neděle 3. března 2024

Část dvacátá první

Se spokojeným úsměvem na tváři se zhroutil do křesla u krbu. Prázdniny byly v půli a on za tu dobu zvládl s pomocí tří domácích skřítků kompletně zrekonstruovat rodinné sídlo a přetvořit chátrající barabiznu na vkusně zařízenou vilu. Dnes odpoledne mu dovezli poslední potřeby do jeho nově zřízené sklepní laboratoře a to byla pomyslná tečka za měsíční prací na domě. Byl s celkovým výsledkem více než spokojený. Dům zařídil v moderním stylu – měl rád modernu – nijak zvlášť nelpěl na starožitnostech a novým věcem se, pokud byly účelné, nebránil. Jediné, v čem cítil jistou rezervu, byla rozloha domu. Přeci jen byl natolik soudný, aby sám sobě přiznal, že jedenáct pokojů, čtyři koupelny, dvě kuchyně a dalších několik menších místností je pro jednoho člověka zbytečně velký přepych. Ale v tom byl taky kámen úrazu – on prostě neměl nikoho, s kým by ty rozlehlé prostory mohl sdílet; nebo ano?

Jedna osoba tu přeci jen byla a on si byl vědom toho, že kolegyni Grangerovou na konci školního roku nehezky odbyl, ale stále se necítil na to, aby jejich vztah posunul na oficiální úroveň. Jeho samotného už ani neudivoval fakt, že o jejich společných chvílích přemýšlel jako o vztahu, který není úplný, ale co není, může být. A v tom byla ta potíž. Na začátku školního roku, kdy za ním přišla s omluvou a tím bláhovým vyznáním, neměl nejmenší důvod opustit pro její úsměv život poustevníka samotáře. V posledních dnech se stále častěji přistihl při přemítání o tom, jaké by to bylo, vpustit ji do svého života. Ano, sice už to částečně dovolil tím, že byl svolný k sobotních procházkám, které jejich vztah zpevňovaly a dodávaly mu na opravdovosti, ale hlavní zlom viděl v tom osudném dni, kdy jí sdělil, že potřebuje čas. Vždyť to bylo přeci naprosto absurdní! On takhle nesměl přemýšlet, zakázal si byť jen uvažovat nad tím, jaké by to bylo mít přítelkyni nebo dokonce rodinu a najednou z něj vypadlo, že potřebuje čas, což pro ni znamenalo příslib, že by snad v budoucnu mohlo být i něco víc než ty pitomé procházky! A on? Co udělal on? Místo toho, aby svá slova okamžitě popřel, tak se na ni každé ráno usmíval jak zamilovaný puberťák a nechal se zlákat k dalším hrátkám. I když pravdou bylo, že ona ho nezlákala; zatraceně, vždyť on tu počáteční iniciativu vyvinul sám!

Počkat, vyslovil právě ve své mysli slovo zamilovaný? Bylo možné, že... A jak se to vlastně pozná?

V několika mudlovských historických románech, se kterými měl tu čest, se nejednou setkal s popisem nehynoucí lásky, a byl si jist, že tohle rozhodně není jeho případ, ale co kdyby přece...

Dobrá, rozhodl se analyzovat. Co cítil, když se ocital v její blízkosti? Neutuchající chuť vrhnout se na její sladké rty. Ale to se přeci nepočítá nebo ano? Tak by se jistě choval každý, komu by najednou bylo servírováno zakázané ovoce na zlatém podnosu; rozhodně to tedy nebyla žádná známka jeho citového vzplanutí. Tak tedy dál. Co cítil, když ji líbal? Potřebu dostat víc! Ovšem i to se dá připsat chtíči, nic víc v tom není, ujišťoval se. Jak se jeho nitro vyrovnává s faktem, že už ji měsíc neviděl? Zatraceně špatně! Scházel mu její smích, jejich společně strávené sobotní chvíle, její upřímné pohledy, které doslova křičely to, co mu už dvakrát řekla. Mám vás ráda, Severusi. U všech skřetích ponožek – chyběla mu ona!

A přes to všechno se snažil ovládnout se, nejít za ní. Stále věřil tomu, že další měsíc abstinence ho vyléčí ze závislosti, kterou si na té malé rozcuchané čarodějce vytvořil. Nechtěl se vzdát svého magického potenciálu, ale už se několikrát přistihl, jak zvažuje, co by s odevzdáním se ženě ztratil. S hrůzou si uvědomil, že vlastně nic. Na co svou krev v poslední době používal? Jen na lektvary pro Kingsleyho, už dlouhé měsíce neměl potřebu experimentovat a zkoumat její účinky, ale i tak cítil obavu, co by bylo, kdyby... A už to tu bylo zase. Zakázal si vůbec přemýšlet o tom, jaké by to bylo, ale přitom svůj zákaz vzápětí porušil představou rozesmáté ženy po jeho boku.

Pevně semkl víčka, pokoušeje se vyhnat její obraz z hlavy. Marně, byl tam usazený zřejmě napevno, a čím víc se ho snažil vytěsnit, tím jasnějším se stával. Vztekle zavrčel a dlaní praštil do opěradla. Dřív než se stačil rozvztekat úplně, vyrušilo ho drobné šátrání na okenní tabuli. Vzhlédl a za oknem spatřil opelichanou sovu s malou obálkou.

Se staženým obočím ji vpustil dovnitř a dřív než ho stihla klovnout, nabídl jí misku se sovími pamlsky. Zvědavě otočil obálku a téměř zasténal, když poznal úhledné písmo. My o vlku a vlk nám zatím píše...

Nervozně obálku otevřel a přečetl si krátký vzkaz.

Chybíte mi, H.

Ano, velmi stručné, zvlášť na věčně ukecanou slečnu Grangerovou. Chvíli dumal nad tím, co tím chtěla slečna Há říci a protože nepřišel na nic rozumného, zkoumavě zkontroloval obálku, aby se ujistil, že jeho bystrému oku nic neuniklo. A udělal dobře. Našel tam pozvánku na... módní přehlídku? Překvapeně zamrkal.

Jak si tak dával věci do souvislosti, skoro by řekl, že se po něm Hermioně stýská; což bylo samozřejmě zcela jednostranné, jak se okamžitě začal ujišťovat, ale neopomněl při tom začít přemýšlet, zda přijmout, či nikoliv. A že to bylo obzvlášť těžké rozhodnutí. V podstatě by měl odmítnout, vždyť to bylo sotva pár minut, co se přesvědčoval o tom, že další měsíc bez její přítomnosti ho dozajista donutí ke vystřízlivění, ale na druhou stranu... Taky mu chyběla. A jedno malé setkání přeci zase neznamená tak moc, zvlášť když je bude obklopovat spousta lidí. Prostě si jen popovídají a zase rozejdou, nebylo na tom nic složitého. Přesto váhal a tak se rozhodl nechat to uležet a zabavit se pro tuto chvíli přípravou lektvaru pro Kingsleyoho matku. Pokud se nepletl, byl právě nejvyšší čas, aby dokončil poslední fázi a poslal ji ministrovi.

Když o několik hodin později posílal po sově novou dávku lektvaru, ani v nejmenším ho nenapadlo, že dostane odpověď. Měl v plánu v klidu povečeřet, ale vyrušil ho přílet jeho sovy, která nesla zpět lektvar i s dopisem.

Zamračil se, protože obdobný vývoj pozoroval v této situaci poprvé a tušil, že nevěstí nic dobrého. S obavou otevřel obálku nadepsanou Pastorkovým táhlým písmem.

Děkuji ti za tvé služby, Severusi, ale už nebudou třeba. Matka včera ve večerních hodinách zemřela. Privilegia, která ti plynula z před lety uzavřené úmluvy, ti náleží i nadále.

Kingsley

Se zrychleným dechem si znovu přečetl neveselou zprávu a povzdechl si. Doufal, že s přispěním jeho lektvarů bude ministrova matka ještě nějakou dobu na živu, i když pravdou zůstávalo, že se sotva dalo mluvit o plnohodnotném životě. V jistém slova smyslu to pro ni bylo vysvobození stejně jako pro Eileen. Věděl, co teď Kingsley musí prožívat a bylo mu ho líto, tohle si nezasloužil.

Spěšně napsal odpověď, ve které vyjádřil svou soustrast a zároveň nezapomněl zmínit, že je příteli kdykoliv k dispozici. Sledoval vzdalující se sovu ale smutek, který zaplnil jeho nitro, byl po chvíli vytlačen jinou emocí. Věděl, že tyhle úvahy nejsou momentálně na místě, ale nemohl se ubránit dojmu, že je najednou bez závazků, co se týče použití své krve. Byl to zvláštní pocit, který se ještě víc umocnil, když si vzpomněl na pozvánku od Hermiony.

Najednou už mu nic nebránilo v tom, aby přijal a nechal věcem volný průběh, i když jediné pozitivum na akci, kterou pro jejich schůzku vybrala, viděl ve faktu, že si nemusí na hlavu nasadit nějakou otřesnost, jako tomu bylo v případě křtu knihy slečny Láskorádové.

*****

„Nádherná, úchvatná, okouzlující,“ zaševelil jí kdosi nasládlým hlasem do ucha.

Hermiona se zachichotala, protože jí horký dech polechtal na krku a otočila se za známým hlasem.

„Eriku, miluju tvé lichotky, protože vím, že jsou upřímné a neříkáš mi je proto, abys mě dostal do postele,“ oslovila svého kamaráda, módního návrháře, se kterým se už několik let znala a přátelila.

„Tak to tedy vskutku ne,“ potvrdil extravagantní blondýn s diamantovou náušnicí a přitáhl si ženu blíž, aby jí mohl vtisknout políbení na čelo. „Rád tě zase vidím, drahoušku,“ zamumlal.

„Já tebe taky. Snad se nezlobíš, že jsem si pozvala společnost, je to tvoje přehlídka…“

„Určitě ne, nemůžu se dočkat, až toho tvého prince poznám,“ mrkl na ni.

„Ne že s ním začneš flirtovat,“ pohrozila naoko muži naproti sobě.

„Nebudu, slibuju, momentálně musím uvést svou kolekci a pak se budu nejspíš věnovat tamtomu samečkovi, vypadá rozkošně a opuštěně,“ ukázal rukou, ve které držel sklenici šampaňského, do davu.

Hermiona vystopovala objekt Ericova zájmu a nefalšovaně se zhrozila. Severus se uprostřed sálu tyčil jako bůh pomsty a nebylo těžké odhadnout, jak si Ericovy letmé doteky vysvětlil.

„Zatraceně,“ zaklela ve chvíli, kdy se otočil na podpatku a začal jí mizet z dohledu. „Ericu, to je Severus,“ zaúpěla Hermiona.

„Škoda, má rajcovní prdelku. Tak utíkej,“ vytrhl jí skleničku z ruky, aby se nemusela zdržovat jejím odkládáním, „očividně ještě není seznámený s mou orientací a pojal podezření, že tě chci povečeřet,“ ušklíbl se blondýn a vydal se opačným směrem než Hermiona.

Myslel si, že se mu to zdá. Několikrát se prudce nadechl a zamrkal, ale obraz rozcuchaného blondýna, který se neomaleně tiskne k Hermioně a ona jeho doteky se smíchem přijímá, se nemínil rozplynout. A pak se jejich pohledy setkaly, ona očividně nebyla dvakrát nadšená, že je zahlédl. Jemu to už stačilo, viděl dost na to, aby pochopil, že si z něj Grangerová udělala dobrý den. Vztekle se vydal najít nejbližší východ.

„Severusi!“

Ačkoliv její volání zaslechl, nechtěl nic slyšet, těch lží už bylo víc než dost.

„No tak, Severusi,“ zkusila to ještě jednou úpěnlivěji; ani to ho neobměkčilo. Za okamžik za sebou zaslechl rychlé kroky. Hermiona ho chvatně doběhla a při tom měla co dělat, aby se nepřerazila o dlouhou sukni. Předběhla ho a donutila ho tak konečně zastavit.

„Není na odchod trochu brzy?“ pokusila se uvolnit napjatou atmosféru, ale podle kamenné tváře muže před sebou pochopila, že to nepůjde tak snadno.

„Opravdu nechápu-“

„Jo, to je očividné,“ skočila mu do řeči dřív, než stihl říct nějakou moudrost, „jinak byste neutíkal jak raněný zajíc. I když mi lichotí, že žárlíte,“ usmála se na něj sladce.

„Co si to dovolujete?“ prskl. „Vylákáte mě na takovou infantilní událost a pak se před mýma očima necháváte obskakovat nějakým individuem. Stačilo říct, že nemáte zájem, nemusela jste to dělat tak kulantně,“ odsekával naštvaně.

„Tak já že nemám zájem?“ podivila se afektovaně. „Pokud mě paměť neklame, byl jste to vy, kdo zavrhl další schůzky. Ale zatraceně, Severusi, já se nechci hádat,“ vydechla rezignovaně. „Chtěla jsem vás vidět, chyběl jste mi,“ ujistila ho se zkroušeným pohledem. Pomalu se nechával obměkčit, ale něco si museli vyjasnit.

„A ten muž?“

„To je Erik, to on pořádá tuhle akci, je návrhář a můj přítel, a vzkazuje vám, že kdybyste si to se mnou rozmyslel, on by zájem měl,“ obeznámila ho Hermiona se situací a čekala, až to jejímu kolegovi dojde.

„O mě?!“ zeptal se zděšeně.

„Jo, je gay a prý máte hezký zadek,“ mrkla na něj.

Severusovi se orosilo čelo. „Ano, takže... ehm... no...“

„Docela jste to vymňouk,“ uzavřela za něj Hermiona a potutelně se usmála.

„Je nějaká možnost, jak bych svou unáhlenost mohl napravit?“ zeptal se s povzdechem.

„Myslím, že určitě, ale nechám to na vaší fantazii,“ neulehčovala mu to.

Chtěl něco říct, ale přerušil ho zvučný hlas Erika, který začal uvádět svou kolekci.

„Co takhle vyměnit prostředí za nějaké klidnější?“ navrhl šeptem a sledoval, jak Hermiona překvapeně zamrkala.

Dočista ji svým chováním vyváděl z míry, ale rozhodně se jí to líbilo. S úsměvem přikývla a nechala se vyvést před budovu.

„Přemístíme se,“ oznámil jí a nabídl rámě.

„A kam?“ ptala se zvědavě.

„Nechte se překvapit,“ řekl prostě a přitáhl si ženu do náruče.

O vteřinu později se objevili uprostřed rozlehlé světlé haly, které vévodil krb a černá kožená sedačka. Očarovaně se rozhlížela kolem a téměř nadskočila leknutím, když se před nimi objevila drobná skřítka.

„Bude si pán něco přát?“ zeptala se úslužně a teprve když si všimla Hermiony, dodala, „mám připravit pokoj pro hosty, pane?“

„Nebude třeba, Twinkle. Můžeš jít, máš volno.“

Skřítka se několikrát uklonila, až jí uši zaplácaly o sebe, a zmizela. Hermiona se zájmem pohlédla na Severuse.

„To je váš dům; ten, který jste měl v plánu zrekonstruovat,“ konstatovala. „Povedlo se vám to,“ pochválila muže.

„Lichotí mi váš obdiv, ale proto jsem vás sem nepřivedl,“ připustil.

„A proč tedy?“

„Říkal jsem si, že by nebylo od věci, využít příležitosti a zároveň soukromí a-“ na moment se odmlčel a lehce si odkašlal. Švihl hůlkou kamsi do rohu místnosti a kolem nich se rozezněla hudba.

„Nezatančila byste si, Hermino?“

Udělala krok směrem k němu a dlaní vklouzla do té jeho. „Měla jsem za to, že netančíte. Nikdy,“ připomněla mu jeho vlastní slova.

Ruku, v níž svíral její drobnou dlaň, si přitiskl na prsa a druhou zlehka položil mezi její lopatky a přitáhl si ji tak o něco blíž. Hlavu zabořil do záplavy vlasů a něžně zašeptal.

„Myslím, že jsem našel ženu, se kterou jsem ochoten porušit nejen toto pravidlo.“

 

sisi

05.11.2017 06:46:23

94.112.202.85

Reagovat

Smazat

nádherná povídka. Konečně je tu jeden rozumný důvod k zachování cudnosti páně profesorovi. I když monsier Erik byl popsán dost přímočaře a cílevědomě. Severus si ovšem jistě zaslouží plnou péči své jediné dobyvatelky. No a co se týká tance v komnatách, to je dokonale komorní a prohlubuje tu romantickou náladu. smileyDěkuji.

elulinek

20.11.2011 22:03:48

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Dvacet jedna


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Teprve v půli? Já se z toho taky rozpůlím, se mi zdá


Měl to s kým sdílet. Doufám, že napíše Hermioně, aby se stavila. Miluju, když píšeš dopisy


No jistě, vyvinul sám počáteční iniciativu. A já stejně nechápu, co tě, Severusi, brzdí. Fakt nevidím rozumný důvod


To je dobrá otázka. A jak se to pozná? :-D


U všech skřetích ponožek :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


:-D konečněs na to přišel, Severusi. Jsi zamilovaný


Severusi? A o tom, že by sis nechal odebrat krev, o tom jsi očividně neuvažoval, že?


Pták? :-D


Achá. Vidíš to? Chybíš jí. Tak dělej, napiš jí, ať přijde


Jasný, to bylo jednostranný, že se jí po něm stýská. On na ni totiž před třema minutama nemyslel. Že? Vůbec. Absolutně.


Panebože, Severusi! Jakkoli přízemně to bude znít, ale ty můžeš mít sex! U všech skřetích ponožek, „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“!!!!!!!!!!


Hm, správně přemýšlíš o použití svého nejcennějšího nástroje


Doufám, že bude „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Já vím, díky, jsem prostě skvělá


Jo aha, Hermiona


Jo, tak ten bude teplej. Stejně jako kamarád, kterýho mám já teď na drátě :-D


Dobrý no :-D tak hned na úvod takovej stěr :-D


Škoda, má rajcovní prdelku :-D


Hasky :D setřít ho ve dvou větách raněným zajícem a lichotkou o žárlení :-D myslím, že se mám kde inspirovat :-D


Jo, další stěr :-D Severusi, ty budeš tak utřenej s hezkým zadkem, až to pěkný nebude :-D


Jo, ospravedlň to líbáním.


On fakt bude sex. Já čumím. Jak péro. ANO!


U něj doma! Tak to bude „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Ježiš to je skvělá povídka pro stimul mého ega! :-D jdi na to po hlavě! :-D


Ooo ježiš. Ooo ježiš! Ještěže jsem se k tomu dostala, až je to hotový. A neříkej mi, ž tam ten sex nedáš, nebo mě trefíš šlak a pojedu tě zabít do Pardubic.


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“ „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“ „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Bude? Bude ? bude?


Jdu dááááááál


Výborně, skvěle, úžasně


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Působivé smileysmileysmileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

wixie

19.11.2011 16:35:16

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

evi10, já děkuju - je fakt, že mi až po tvém komentu došlo, jestli jsem tu kapitolu nepřeplácala, ale snad ne a bavili(y?) jste se u nísmiley




Gazi, moc díky smiley

Gazi

19.11.2011 11:10:08

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

velmi, nádherná kapitola.. :D velmi vtipná pěkně jsem se u ní nasmala.


Děkuji

evi111

16.11.2011 17:44:09

195.39.65.169

Reagovat

Smazat

tedy, tos to na nás pěkně vybalila!smiley Rekonstrukce sídla, Severus na módní přehlídce terčem zájmu návrháře-gaye, vyzvání Hermiony k tanci - no a hlavně ta až by se chtělo říct příhodná smrt Kingsleyho matky, která umožňuje Sevovi zapomenout na panictví (teda to je hodně morbidní ůdvod, proč začít uvažovat o milostném poměru se vším všudysmiley). A6 jsem nevěděla, čím být překvapená dřív - ale byla to příjemná překvapení, to zas ne že nesmiley Díky moc!

wixie

16.11.2011 13:04:10

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Nadin, rodinnou oslavu považuji za přednější, doufám, že sis ji užila smileysmiley Tedy nevím, koplikace už příliš nečekám, leda by mi webgarden chtěl zkomplikovat vložení poslední kapitoly smiley Díky moc! smiley




kapi, díky smiley

kapi

15.11.2011 22:49:47

91.219.132.9

Reagovat

Smazat

prima kapča smiley

nadin

14.11.2011 21:29:55

95.102.165.89

Reagovat

Smazat

Ach jaj...


Poviedka mne venovaná a ja ju trestuhodne odignorujem... Nie že by celkom vedome (víkend sa u nás niesol v znamení bujarých osláv a takmer úplnej ignorácie netu..)


Ale dnes... mhmm... to som si pochutnala...


Pán "pekný zadok" je zrejme trošku nechápavýsmiley, áno, žiarlivý je lepšie slovosmileysmileysmiley


Krásny záver, s jasným prísľubom niečoho ďalšieho, komplikovane prepletenéhosmileysmiley...


Wixie, ďakujem za počítaníčkosmileysmileysmileysmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

wixie

14.11.2011 20:07:27

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Fialko, díky :-)




Elzo, přiznám se, neměla jsem v úmyslu zabít obě, vlastně jsem vůbec neměla v úmyslu do toho montovat Severusovu matku, ale znáš to, člověk míní,... Neboj, Herma už je velká holka a pokud se jí to nebude líbit, jistě zapojí ženské zbraně, ale došlo k patřičnému vylepšení smiley Díky! :-)




Lio, další (a poslední) bude v neděli (možná pondělí) slibuju, takže to zas takové týrání snad není smiley Díky za komentík. PS: snad jsi nepochybovala o jeho špatném úsudku, vždyť je zcela patrné, že ji VÁŽNĚ nemá rád smiley




Leisy, díky :-)




Chavy, opět jsi mě komentářem pobavila, za což ti patří obrovský díky, zvlášť v této "smutné" době, která panuje za okny. A máš úplnou pravdu, finišuju a je to patřičně osvěžující pocit smileysmiley Díky moc :-)

Chavelierka

13.11.2011 19:28:11

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

Já četla, že se zkroutil do křesla :D


Achjo opraveno bez potřebného štulce, který mu rozsvítí hlavové zatmění, ve jménu Hermiony :D


On má vilu? Že neřekl :D


Modernu? Já si vzpomněla na Sařina technického Severuse s ipodem v uších :D


Já se k němu velkoryse nastěhuju, aby nebyl tak sám :D


Lidé se dopouštěli větších bláznivin pro míň než je úsměv, mistříčku :D


Já ti řeknu jaké by to bylo, v koupelně by ti přibyl kartáček, hřebe s chuchvalcem vlasům, s tím samým chuchvalcem, který by se válel, no prostě všude :D Začal bys jíst jídla, která vlastně ani nemáš rád, protože dietu držet nechceš a rozvěšené prádlo by tě rozhodně velmi rychle přestalo vzrušovat a začalo štvát. Takže nechceš raději me? :D:D


Nevyvinul, on se na ni prostě chlípně vrhl :D


Já si představila Severuse v lehké košilce v posteli s červenou knihovnou v ruce :D:D:D


Mě se líbí, jak ze Severuse děláš takového plachého kolouška ;)


Rozcuchaná čarodějnice to je dokonalý přirovnání :D


Jak zde již bylo zmíněno, proč si nenatočí kanystřík a pak nezačne podléhat :D


Vytetovaný obrázek na vnitřní stranu víček :D


Ona ho zve na modní přehlídku, kdo zoufalejší on, ona, my vy, oni? :D


To je jak já s čokoládou, jeden kousek ti nic neudělá a šup mám v sobě celé plato :D


To je mi líto, že musela zemřít, aby se Severus dostal k Hermioně – já myslela, že se uzdraví


Erik? Něco mi uniká? :D


Prince, jsem si poprskala monitor, při srovnání Severuse s princem :D


Opuštěně nebo naštvaně to u mistra vážně nejde rozpoznat :D:D


On tu jeho sedýnku pod pláštěm viděl? :D


Uražená ješitnost, ta se hojí dlouho :D


Dlouhá pauza a nakonec Severus přijímá Ericovu nabídku a Hermiona zůstává překvapivě sama :D:D


Jestli to nechá na jeho fantazii nemusí se dočkat :D


Já bych se nechala přemístit klidně na Saharu, když by mě při tom vzal do náruče :D


Prý ji tam nevzal, aby mu lichotila, lhář :D


Zatančit, oh já omdlím, to je sen




Wixie, je vidět že nám finišuješ (slza ukápla a ne jedna). Krásné hladké příjemné, přesně jak to má být, když venku už je lásky pomálu (té hezké cudné romantické) ještě že máme tu tvou fantazii a šikovné prstíky ;) Jen tak dál


---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda



Leisy

13.11.2011 13:36:31

80.239.242.190

Reagovat

Smazat

nádherna kapitola

Lia

13.11.2011 13:27:12

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

Ale ne... už zase. Já věděla proč mám číst povídky až když jsou dopsaný ale já neee já je musim číst hned a teď nás tu takhle TÝRÁŠ!!! Já chi další povídku a s tim prohlášením o "už jen jedné kapitole" beru jako dočasné pomatení mysli, jo?!?!


Stovka ji být nemusí ale pár navíc jo...anebo...


Anebo pokráčko!!! taky povolená variantasmileysmiley


Kapitolka byla nádherná, opravdu krásně popsány pochody jeho myšlenek a uvažování. On jí URČITĚ, ale určitě nemá rádsmileysmileysmiley


Takže doufám že tu další bude conevidět

Elza

13.11.2011 12:53:40

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

Chudinky matky, Ty je tedy nešetříš, Wix. smiley Tak to tedy nebyla zrovna Tkalcovská, že... Inu, náš temný osamělý romantický typ má sídlo odpovídajícího kalibru. Jen aby se Hermiona nelekla... smiley

Fialka

13.11.2011 12:24:19

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileykrásna kapitola mlásk

wixie

13.11.2011 10:54:50

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Gwen - a bude hůř...




Mononoke - bude ti muset stačit už jen jedna kapitola, víc připisovat neplánuji smiley Díky!




ZJTrane, teda, že se nestydíš, ty bys je sledovala! smiley Neboj, o nic nepřicházíš, žádné orgie se tam konat nebudou, alespoň ne ten večer smiley




zuzule, anitte, Tamarka, díky holky! :-)




Snapea smiley díky za tvé komentáře - vždycky mě pobaví. Ale pouštění žilou asi nebude...




Dissi, edi, Nina, Demi, monty, Anetka - díky za komentíky :-)

Anetka

13.11.2011 10:18:43

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

táák a už tu dochází i na žárlení:) bomba, velmi se mi tnehle nápad povídky líbísmiley

Monty

13.11.2011 00:57:55

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyvelmi krásna povídka mám ji velmi ráda:) jen tak dál

Demi

13.11.2011 00:54:37

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileysuuuuuper další kapitola velmi mě překvapila

Nina

13.11.2011 00:51:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

užasnéé

edi

13.11.2011 00:01:40

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherná povídka



Dissi

12.11.2011 23:47:21

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyoo užasná kapitola, děkuji za další skvělý díleksmiley

Snapea

12.11.2011 23:16:27

82.145.211.64

Reagovat

Smazat

Sever by si měl řádně pustit žilou, jelikož to vypadá, že jeho krev již nebude mít ono ,,kouzlo". Ale náš mistr je kouzelný sám o sobě. Takže ze ,,Severus Nesouložím Snape" bude rázem ,,Severus Tak Jsem Si Vrznul Snape" :-DDDDD Záleží na tom kdy bude po ,,TOM." Grangerovou, jsem v mužském podání nenalezla:-) Žel muži o zájem Snapea v ženském podání nemají, ale pouštět žilou si nebudu, že:-P :-D

Tamarka

12.11.2011 22:57:25

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jé dalsi kapitola velmi skvela a velmi me nadchla honem dalsi.

anitte

12.11.2011 22:39:49

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

uzasné:D:) překvapující

zuzule

12.11.2011 21:43:49

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Áááá, to bylo krásný.

Zuzana

12.11.2011 21:38:07

178.41.96.24

Reagovat

Smazat

Nemyslíš vážne toto takto ukončiť wixie :)


Som strašne rada že Severus bol ochotný prestať s tým svojím využívaní krvi, a ako znamenie osudu prišla sova s dopisom :) On nezostal na módnej prehliadke :D ale vzal si ju domov a tanec? Chcem ho vidieť. A ten jeho prísľub... hmmm... a potom??? koniec


smiley chcem viac. Chcem vidieť čo tam robia :)

ZJTrane

Mononoke

12.11.2011 20:44:05

78.99.125.135

Reagovat

Smazat

Viem si predstaviť tých 80 kapitol o váhajúcom Severusovi, ale nechám sa prekvapiť porušovaním pravidiel v menšom počte kapitol.smiley

wixie

12.11.2011 19:26:06

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Blesku, ty mě chceš zabít, viď? smiley Prej do stovky smiley u mě by to byl problém, nedokážu si představit, že bych měla napsat ještě 80 kapitol a Severusově váhání smileysmiley ale u tebe a dobře rozjetých Zapíků by to jistě problém nebyl smiley

Blesk

12.11.2011 17:22:08

89.103.81.99

Reagovat

Smazat

Už jen poslední kapitola? :-( Nééééé. Nemůžeš je v tom nechat ještě chvilku máčet? smiley PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍS smiley Kdybys to taky natáhla do stovky, taky bych se nezlobila smiley

GwenLoguir

12.11.2011 15:20:42

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Sladunké...



wixie

12.11.2011 12:46:36

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Blesku, skvělé, první a dokonce dvakrát smiley Do konce zbývá už jen poslední kapitolka, takže i na porušení dojde, ale rozhodně ne prvoplánově a zbrkle, doufám smileysmiley Díky za komentík!

Blesk

12.11.2011 01:04:55

89.103.81.99

Reagovat

Smazat

PRVNÍ!!!!! smiley Ne, vůbec nemám infantilní radost. V první řadě ti chci poděkovat, že jsi mi zpříjemnila dlouhou pracovní noc. A tahle kapitola byla skutečně sladká. Ten začátek, kdy se Severus přesvědčuje, že mu vůůůůůůbec nechybí smiley, pak tu nádhernou žárlivou scénu a nakonec Severusovu porušení pravidla. Uvidíme, co máš v plánu dál. VYpadá to, že by to jedno pravidlo chtěl porušit teď hned, ale to mi nepřijde ani jako tvůj, ani jeho styl. Ale všechno je v rukou autorčiných smiley PS: Tohle nemělo chybu: Škoda, má rajcovní prdelku. smiley

Blesk

12.11.2011 01:03:35

89.103.81.99

Reagovat

Smazat

PRVNÍ!!!!! smiley Ne, vůbec nemám infantilní radost. V první řadě ti chci poděkovat, že jsi mi zpříjemnila dlouhou pracovní noc. A tahle kapitola byla skutečně sladká. Ten začátek, kdy se Severus přesvědčuje, že mu vůůůůůůbec nechybí smiley, pak tu nádhernou žárlivou scénu a nakonec Severusovu porušení pravidla. Uvidíme, co máš v plánu dál. VYpadá to, že by to jedno pravidlo chtěl porušit teď hned, ale to mi nepřijde ani jako tvůj, ani jeho styl. Ale všechno je v rukou autorčiných smiley PS: Tohle nemělo chybu: Škoda, má rajcovní prdelku. smiley




Žádné komentáře:

Okomentovat