás jak vzdorovité štěně :D


Proč by měly podlitiny vadit? Hold měli trochu vášnivější noc :D


A jestli na Sacre Coeur nechce já půjdu za ní i bez brýlí :D


Neboj, když ho Parker nenajde ani pod stolem hledat ho přestane a zapiká ho u večeře :D


Jo nám všem fanynkám to bude setsakra divný :D


Thé si chlapec myslí, taková wixie předem ví co bude dělat v sobotu :D


Z čeho ty oči udělala? Papír, kaštany, …?


Merlinovi kozačky už jen na Sevovo líbání pomyslím a orosím se


Nad čím dumá ať se na něj vrhne!


Nehoráznost být nepřipravená, když on chce aby byla připravená tím se připravý o jím vyžadovanou připravenost pro připravené přípravy :D


Ne ne není poděs ta holka je někdy Chave, neb to dělám běžně, zmateněji než lesní včelka lítám od jedno k druhému až zapomenu co jsem vlastně chtěla :D




Tak teda wixie už by to zas chtělo nějaké přibližovadlo, třeba pytel hvězd by bodl ;)


já se těším já tam ci být taky jéééé úplně si mě navnadila a kdy mu řekne, že ho miluje kdy kdy kdy a kdy on jí? Jééé no Merlinovské (s jídlem roste chuť honem další sousto ;) )


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Jituš

15.06.2010 20:18:36

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

Já jako velká potvora jsem v tom nevině. učím se kraviny na zkoušku, a to malá potvora ví, protože jsem jí je tady četla.smileysmiley To se pak snadno zapomene jestli jsem to řekla nebo ne.

Lia

15.06.2010 19:26:43

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

Včera velká potvora vypla pc a spokojeně šla spinkat. Kdybych jí neobsadila pc dneska ak ani nevim, že tu něco je! A to mi tvrdí, že mi to určitě říkala...však já se ještě pomstímsmileysmiley


Probuzení bylo úžasné, teda ne že bych se chtěla probudit s králem v zádech ale mělo to takové ,,kouzlo"smiley. Myšlenkové pochody nás posunuly do části, kdy už by si to teda měli říct....a to co nejdřívsmileysmiley.


Sice mám dneska celý den středu ale páte je lepší. Ale úplně nejlepší by bylo, kdyby zítra byla Sobota.......smileysmileysmiley

Blesk

15.06.2010 11:20:37

78.102.85.65

Reagovat

Smazat

Černý král a královna se večer probudili vedle sebe? smiley Kapitola bezvadná, líbí se mi jak kolem sebe krouží smiley Zajímalo by mě, jestli to bude takhle potáhnou až do do konce "předplaceného týdne" a zlomí se to až potom, nebo předtím smiley Nebo je taky možné, že si na nás autorka připraví bombo a dohromady se vůbec nedají smiley I když to snad ne. A teď - vzhůru na Sacra Couer smiley

Zuzana

15.06.2010 10:15:04

178.41.0.198

Reagovat

Smazat

Óch sladké prebudenie so šachovými figúrkami pod zadkom :DDD


Odmietla bozk  dobre chápem ju. Vlastne nie nechápem.


A bude sľubovaný výlet a noc pod hviezdami, jááj aj ja chcem ísť s profesorom pozorovať hviezdy.


Krásna kapitola, ale ja už chcem tie hviezdy. A chcem aby sa túlili a držali a objímali. A teraz mám znova ten blažený výraz v tvári  ďakujem za nádherný príbeh, teším sa na pokračovanie .


ZJTrane

Elza

15.06.2010 09:11:18

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

„Dobré by bylo, kdyby...sakra,“ zaklel, když mu figurka opět unikla o několik centimetrů, „kdybych se neprobudil s,“ vítězoslavně pozvedl úlovek do svého zorného pole, „černou dámou pod zadkem.“ - „Očividně jste nebyl jediný, koho v noci atakovaly šachové figurky...“ - Ta holka byla chvílemi vážně poděs. Dobré, wixie, moc dobré! Hlásím, že líbí. smileysmiley

Lady

15.06.2010 00:12:31

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

ou jé ou jéé


honem další


krásné

Evženie

15.06.2010 00:11:20

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Krásně píšeš wixie,,,a ja se už te´d třepu na další kapitolu


Olga

15.06.2010 00:09:37

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Jupí ještě,že jsem se tu podívala než jsem šla spát


hned se mi bude lépe usínat..


no jak dlouho je chceš oba mučit?


Bobatka male:D

Anonym

15.06.2010 00:07:39

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Děkuju za tak úžasnou kapču a tak brzy

Pája

15.06.2010 00:07:24

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

sevík je nejlepší super

Tina

14.06.2010 23:57:25

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Háá ja to věděla..tééda Herm vyhrala je super..(sice jsem asi vic fandila Sevíkovi,ale..no holky musi fandit holkám)!'


bezva kapča

Radka

14.06.2010 23:56:11

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyHonem další kapču..Zase budu mit absták,ale super super super

Pacnerka

14.06.2010 23:55:24

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileysmileyslint slint


nestačím se divit..a jé pěkne si mě na začátku rozesmala figurka v zadnici jo o jéj ale i tak určitě nádherně se vyspinkali oba do RŮŽOVÁ:D

Mary Cickes

14.06.2010 23:54:06

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Dneska jsewm přečetla všechny tve kapitolky společnice..


jsme nová čtenářka a musím říci,že píšeš źasne prečetka jsem to jedním dechem

Mione

14.06.2010 23:53:01

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileynemám slov..strašně jsem se těšila na tuhle kapču...

Vanesa

14.06.2010 23:52:00

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyK*R*Á*S*N*Á* KAPČA..


smileynemám slov...je to nejlepší povídka:P


Sevík je úúžasnýý

Deborka

14.06.2010 23:50:54

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

WIXIE TAKOVOU RADOST SI MU UDĚLALA:D


AJI SEVIK..


Boubelka

14.06.2010 23:50:33

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

děkuju za krásnější pondělí..


pátek byl úúžasny

LadyBombonek

14.06.2010 23:50:29

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Jupí další kapitolka hned lépe usnu..


Ale Herm ma furt podlytiny:(bobeček..to je parchant ten Geord...


snad brzy na něho zapomene co zle se ji stalo


krásně

SestraKlement

14.06.2010 23:49:21

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileykrásnééé jééé ti dva se musí dat dohromady co nejdrív!:D

Janetka

14.06.2010 23:48:57

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Já se chci taky probudit v Sevíkovi náručíísmiley


no píšeš NÁDHERNĚ

sisa

14.06.2010 23:48:55

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyNemám slov tahle povídka je úžasna

Xaxi

14.06.2010 23:48:31

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyhonem další krásné

Fialka

14.06.2010 23:41:39

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyou nemám slov..Tak krásné jejich sbližování nemuzu se dočkat další kapči

Sigy

14.06.2010 23:40:36

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Chíá wixie to je uzasna povídka moc se ti povedla

Vanilka

14.06.2010 23:40:19

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

krásné

Michelle_Flamelova

14.06.2010 23:40:00

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

Ha, konečně se mi podařilo přihlášení, uff..


Kapčá náááádherná, já se taky chci probudit Sevíkovi v náručí, bůů škyt smiley


Tak snad bude chvíli klid..ale už mají jen jeden den a co pak??? smiley

<:3 )~~~


endy

14.06.2010 23:39:28

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Nemám slov jejich pomalé zbližování..je tak krásne

Cecilka

14.06.2010 23:39:01

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyháááá jsme zvědava jak to bude dál super

Pivoňka

14.06.2010 23:36:41

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Nádherna kapitolka Sevík je prostě úžasný

Amálka

14.06.2010 23:35:14

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyMILUJU TUTO POVÍDKU SUPER

barbrozinka

14.06.2010 23:31:28

89.176.90.185

Reagovat

Smazat

moc hezké, moc hezké, děláš se mnou divy, já ty dva snad nakonec začnu mít ráda :-D

Diana

14.06.2010 23:31:00

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

Jako ja CHCI TAKY TAKY TAKY!!!


pfff Hermiona se snama nepodělí asi o Sevíka,že?:(


Pfffffffffsmileysmileysmileyuzasne

Clamelka

14.06.2010 23:29:21

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileyouuuuu sbližování..super

Baruška

14.06.2010 23:27:47

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

smileynemám slov ouuu....

Hanka

14.06.2010 23:22:10

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

nejlepší povídkasmiley


severus je uzasny

janča

14.06.2010 23:21:19

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

jéé konečně pomale ale jiste sblizovani


Marta

14.06.2010 23:21:04

80.239.242.142

Reagovat

Smazat

krásna kapitolka

Nade

14.06.2010 22:48:14

89.103.56.93

Reagovat

Smazat

Všechno zatím vypadá tak idylicky, že se děsím, co přijde. smiley


Těším se na další dílek. Díky!smiley

Iva

14.06.2010 22:12:08

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

No nemám slov..konečně se to nějakj vyvyjí jeéé taky se chci takhle probudit vedle severuse:(:D

uršula

14.06.2010 22:10:57

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherna kapča

Míša

14.06.2010 22:02:42

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

ten anonym jsem já, takže pro jistotu ještě jednou: kapitola byla úžasnásmiley

ansus

14.06.2010 21:53:35

88.101.108.230

Reagovat

Smazat

Wixie, díky, moc hezké...po těch všech vzájemných nedorozuměních příjemné zklidnění. Severuse drtícího mezi zuby kletbu a lovícího královnu pod svým pozadím bych chtěla vidět - ten pohled by stál za to, neméně jako pohled na Severuse letícího přes Hermionu na zem z kanape...předpokládám, že coby slovutný lektvarolog si večer různé zhmožděniny bude kurýrovat mazáním vlastní výrobysmiley...pochopitelně mimo text, sic by tě za indiskrétnost zakousl. Oba jsou krásně rozkolísaní mezi tím, co chtějí, a tím, co si myslí, že chce či spíš nechce ten druhý...nemůžu než souhlasit s ell. Těším se na další kapitolku.

An etka

14.06.2010 21:47:36

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jupí hned mám lepší náladu super kapitolka!!smiley

Anonym

14.06.2010 21:43:28

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

Hned mám lepší náladu:), úžasnésmiley


hezké probuzenísmiley,


ooo...večer pod noční oblohou posetou třpytícími se hvězdamismileymůžu přijít taky?smiley


těším se na pokračovánísmiley

ell

14.06.2010 21:21:28

193.86.244.61

Reagovat

Smazat

Teda, probudit se s šachovou figurkou v zadku, to musí být vskutku zajímavý zážitek.smileysmiley Moc se mi líbí ta jejich rozpolcenost mezi citovými záležitostmi a rozumem. Tak která část nakonec vyhraje, vsadíme si?smiley Já bych to tipovala na osvědčené když láska zavelí, rozum je...no asi všichni víme, že ano?smiley

wixie

14.06.2010 21:14:44

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Jituš, potvoře říkáš? No tak doufám, že to pak řekneš i dceřismiley Díky za pochvalu, potěšila jako vždysmiley




zuzule, nebudu moc napovídat, ale pusa bude a ne ledajaká smileysmiley Díky mocsmiley




velickovam, ano, já vím, pokráčko je k obou povídkám napsané, ale musím si to šetřitsmiley díky za komentíksmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


veldo

14.06.2010 21:08:04

83.208.132.20

Reagovat

Smazat

krasa už se memůžu dočkat pokračování tak jako u člověk míní život mění 2 prosím prosímsmiley

Díky moc.

zuzule

14.06.2010 21:07:29

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Au, to muselo být probuzení. Nechtěla bych spát na šachový figurce, ale zas mu to zpříjemnila Hermiona na druhý straně. Třeba se v ní ještě něco hne pod hvězdami a aspoň ta pusa padne. smileyDíky za zpříjemnění zbytku dne.smiley

Jituš

14.06.2010 21:05:14

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

No hurá, něco na povzbuzení. A moc pěkné povzbuzení. Ale působí to na mě tak, že už se mi vůbec nechce učit ale jenom rozjímat. Tak vypínám PC a jdu potvoře oznámit, že je pátek a musí si ho hned přečíst.smileysmileysmiley




Žádné komentáře:

Okomentovat