neděle 3. března 2024

13. Čtvrtek (část první)

Zcela nová část zcela nové kapitoly je tu dříve, než jsem původně zamýšlela, ale má to několik důvodů.

V první řadě za to může Chav, jejíž psychický nátlak byl opravdu obrovský (Chavy, neschovávej se za tím blonďatým pánem, já tě vidím :-D). Dále je to způsobeno frustrací z chybějících rozhovorů se Sárou a v neposlední řadě za to může můj zcela sobecký fakt, že mi chybí vaše komentáře.

Takže si kapitolku užijte, snad se bude líbit a zanecháte nějaké to slovíčko.

„Vstávejte! Snape, jestli se okamžitě nezvednete, vyleju na vás kýbl studené vody!“

K Severusovi ta slova doléhala jako by z dálky, nedávala mu velký smysl a nějak postrádal základní instinkt, který by mu naznačil, že to dotyčná myslí vážně. Další z příčin, díky které nevnímal na své obvyklé úrovni, byla i ostrá bolest hlavy.

Tělem mu projela silná křeč, když ho ženské ruce chytily za ramena a zatřásly s ním, jak jen to bylo možné. Zaprotestoval proti nově vzniklému tlaku ve svalech bolestnou grimasou v obličeji.

„Výborně, zpitá šípková Růženka se konečně uráčila probudit,“ prskala Hermiona a naklonila se k němu blíž, aby jím mohla opětovně zatřást.

Ten samý moment si vybral Severus na velmi pomalé a obezřetné otevření očí. Jeho pohled se zabořil do výstřihu ženy nad něj se naklánějící. A výhled to byl vskutku zajímavý a nepochybně by si ho užil, kdyby mu hlavou nerezonovaly prudké návaly bodavých tlaků na mozkové závity a on nebyl okolnostmi přinucen oči opět zavřít.

„Děláte, jako by to místo vás byl někdo jiný, kdo se probudil v úterý s opicí za krkem,“ neodpustil si Severus zachroptit a pomalu se na gauči posadil.

„Vážně? Ale pokud si pamatuji, já přišla toho večera po svých! Vás sem dovlekla ve tři ráno hotelová ochranka, protože jste ležel na barovém pultu a nevěděl o sobě,“ upozornila ho ne zrovna mile.

„Skvělé!“ opáčil ironicky. „A smím být tak smělý a zeptat se, proč jste mě sakra nenechala ještě spát?!“ zvýšil na ni hlas a konečně se mu podařilo zaostřit její obličej. Přestože na ni mžoural ještě polozalepenýma očima, všiml si drobného zarudnutí jejího bělma. Takže brečela, uvědomil si a nějak mezitím přeslechl, co mu Hermiona říkala.

„Cože?!“ opáčil stále ještě nakvašeně.

Hermiona si založila ruce v bok a vztekle si začala podupávat nohou.

„Uráčila jsem se vás vzbudit z jednoho prostého důvodu. Máte mít přednášku!“ vykřikla a on mimoděk odvrátil hlavu.

„Přednášku?“ nechápal.

„Ano, přednášku. Jsme ve Francii, dnes je čtvrtek a program začíná vaší přednáškou,“ oznámila mu již klidněji, ale podupávat nepřestala.

Severusovi ten monotónní zvuk na náladě příliš nepřidal, proto nebylo divu, když na ni zakřičel: „Jakou?“ aniž by domyslel důsledky.

„Vám snad někdo ukradl mozek!“ prskla po něm a vztekle mu hodila program týdenního kongresu do klína. „Číst snad ještě umíte,“ poznamenala a ironie z těch několika slov přímo kapala. „A abyste neřekl, že jsem vám neřekla, kdy že to vlastně máte, tak oficiálně v devět. Dobré ráno,“ zakončila sarkasticky a s pořádným prásknutím dveří opustila hotelový pokoj.

Zdálo se mu to, nebo byla naštvaná? I když naštvaná byl asi trochu slabý pojem. Severus pohledem bezděčně vyhledal hodiny. Bylo půl deváté a deset minut. Naučeným pohybem si vjel prsty do vlasů, aby odstranil několik pramenů z obličeje, ale uprostřed pohybu se zarazil.

Cože to ta Grangerová vlastně mlela? Že má přednášku. Dobře, bylo by fajn zjistit o čem, že má vlastně přednášet, protože si momentálně neuvědomoval ani kdy se narodil, ale co to říkala potom? Že začíná v devět? Rychlostí blesku obrátil znovu zrak na ciferník hodin.

„Do prdele!“ zaklel neslušně a zcela nesnapeovsky a prudce se postavil. Vzápětí si uvědomil, že to nebyl tak docela dobrý nápad, protože se mu zhoupl žaludek, zamotala hlava a on se poroučel zpátky na pohovku.

Zkusil to ještě jednou, tentokráte o poznání pomaleji. Potácivým krokem se dobelhal do koupelny. Musel z toho smradlavého individua, které na něj zíralo ze zrcadla, udělat do deseti minut člověka a sám si nebyl jistý, jestli je to reálný plán. Raději hodil myšlenky ještě na pár minut za hlavu a shodil ze sebe zmuchlané oblečení.

Hermiona sešla nasupeně do jídelny. Vzápětí byla nucena nasadit na tvář milý úsměv, protože jí zastoupil cestu profesor Parker.

Chvíli s ním konverzovala o ničem a následně ještě omluvila Severuse, kterému, dle jejích slov, nebylo příliš dobře, a tak se rozhodl snídani vynechat. Nezapomněla zdůraznit, že na přednášku se samozřejmě dostaví, i když ona sama o tom začínala mít za dvě minuty devět, kdy se klidně usadila v publiku a čekala na příchod přednášejícího, poměrně silné pochybnosti. Jenže Severus Snape ji, tak jako již mnohokrát, opět překvapil.

Když se dostal z koupelny, zbývalo mu do deváté necelých devět minut. Vyhrabal ze svého kufru čisté kalhoty, které s sebou vozil spíše ze zvyku, než že by je někdy potřeboval. Teď se však náramně hodily, protože ty ze včerejška vypadaly příšerně. Ze skříně vytáhl čistou bílou košili, přehodil si ji přes sebe a zručně zapnul těch několik knoflíčků. S kravatou se nemohl zdržovat. Grangerová tu nebyla a on by si ji za tak krátkou dobu sám přijatelně nezauzloval. Usoudil, že sako bude muset stačit. Když k němu však přičichl, znechuceně nakrčil nos. Ačkoliv bylo cítit kouřem a alkoholem jen velmi sporadicky, jeho citlivý nos ten lehký závan přesto zaznamenal.  Osvěžovací kouzlo mu zdi budovy nedovolily, tak se rozhodl sako několika prudkými pohyby proklepnout z okna. Přehodil si ho přes ramena a konečně vyrazil z pokoje.

Ve dveřích se obezřetně zarazil, zacouval zpátky do místnosti a popadl program, který po něm před několika minutami mrskla Grangerová. Cestou výtahem si našel téma s obsahem své přednášky a doufal, že ho léta pedagogické praxe nezklamou a on tohle divadlo přežije ve zdraví.

S úderem deváté hodiny ranní se objevil na pódiu.

Hermiona jen nevěřícně zakroutila hlavou. Zajímalo by ji, jak to ten chlap dělá. Přes noc se ztříská do němoty tak, že ho nad ránem musejí přinést do pokoje dvě gorily, a jen o chvíli později po probuzení vypadá, jako by fotil pro katalog pánských obleků. Ale víc o tom nepřemýšlela a zaposlouchala se do jeho příjemného hlasu, aniž by si uvědomila, že o něm přemýšlí jako o příjemném.

„Vyhýbáte se mi?“ zaznělo jí za zády jen chvilku poté, co udělal Severus v půlce své přednášky krátkou přestávku. Hermiona mu mezitím zmizela z dohledu, ale stačilo jedno rozhlédnutí a okamžitě ji měl opět ve své zorném úhlu.

„Měla bych?“ zeptala se zběžně a nalila u stolu s občerstvením kávu nejprve jemu a pak i sobě. S plastovým kelímkem se na něj otočila.

„Nedivil bych se vám,“ připustil po chvíli, ale kávu od ní přijal.

„Myslím, že už včera jsem vám jasně naznačila, že se k té události nechci vracet. Nechte to být. Ještě necelé tři dny a pak už se stejně nikdy neuvidíme, tak proč se v tom zbytečně pitvat?“ nadhodila zdánlivě lhostejně.

Severus by ale musel být slepý, aby si nevšiml stínu, který jí přelétl přes tvář. Rozhodl se vyhovět jí a dál se v tom nešťourat. V podstatě měla pravdu. V sobotu odpoledne bude celý tenhle týden jen pouhou vzpomínkou.

„Severusi, hledal sem vás!“ vpadl do jejich ne zrovna nenuceného rozhovoru profesor Parker. „Musím uznat, že to je famózní objev na poli genetických lektvarů,“ rozplýval se dál nad Severusovou přednáškou.

„Ehm, ano, děkuji. Jsem rád, že-“ snažil se Severus vyjádřit potěšení nad profesorovým zájmem, ale neúspěšně.

„Hermiono, musíte být na Severuse neskutečně pyšná,“ pokračoval Parker dál ve svém chvalozpěvu na jeho přednášku. „Je to obrovský krok dopředu. Jeho poznatky jsou velmi důležité při léčbě genetických nemocí, které se již netýkají jen mudlů. Je to neuvěřitelné,“ rozhazoval Parker nadšeně rukama.

„Já vím,“ přerušila ho Hermiona jemně, ale nesmlouvavě.

„Oh, promiňte, nechal jsem se unést. Jistěže víte, jak jsou jeho výzkumy cenné, když s ním trávíte jako jeho partnerka tolik času,“ usmíval se starší z profesorů omluvně. „Ale proč jsem za vámi vůbec přišel,“ snažil se rozpomenout se na hlavní důvod, který ho vedl k tomu, aby je vyhledal. „Ano, už vím. Hermiona mi říkala, že vám nebylo dobře, doufám, že už jste v pořádku, Severusi? Během přednášky jsem nepozoroval nějaké zdravotní komplikace,“ přemítal Parker nahlas.

„Řekněme, že mě Hermiona ráno trochu zaměstnala a už nebyl čas, abych dorazil na snídani,“ snažil se to kulantně vysvětlit Snape, ale k jeho neštěstí to Parker pochopil naprosto jinak, než to Severus myslel.

„I vy rošťáci,“ neodpustil se lišácké mrknutí starší muž a pozvednutým obočím jasně vyjádřil, co si o Severusově tvrzení myslí.

Ten jen nevěřícně vytřeštil oči, načež pochopil, že mu Parker neporozuměl a pokusil se celou situaci alespoň taktně zahrát do autu.

„My jsme ne... tedy, chci říci, že jsme-“

Následně ho z té motanice, do které se vlastně dostal sál, vymotala Hermiona, která se už nějakou chvíli skoro topila ve svém kelímku s kávou, jak se pokoušela přemoci zadržovaný smích. Prázdný pohárek hodila do koše a stoupla si těsně před Severuse, načež mu obmotala ruce kolem krku a začala rovnat částečně pokroucený límeček košile. Očním kontaktem mu naznačila, aby už raději nic neříkal a pak se otočila na Parkera, aniž by se vzdálila od svého „partnera“. Naopak se o něj ještě opřela zády, aby tak ještě více podpořila to, na co si tu již od pondělí hrají.

„Promiňte, pane profesore, že přerušuji váš vskutku zajímavý,“ protáhla ironicky a Severus zaznamenal mírné dloubnutí loktem do žeber, „rozhovor, ale Severus by měl jít pokračovat. Doba určená pro přestávku již uplynula,“ upozornila oba muže taktně.

„No vidíte,“ zabědoval Parker, „já tu plácám nesmysly a jen vás zdržuji. Uvidíme se jistě později. Rád bych si s vámi promluvil o vašem výzkumu, pokud vám to nebude vadit.“

„Jistě, že ne,“ připustil Severus.

„Tak už jdi, miláčku,“ povzbudila ho Hermiona tak, aby se její slova donesla až k Parkerovi a ještě mu vtiskla pusu na tvář.

Severus se zatvářil na okamžik překvapeně, ale vzápětí mu hlavou proběhla myšlenka na to, jak by asi chutnala ústa slečny Grangerové s příchutí kávy. Raději si nechal zajít chuť, protože tušil, že by mu to asi tak lehce neprošlo a rozloučil se s oběma mírnou úklonou hlavy.

I Hermiona pokynula Parkerovi, ale neušlo jí, že si brblal cosi o úžasném párečku, když kolem něj procházela. Protože ho nechala pár kroků za sebou, mohla si dovolit protočit oči.

Severusova přednáška skončila chvíli po jedné hodině, vzhledem k tomu, že se v sále rozproudila živá diskuze na odpřednášené téma. Hermiona na něj počkala u východu z přednáškové místnosti, aby mohli společně vyrazit na oběd.

„Parker nás oba pozval na čajový dýchánek v jedné čajovně kousek odtud,“ promluvil do ticha, když sdělil číšníkovi své přání.

„Hm.“

„To je vaše odpověď?“

„Čekal jste nadšený indiánský taneček?“ opáčila ironicky a on jen s podivem shledal jistou shodu s ironií sobě vlastní. To je to tak nakažlivé?

„Čekal jsem, že se zeptáte, v kolik máte být připravená,“ připustil.

„Tak to se asi nedočkáte,“ pokrčila bezbarvě rameny.

„Slečno Grangerová,“ zavrčel výhružně, protože toho jejího chování začínal mít plné zuby, „chováte se jako malé ufňukané vzdorovité dítě,“ seznámil ji se svým objevem.

„A vy v této chvíli jako můj otec. Říkával mi to samé,“ prskla po něm.

„Jestli to nebude tím, že je na tom něco pravdy,“ ušklíbl se, ale vzápětí ho napadl ďábelský plán. „Jenže víte, v čem je problém? Že vám otec asi zapomněl pořádně nasekat na zadek.“

„Co si to dovolujete?!“ obořila se na něj.

„Zatím jsem si nic nedovolil, ale věřte mi, že byste potřebovala pár na zadek. Jenže nejsem váš otec.“ Severus pokrčil naoko zkroušeně rameny.

Hermiona se k němu se vzpurným výrazem nahnula.

„No to tedy nejste,“ zasyčela mu do tváře a to byl právě ten okamžik, na který Severus čekal.

Tušil, že se mu ji podaří vyprovokovat, ale že to bude až tak snadné, ho skoro pobavilo.

„Ano, a proto vás můžu potrestat jinak,“ utrousil na půl úst.

„Ts, to by mě zajímalo jak,“ ohrnula pohrdavě spodní ret a chtěla se od něj odtáhnout.

K její smůle se jí to nepovedlo.

Severus využil příhodné velikosti stolu, u kterého seděli, a nahnul se k ní. Jednou rukou se zapřel o hranu desky a druhou vklouzl Hermioně pod vlasy a za krk si ji přitáhl k polibku tak rychle, že nestačila zareagovat.

Dravě ukořistil její rty a dokonale si užíval fakt, že ho nemohla bez ztropení povyku odstrčit. Nechtěl ji ale líbat. Tedy ano, chtěl, ale ne proti její vůli. Slabě skousl její ret, ale musel malinko přidat na intenzitě, aby z ní vyloudil tichý bolestný sten. Teprve potom ji pustil.

„Poučená?“ zeptal se, jako by se vůbec nic nestalo.

„Jste podlý Zmijozel a já se nemohu dočkat soboty. Už vás nechci vidět víc, než jen to bude nutné,“ vyhrkla na něj a prudce se zvedla ze židle. Z očí jí šlehaly blesky.

Severus se jen pobaveně ušklíbal.

„A na návštěvu čajovny se mnou nepočítejte. Vysvětlete si to Parkerovi, jak chcete,“ prskla ještě a zlobně odhodila bílý ubrousek, který doteď žmoulala v ruce, na stůl a aniž by mu věnovala další pohled, odkráčela do pokoje.


Míša

19.05.2010 19:52:58

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

ano ano ano, prosím, smutně koukámsmiley...jsem děsně zvědavá na pokračování:)smileysmiley

wixie

19.05.2010 19:22:50

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

hromadně děkuji za komentářesmiley co se týče další kapitolky... chcete ji?smileysmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

A_ja

17.05.2010 11:19:43

89.176.218.30

Reagovat

Smazat

Krásné pokračovánísmiley.Severusovy regenerační schopnosti bych chtěla mít smiley.

A_ja

mac

17.05.2010 09:31:46

195.168.45.2

Reagovat

Smazat

skvostneeee :o))) pekne sa nam to tu formuje, uz sa nemozem dockat dalsieho posunu ;o)) davas im obom pekne zabrat...a ja sa baviiiim, len dufam, ze moje predpoklady uspesneho zavrsenia tohto dlhocizneho tyzdna su spravne :o))

engloska

17.05.2010 08:38:35

78.136.139.163

Reagovat

Smazat

moc moc hezke. Mas tady uzasne povidky. Tvoje stranky jsem nasla az ted,a vsechny povidky jsem precetla jednim dechem. Fakt super.smiley

ReneeS

17.05.2010 02:13:19

88.101.108.100

Reagovat

Smazat

btw: už nemusím psát jako anonym, sem zjistila, že mi tady do diskuze funguje přihlášení, které jsem dvěma roky používala na úplně jiných stránkách :)

ReneeS

ReneeS

17.05.2010 01:50:25

88.101.108.100

Reagovat

Smazat

Sara: se nudíš co, že spisuješ take eseje :))) Koukám, že si v ráži :)

Ketrin_b

16.05.2010 16:07:39

82.100.45.74

Reagovat

Smazat

Huráááá...další úžasná kapitolka...doufala jsem že ten kýbl vody opravdu na něj vyleje...už se moooc těším na pokráčkosmiley

sarapolanska

16.05.2010 15:40:36

89.176.226.151

Reagovat

Smazat

Prej flustrace.. flustraci mám já, protože ty hýkneš, že si dáváš dovču a všichni komentujou jak diví a já, marod a trpitel se musí doprošovat o vyšší návštěvnost.. :-D No nic, pobrečela jsem si, však já třeba taky jednou skončím a pak si plačte.. :-D




Jestli na něj vyleje kýbl studený vody tak jí s tím kýblem pak přetáhnu.


Hermiona piští, to je známá věc.


Asi bych jí poblila, zabila, vynadala a nebo všechno najednou v jakémkoliv pořadí.


Jo, ona se opít smí a on ne? Beztak je to její vina. Já tý můře dám zač je toho kadidlo!


Kecá, dovlekl jí George.


Přednášku. Na to ser, napiš si omluvenku on ti to někdo podepíše.


Do prdele? Ale di ty. Pár kouzel, který nesmíš dělat neb jsi v budově, kde někdo vymyslel, že čisti zuby hůlkou či vyprat i sako pomocí čistícího kouzla je děsně nebezpečné a nějakého z hostů bys tím mohl udolat k smrti. Ano, třeba ctěného profesora Parkera umočit ve třetím poschodí na schodech pomocí kartáčku na zuby a praním jeho oděvu, to je smrt panečku. :-D


On vždycky vypadá skvěle. I kdyby se vyválel v kaluži bláta a zapomněl se obout tak bude vypadat k seřrání. šaty totiž ne vždy dělají Snapea... :-D


Už zase ta vtěrka Parker.


Tak rošťáci.. kdybys jen věděl vtěrko...


Já ti dám miláčka ty ochechule. Ještě včera jsi mu dala facku a tu já ti teda nezapomenu. Já ne!


Já jsem čekala, že řekneš Hermo ne, a že dodáš, že mohu jít místo tebe já. Koneckonců já budu vděčnou posluchačkou Severuse, i kdyby mlel o tom, jak se pečou rohlíky.


Dej jí na zadek. Přetáhni Hermu horkým pohrabáčem páč to si zaslouží. Tak, jsem se trochu uklidnila nad tou představou.


Pusa? Je to jasné, ještě je pořád opilý neb jinak si to nedovedu vysvětlil. A najednou se nebrání. taky neví co chce společnice jedna.. :-D


Famózní. Ještě, že já vím, jak dopadne celý čtvrtek a kus pátku :-D he he he :-D

Elza

16.05.2010 14:59:59

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

„Vám snad někdo ukradl mozek!“ ... jak to ten chlap dělá. Přes noc se ztříská do němoty tak, že ho nad ránem musejí přinést do pokoje dvě gorily, a jen o chvíli později po probuzení vypadá, jako by fotil pro katalog pánských obleků. (...) "Čekal jste nadšený indiánský taneček?“ smiley


Co se stalo s tím chlípníkem, který v noci šel obtěžovat Hermionu? Prosím, že ho alespoň zbila... smiley


M.G.

16.05.2010 14:39:24

79.208.219.204

Reagovat

Smazat

Moc hezke, wixie. Musim se priznat, ze posledni kapitola se mi nelibila. Ne snad obsahem, ale... jednoduse se mi od tebe poprve nelibil styl psani. Proto jsem mooooc rada, ze prisla dalsi kapitolka, ktera navazala na tu wixie, kterou jsem vzdycky tak rada cetlasmiley. Diky za nismiley

vany

16.05.2010 13:30:11

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásné

Jiskra

16.05.2010 12:37:20

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

téééda tolik komentíku?


bezchybné

Helga

16.05.2010 12:36:27

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

wooow:Dnádherna kapitolka..už seto trošku rozjíždí:D:Dchudák herm:D

Pigy

16.05.2010 11:19:44

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

No nádherná kapitolka

Ejmy

16.05.2010 11:16:58

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

juchůůůů....nemám slov...vše tu asi bylo už řečeno...muýu jen napsat...-K-R-Á-S-N-É-

Čauvounka

16.05.2010 11:11:12

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyooooosmileyufffffffff to je užasná kaapitolka..


nemám slov...


snad Herm brzo vychladne:D:D:D


Severus se nezdá:Dbudu se těšit naa daaalší kapitolku!!

bÁMBULKA

16.05.2010 10:58:58

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyKRÁSNÉÉÉÉ

Kájinka

16.05.2010 10:57:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Sevík je nejlepší:DHerm bych mohla vychladnoutsmileynádherné

Denny

16.05.2010 10:56:11

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jupíííí další kapča


krásna

Juanka

16.05.2010 10:54:26

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileynejlepší povídka

Vanessa

16.05.2010 10:36:13

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyúžasné

Tiana

16.05.2010 10:26:57

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

No tahle povídka je prostě nejlepší...


Nemám slov...krásné

Lara

16.05.2010 10:25:43

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nááádhernéé

Tny

16.05.2010 10:23:38

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nemám slov..tahle kapitolka je úplně bez chyby..


moc krásná

Anonym

15.05.2010 23:05:10

89.176.90.185

Reagovat

Smazat

Ehm...původně jsem chtěla napsat něco co tu ještě nebylo, ale kdo má ten počet komeníků číst? Ale TY si je zasloužíš, takže ti přeji, aby jich s každou kapčou byl dvojnásobek...(já nikdy nebyla dobrá v matice, prostě...aby jich bylo i dál hodně)je to super :-)

Anonym

15.05.2010 22:46:12

89.176.90.185

Reagovat

Smazat

Ehm...původně jsem chtěla napsat něco co tu ještě nebylo, ale kdo má ten počet komeníků číst? Ale TY si je zasloužíš, takže ti přeji, aby jich s každou kapčou byl dvojnásobek...(já nikdy nebyla dobrá v matice, prostě...aby jich bylo i dál hodně)je to super :-)

midnight

15.05.2010 22:14:40

90.180.182.118

Reagovat

Smazat

huuuuuuuuuuuuuuustýýýýýýýýýýýý...se to ale fakt feště rozjíždí... jen tak dálsmiley

Jane

15.05.2010 22:07:54

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

http://andelcin.blog.cz/1005/6-kapitola#comment76840889---------


uzasne krásně píšeš

Maruška

15.05.2010 21:50:49

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

jupí nádherné...nemámslov


Anonym

15.05.2010 21:49:38

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

nádherne...moc semi to libi

Jituš

15.05.2010 19:43:33

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

No huráááá, objevila jsem to před chvílí, nějak jsem po týdnu u obrazovky nad prací a eventuální přípravou na zkoušku, dělala že nemám večer doma počítač. Ale teď teda překvápko. Díky za pokračování - a dokonce bylo ve čtvrtek. Ty se opravdu lepšíš.


To je dobře, že se ti po nás stýskalo, nám po tobě taky. Tak koukej psát a ať není další část čtvrtka až ve čtvrtek (prosím). smiley

Jikita

15.05.2010 19:30:08

87.249.148.28

Reagovat

Smazat

Jak sladké! Úplně vidím, jak se Hermi durdí a Severusovi srdce plesá smileysmileysmiley Díky MOC, teším se na pokráčko smiley

Vanilka

15.05.2010 19:05:42

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Báááf zlá VANILA JE TU:D


a musí říci,že ji těší příchod skvělé spisovatelky:D:)néé vííítej...no kekapitolce


to nemyslíš vážně?!:DTakhle Hermm zlobit..ty ty:D


Severus je prostě svůj:Dnádherne

Zdenda

15.05.2010 19:00:30

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Dobře budu se cítit trapně,že jsem si jediný kluk co to čte:D..no ja jsem spíš polokluk:D


néé vážně:)moc hezky píšeš a pochybuju,že by se někdy stalo,že by čtenáři přestali číst tvé úžasné povídky

Miaaa

15.05.2010 18:56:45

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyneodolatelná povídka...bezchybná

Deniska

15.05.2010 18:55:03

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileydočkala jsem se moc hezké

Eliška

15.05.2010 18:45:41

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileyzaskočil mi čajček:Dtakhle Hermionu zlobit:Dten Severus je,ale zlééj:D

Kepulík

15.05.2010 18:39:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

tadlepovídka je bomba

Veverka

15.05.2010 18:38:42

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyno néé nestačím se divit..


cha severus se ještě ušklíbá:Dpf Mia musi byt rudá vzteky!:D

Preclíček

15.05.2010 18:37:08

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:)nejsem překvapena každá tvoje kapitolka je moc hezká

Nela

15.05.2010 17:53:00

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

vše už tu bylo řečeno..moc hezke

Adriana

15.05.2010 17:47:40

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymyslím si,že čekat se vyplatilo..a ne jen pro nás jak tak mrkám na ty komentíky..


no samozřejmě myslím si taky ze to je nádherna povídka..

Gita

15.05.2010 17:46:43

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

cha nemám slov!!!!Stačí jen jedno slovo


úžasné

Denihska

15.05.2010 17:35:55

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileyježiš asi se nedočkám další kapči


víc nez krásné

Yva

15.05.2010 17:35:10

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileynádherna kapitolka..moc se mi líbila(jako všechny tbe)

Johana s dlouhýma noha

15.05.2010 17:33:35

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Wixie Wixie tvé povídky mě nikdy nepřestanou bavit..jsou totiž (krásné a blaaa bla všechno uz tu bylo receno tak to napíšu jinak)


JSOU COOL:D:D:D:D


Karolínka

15.05.2010 17:31:36

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyuf uf uf rozdýchává tohle nádherné čtení

Z-latka:D

15.05.2010 17:31:06

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Ano ano..konečně jsem se dočkala!


A stálo to za to!


Nemám slov už jsem jsi to přečetla 4x:D:D:D

Nora

15.05.2010 17:30:06

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileya já jupí jupí hej:D:D:D:D


nádherné,skvělé...áá nemám slov..


Já se jednou z toho Severuse pokakam fakt je nejlepší:D:D:D


MOOn

15.05.2010 17:27:25

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Každý den jsem si kousala nehty absťákem no vážně nekecám!:D:D:D


kapitolka je přesně taková jak jsem očekávalaprostě krásna

Ejmy

15.05.2010 17:26:35

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

ano ano nádherna kapitolka...


myslím si,že kdybych nepřidala komentík tak by to bylo nefér,protože takhleskvělá povídka si jich zaslouží co nejvíc!

Lucinka

15.05.2010 16:48:18

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Jupí dočkala jsem se další kapitolky,která se mi moc líbí..je nečím zajímává..a je nečím svoje..nemuzu se dočkat pokráčka

Jaňule

15.05.2010 16:46:26

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

nádherné nemámslov vážne..

Andelcin

15.05.2010 16:39:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherné..tato povídka se mi moc líbí..má nějaké kouzlo ktere ostatní povídky nemají píšeš je krásně s lehkostí..moc semi to líbí

Dorinka

15.05.2010 16:08:00

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

kapitolka je tady..a velmi krásna..shltla jsem jim jednim dechem

Millie

15.05.2010 16:04:51

95.82.162.17

Reagovat

Smazat

Pretty woman?

Derena

15.05.2010 14:46:16

90.178.86.66

Reagovat

Smazat

Hleďme, kapitola. Zrovna včera jsem si říkala, že by se tu už něco mohlo objevit. Jako obvykle je luxusní. Yvlášť Severus na začátku byl skvělej. A ještě prodlužuješ napětí tím, že víme, že je tam někde ten sliznoun, ale nevíme, kdy se objeví. Už se těším na pokračování? Bude brzo nebo pauza ještě trvá?

Mi_a_i

15.05.2010 14:14:35

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

To bude ještě hodně zajímávé...:)


Severus si rád rejpne to jde vidět:D..No ta pusa byla náhodou dobrá:Djen Hermiona to blbě rozdýchavala..:Djsem zvědava jesti dojde na ten dýchanek s Parkrovýma:Dpodle mě ji nakonec Sevík přesvědčí aa pokud ne měl by mít dobrou výmluvu:Dhezké jako vždy:)

aMÁLKA

15.05.2010 14:02:02

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

:Djupí krásná kapitolka


:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love

Valentýna

15.05.2010 13:56:54

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

nádherná kapitolka...Severus se nezdá:D

sessllik

15.05.2010 13:51:41

88.101.19.99

Reagovat

Smazat

pěkná kapitolka.chudinka Severus,on si ani nepamatoval,že se tak zřídil smiley Hermiona mu mírně vrátila to,co udělal on jí,jenžer ho dost šetřila oproti němu. smiley No,jsem zvědavá,jak tu čajovnu vyřeší,momentálně dostal od své společnice košem.Záleží na tom,jak moc bude pan Parker trvat na přítomnosti Hermiony smiley to by si taky Severus mohl zažít horké chvilky,při přemlouvání Hermiony.


Pěkná kapitolka.

Lia

15.05.2010 13:04:27

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

ááá....to už tu byla včera?? A to sem si zrovna říkala, že tam nic novýho nebude a pc ani nezapínala. Utěšovat mě může snad jen fakt, že mamka to taky ještě nevidělasmiley


Pořád sem sem chodila a ono nic a najednou koukám a tady je čtvrtek! A jakej čtvrtek!


Chudák sevie měl ráno krásnou kocovinu (až mi ho bylo líto...ale jen chvilku) a ta zmínka o přednášce! to nemělo chybu! Celá kapitola byla a je úžasná a docela chci vidět jak tu čajovnu Severus vyřeší a hlavně jak si to u Hermi vyžehlí...smileysmileysmiley

Janka

15.05.2010 12:56:45

82.100.5.125

Reagovat

Smazat

Na začátku jsem se dost tlemila... představit si Severuse s takovou kocovinou, že zapomene i na vlastní přednášku.smileyTs tss by se měl s tím alkoholem krotitsmiley.


Doufám, že si to taky u Hermiony moc nepokonil.


A mimo to, velmi se už těším na další díleček. smileysmiley

Verunka

15.05.2010 12:49:53

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherné

sARUŠKAA

15.05.2010 11:26:48

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileyMILUJU TUTO POVÍDKU

Tajmy

15.05.2010 11:26:27

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jupí...nemohla jsem se dočkat,ale tato kapitolka stála za čekání..

Gábinka

15.05.2010 11:25:57

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherne

Nataaašaa

15.05.2010 11:15:48

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Taky mám tuhle povídku ráda ještě když ji píše..někdo tak krásně jako ty!

Endy

15.05.2010 11:02:01

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Tý jo tolik komentíku za chvilku..


nestačím se divit..jsme podctivé čtenářky ano ano:DD


Paarker je super:D:D:DSeverus jak chtěl něco ríct:Dzajímalo by mě jak to chtěl zaachranit aji já to tak pochopilA:Dblbě to řekl..cha:D


No Herm Herm jen pěkne trucuj to bude ještě zajímave_D


Alenka

15.05.2010 11:01:38

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherné nemůžu se dočkat další kapitolky

Dáša

15.05.2010 11:01:19

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyúchvatné

Káťa

15.05.2010 11:00:36

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

hip hip huráááá


táák že ano miluju severuse i když je takový jaký je:D-baastard_D


ale zase:Dbych byla klidne naa místě herm..:D


at uz netrucuje nebo uvidí:D na dýchanek půjde i kdybych ji měla za vlasy tam dotáhnout!:D


Přece tam nemůže nechat jít sevíka sama!:DTo se mi vůbec,alevůbec nelíbí..Parker je prostě frajer pry rošťáci:D:Dkonečná..moc hezká kapitolka

meggi

15.05.2010 10:56:09

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Ááá jsem tu:Dvyhodila jsem sestru a hned jsem se tu musela mrknout..


jééé nemám slov!


Krásna kapitolka!Nemůžu se dočkat další:)

Petra

15.05.2010 10:40:39

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyoo kocovinka chudák:Dale zvládl to..


Herm má důvod byt naštvaná no:D


:D:D:Djsem zvědava jak vysvetlí že Herm chybí:Dna dýchanku:D:Dto bude chtít krásnou výmluvu:D

Pavlínka

15.05.2010 10:39:23

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileymoc hezké..

Terka

15.05.2010 10:34:58

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapitolka..:)vážně se povedla

Lily

15.05.2010 10:29:30

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Já vedělaproč se tady podívát..


náádherné!


nemám slov

Pansy

15.05.2010 10:28:10

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyDočkala jsem se další skvělé kapitolky..


moc se ti povedlo samozřejmě jako všechny předtím:)


tahle povídka je nečím vyjmečná nečím zvláštní je prostě ÚŽASNA

uršulka

15.05.2010 10:26:47

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Krásna kapitolka



Hanka

15.05.2010 10:12:20

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:DSeverus je hajzl:D:D


Herm naštvana nedivím se:D


Marta

15.05.2010 10:10:07

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Jupííí třikrát hurá hurá hurá....


nádherné úžasné bude ještě zaajímavé

prcek

15.05.2010 10:09:04

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileynádherné...

MarťanQa

15.05.2010 09:46:42

84.244.120.19

Reagovat

Smazat

Kapitolka se moooc povedla, chválím!!!smiley

Viky

15.05.2010 00:09:46

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherna kapitolka..Severus je,ale mazaný..


Ani se nedivím Herm,že je neštvana:D

Květinka

14.05.2010 23:48:43

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:Dach jo..mě se po tobě tak stýskalo:D


skvěle

Winap

14.05.2010 23:47:56

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyuf uf uf nemám slov


....

Maky

14.05.2010 23:47:41

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

brzký návrat nádhera snad sis odpočinula:)


kapitolka mě nepřekvapuje krásna a originální jaako vždy

Lila

14.05.2010 23:46:56

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyůůžasnéééé:Dmě se to tak moclíbí to snad není aani možné

Saša

14.05.2010 23:45:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyvynikající....ááá


pampelišk

14.05.2010 23:45:47

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyáá nemám slov..hned se mi budelépe spinkat

DSeborka

14.05.2010 23:45:30

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Chudák kocovinka nezavidím bobek:(


nádherne

vanilka

14.05.2010 23:43:53

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyJUPÍ JA VEDĚLA PROČ SE TU MRKNOUT:D


dokonale jako vždy

Andrejka

14.05.2010 23:42:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

zase budu mit absťák než se dočkat další kapitolky pěkne

ReneeS

14.05.2010 23:42:05

88.101.108.100

Reagovat

Smazat

Kocovinku nezávidím. Sice bych na něj nebyla to ráno už tak naštvaná, ale protože jsem malinko potvora, tak bych tu kocovinu asi použila ve svůj prospěch a škodolibě so ji vychutnala :) Zatím se nevytasil s žádnou dostatečnou omluvou (nemusí být slovní)l tak ať si to užije.

Kamilka

14.05.2010 23:40:58

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádhernéé nemám slov

Barčaa

14.05.2010 23:38:34

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nemám slov..mě tahle povídka velmi nadchla už od začátku..


skvělý nápad..krásně napsanéé

Janaa

14.05.2010 23:34:34

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysmileykrásna kapitolka


jéé

ester

14.05.2010 23:23:17

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyvitej zpět...


jéé no skvělé,úžasné

Rawsonka

14.05.2010 23:22:55

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jéé určitě budu číst dál krásna kapča


mim

14.05.2010 23:18:52

62.169.189.2

Reagovat

Smazat

dakujem za novu kapitolku, pri citani som vrnela blahom, Sevik s Hermionou su na zjedenie :) a Wixie vitaj spat :)))f67d

aneta švrčková

14.05.2010 23:17:40

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:Djupí jsi zpátky!:D


:D:Dták já taky byla jsem v nemocnici,ale jsem tu!:D


No nádherne!:DNemám slov..co se Herm nelíbí:D


Pomalu došlak Herm a zhodila ji ze židle..sedla si na její místo a nechala se líbat:D:D:D:Dmuj sen..


Kocovinka o jéé to znám:D:D:Dto bude chtit pivo:Da hned bude líp!


:DHerm je jak stíhačka:Dco bych ja za tu pusu dala?


(klidně i své oblibene boty)


(drbe se na hlavě a přemýšlí či si dát popcron či ne)


:Dstejně si ho jednou ukradu:D:D:D


no nemámslov faakt super kapčka

Ellen Peel

ell

14.05.2010 23:01:36

193.86.244.61

Reagovat

Smazat

Aaaaaaa konečně nová kapitola! Upřímně mohu říci, že toto je za dnešek jediná věc, která mi udělala radost.smiley No i když Sev asi neskákal radostí, když se ráno probral s takovou kocovinou. Vlastně si ho nedokážu představit, jak skáče radostí...absurdní představa.smiley Cha, teď může litovat, že se nezásobil lektvary proti kocovině. Prý "není třeba, neplánuju se zpít pod obraz"...hehe, dobře mu tak:D No ale to jsem trochu odbočila.smileysmiley Takže wixie, jsem ráda, že jsi zpět. A děkuji ti za každou kapitolu, kterou jsi kdy napsala nebo teprve napíšeš, protože člověk aspoň ví, že se na něco může těšit.smileysmiley

daša

14.05.2010 22:56:40

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Juchůů tak to byloúchvatné ten severus je ale hajzlík:D

zuzi

14.05.2010 22:39:30

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Jupíí jupíííí:d


NÁDHERNE!:D:D

eggy

14.05.2010 22:26:10

178.40.195.242

Reagovat

Smazat

dekuju za kapitolu :)

Míša

14.05.2010 22:23:19

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

hurá, hurá, (...) hurá,...mám obrovskou radost, že je tu další kapitolasmiley děkuju


úžasné, jako vždyckysmiley


Ještě, že jí tam má, jinak by zaspal svojí přednáškusmiley


Rošťácismileysmileysmiley


ooo...polibek, nemá náhodou ještě jeden pro mě?smiley


Nemůžu z komentářů od Chavelierkysmileyty jsou fakt dokonalýsmiley

beat

14.05.2010 22:21:29

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jééé chudák sevík cha tu kocovinu znám:D


Herm je nakvašenaa porádne:Duzasne

Zuzana

14.05.2010 22:15:11

195.146.132.62

Reagovat

Smazat

Huráááá wixie sa vrátila!!! Tancujem radostný "taneček" okolo stola, hups, kábel, no fajn. Tak idem na to :D


Ožratý Severus smiley nevadííí aj tak je sexy kravatu mu netreba rozhalený golier ukáže niečo z jeho mužnej hrudi smiley Prehrabol si vlasy áááá mňam slint ja ho chcem strhnem ho z toho pódia. Ach jaj on ju chce pobozkať, ja chcem pobozkať jeho to je teda nespravodlivé, každý chce to čo nemá. Teda tento môj koment je nenormálne chaotický, ale to od radosti, že som nemusela čakať do toho 31.5. ale pridala si ďalší kúsok už teraz. Ďakujem a prosím už sa na tú dovolenku nevracaj, strašne si tu chýbala.

ZJTrane

Michelle_Flamelova

14.05.2010 21:58:50

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

huráááááááááá, další kapčáááááááá smileysmiley


Když se to Mie nelíbí, ať ho příšte donesou ke mněéééééé, já už si ho sladce probudím smiley


och och, jak jinak než skvěle a jako model..smiley


ale teda klobouk dolů,já když mluvím 2 hodiny,tak jsem uuuplně smiley natož od 9 do 13.00.. to dokáže jenom Sevík smiley


Kdy že bude další kapča? O:-)

<:3 )~~~


Ireenka

14.05.2010 21:01:05

85.207.22.129

Reagovat

Smazat

cožee, wixie přidala kapitolu? YAHOOOO :)


úžasné, krásné, snivé, dokonalé (as usual!)


Děkujeme mnohokrát! těším se na pokračování.


A chci sníst Severuse... chci vidět jak si prohrábne vlasy...

Chavelierka

14.05.2010 20:46:37

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

Hip, hip hurá vítáme wixie z dovolenééé


Cože? Já že? Emh tady dady dává pojďte pane budeme si hrát :D


Taky Sara chybí!




Ano, ano kýbl vody….a prosím Snape v bílém, aby bylo vše hezky vidět ;)


Tý brďo to musel bejt mejdan :D


Jistě, Hermiona vždy vše myslí vážně, jak jinak


A že to byly moje ruce řekni řekni že byly :D


Hele základní pravidlo, Šípkové Růženky se budí polibkem né vodou :D


Hned po ránu a už má takový výhled, ten musel být ale moooooc hodný :D


Jednou z okolností byla Hermiina ruka obtisklá na jeho tváři: „Kam to koukáš?“


Oni tam mají i opici? To jsou dnes hotelové vymoženosti ccc


Ona možná přišla po svých, ale pomáhaly ji v tom ještě jedny cizí :D


Donášková služba, jeden Severus na pokoj :D To se nemohli splést a donést ho ke mně :D


No jo, já se tu nudila, tak se si řekla, že tě vzbudím, ať je sranda :D


Mezitím se Severus rozhodl, že pravá Hermiona bude ta prostřední :D


Rudé bělmo? Já jí říkala, aby už ten toluen nečuchala, ale ona si nedá říct a nedá :D


A ještě hluchá, holka s tebou to jde z kopce


Mimoděk odvrátila hlavu o 180°C


Přednášku? Jéééééé to bude bžunda až si tam bude šlapat na jazyk :D


Francie, čtvrtek, detaily vynech jaké je století a kdo jsem já? :D


Ano mozek stále leží na baru, už ho gorily nestihly pobrat :D


Konečně se prozradí, že Severus neumí číst, že mu celou dobu studia Brumbál maloval obrázky :D


Dobré bylo, dokud ste mi neřekla, že mám přednášku :D


Skvělé, chytá Ronovi móresy :D Hodíme si korunou jestli je naštvaná :D


Zarazil se ha raději nechci vědět co je to za bordel, který mi slepil vlasy :D


Kávu Vávro :D


Kdy se narodil? No nebudem se v tom pitvat :D


Rychlostí blesku? Aaaaa Flash i love you aaaa


Do pr…. Až tam? :D


No jo s takovou tu přednášku stejně nestihne :D


Pomalu klídek, jedna nožička, druhá nožička táááák a už jen přijít na to jak si stoupnout :D


V koupelně se pozdravil s mísou a už se cítil o poznání lépe :D


Deset minut? Ha i deset dní je málo :D


Pst.: já ho žeru i v tomhle stavu, ale nikomu ani muk ;) zvlášť né tomu blonďatému pánovi


A nahýýýý áááá závidím zrcadlu :D Chci být mýdlem ve sprše Severuse Snape (kdo nesleduje televizi, bylo to v jedné reklamě na Pepsi :D )


Úsměv číslo deset, to bude ten pravý pro pana Parkera híííííí :D


Nebylo dobře? Pche zlitej jak doga :D


Kam schovala tu kouli, že ví, že se dostaví?


Snape opět pánem okamžiku, Herma a její koule bodují :D


Devět minut na to, aby ze sebe udělal člověka? No dobře to by šlo, ale devět minut udělat ze sebe Severuse nemožné :D


To on jako chodí jen v jedněch kalhotách? No fuuuuj


Nepostradatelný pánský doplněk Hermiona Grangerová – vazač kravat :D


K saku nečichat, ano píšu si ;)


Citlivý nosánek, tak proto tak vytahaný ;)


Pořád na Bradavice nadává a jak je teď za ně vděčný :D Zlatej Brumbál :D


A možná přijde i kouzelník ping devátá odbila a je tu….. Severus huráááááááá :D


Jo to by mě taky zajímalo, jak to ten chlap dělá?


Já ti poradím, on by ho mohl fotit i opilej, pořád bude vypadat sexy ;)


Příjemný sametový hlas? Jojo ten by mohl číst požární směrnice a já ho budu zaujatě poslouchat :D


Tobě? Nikdy a má mě kolem krku navěky :D


Protože Severus se nikdy nediví, takové věci nedělá :d


Třidny? Hmhmhm počkat! To né! To by znamenalo brzký konec povídky


Dobrá tak já se v té kávě nebudu šťourat, ale jenom, že ste to vy ;)


Že jim ten Parker zase něco hezkého vymyslí :D


Hermiona zaměstnala? Jestli to Parker pochopí, jako bych

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

zuzule

14.05.2010 20:42:14

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Hézky, moje oko vidí pokračování. No, tak tu přednášku zvládl hódně dobře na to, jak musel vypadat. Závidím polibek. Krása a těším se na další.

zuzule

14.05.2010 20:42:02

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Hézky, moje oko vidí pokračování. No, tak tu přednášku zvládl hódně dobře na to, jak musel vypadat. Závidím polibek. Krása a těším se na další.

Chavelierka

14.05.2010 20:29:01

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

komentář díl dvě :D




Hermiona zaměstnala? Jestli to Parker pochopí, jako bych to pochopila já na jeho místě to bude sranda :D


Pochopil, chytrý chlapec :D


To už neukecáš chlape :D


Zase do toho musí plést Hermiona ta mi zkazí každou srandu :D


Herdu do žeber a chudák křehký mistr lape po dechu :D


Miláčku a najednou, liška podšitá :D


Od devíti do jedné? Proboha a s jednou pauzou? O čemže jim to tam přednášel?


Hermiona tančící na stole? Hmmm to není zlý nápad :D


To je dobře, že to není váš otec. Když, ten je vždy nejistý :D


Nasekat na zadek:D že se toho ujme? :D


Jinak? Jéééé sem s tím


Polibek ááách dej taky já ci dej


Podlý a před pár hodinami i padlý zmijozel :D




Supr bezva jupí, asi tě budu mučit častěji, pak z tebe padaj skvosty, jako tento


Wixie nádhera, já tvého Severuse miluju vážně. A tuhle povídku taky ;)


smileysmileysmileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

nadin

14.05.2010 20:09:06

178.41.60.44

Reagovat

Smazat

Ááách!!!


uháňam na plastiku, ten priblblo blažený výraz z tváre inak nedostanem...


Krásne akčná kapitolka a ten podivný hluk, ktorý sa k Tebe nesie z východu, to nie je streľba, ale môj nadšený potlesk!!!smileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

Barunka

14.05.2010 20:03:23

213.29.61.31

Reagovat

Smazat

Jedním slovem krása. Ta povídka je úžasná, máš mou poklonu a můj obdiv


GwenLoguir

14.05.2010 19:55:36

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

A ďakujeme! Verím, že pokračovanie bude skoro.. ale veľmi prsím aj za pokračovanie Človek míní... už pol večnosti nič nebolo a mne to chýba! (Aj kď je toto skvelé, vynikajúce a takto by som mohal pokračovať dlho, chýba mi to tvoje stareé!)

Gwenoguir

14.05.2010 19:35:45

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

jaaaajjjj... A aká ešte len bude naštvaná, keď si k nej dovolí niečo ten jeho bývalý spolužiak! Chudák Sevieee.... Ale ja by som ho zižrala od lásky

wixie

14.05.2010 19:35:16

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

ahoj neznámé(mu), já snad ani špatné konce neumím, takže to určitě dobře dopadne. otázkou zůstává, pro kohosmiley děkujismiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


Anonym

14.05.2010 19:32:12

95.103.30.76

Reagovat

Smazat

ahoj:)cela tato poviedka sa mi strasne paci...aj to ako sa to zamotalo tym co severus tresol "v stredu", dufam ze to ale dopadne dobre:)



Žádné komentáře:

Okomentovat