neděle 3. března 2024

Část jedenáctá

Zaspala! Poprvé za celý svůj život zaspala. Maminka by jí určitě počastovala nějakou životní moudrostí ve stylu: „Všechno je jednou poprvé, ono se to nezblázní, když přijdeš o pár minut později.“ Jenže pro ni to bylo něco tak netypického!

Několik minut zmateně pobíhala kolem postele, ze skříně vytahala postupně několik hábitů, aby je následně shledala na vyučování naprosto nevhodnými. V rozporu s časovým skluzem se svezla na hranu postele a bezmocně se rozhlédla po nepořádku, který se jí během chvilky podařilo v ložnici vytvořit. Pohledem sklouzla na opěradlo židle, přes které bylo přehozené čisté oblečení.

„Grangerová, ty jsi nemožná,“ počastovala se nelichotivou poznámku a hbitě se zvedla, aby se mohla obléci do hábitu, který si včera večer přichystala a teď na něj dočista pozapomněla.

Obdobná procedura se opakovala také v obývací části jejích komnat, kde zmateně hledala pergameny s opravenými pracemi třeťáků. O tom, co znamená pro oči nevidět, se přesvědčila v okamžiku, kdy přeházela všechny čtyři šuplata stolu – bezvýsledně. Se zoufalým výrazem se rukou opřela o hromadu listů na levém kraji desky. Nestabilní komínek jí o pár chvil později dal najevo, aby příště rovnala pergameny důkladněji. S naraženou kostrčí se ve vteřině ocitla na podlaze. Když se hrabala na nohy, místností se neslo sprosté klení, které ještě zesílilo, když si všimla, že se válí mezi esejemi, které takovou dobu hledala.

Jakmile stála pevně nohama na zemi, zhluboka se nadechla. Švihnutím hůlky si přivolala nalezené potřeby do náruče a konečně vyběhla ze svých komnat. V tu chvíli ji ani nenapadlo, že rovnou mohla použít obyčejné Acio a ušetřila by si tím zbytečně nervování.

Rychlou chůzi po několika krocích vystřídala během. Její zpoždění každou vteřinou narůstalo a ona nechtěla mít problém u ředitele v případě, že by si studenti šli pro vysvětlení, kde je jejich profesorka.

Zahnula za roh a po několika metrech se dostala ke schodům. Ještě ji napadlo zkontrolovat, zda má vše. Zběžně listovala pracemi, zatímco stoupla na první schod. A přesně ten moment si vybralo schodiště, aby změnilo svou polohu. Prudce se začalo otáčet doleva a Hermiona na náhlý pohyb už nestačila náležitě zareagovat. Ve snaze chytit se zábradlí, pustila pergameny, ale ani to ji už nezachránilo od nepříjemného pádu.

Noha se sklouzla, prsty se zachytit nestačily. Dvěma nepovedenými kotrmelci zdolala shody a rozplácla se pod nimi. Nejdříve si myslela, že je vše v pořádku, ale když se pokusila s námahou dostat na nohy, ucítila bolest v levé noze. Mozek vysílal varovné sos, hlava se zatočila a ona se potřetí toho rána poroučela k zemi. Tentokrát v bezvědomí.

Spokojený a s plným žaludkem se vracel ze snídaně z Velké síně do svého sklepení. Události spojené se slečnou Grangerovou se rozhodl už nadobro vymazat z paměti. Včera mu podala dostatečné vysvětlení a navíc o jejích slovech nepochyboval. Její tvář nenesla žádné stopy lži.

Sice pochopil, že jmenovaná by v souvislosti s ním stála možná i o něco víc, než o čistě kolegiální vztah, ale tento aspekt se rozhodl ignorovat. Věřil, že u Grangerové se jednalo o chvilkové pomatení mysli.

On jí ani žádné jiné nemá co nabídnout a co víc – ani po tom netouží. Včera si před usnutím rovnal své myšlenky a došel k závěru, že mu žádná žena nestojí o ztrátu části jeho magického potenciálu.

Zahnal myšlenky na kolegyni. Vždyť si přeci zakázal na ni myslet! Zaposlouchal se do klapotu svých podrážek. Měl ten zvuk rád. Znamenalo to, že není nablízku nikdo, kdo by rušil jeho klid a způsoboval nechtěný hluk.

Zamračil se, když z dálky uslyšel cval kopyt. Firenze se vrací z každodenní ranní procházky. Ušklíbl se. Neměl toho kentaura příliš v lásce. Jeho výraz se změnil na podmračený, když se cval změnil v rychlý běh a dusot kopyt rozezněl ozvěnou celou chodbu. Měl toho právě dost. Studentům se vytýká běhání po chodbách a ten kůň si tady bude dělat dostihy? To tak!

Chystal si peprnou poznámku, až proti němu kolega vyrazí zpoza rohu. Ovšem ta mu zamrzla na rtech v okamžiku, kdy se mu v ústrety vyřítil kentaur s ženou v náruči. O jakou ženu šlo, zjistil vzápětí, když zahlédl kaštanovou záplavu vlasů.

„Nechápu, že vy kentauři máte tak neurvalé zvyky. Jistě stačilo naši novou kolegyni vhodně oslovit, nemusel jsi ji rovnou omámit a unést. Navíc ti celý akt zhoršuje fakt, že máš očitého svědka,“ neodpustil si Severus rýpnutí, ale v hloubi duše ho zajímalo, jak se Grangerová ocitla tam, kde se ocitla a proč je navíc v bezvědomí.

„Nech těch keců, Snape,“ obořil se na něj udýchaný kentaur neurvale.

„Řekl pán tvorstva,“ glosoval ho ironicky Severus.

„Našel jsem ji v bezvědomí pod schodama,“ vysvětlil Firenze bez obalu. „Asi uklouzla a spadla.“

„To je očividné, kdyby uměla lítat, tak si tu tak hezky nepovídáme,“ odtušil kouzelník.

„Jsi vážně takový necita, nebo je to jen maska?“ zamračil se na něj kentaur, ale na odpověď nečekal. Znovu se dal do cvalu, aby dopravil kolegyni co nejdříve na ošetřovnu.

Severus jen zavrtěl hlavou. O ženu bylo, či v následujících minutách bude, dobře postaráno a on neměl proč se zbytečně zaobírat zbytečnostmi.

Jakmile otevřel dveře komnat, pohled mu sklouzl na okenní tabuli, za níž nervózně přešlapoval menší popelavý opeřenec. Vpustil ptáka dovnitř a během odvazování drobné ruličky si vyslechl několik podrážděných houknutí.

Bez většího zájmu rozbalil dopis.

Severusi, došel mi kostirost. Slečna Grangerová má zlomenou nohu, prosím tě, udělej pro ni potřebnou dávku co nejdříve!

Poppy

Koutky rtů se mu zkroutily do nehezkého úšklebku. Tak Grangerová se vyválí na schodech a bude kvůli tomu v pozoru celý hrad. Vztekle popadl brk a rudým inkoustem připsal:

Do tří učím, stavím se v podvečer. Až se nad těmito řádky budeš vztekat, nezapomeň, že je důležitá fixace.

SS

Lístek pečlivě zabalil a přivázal ho opeřenci k nožce. Popostrčením jej vyhnal ven, zavřel okno a popadl připravené potřeby na dnešní výuku. Pečlivě za sebou zavřel dveře svých komnat a vyrazil mezi stádo nevzdělanců.

Věžní hodiny odbíjely osmnáctou hodinu, když s lahvičkou lektvaru a typicky vlajícím pláštěm napochodoval na ošetřovnu. Automaticky zabočil do Poppyiny pracovny, aby jí předal kostirost, ale místnost ke své rozmrzelosti shledal prázdnou. S lehce našpulenými rty se otočil na podpatku a zamířil najít postel s kolegyní Grangerovou. Minul několik lůžek se spícími studenty, jež od sebe dělila bílá zástěna. Když už se domníval, že si z něj někdo udělal dobrý den, objevil konečně až u zdi ji.

Spala s hlavu mírně natočenou na stranu. Po bradu byla schovaná pod pokrývkou, což působilo mírně komicky, když levou nohu měla přehozenou přes peřinu a opatřenou nějakou provizorní dlahou za účelem zpevnění. Čeho si ovšem všiml dříve, než dlahy byla noční košile vyhrnutá až do půli stehna. Vcelku hezkého stehna.

Zavrtěl nad sebou a svými úvahami hlavou a obezřetně zakouzlil na malý prostor Silencio. Neměl nejmenší ponětí, jakou újmu při tom pádu utrpěl mozek kolegyně, ale rozhodně nehodlal riskovat její pomatené citové výlevy, které by mohli zaslechnout okolo spočívající pacienti v případě, že by se probrala a byla mírně mimo.

Část lektvaru přelil do prázdné sklenice na jejím stolku a zvažoval co dál. Příliš se mu nechtělo ji budit, ale pokud by lektvar dostala, až se probudí, mohla by strávit na ošetřovně další den. Včasné podání by však mohlo vykonat své a ona by mohla už zítra bez problémů učit. Dobrá, tedy ji vzbudí, rozhodl se.

Zlehka položil dlaň na její paži rýsující se pod přikrývkou a mírně zatřásl. Žena se jen nepatrně zavrtěla, ale nevypadalo to, že by se chystala probudit. Zatřásl silněji.

„Profesorko Grangerová,“ oslovil spící kolegyni a připadal si jak idiot, když se mu nedostávalo žádné odezvy. Respektive požadované odezvy. To, že se přitulila k jeho ruce a spokojeně si oddychla, rozhodně nepovažoval za úspěch.

Docházela mu trpělivost. „Grangerová, vstávejte!“ oslovil ji nepříliš něžně a pořádně jí zatřásl.

Hermiona se rozespale zavrtěla a pomalu otevřela oči. Když nad sebou spatřila naklánějící se postrach bradavických hradeb, byl v jejím obličeji znát úžas a překvapení.

„Vy se mi zdáte?“ otázala se nepříliš moudře, ale budiž jí omluvou nedávný pád.

„Doufám, že ne. Tak zlé sny nemívám ani já,“ odtušil a ušklíbl se. „Vypijte to,“ strčil jí do ruky sklenici s nevábně vypadající tekutinou.

„Co to je?“ zeptala se podezřívavě.

„Dýňový džus nečekejte.“

„Takže?“

Pohár jeho trpělivosti právě přetekl. „Kostirost,“ prskl. „Vypijte to. Za hodinu vypijte druhou půlku a zítra můžete klidně do práce.“

„Tím si nejsem tak jistá,“ ozvalo se za jeho zády. „Děkuji ti, Severusi, za včasnou,“ na to slovo položila lékouzelnice až přehnaný důraz, „přípravu lektvaru tady pro drahouška Hermionu, ale o tom, zda bude schopna zítra učit, rozhodnu já,“ durdila se Poppy.

„Tady už mě není třeba,“ konstatoval kouzelník a rozhodl se co nejrychleji zmizet. Když za sebou zatahoval zástěnu, dolehla k němu ještě slova slečny Grangerové:

„Děkuji za lektvar, profesore.“

Nemáte zač, slečno, prolétlo mu myslí, když překračoval práh nemocničního křídla.



Michelle_Flamelova

29.08.2017 00:26:56

109.105.39.19

Reagovat

Smazat

Já si tě taky klidně nechám zdát, Severusi smileysmileysmiley

<:3 )~~~

Eve

17.07.2011 16:06:38

88.103.150.155

Reagovat

Smazat

Škoda jen, že ji nezachránil přímo Severus. Ale jeho výměna názorů s Firenzem byla hezká smiley

elulinek

26.06.2011 15:28:20

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

takže mi chceš říct, že už si napsala i kapitolu číslo 17 a ještě pořád si do ní nedala ani sex (což chápu, pokud nejsme na konci povídky s touhle zápletkou), ale ani líbání? tak to hele, děvče, neprovokuj mě s Albusem, nebo se ti může stát, že nebud komentovat do tý doby, než přijde aspoň na líbání smiley a myslím tím líbání Severuse a Hermiony na rty, abychom měly obě jasno v pojmech smiley smiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

wixie

26.06.2011 15:06:54

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

elu, sex nevím, kdy bude, ale každopádně nebude do kapitoly 17 smileya líbání taky nebude... Ale bude Albus, stačí??? smiley

elulinek

26.06.2011 15:00:41

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Zaspávací kapitola


Jak vtipně dvojsmyslné to tvoje „Všechno je jednou poprvé.“


Vidím ji, jak tam lítá jak stádo hypogrifů a hledá, co by si oblekla, a pak to najde na židli od včera.


A ty pergameny =D ty mě rozsekaly =D


Pěkně se tam natáhla. Sem si říkala aby si nerozbila hlavu.


Severusi, nezdržuj, nebo se nedočkám dvanácté jakdoufámlíbací kapitoly


Severus už věřil kdejaké ptákovině v těch povídkách, co mám načtený, takže myslím, že tohle ho brzo přejde. On změní názor, a pokud ne, tak ho donutím. Vlastnoručně, vlastnopilně


Severusi, neříkej mi, že nechceš sex. To je ještě větší ptákovina než to, že Warbecková zpívá dobře. Aspoň nelži, když to neumíš, jo?


Egoista, který nechce sex, se zaposlouchal sebestředně do klapotu vlastních bot. Severusi, tohle ti mám nechat vyrýt na tvůj hrob?


Dostihy a sázky! Vsázím malý dostih na Firenze. Jo to jsme jinde, aha…


Omámit a unést =D Severusi, dej si sex, to tě přejdou ty blbý řeči


Je vtipné, jak jemně zní sova, opeřenec a jak pejorativně zní „pták“


Prej vyválí =D


Ano, vcelku hezké stehno. Tak ji vem do svojí ložnice a nezakecávej to furt


Mě fascinuje, že všichni budí takovým jemným způsobem, co ten spící člověk ani necítí. Včetně mě, já to taky dělám =D


To, že se přitulila k jeho ruce a spokojeně si oddychla, rozhodně nepovažoval za úspěch. =D


Drahoušek Hermiona. Se poseru =D


Tak! Kde je dvanáctá kapitola? Kdy bude sex? Jak bude Severus pokračovat v Hermionině ignoraci? Kdy bude sex? Budou se ve dvanáctce už i líbat? Kdy bude sex? Hele a proč se tam neobjevila ještě Minerva a Albus osobně? Kdy bude sex? já se tak těším na další! Kdy bude sex?


Výborně, skvěle, úžasně


Působivé smileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

Zuzana

23.06.2011 20:32:08

178.40.103.44

Reagovat

Smazat

wixie: už mi došlo, že tá 14-tka nebude o tom čo som si predstavovala. Ale tak čo som si mala predstaviť??? Veď v mojich predstavách o Severusovi sa akosi zasekol scenár a stále sa opakuje. Tak smutná vravíš :( nevadí, budem smokliť, to ja rada, keď nebude strata pan... ehm potenciálu tak aspoň nech je riadna depka smiley wixie, čokoľvek si naklovala vždy to bude luxusné, teším sa na čokoľvek.smiley

ZJTrane

Chavelierka

23.06.2011 20:30:54

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

už se vám zas utrhla brzda?


nadin, to není problém, čím víc dopředu, tím větší jistota že se něčeho dočkáme smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

nadin

23.06.2011 19:39:55

78.98.10.68

Reagovat

Smazat

Hm, naklováno dopredu.... Máme problém, Houstone...smiley

wixie

23.06.2011 19:37:54

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

nadin, mám naklováno dopředu, ale nemůžu uštvat betu, takže bohužel, čekání se nevyhnete smiley ale trochu se bojím, že ze 14 budete zklamané, opravdu tam není to, co čekátesmiley

Chavelierka

23.06.2011 19:25:48

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

wixie, a to já bych zas u toho chtěla být. Jako nestraný nezúčastněný škodolibý pozorovatel. smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda



nadin

23.06.2011 19:19:50

78.98.10.68

Reagovat

Smazat

wixie, u nás za zvykne hovoriť : "Jeden myslel, až vymyslel fúrik a musel ho tlačiť."


Takže, voľne preložené (rozumej rečou senzáciechtivých fanyniek Severusa v pozícii "ráno po") to znamená, že zvrtnutú 14. si si vymyslela Ty osobne a teda Ťa čaká ju poriadne vyzvŕtať a naše zvrhnuté chute uspokojiťsmileysmileysmileysmiley


Milá autorka, pekne urob hačí, zastrúhaj brk, alebo brko (alebo zapni PC) a usilovne klovaj - my sa tešákujemesmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

wixie

23.06.2011 18:33:43

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

chavy, to je sice pravda, ale být bych u toho nechtěla, by mě mohla stihnout taky jedna dobře mířená zelená smileysmiley já myslím (a doufám), že pro všechny zůčastněné vč. čtenářů, bude lepší, když si to všichni budou pamatovat a bude to děsnej romantickej doják smiley (ehm, autorka se tedy alespoň o slabší odvar nějaké romantiky pokusí smiley)

wixie

23.06.2011 17:52:53

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zúčastněné, že smiley

wixie

23.06.2011 17:30:51

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

chavy, ale zase nechceme, asi si pan profesor ze svého poprvé přeci nic nepamatoval, ne? smileysmiley

Chavelierka

23.06.2011 17:25:08

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

wixie, neboj ona se vždycky najde dobrá duše, která mu vše připomene do nejmenších detailů smileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

23.06.2011 17:09:01

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Elzo, to by bylo sice silně originální smileysmiley ale ačkoliv Severusovi v povídkách ráda "ubližuji" tohle bych si nedovolila, ale jeho reakce by byla jistě zajímavásmileysmiley

Elza

23.06.2011 16:51:46

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

...jako že by zjistil změnu svého statutu až z toho, že mu lektvar explodoval do tváře...? smileysmileysmiley

Chavelierka

23.06.2011 16:36:03

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

wixie, na to se nikdy nehupsá s čistou hlavou smiley, proto jsou rána po Té vždy tak zajímavá smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

23.06.2011 14:09:42

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Zuzi, na tohle si pamatuji, ale trochu mě zmátly tvé představy, protože jsem se lekla, že jsem něco jako "nádhernú romantickú a zároveň vášnivú stratu magického potenciálu nášho milovaného profesora" slíbila smiley povídka se mi malinko zvrtává a stále se mi nedaří vmanévrovat Severuska do této všemi očekávané situace (polohy) smiley 14 sice bude malinko zlomová, ale spíš než romantická bude smutná, proč, to se už brzy dozvítesmiley Vím, že se to tak nějak vleče, ale musíme dát přeci panu profesorovi čas, aby si urovnal své pocity a myšlenky a pak na to s čistou hlavou mohl hupsnout smileysmiley

Zuzana

23.06.2011 13:42:55

178.40.103.44

Reagovat

Smazat

wixie: k tej 14-tke - no kde sa vzalo tu sa vzalo napísala si toto citujem: „Zuzanko, lépe bych to nenapsala Ale nebojte, včera jsem (nevím zda úspěšně) docvakala 14. část a docela se mi to zvrtlo - můžu slíbit překvapivé události“


A tak si moje to lepšie ale zvrhlejšie ja domyslelo, že magický potenciál pôjde niekam do horúcich pekiel a Severus stratí hlavu. A pod prekvapivými udalosťami som si predstavila nádhernú romantickú a zároveň vášnivú stratu magického potenciálu nášho milovaného profesora.


ZJTrane



Chavelierka

22.06.2011 20:30:33

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

wixie, dám ti pár rad, jak Severusovi pomoci smiley


zaprvé naber si jak doporučila nad, demižénky krve


zadruhé zbal Hermionu, použij repáro, naber krev, užij si, použij repáro....


zatřetí vyvraždi Kingsleyho s celou rodinou smileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

22.06.2011 16:53:37

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Mě by tedy taky zajímalo, kde vzešla informace, že 14 bude zlomová smiley Ona nebude zlomová ve smyslu, že na to hupsnou, ale spíš se spolu s kapitolou 13 pokusí poodhalit další ze Severusových "drobných" tajemství a tentokrát u toho Hermiona chybět nebude - víc neprozradím, snad jen, že to bude krapet smutné smiley nějaké "větší" sblížení ovšem zatím nečekejte, předpokládám, že až kolem kapitoly 15 začne být Severus zase jednou OOC a asi mu to zůstane už do konce povídky, pokud se nerozhodnu pro jiný konecsmileysmiley




Jinak všem děkuji za komentáře! Moc mě těší a dělají mi radost! Děkuji!smiley

nadin

22.06.2011 16:13:42

78.98.10.68

Reagovat

Smazat

Zlomová 14 kapitola? O čom sa to tu splieta? Kde som nebola, keď sa tam práve preberali zásadné otázky??? No nič, ja si počkám...


Prešla som si komenty (Snapea bodujesmiley), čo ešte napísať, aby som autorku nenudila neoriginálnym a dookola sa opakujúcim komentom???


Asi to nepôjde, budem teda neoriginálna...


Krásna kapitolka a teším sa na pokračovanie!! (A naozaj!! NAOZAJ nepreferujem onu tajomno záhadnú 14. Prisahám na Severusove čierne hodvábne boxerky značky Elunadwix)

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

sarapolanska

22.06.2011 13:51:09

89.176.28.36

Reagovat

Smazat

Jo a na to schodnout moc nekoukejte, vypíchlo mi to obě oči, budiž mi to trestem :-D Samozřejmě je to shodnout. :-D

sarapolanska

22.06.2011 13:08:56

89.176.28.36

Reagovat

Smazat

Je mi jasné, že spousta lidí chrochtá blahem nad délkou kapitoly... já bych taky chrochtala, kdybych to měla jen ke čtení. :-D :-D


Zaspala! Ještě chvilku mě nech spát, mami. Ne! ty nemůžeš zaspat, vždyť jsi ředitel! :_D


Ano! hermiono, konečně se schodneme! :-D právě jsi se vystihla :-D :_D


Pád z oblaků... jj, tak dopadne každý, kdo si myslí na Severuse. Kdyby jen Hermiona věděla, co už všechno stihla. Přespolní běh po svých komnatách, vystihnout se přesně tak, jak ji kolikrát vidím já.... Dostihy... :-D


Jako já spadnout ze schodů, zlomit si hnátu a Severus mi napsat, že mi lektvar donese za 8 hodin, tak osobně dokulhám za ním a tou zlomenou nohou ho nakopu do.... :-D


Dneska nejsem nijak extra vtipná ani rozepsaná, omluv to. Ty i ti, co jsou zvyknutí ode mě číst zábavnější výlevy, ale čas je mým nepřítelem a do toho ještě teta z Červené Lhoty a je po zábavě, dámy a pánové. Takže t-t-to-to je v-v-š-še přátelé jádydádyjádydá. :-D :-D


Wix, jako vždy super. Je zvláštní, jak umíš povídku rozvíjet do míst, kam bych netypovala, že se dostaneme. :-)


P.S.: Zejména mě pobavil Firenze, kterého jsem považovala za drzého, že si dělá výběh až do Hradu. A on tam prý učí. :-D


A ráda bych vypichol :-D vtipnou poznámku Severuse - Takové zlé sny nemívám ani já :-D och drahý, kdybys jen tušil... :-D

alice

21.06.2011 23:47:35

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapča

Zuzana

21.06.2011 22:37:58

178.40.103.44

Reagovat

Smazat

Profesorka lietavica ma pobavila, je mi ľúto, že sa dolámala, ale bola vážne zábavná smiley zato pán profesor bol studený ako psí čumák, bol riadne odporný. To mu už ten jeho magický potenciál lezie na mozog. Veta o Hermioninom sne bola úžasná. Pán profesor by sa divil, keby vedel ako milujeme také "nočné mory" Ďakujem za milú a zábavnú kapitolu. Teším sa na ďalšiu, ale hlavne preto, že sa viac priblížime k tej 14-tej zlomovej kapitole smileysmiley

ZJTrane

Nade

21.06.2011 21:52:27

89.103.23.110

Reagovat

Smazat

Severus je úžasný, ale opravdu úžasný paličák. A Hermionin den blbec? Jo, všichni to známe. Jsou prostě dny, kdy je lepší nevylézat z postele.smileysmiley

Emily

21.06.2011 21:51:01

83.208.165.73

Reagovat

Smazat

Krásná kapitolka, nadšeně vyčkávám další.. Už prostě musí musí povolit... :-) chladný kus ledu! Vrrr


emily.blog.cz

Chavelierka

21.06.2011 18:43:24

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

Zaspala! Dobu? Nevadí taky mám ráda telegram a starou dobrou morseovku :D


Proč mě taky tohle moudro o poprvé napadlo? :D


Několik minut zmateně pobíhala kolem postele, než si uvědomila, že hrát nahoněnou sama se sebou jí nebaví :D


ze skříně vytahala postupně několik hábitů, jenže ti ji honit nechtěly. :D


Co je na hábitu nevhodné k učení? Zajímavě rozmístěné průstřihy? Ty si vem na výuku k Severusovi :D


zmateně hledala pergameny, ale ani ty se s ní honit nechtěly :D


Holka má dnes svůj den :D Že on ji včera mistr proklel :D


Už si někdy viděla studenta , Grangerovou nepočítaje, který by se dobrovolně sháněl po pohřešovaném učiteli? :D


Ještě ji napadlo zkontrolovat, zda má vše. Dobrej nápad, když má den D. Určo do něčeho, nebo někoho napálí :D:D


Zákeřné schodiště :D


To neví, že schody se zásadně sjížděj po zábradlí a ne po čumáku? :D


Holka se osobně přivítala s matičkou zemí velmi zblízka :D stejně měla z Bradavic kliku, nemyslím tu rezatou od sklepa, když nespadla mezi ty schody. ;)


Jasně chlap. K uspokojení mu stačí jen plnej talíř :D


Zavolej si Lockhárta ten je na mazání machr :D


Teď tam bude víc než dost stop, potom co prozkoumala reliéfy na podlaze :D


Já mu asi ten potenciál narvu někam se mi zdá :D


Mám se tak rád i mé boty vydávají nebeský zvuk proti ostatním, koho mi jen připomíná? Už jen blond vlnky :D


Zamračil se, když z dálky uslyšel cval kopyt. Grangerová zuby ochutnává schodiště? :D


Žárlí chlapec? Taky by si ji rád odtáhl za vlasy do jeskyně? :D


Chlapi ach jo. Hermiona bojuje o život (jen pro dramatizaci) a oni žvaněj jak pavlačový drbny :D


Ten jeho vzkaz je dokonalej. Já se málem počůrala smíchy :D ale neboj myslím při tom na fixaci a tak se fixuju na Severuse :D


Popostrčením jej vyhnal ven, proč já si to popostrčení vždycky představuju jako řádný šťouchanec, až se sova rozplácne o protější strom :D


Věžní hodiny odbíjely osmnáctou hodinu, pátáááá právě odbila pátááá. Někdo mě kárá a pání jásá nenabírávám. Ach ta nostalgie :D


S lehce našpulenými rty, mohl by to pro efekt opakovat? Díky :D


objevil konečně až u zdi ji. Ležela tam sněhobílá pleť se ztrácela v nadýchaných pokrývkách a kilometrech obvazů. Dech mu uvízl v hrdle… Jo jo jo je mi to jasné, žádná červená knihovna už mlčím :D


Spala s hlavu mírně natočenou na stranu. Asi tak o sto osmdesát stupňů :D


Poppy vzala fixaci v úvahu :D


a obezřetně zakouzlil na malý prostor Silencio. Plánuje křik nebo snad hlasité vzdechy? :D


stolku a zvažoval co dál. Třeba ho na ni chrstnout? Určo by jí probral :D


mohla by strávit na ošetřovně další den. To nám má jako vadit? :D


mírně zatřásl. Zem se zachvěla :D


Hermiona si našla nového plyšáka :D


„Vy se mi zdáte?“ otázala se nepříliš moudře, ale budiž jí omluvou nedávný pád.


„Doufám, že ne. Tak zlé sny nemívám ani já,“ odtušil a ušklíbl se. Perfektní, můžu si zamluvit stejné noční múry? :D:D:D


Jasně ošetřovatelka se někde fláká a pak si je bude rušit v nejlepším :D


Uražená ješitnost promluvila :D




Wixie, mňamka a líbí se mi, že nás netrápíš dlouhými prodlevami. Krásné, krásné ;) Prosím kdy dodáš další? :D


smileysmileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda



Snapea

21.06.2011 16:57:16

82.145.209.136

Reagovat

Smazat

Wixie: V pořádku....jak se to vezme....pokud lze považovat poněkud asociálního cynika za normálního;-) Severovi ponecháme erupci, Hermiona to jistě ocení!:-P Pokud tě můj koment rozesmál, je to zcela o.k.:-D

wixie

21.06.2011 16:35:19

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Snapea, tvůj koment mě fakticky rozesmál - doufám, že to bylo dávno a ty už jsi v pořádku smiley


Co se týče erekce - tu tedy necháme Slunci a Sevíka obdaříme nějakou tou erupcí, říkáte? smileysmiley

Snapea

21.06.2011 16:13:47

82.145.209.18

Reagovat

Smazat

Ell:I slunce má své dny:-D

ell

21.06.2011 15:37:15

93.89.101.138

Reagovat

Smazat

Snapea: Erekce na Slunci? Určitě?smiley

GwenLoguir

21.06.2011 12:38:58

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Také rána poznám, aj keď zlomenou nohou som si to ešte neodniesla. A to ešte nehľadala kľúče!

Snapea

21.06.2011 11:09:28

82.145.209.7

Reagovat

Smazat

:-D Sever je velmi milý, ochotný, empatický a vstřícný:-D Dnes jsou naši pacoši na odstřel, takže na sestru roku rozhodně neaspiruji... Zřejmě jsou výrazné erekce na slunci, protože přání typu: ,,Sestři, držte mi nohu, chce mi odejít" je poněkud neobvyklé...a to paní nemá protézu... Nejsem si jistá, zda dožiji konce směny... Hermiona a její pád - soucítím s ní, já si zlomila ruku v ordinaci na kontrole minulé fraktury... Doktor neměl slov...zakopla jsem o imaginární práh, vstup byl bezbariérový a ústy jsem ryla linoleum. Parádní ostuda a doktorovo zvolání ,,PROKRISTA!" nezapomenutelné a doktor si mne pamatuje dodnes a mrká na mne... Pěkná kapitola!:-DDDDD

wixie

21.06.2011 10:34:31

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Děkuji za úchvatné komentíky!smiley


Blesku, asi ne tak úplně nedostačující, stěžuješ si sama smiley


Elzo, brala jsem v potaz, že do zatáčky, ze které vyběhl, musel přibrzdit, pokud se nechtěl rozmáznout o zeď, tudíž pak nebyl problém dobrzdit před Severusem úplně, i když je pravda, že se zdá být zvláštní, že někdo zastaví jen kvůli Severusovi a ještě víc, když je to chlapsmileysmiley

Elza

21.06.2011 09:12:21

90.179.151.250

Reagovat

Smazat

Tedy ranní zmatení Hermiony nemělo chybu... smiley Akorát mi přišlo zvláštní, že by Firenze na hladké dlažbě ze cvalu směr ošetřovna zabrzdil jen kvůli milému rozhovoru se Snapem. smiley


Jinak dokonalé - Severus je nááádherný staromládenec - takový ten usazený a spokojený... Geniální, Wixie!

Iva

21.06.2011 06:57:04

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymnám..


jsme ráda, že je tu další kapitolka


moc se mí líbí bude to ještě hodně zajímavé

Majka

21.06.2011 06:55:11

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

No téééda to je prevíít jinak super jako vzdy



Míša

21.06.2011 06:53:29

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

uzasna kapitola:) ten Snape je fakt parazit:D

hanka

21.06.2011 06:41:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherna kapitola

Paja

21.06.2011 06:01:12

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapča:) snad bude Herm v porádku

Blesk

21.06.2011 00:34:52

89.176.60.135

Reagovat

Smazat

Tak v první řadě musím říct, že tato kapitola byla KRAJNĚ NEDOSTAČUJÍCÍ! smiley Tolik k jediné stížnosti. Hermionino zaspání bylo rozhodně milé, hlavně to, jak hledala eseje, jeho následky už méně. Ovšem nejvíce mě dostala věta o pěkném stehně, Hermionino tulení k jeho ruce a samozřejmě její otázka "Vy se mi zdáte?" smiley Prostě nádhera! Teď jen, aby nám Severus začal alespoň trochu měknout a připouštět si, že by mu za to možná i jedna žena stála! smiley

Michelle_Flamelova

20.06.2011 23:12:53

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

hajzlík to je.. potřeboval by nakopat smiley


jinak hláška, tak zlé sny nemívám ani já je prvotřídní..


já bych takové sny ale brala všema deseti smileysmiley

<:3 )~~~

gazi

20.06.2011 21:55:47

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

:D:D:D cgudák herm takový budíček

anetka

20.06.2011 21:55:23

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherna kapitola:D

Linda

20.06.2011 21:30:10

78.98.231.171

Reagovat

Smazat

"Vy se mi zdate?"


"Dufam, ze ne. Tak zle sny nemivam ani ja." smileysmileysmiley no ako toto ma dostalo fakt wixie, no co povedat, pekny zaciatok, sarkasticky Severus a trochu hmm prispavta Hermiona, co viac si clovek moze priat? asi len pokracovanie smiley

zuzule

20.06.2011 21:04:25

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Koukám, že Hermiona měla moc pěkné ráno. smiley Mno a Severus svýma poznámkama nezklamal. Má ale štěstí, že se jí nezdál, ale byl skutečný. Já se obyčejně probudím a Severus nikde. smiley Super, díky moc!




Žádné komentáře:

Okomentovat