neděle 3. března 2024

19. Sobota (část druhá)

„Hermiono, měla byste vědět, že...“

„...už nemáme moc času. Měla byste se obléknout a zabalit si věci,“ dokončil komisním tónem a rychle udělal několik kroků vzad.

Musel to udělat. Musel si zachovat odstup. Nezbývalo mnoho a vrhl by se na ni. Její mírně pootevřené rty a pohled naplněný částečně obavami a trochu snad i očekáváním ho vyzývaly, aby udělal něco, co už nebude moci vzít zpátky. A to nesměl dopustit. Nemohl se nechat strhnout svými city. Nešlo to.

Udělal, co musel. Opět se zachoval jako ten starý dobrý sarkastický bastard. Pro dobro jich obou.

Spěšně se odebral do koupelny a velmi pečlivě se při tom vyhýbal jejímu pohledu. Kdyby se však přeci jen podíval, viděl by v jejích očích jen zmatek. Zmatek z citů, které jí zmítaly.

Ještě několik vteřin poté, co zmizel v koupelně, sledovala zavřené dveře a uvědomovala si, že tím, co se právě stalo, jí dal jasně najevo, že o ni nestojí. Kdyby to bylo naopak, bylo by možné, aby ji tak povrchně odmítl? Vždyť mu snad dala dostatečný důvod k tomu, aby ji políbil. Proč to neudělal? Protože nechtěl. Nechtěl se líbat s někým, kdo ho nepřitahuje, ke komu necítí nic než jen pracovní vztah.

Prudce zavrtěla hlavou ve snaze odehnat vtíravé myšlenky. Rychle se převlékla a vrhla se na zabalení svých zavazadel. Když skončila s kufrem, zaslechla, jak proud tekoucí vody utichl. Spěšně se tedy odebrala do obývacího pokoje a zavřela za sebou dveře do ložnice za účelem poskytnout Severusovi soukromí. Jenže i když se tvářila, že to dělá právě pro to, věděla, že s ním jen nechce být v jedné místnosti a cítit jeho pohledy, slyšet slova splývající z jeho rtů a vyhnout se jeho letmým a zcela nevinným dotekům. Už se dál nechtěla cítit odmítnutá. Jediné, o co teď stála, bylo rychlé rozloučení a návrat své denní reality, kde není žádný Severus Snape.

Minutu po desáté se objevil ve dveřích spolu se svým zavazadlem.

„Můžeme jít?“ ozvalo se jí za zády.

Rychlých pohybem dopnula zip na brašně s laptopem a přehodila si ji přes rameno.

„Jistě,“ odvětila prostě, a aniž by na něj pohlédla, vyrazila obtěžkána svými zavazadly první ke dveřím.

„Pomůžu vám,“ pokusil se zmocnit držadla jejího kufru, ale nedovolila mu to.

„Není třeba,“ odsekla možná až moc chladně.

Severus se zamračil. Nemusel být psycholog, aby mu došlo, že je Hermiona přinejmenším rozmrzelá. Jen neměl nejmenší tušení z čeho. Rozhodl se to neřešit. Pochopit ženské myšlenkové pochody považoval již delší dobu za zcela nemožné a rozhodně se teď nehodlal pokoušet o vyvrácení svého předsudku.

Spěšně za nimi zamkl hotelový pokoj a následoval ji k výtahu. Bez řečí pak předal i klíče recepčnímu a konečně se mohl porozhlédnout, jestli neuvidí profesora Parkera. Ale ani se nemusel rozhlížet dlouho. Zmiňovaný muž už se k nim hrnul.

„Hermiono, Severusi, jsem rád, že jste mi neutekli. Chtěl jsem se s vámi oběma rozloučit. Hermiono, drahoušku, moc rád jsem vás poznal,“ uklonil se před ní a naznačil políbení na hřbet její ruky.

Mladá žena se na něj mile usmála a Severuse bodl nepochopitelný a zcela bezdůvodný osten žárlivosti, když si uvědomil, že jemu podobný úsměv nikdy nevěnuje. Raději odvrátil tvář.

„Já vás také, pane profesore. Doufám, že budu mít ještě někdy tu čest se s vámi setkat,“ trylkovala Hermiona a ten tam byl její zachmuřený obličej.

„To není zase tak velký problém. Občas přednáším na Yalské univerzitě, třeba se potkáme právě tam,“ usmál se na ni.

„Budu se těšit.“ Hermiona naznačila drobnou úklonou hlavy pozdrav a chtěla se vzdálit. Parker ji však ještě naposledy oslovil.

„Nevadilo by vám, kdybych si Severuse ještě na momentík půjčil? Potřeboval bych s ním ještě něco probrat,“ poznamenal téměř tajuplně.

Severus tázavě nadzvedl obočí.

„Jistě, že ne. Počkám venku.“ Poslední slova adresovala směrem k Severusovi a konečně se vydala k východu z kongresového centra.

Parker počkal, až bude Hermiona z doslechu a pak bodře chytil Severuse za loket.

„Severusi, víte, že se většinou příliš nestarám o druhé,“ odmlčel se a tázavě vzhlédl k mladšímu kouzelníku. Ten souhlasně přikývl, i když o tom měl své mínění. „Ale teď bych rád udělal výjimku. Chtěl bych, abyste věděl, že Hermiona je pro vás ta pravá a vy byste ji teď neměl nechat odejít,“ dokončil a upřeně se zahleděl na muže po svém boku.

„Ale jak-“

„Jak vím, že to není vaše skutečná přítelkyně? Severusi, zapomněl jste, že jsem také podobnou procedurou prošel na svém prvním kongresu. A i kdyby se mi včera při měsíčku nepokoušel jeden mladík vnutit myšlenku, že Hermiona je placená za to, že vám dělá doprovod, nic by to neovlivnilo. Tušil jsem to hned, když jsme se poprvé setkali. Ne, nebojte,“ zarazil Parker Severuse dřív, než stihl na svou obranu něco říci, „Hermiona hrála vše velmi přesvědčivě, ale problém byla láska, Severusi.“

„Láska? Asi vám nerozumím,“ zatvářil se mladší z mužů nechápavě.

„Ano, láska. V očích muže je velmi těžko postřehnutelná, zvláště když se jedná o muže, jako jste vy, který své city nedává najevo, ať jsou jakékoliv. Ale oči ženy jsou přímo okny do její duše. A zkušený muž jako já v nich umí číst. A v těch Hermioniných se zpočátku nic, co by nasvědčovalo zamilovanosti, jakou jste tady předváděli počátkem týdne, nenacházelo. Až později jsem v nich mohl zahlédnout víc, než jen obdiv k vám, Severusi. Ta mladá žena k vám chová v dnešní době velmi vzácný cit. A pokud mi budete teď tvrdit, že vy nic podobného necítíte, budete lhát nejen mně, ale i sám sobě.“

„Při vší úctě, pane profesore. Nedomnívám se, že je tohle vaše záležitost. A navíc jsem si jistý, že Hermiona je jen velmi dobrá herečka. Odvedla dobrou práci, za kterou dostala dobře zaplaceno. Nic víc, nic míň. Za pár minut se rozejdeme a už nebude nic, kvůli čemu bychom se měli znovu scházet,“ zakončil Severus důrazně.

„Jak myslíte, Severusi,“ pokýval Parker hlavou a jeho hlas posmutněl, „ale chci, abyste věděl jedno.“

„Poslouchám.“ Severus se zatvářil již mírně znechuceně. Tenhle rozhovor rozhodně nebyl to, co toužil zažít na závěr tohoto kongresu.

„Hermiona vás miluje,“ odtušil Parker a než stihl mladší muž cokoliv namítnout, vyrazil do salonku za svou ženou.

Severus se zaraženě díval za odcházejícím mužem. Mohl mluvit pravdu? Mohla k němu Hermiona... ale ne; Snape nedělej ze sebe hlupáka, napomenul sám sebe a zahnal vtíravé myšlenky. Se zachmuřeným výrazem se vydal ven z budovy.

Čekala na něj v odlehlé uličce hned vedle hotelu. Jediné viditelné zavazadlo, které měla, byla brašna, ve které, jak se domníval, přenášela ten zvláštní mudlovský stroj. Ostatní si už zřejmě úspěšně zmenšila. Když si byl jistý, že je nikdo nevidí, napodobil ji a své vlastní zavazadlo zmenšené na velikost krabičky od zápalek strčil do kapsy kabátu.

Oba dva najednou působili nesměle a nevěděli co říct. Pryč byla jejich suverenita a otrlost. Hermiona si nervózně pohrávala s klíči od svého bytu, které již měla připravené, a Severus měl ruce raději ponořené hluboko v kapsách.

„Ehm...děkuji za precizní odvedení vaší práce,“ promluvil nakonec první Severus.

„Nemáte zač. Jak jste poznamenal, je to moje práce.“

„Jistě. Tak tedy...asi se rozloučíme.“

„Asi ano,“ podotkla zamyšleně a konečně se mu odvážila podívat do očí.

On svůj pohled překvapeně sklopil. Nechtěl znovu oživovat své touhy.

Hermiona jeho gesto pochopila po svém. Chtěl to mít co nejdříve za sebou. Nestál o ni. Jak překvapivé, Hermiono, vynadala si v duchu.

„Přeji vám jen dobré. Ať se vám vše daří tak, jak si přejete. Sbohem,“ vyslovila poslední slovo, které tak moc vyslovit nechtěla.

Severus ji slyšel spíše jako by z dálky. Byl zahloubán do svých myšlenek. Hlavou mu vířila slova profesora Parkera a on si uvědomoval, že ten muž měl pravdu. Alespoň v tom, že lže sám sobě, když si namlouvá, že k ženě před sebou nic necítí. A on už nechtěl lhát. Už měl dost bytí ve lži. Copak si nemohl jednou v životě konečně dovolit pravdu? I kdyby byla krutější než všechny lži světa, musel to udělat.

„Hermiono!“ vyhrkl rychle a zmateně se rozhlížel kolem. Po jeho společnici zbyl jen zvířený prach.

Nestihl to. Už jí zřejmě nikdy nebude moci pohlédnout do očí, mluvit s ní a třeba jí i říci, že by jí rád dělal průvodce po krásách Francie. S nečitelným výrazem ve tváři a se slibem, že to takhle nenechá se i on přemístil.

Jakmile za sebou zavřela dveře svého bytu, švihnutím hůlky zvětšila svůj kufr a teprve potom si dovolila pustit slzy, které se jí draly z očí. Proč se musela zamilovat do člověka, který k ní nic necítí? Proč se musela zamilovat zrovna do něj? Po světě běhalo tolik mužů, kteří by jí byli hodni, ale její srdce si musí vybrat zrovna toho nedosažitelného. Se smutkem na tváři se svezla na pohovku a schoulila se do klubka. Věděla, že tady pomůže jen čas a doufala, že k ní bude milosrdný. S myšlenkou na muže s hlubokým pohledem usnula neklidným spánkem.

Severus se přemístil na bradavické pozemky a spíše pomaleji než svou obvyklou rychlou chůzí se vydal do svých komnat. Cestou narazil na několik studentů, kteří na něj koukali jako na zjevení. Očividně se jeho týdenní absence neobešla bez školních fám.

„Necivte na mě, pane Cornwelle,“ prskl na jednoho ze sedmáků, který si ho zkoumavě prohlížel. Měl toho právě dost. „A zavažte si tkaničky. Odečítám dvacet bodů Nebelvíru za to, že ohrožujete sebe, ale i ostatní svou nedbalostí,“ prskl naštvaně a zanechal za sebou sedmáka s otevřenou pusou.

Ať už byl Snape kdekoliv, očividně se vrátil ve skvělé formě, problesklo hlavou studentům, kteří byli svědky celé události.

Konečně za sebou zabouchl dveře svých komnat a úlevně se o ně zády opřel. Návrat do všedního života byl překvapivě těžší, než si představoval. Týden ve společnosti Hermiony mu ukázal, jaký život by mohl žít, kdyby nebyl stále zalezlý na hradě a to se mu nelíbilo. Nelíbilo se mu, že si tak snadno a rychle přivykl na její společnost.

Musel se zaměstnat, aby na ni nemyslel, jinak by se z toho dočista zbláznil. Několika mávnutími hůlkou doprovázenými téměř neslyšným mumláním si vybalil. Následně se převlékl a teprve v okamžiku, kdy se mu košile, kterou si ledabyle přetahoval přes hlavu, aniž by se obtěžoval s knoflíčky, zavadila o náplast na jeho čele, došlo mu, proč na něj studenti tak zírali. Snape s náplastí na čele, to musel být opravdu zajímavý pohled, zhodnotil s úšklebkem a dvěma prsty si přejel po ráně, kterou si dnes ráno způsobil. Že to neměl dělat, mu došlo ve chvíli, kdy si vybavil Hermioniny prsty, jak se o něj pečlivě starají.

„Tak a dost!“ Aniž by si to uvědomil, řekl ta slova na hlas.

Už musí konečně tu zatracenou slečnu Jsem-Dokonalá-Grangerovou dostat z hlavy. Rázně zasedl k hromadě esejí, které před svým odjezdem nestihl opravit. Tohle by ho minimálně do večera mělo zabavit.

Měl pravdu. Poslední pergamen odložil na hromadu opravených lehce před devátou večerní a tento pohyb byl doprovázen hlasitým protestem jeho žaludku. Až teď mu došlo, že Hermioně ráno sliboval snídani a nakonec se žádná nekonala. A to nemluvil ani o tom, že vypustil i oběd.

Sám nad sebou zavrtěl hlavou a zavolal si skřítka. Nechal si donést jídlo a urovnal opravené pergameny do rovného komínku. Navečeřel se a přemýšlel, co s načatým večerem. Číst se mu příliš nechtělo a dokonce neprahl ani po tom strávit nějaký čas ve své laboratoři. Raději se rozhodl pro sprchu a spánek.

Když ulehl do postele, přišla mu najednou nepatřičně prázdná. Je možné, že si na Hermioninu přítomnost zvykl natolik, že mu teď chyběl její klidný dech ozývající se z druhé strany postele? Takhle to dál nešlo! Rázně se překulil na druhý bok, aby neviděl prázdnou část matrace vedle sebe. Zítra musí něco udělat.

Prostě musí!



Veronika

13.08.2010 10:19:01

88.102.89.146

Reagovat

Smazat

tak krásně nám to začínalo a tak smutně zkončilo, snad ta poslední část bude lepší... :) ale jinak krásné :)

Zuzana

11.08.2010 09:33:47

95.103.216.1

Reagovat

Smazat

Tak teda ja som sa konečne dostala na net, strašne ma potešilo, že je sobota, a on to Severus takto pohnojil. Chudera Hermiona musí sa cítiť hrozne, keď ju tak surovo odmietol. A to ešte netuší, čo jej urobil s laptopom :D Dievča nedostane ani lásku a stratí aj prácu :D Severus je tak nechápaví truľko jemu ani nenapadne, že prečo sa môže hnevať.


Wixie!!!! tak on si to rozmyslel, chcel sa konečne rozhýbať, odhodlal sa aby jej povedal, že ju chce, konečne mohla byť nádherná romantika a Ty ju necháš zmiznúť????? Toto mi nerob, veď zinfarktujem za toto musíš pridať pokračovanie, čo najskôr, ja teraz budem navlakovať každý druhý deň notebook, keď som objavila túto wifinu :D Za tri týždne čo tu ešte budem sa mi urobí aj mozoľ na ramene :D


ZJTrane

Zuzana

11.08.2010 09:03:53

95.103.216.1

Reagovat

Smazat

Chave: po mojom absťáku po nete a po poviedkach som si zase vychutnala Tvoj koment, hodilo ma to znova o zem smiley ešteže je tu tak prázdno len čašníčka sa podozrievavo pozerá.

ZJTrane

Susan

09.08.2010 22:28:46

90.178.139.48

Reagovat

Smazat

Je to moooc krásné a těším se co s tím Severus udělá, když prostě musí- přeci, jak se říká-když musíš tak musíšsmiley

Silva

09.08.2010 22:19:27

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileykrásná kapitolka jsem zvědava jak to bude dál

Baja

08.08.2010 21:43:07

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyslint mlásk super

Uršula

08.08.2010 21:42:50

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileykrásna kapitolkasmiley

Martina

08.08.2010 21:40:28

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Uááá ja se asi nedočkám další :D:)

Rendy

08.08.2010 21:39:47

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Uzasná kapitolka:-*

Gazelka

08.08.2010 21:10:56

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásnee



jarmila

08.08.2010 21:08:25

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

píšeš nádherne..

Chavelierka

08.08.2010 20:30:23

188.75.133.222

Reagovat

Smazat

Láska ta holka se vetře všude, nečekaná nezvaná


A když je průvan musí se zavřít, natrvalo muhehehe


Jediné co je cítit jsou Parkerovi seprané ponožky, vážně až sem :D


Ale bude, ještě tě bude muset uškrtit za smazanou semestrálku :D


Hmm jak toho docílí, aby věděl jen jedno, když už teď toho má plnou škebli?


Mlha přede mnou, mlha za mnou a Parker v čudu :D


Tmavá ulička jen oni dva… už mu rabuje kapsy :D


Geniální věta pane profesore


A na zemi našel pěťák :D se nedívím, že raději kouká do země :D


Ta to vzala hopem


Holka to děláme všechny a zcela běžně


Týden bez netopýra divíš se, že tě už ani nepoznávají :D


A poprskaným obličejem :D


Zapomněl, že se otvírají ven, takže vypadl na chodbu :D


Mumlání typu: kam jsem dal druhou ponožku, kde je jen ten kartáček, co dělá v mém kufru kosmetický kufřík a Nevillova žába a tak dál :D


Zkusila bych hevér a palici ;)


Já mu furt říkám, aby ty pergameny nejedl, že mu bude blbě a už je to tu :D


Potrestal ho a zavolal si jiného. Bezva zábava na sobotní večer ;)


Já jí s radostí zaplním :D


Koupí si kočku! :D




Wixie, drobný dotázek. Jak to jako myslíš, zítra teď hned bude jednat, kdo to má vydržet? Honem teď hned hop šup prášek a vrrr do výru velkoměsta pátrat po Grangerce! Tyranko! Do další kapči ze mě bude uzlík nervů :D Jinak nádhera čte se to samo ;)


smileysmileysmileysmileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Chavelierka

08.08.2010 20:30:07

188.75.133.222

Reagovat

Smazat

Hele sobota, tak jí komentnem v neděli :D Proč by nám v tom měla dělat zmatky jen wixie? :D




Měla byste vědět, že mi stojíte na kabelu od defibrilátoru :D


To aby nedostál náhodou facku?


Aha tak pro odstup šel pár kroků vzad.


Vrhl a zaškrtil, že se s tím tak loudá?


Rozebral Eiffelovku, no jo ta se špatně převáží :D


Ale opravdu jen jich dvou neb nás to stojí infarkt :D


Tak pečlivě že zakopl o vlastní nohu :D


Nebo možná brouka, francouzké mušky létají všude :D


Jak to může vědět, třeba si šel právě vykloktat a pak se na ní vrhne


Hermi to je tím dechem, zkus Tic Tac ;)


Já si to s ní klidně vyměním, beru realitu se Sevem ;)


On si balil v koupelně?


To se ozvalo to zavazadlo, ten hlas poznávám :D


To nepoznala, že je o soubor lehčí :D


Blázníš, má v kufru půlku vybavení hotelu, to z ruky nedá :D


Je rozmrzelá, že už nenašla místo na tu sadu mýdel z koupelny :D


A divil by ses, jak je nemožné pochopit mu mužské


Bez řečí ji hodil do šachty a sám si přivolal kabinku? Aha tak ne :D


Parkera nikdo nenajde on si najde vás. Byl jsem zde, Parker! :D


Úklona bum čelíčko Hermi se válí v tratolišti krve? :D


Na, vem si můj ;)


O oktávu níž Hermi :D


No to by mi teda vadilo, vrátit celého a v původním stavu


A džudistickým pohybem si ho přehodil přes rameno :D


:D :D pravda ne příliš, to je totiž slabé vyjádření :D


Kongresové lázně, ala seznamka :D


---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Diana

08.08.2010 11:00:06

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymlásk skvělé.Snadf něco Sevík uděla kdyz to slbíl:D

Michel

08.08.2010 10:59:46

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapitolka nemám slov

Market

08.08.2010 10:29:56

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Jupí..Ten Sevík je vůl:D:).Jinak moc hezke

Katuška

08.08.2010 10:29:36

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherne:)nemám vážně slov

Ivetka

08.08.2010 10:28:42

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyNÁDHERNE

Anetkja

08.08.2010 00:28:13

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

ja se snad nedočkám další miluju..nádherne

paja

08.08.2010 00:24:02

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherna povídka



digy

08.08.2010 00:23:30

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

moc hezke

Jitka

08.08.2010 00:04:03

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherne...přípomina mi to jendu psíničku ta kapitola


svět je plnej bláznu


:D

Hanka

07.08.2010 23:56:29

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásne

deny

07.08.2010 23:56:21

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Uááá Sevík to je pakoš vám řeknu

Kaja

07.08.2010 23:53:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

píšeš vázne uzasne

Dáša

07.08.2010 23:53:12

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásne

romik

07.08.2010 23:51:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Honem další..SEVERIS JE ALE VUL:D

snapeova

07.08.2010 10:51:43

90.177.189.4

Reagovat

Smazat

Tak já furt kontroluju kdy bude další kapitola a když už je,tak jí takhle ukončíš.. to je vážně mučení,jak to mám vydržet ?


Jinak byla kapitola moc krásná,ale doufám,že další bude co nejdřív jinak mě máš na svědomí :D

http://pisupovidky.blog.cz

pampeliška

06.08.2010 23:08:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krasxne hone další

Anonym

06.08.2010 23:08:13

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádhera


Anonym

06.08.2010 20:06:30

85.70.89.244

Reagovat

Smazat

páni!moc hezké!bud na ně hodná?

nadin

06.08.2010 19:26:01

95.103.169.149

Reagovat

Smazat

Och! No tak čo okolo toho toľko kecá?!?smiley Sevie, práš za ňou a je to! Ak ti odpustí tie vymazané súbory, bude ruka v ..., rukáve!!


Wixie!!!!! Skvelé!!!!!


ĎAKUJEMsmileysmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

Michelle_Flamelova

06.08.2010 18:57:22

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

Ženská jedna ošklivá, to si z nás děláš srandu? a z chudinky Hermiony taky smiley


to by mě asi ranilo,být takhjle blízko polibku a pak nic.. a pak že ženský neví, co chcou, s chlapama je to 100x horší smiley


super kapitolka, ale celá uuupln+ špatně, kdo dělá betu, až ji můžu vyčinit, že ti to schválila? smileysmiley


No ja vim, potřebovaa jsi to ještě malinko zamotat a náš chceč potrápit,aby bylo hodně komentářů, ale tohle už hraničí s Cruciatem, takové mučení zvědavých fanynek smiley


jak se ti dva mají na nečem domluvit, když na sebe vůbec nekoukají.. ještě,že máme profesora Parkera smiley jestlipak mu tehdá taky dal někdo nápovědu? smiley smiley


takže šup šup, Sevík s tím musí něco udělal, když to tak zbabral, takže další kapča by klidně mohla být dneska, nejpozději zítra, ju? smileysmiley

<:3 )~~~

Jituš

06.08.2010 18:00:46

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

No a jako dál????? Konečně se dočkáme pokračoávní a ono to takhle končí!!!!!!!!!!!!!! Tak prosím brzy a hodně.

Lucy

06.08.2010 17:43:25

88.103.98.217

Reagovat

Smazat

Krásná povídka... Moc se mi líbí... ;-) A kdy bude pokráčko??? Už se moc těším, chodím sem každý den to hlídat a včera jsem se konečně dočkala další kapitoly... Tak doufám, že ta další bude brzy... Ještě jednou díky za krásnou povídku, miluji povídky SS/HG...

Anonym

06.08.2010 11:56:35

195.168.45.2

Reagovat

Smazat

jeeej, chodila som sem jak po rozky, a dnes sa jednoznacne oplatilo :o))) diky za pokracovanie, a samozrejme, uz teraz sa neviem dockat dalsieho :))

viky

05.08.2010 22:49:52

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

takhle to utnout to se nedela!:D

Miša

05.08.2010 22:49:40

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

honem další nadherne

Anetka

05.08.2010 22:18:19

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Kársné nemám slov!

Gigi...

05.08.2010 21:06:00

89.24.6.16

Reagovat

Smazat

Děkuji za pokračování... smiley moc se mi to líbilo... smiley chudák Hermiona... tak se těší na polibek a ono nic... smiley Severus je ale trouba... a má v hlavě větší zmatek než jsem si myslela... smiley jen ať ji pěkně rychle najde, přehodí přes rameno a odnese do sklepení... smiley na její názor se může ptát až v jeho komnatách po několika "přestaň myslet" polibcích... smiley

"Chtěl bych" není nic. "Chci" dělá divy.



Míša

05.08.2010 19:40:42

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

úžasná povídkasmiley


není to konec povídky, že ne?!smiley


ach jo ten to pokazil...


omlouvám se, že jsem otravná, ale nebude někdy v blízké době pokračování člověka???smiley

ellie

05.08.2010 19:32:53

90.179.224.57

Reagovat

Smazat

wixie, prosííííím, musíš je dát dohromady smiley Sevie to musí vyžehlit, když si to takhle podělal..

Nade

05.08.2010 19:18:58

89.103.56.93

Reagovat

Smazat

Musíš, Severusi! Ty musíš! smiley


Doufám, že Sev opravdu něco podnikne. Díky za kapitolku a těším se na další. smiley

Miriabar

05.08.2010 18:52:42

95.103.161.173

Reagovat

Smazat

ja som vravela, ze ked nieco v tej chvili povie, tak do tak pokaziiiii...no neni somarik???smileyale nevadi, este mame cas...dopadne to dobre...ja viem, ze nas mas prilis rada na to, aby si nam sposobila infarkt smileya este aj Severus to planuje zobrat do ruk...je to v suchusmileyalebo nie?smileysmileysmiley

zuzule

05.08.2010 18:48:14

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Ne, ty troubo! Něco si měl udělat už dneska! Zítra může být pozdě... Jé, to je vosel. smiley Ale jinak dííík.smiley

Intruitus

05.08.2010 18:15:56

217.117.216.107

Reagovat

Smazat

Je to nádherné, jenže já jsem velký romantik, tak tě moc prosím, pokračuj ještě alespoň jednou kapitolkou a dej ty dva dohromady!!!smileyPROSÍM!!!

nika

05.08.2010 18:01:47

95.102.252.153

Reagovat

Smazat

pekná kapitola, dúfam, že to nakoniec dobre skončí a tí dvaja sa dajú dokopy...teším sa na pokračovanie

1beruska

05.08.2010 17:42:13

90.179.72.59

Reagovat

Smazat

Wixi, to si děláš srandu, ne? Takhle je nechat odejít domů smutnit. Styď se

Elza

05.08.2010 17:29:00

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

Pošli jí sovu, Severusi! No tak ne, no... Já vím, že mužští neradi dávají cokoli písemně... smiley Tak ji běž najít, hup-šup, a vzít na něco dobrého. Ženskou je třeba nakrmit, láska přeci prochází žaludkem... smiley

barbrozinka

05.08.2010 16:26:17

93.190.63.3

Reagovat

Smazat

No musí, protože jsem se začínala bát, že to skončí tak, že neskončí spolu! a to by se mi nelíbilo. a když už by se to nelíbilo mě, co teprve ostatním čtenářkám :-D


Barunka

05.08.2010 16:24:40

213.29.61.31

Reagovat

Smazat

Wixie, ty si úžasná. Tohle je úžasné, ta povídka je nádherná. :-)




Žádné komentáře:

Okomentovat