neděle 3. března 2024

Část dvacátá druhá

Poslední kapitola je tu. Nebudu vás zahrnovat statistikami – je to zbytečné. Snad jen poděkování.

To patří zejména betě, kterou byla SaraPolanska, a taky vám, věrným čtenářům – z pochopitelných důvodů děkuji zejména těm komentujícím, kteří v určité míře přispívali svými nápady a postřehy.

Děkuji.

PS: přeslazeno a 18+

Z příjemného spánku ji probudily sluneční paprsky, které nekompromisně šimraly na tváři. Protáhla se a narazila při tom do něčeho měkkého a teplého. Otočila se.

„Zase mě sleduješ, když spím,“ postěžovala si a překulila se, aby byla muži vedle sebe blíž. Ten se natáhl pro ranní polibek.

„Baví mě to,“ připustil.

„Nechápu,“ zavrtěla hlavou a shodila ze sebe peřinu, aby mohla snáze vylézt z postele.

„Kam jdeš?“

„Musím si odskočit,“ mrkla na něj a ukázala na dveře koupelny, za kterými hned poté zmizela.

Severus se posadil a chodidla zabořil do huňatého koberce, který si v ložnici vynutila Hermiona, aby ji po ránu nestudily chladné parkety. Lokty se opřel o kolena a ruce natočil dlaněmi k sobě, aby si mohl důkladně prohlédnout zhojené rány na zápěstích, které už nikdy znovu neotevřel. Neměl k tomu důvod a nikdy nelitoval toho, že se před zhruba půl rokem rozhodl pro Hermionu. Trvalo mu to dlouho, ale ona byla trpělivá, k ničemu ho nenutila, netlačila ho do něčeho, co dělat nechtěl, a proto se jejich vztah rozvíjel tak pozvolna.

Když si ji tenkrát přivedl k sobě domů, přespala u něj; ovšem ve vší počestnosti. Několikrát se to opakovalo, a když se vrátili do školy, neměl nejmenší důvod dělat, jakoby se nic nestalo. I když jeho, tedy v té době už jejich, soukromí pro něj bylo prvořadé, neměl problém věnovat jí před studenty nebo kolegy úsměv, letmý dotyk nebo lichotku. Prvních několik týdnů školy snad nikdo o ničem jiném nemluvil, později začal prvotní zájem opadat a po pár měsících už to nikomu divné nepřišlo.

Když na to tak zpětně vzpomínal, choval se opravdu jak poblázněný puberťák. Nebylo dne, kdy by na Hermionu „náhodou“ nenarazil a tahle náhodná setkání většinou končila v nějakém výklenku nebo temném zákoutí, kde kradl její polibky a užíval si zvonivého smíchu. Víkendy pak trávili u něj. Učil ji jezdit na koni, hráli šachy, chodili do divadla nebo kina, a pokud si chtěli užít jen ticha a sami sebe, skončili v knihovně, každý u své knihy. Bylo to ideální, ale Severus po nějakém čase pochopil, že takhle to nebude fungovat věčně. Jejich vztah byl sice úžasný, ale pořád tam chyběla ta pomyslná poslední příčka, která by ho udělala kompletním.

Hermiona na něj netlačila; ačkoliv spali v jedné posteli, nespali spolu a ona mu nechávala prostor, aby se sám rozhodl, kdy bude připravený na první krok. Byl jí za to vděčný, ale začínalo mu docházet, že pouhé polibky a doteky nestačí; a to ani jemu, ani Hermioně. Zároveň cítil obavy, že tím přijde o něco výjimečného a vzácného. Stále s tím nebyl smířen, ale pak se to jednoduše stalo.

Byli spolu na večeři a skvěle se bavili ostatně jako vždycky. Když se vrátili domů, vystřídali se v koupelně a zatímco Severus už dávno ležel, Hermiono seděla na své straně postele zády k němu a rozčesávala zacuchané vlasy.

„Zatraceně,“ vztekala se, když se jí to příliš nedařilo. „Ostříhám se a bude klid,“ prskla a hřeben odhodila na stolek.

„Nic takového,“ ozvalo se za ní nesmlouvavě, postel se zhoupla, on se přes ni natáhl pro hřeben a klekl si za její záda. Pečlivě rozčesával pramen po pramenu, a když svou úlohu dokončil, shrnul je na stranu a horké rty přitiskl na odhalenou šíji.

„Bez toho, aby mi jednoho rána nelezly tvoje vlasy do pusy, už si nedokážu představit probouzení,“ zašeptal proti její pokožce. Zalechtalo to a Hermiona se zasmála. Otočila se na něj, pohlédla mu do očí a čekala, co přijde. Sklonil se k ní, jeho rty se nesnesitelně pomalu a něžně dotkly jejích. Zachvěla se a nechala ho, aby polibek prohloubil, jazykem bloudil v jejích ústech, ochutnával ji, naléhal. V podbřišku jí začalo řádit hejno motýlích křídel, cítila, jak se v ní probouzí touha, ale nechtěla naléhat.

„Severusi, nemusíme, pokud s tím ještě nejsi smířený,“ řekla něžně.

Položil ji do polštářů a rty přejel po její čelisti, vrátil se k ušnímu lalůčku, který jemně sevřel mezi zuby a poté ho ukonejšil pohlazením jazyka. Hermiona se pod ním zachvěla, dlaněmi zabloudila na jeho nahá záda. Prsty zkoumavě mapovala každý sval, každou jizvu, na kterou při svém putování narazila. Dvěma prsty pak přejela po páteři a vyloudila z něj tichý povzdech.

„Chci ti patřit, Hermiono,“ zašeptal do ticha a prsty pravé ruky propletl s jejími.

Druhou rukou se vydal na pouť po jejím těle. Přes tenkou košilku sevřel její ňadro a palcem se mazlil s bradavkou. Vášnivě ji políbil a vtáhl její jazyk do svých úst. Zasténala a prohnula se proti němu. V duchu se usmála jeho pozornosti; za těch pár měsíců se naučil, co má ráda a teď toho nejspíš hodlal využít. Jen něžně bloudila prsty po jeho zádech rozhodnuta umožnit mu průzkum terénu, který měl k dispozici.

Rukou sklouzl po bříšku až k bokům s jediným cílem nahmatat spodní lem nočního prádla, které se mu pro tuto chvíli zdálo nadbytečné a měl v úmyslu jej co nejrychleji odstranit z jejího těla. Nadzvedla boky, aby mu usnadnila jeho počínání a pak zasténala rozkoší, když se přitiskl k odhalenému hrudníku a její prsa zasypal horkými polibky. Ucítila, jak se pokouší kolenem nemotorně roztáhnout její stehna a ačkoliv už nějakou chvíli cítila jeho vzrušení, domnívala se, že předehru by přeci jen mohli trochu prodloužit. Když ucítila jeho zkoumavé prsty mezi stehny, v duchu se mu omluvila za to, že nesprávně pochopila jeho úmysly. Ve chvíli, kdy se palcem otřel o klitoris, všechny myšlenky se vytratily do nenávratna. Zvrátila hlavu dozadu a vychutnávala si jeho nezkušené doteky, které se velmi rychle měnily v cílené. V rámci průzkumné akce do ní vnořil jeden prst; odezva byla okamžitá. Nehty mu vytlačila do zad mělké rýhy, jak úpěnlivě si ho tiskla blíž. Přidal další prst, její boky mu vyšly vstříc. Hermiona ho nepoznávala. Z úzkostlivě plachého muže se v několika okamžicích změnil na vášnivého milence, i když trochu nezkušeného.

„Zdá se,“ promluvil a prsty podnikl další výpad, až si skousla ret, aby hlasitě nevykřikla, „že to dělám správně,“ dořekl samolibě.

Prudce vydechla a přinutila se otevřít pevně sevřená víčka.

„Na začátečníka je to dobrý výkon,“ zchladila ho s potměšilým úšklebkem a s trochou umu se s ním překulila tak, aby ležel na zádech. Usoudila, že je na čase odměnit ho za vynaloženou snahu.

Dravě ho políbila, ale když chtěl polibek prohloubit, odtrhla se od něj a rty sjela níž. Jazykem polaskala pulzující cévu na jeho krku, trochu se posunula, aby mohla do úst vtáhnout bradavku a mírně ji poškádlit stiskem zubů; při tom se neopomněla otřít o jeho vzrušený klín.

„Hermiono,“ uniklo mu její jméno mezi vzdechy a přitáhl si pod hlavu polštář, aby měl na ženu lepší výhled. Dotýkaje se bradou jeho hrudníku, šibalsky se na něj usmála.

Její ruce zabloudily přes břicho níž až k lemu jeho kalhot na spaní. Dlaní přejela přes látku, pod níž se skrýval vzrušený penis, který začala jemně hladit a mnout. Z úst se mu vydral přidušený sten a s očima dokořán sledoval, jak mu s trochou jeho pomoci stáhla kalhoty a posunula se zase o trochu níž. Nepřestával hypnotizovat každý její pohyb, a když se sklonila k jeho naběhlému penisu, trochu přidušeně a chraplavě z něj vypadlo: „Co to děláš?“

Lehce se zasmála jeho obavám.

„Bude se ti to líbit,“ ubezpečila ho a dřív než stačil cokoliv říct, vzala ho do svých horkých vlhkých úst, dráždila jazykem na citlivé špičce a dlaněmi masírovala po celé délce. Cítila, jak se rozechvěl, z úst mu unikaly hluboké vzdechy a prsty bezděčně propletl s jejími vlasy. Jeho boky se začaly samovolně zvedat, když její sání a lízání nepřestávalo, ale podařilo se jí usměrnit ho pevným stiskem, kterým vtlačila jeho boky zpátky do peřin. Zvedla hlavu, aby se přesvědčila, co to s ním dělá, a když viděla jeho semknutá víčka a obličej zkřivený touhou, usmála by se, kdyby neměla plná ústa práce.

Využila jeho nepozornosti a znovu se vrátila na své původní místo, které zaujímala před tím, než sklouzla k jeho klínu. Severus se nesouhlasně zavrtěl, když jeho erekci ovanul náhlý chlad a rozmrzele otevřel oči, aby zjistil, kde je problém. Hermiona na něj shlížela s láskyplným úsměvem, pak ucítil její ruku na svém penisu směrující ho někam do neznáma a najednou mu v hlavě explodovala celá galaxie. Opřela se rukama o jeho hrudník a začala pomalu přirážet, vychutnávajíc si každý okamžik jejich spojení. Severus na tom byl nejspíš podobně, protože po počátečním šoku z toho teplého, kluzkého a úzkého sevření si ji přitáhl za zátylek k hlubokému polibku, aby tak jejich spojení učinil definitivním.

Najednou se zvedl a jediným plynulým pohybem ji dostal pod sebe, přitáhl si ji a vnikl na její samé dno, až jí to bralo dech. Nehty zatínala do jeho ramen, která pro ni v tuto chvíli byla jediným pevným bodem, a on nepřestával přirážet. Po chvíli se jejich pohyby staly synchronizované a on jí poskytoval neuvěřitelnou rozkoš. Ještě několikrát se v ní prudce pohnul a v tu chvíli se její mysl smrskla na spirálu, po které vystoupala až na vrchol, přičemž ho v sobě pevně sevřela. O několik vteřin později s hrdelním zasténáním přirazil naposledy a nekonečná slast se mu na okamžik ovinula okolo všech smyslů.

I když bylo po všem, nehnutě v ní setrvával a něžně líbal její hebkou pokožku na rameni. Vpletla mu prsty do vlasů a prudce oddechujíc tiskla si jeho hlavu blíž. Zabořil tvář do ohbí její šíje a rty přitiskl k její kůži. Cítila, jak se uvolněně usmívá; i na její tváři se objevil spokojený úsměv...

Z úvah ho vytrhly ruce, které se mu jako neodbytná chapadýlka obtočily kolem krku, na šíji ho polechtal teplý dech a na tváři ucítil její rty. Pevně se k němu přitiskla a teprve teď si všimla, že si prohlíží staré jizvy. Snažíc se potlačit obavy v hlase, šeptem se zeptala: „Lituješ toho?“

Prudce se na ni otočil, až se jejich nosy srazily, a vášnivě ji políbil. Zatlačil ji zpátky do peřin, a když se od ní odtrhl, pohlédl jí do očí a upřímně zašeptal.

„Miluju tě, Hermiono.“



Anonym

22.05.2021 06:55:50

217.22.14.10

Reagovat

Smazat

Dostala jsem na tuhle stranku nedavno na doporuceni z dalsi stranky a povidky jsou super! Tak me razil tvuj prispevek.... Proc uz jsi nic neprectem? :( urcite to hloda a jine fanousky tenhle stranky :(

Anonym

22.05.2021 02:59:02

217.22.14.10

Reagovat

Smazat

Dostala jsem na tuhle stranku nedavno na doporuceni z dalsi stranky a povidky jsou super! Tak me razil tvuj prispevek.... Proc uz jsi nic neprectem? :( urcite to hloda a jine fanousky tenhle stranky :(

Chavelierka

03.04.2021 01:20:39

46.16.121.213

Reagovat

Smazat

Drahá wixínko, ano jsem srozuměna s faktem, že jsi se odtrhla od netové pupeční šňury a již nikdy sem nepřijdeš. Přesto a nebo právě proto si zde dovolím zanechat pár slov. Po dlouhé době. Říkejme třeba po pár letech. Jsem si opět našla cestu k přečtení některé tvé povídky. Přiznávám, že první plán byl, znovu se pomazlit s S.N.A.P.E. - je moje a moje a jen moje. Dost ale o mě :-) Buď jak buď skončila jsem tady. jako vážně už je to dlouho, co jsem byla naposledy vzhůru do brzkých ranních hodin, jen abych dočetla kapitolu a následně celou povídku. (což není omluva, pokud narazíš na chyby) Je to tak úžasné zase jednou zapomenout na celý svět a ponořit se do neobyčejného příběhu. Každou kapitolu jsem si říkala, to je ta nejúžasnější kapitola co jsi napsala a pak mě ta další přesvědčila o opaku, protože prostě byla ještě lepší. Slova chvály rozhodně nepíšu, protože jsi výjimečný člověk a mám tě ráda. ;-) Stačí se jen podívat do komentářů pod kapitoly. Kdo jiný dokázal rozproudit tak živé debaty :-D Jedna z komentujících dokonce napsala něco ve smyslu, že jen tvůj Severus dokáže někoho vyhodit ze dveří a to s nádechem erotična. Musím jen souhlasit. Tvůj Mistr lektvarů prostě dokáže být neodolatelný za všech okolností on se v tom šarmu doslova koupe a to třeba i při kopání na zahrádce ;-) Jsi dokonalý mistr slova a moc mě mrzí, že si od tebe už nic nového nepřečtu. Tvá věrná obdivovatelka Chave

zuzi

09.09.2020 16:05:29

185.51.250.213

Reagovat

Smazat

Čtu asi po milionté a pořád mě to baví a pořád je to nádherný příběh smiley Bude povídka někdy ke stažení i v pdf? Čtečka (a já) po ní nezkutečně toužíme smiley

sisi

05.11.2017 07:33:11

94.112.202.85

Reagovat

Smazat

Děkuji za přeslazený závěr povídky. Pořád mi nejde pochopit, že by Severus Snape, jako konkrétně a právě on najednou toužil po malinovém pudingu. Mají lepší výběr výběr příchutí na severu? Ale jinak to přináší krásné vzpomínky. To jsme kdysi sbírali lesní maliny na vrchovišti a přišla tam rodinka divočáků. Nemohly jsme se hnout z místa, tak jsme zůstaly jako zmražení v pohybu, jen očima se domluvily, a za chvilku bachyně odklusala se svými pruhovanými děťátky dál. Vše dopadlo dobře a dodnes se usmívám jak měsíček, když si vzpomenu na to odpoledne. Tehdy jsem se i bála. Nedivímse Severusovi z této povídky, že čekal na tu pravou, ono to má co do sebe, když si člověk splní i pohádkový sen, necítí se tolik ošizen, zrazen,když se to nepovede, jak chtěl. Ještě jednou dík, napsala si to krásně.

Michelle_Flamelova

29.08.2017 01:20:16

109.105.39.19

Reagovat

Smazat

Ach, nádherný závěr... hodně nezvyklé číst něco z pohledu nezkušeného a vyckavajiciko muže.. krásná povídka i na druhé čtení smiley

<:3 )~~~

Vinka

17.07.2012 20:25:00

109.164.3.16

Reagovat

Smazat

Wixie opět jsem tu a nevím co říct. Nebudu ti tu psát jak ta povídka je pěkná jak se ti povedla, rpotože to už předemnou napsali jiní. Jen mě hodně překvapil Severus. Vážně, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo z něho udělat panice, ale ty jsi ho tak krásně pojala. I to jak Hermiona si s ním hrála. Jak se mu tahle hra dostala pod kůži víc, než nějaká kletba od Voldemorta nebo Brumbála.


Je opravdu zajímavé jeho pojetí jako nezkušený muž. Když i Rowlingová ho tak vykreslila jako velmi zkušeného, chytrého, ale také charizmatického.


Přece ale musím říc, ty jsi ho vystihla ve všech bodech a daleko ještě v mnoha dalších.


MOc se mi to líbilo a až zase bude chvíle čas tak se vrhnu na další...smiley

wixie

18.01.2012 13:50:39

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

beruško, díky za pochvalu :-) pokusím se vás už nestresovat smiley

1beruska

17.01.2012 10:33:21

85.162.126.119

Reagovat

Smazat

Wixi, moc pekna povidka tak jsem ji docetla radeji zas od zacatku, moc pekna prace, opovaz se zase planovat skonceni pisatelstvi, planujes to kazdej rok a vsichni jsou z toho mimo a ty si odpocines a pak zase pises, tak nas nestresuju, prosim. Berucha

Chavelierka

25.11.2011 12:11:06

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

Saru, drž se puntík Podporuju tě z davu pomlčka smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda



wixie

24.11.2011 22:01:41

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

koukám, že to tady někomu moc kecá, což, Sáruško? :-D

sarapolanska

24.11.2011 21:42:47

89.176.28.36

Reagovat

Smazat

Už se perou? Já chci taky! Milovaní čtenáři, wixie bude psát tečka až si trochu odpočine tečka a i když tvrdí že ne tečka my ji k tomu donutíme tečka dvojtečka síla davu nezná mezí tečka tiskový mluvčí s tečka r tečka o tečka :-D :-D :-D tak a teď dostanu zjeba :-D

wixie

24.11.2011 18:56:43

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

chavy, díky za milá slova, ale jde spíš o to, že se mi nechce začínat a na tu pomyslnou "tlačenku" od čtenářů už se necítím. A abych začala a přidávala stylem kapitola za x měsíců, to by nejspíš nebavilo ani mě, ani tu pomyslnou hrstku čtenářů smiley Takže zůstaneme u toho, co jsem ti psala na icq, ju?smiley Ale fakt díky za to, že se pořád "bojuješ" smiley

Chavelierka

24.11.2011 17:40:30

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

wixie, ale to je přeci naprosto jasné, že jsi schopná to dokončit. smiley


Zaprve si tu už několikrát dokázala své spisovatelské schopnosti. smiley


Zadruhé máš to prostě v povaze, dotahovat věci do konce. smiley


A v neposlední řadě vždy budeš mít okolo sebe dost lidí, kteří tě budou podporovat, dodávat sílu, nutit jet dál, i když to budeš chtít vzdát, a lidí, kteří si tvé dílka vždy rádi přečtou. smiley


(Jmenovitě např.: Sara, elu, nadin, má drobnost, zuzka ...)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

24.11.2011 17:33:03

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Jituš, máš pravdu - asi jen málokdo by dokázal rok psát do šuplíku, aby to pak zveřejnil (za předpokladu, že to zveřejnit chce) a stejně tak chápu i tvůj "čtecí" postup - já když vidím rozepsanou povídku, nejdřív hledám datum posledního příspěvku, abych vůbec věděla, zda má cenu se začíst. Ale zase, když se na to dívám jako autor, tak by mi nebylo dvakrát milé, kdyby všichni čtenáři komentovali vždycky jen poslední kapitolu respektive celou povídku až na jejím konci. Takže je to takové sporné. Souhlasím s tebou jako čtenář, ale nesouhlasím jako člověk, který se sem tam snaží něco sesmolit ;-) A jakožto člověk, který nesnáší nedokončené povídky, jsem ráda, že se mi vše povedlo dopsat tak, jak jsem slíbila a rozjezd něčeho dalšího nejspíš neplánuji a kdyby to i tak náhodou přišlo, budu si to setsakramentsky rozmýšlet (ve smyslu, jestli jsem schopna to dokončit) ale i tak díky za slova chvály smiley

Jituš

24.11.2011 09:01:07

93.91.145.202

Reagovat

Smazat

Myslím, že pokud by to autoři takhle převzali, tak by toho moc nenapsali. Za prvé chápu, že musí mít trochu "tlačenku" reakci čtenářů, za druhé by spousta čtenářů přestala na stránky chodit. Já teda sice radši čtu hotové povídky, ale zase naštěvuji stránky téměř denně a kontroluji si přírůstky. Průběžně čtu teď už jenom dvě povídky, (když jsem s fanem začala¨tak to bylo i 6 - 7 povídek). Sevíka99, protože je i opravuji a znám už nazpaměť a Zapovězence. Ostatní schraňuji a čtu po dokončení, nebo tak jenom nakouknu jak se to vyvíjí. Teď jsem takhle četla Potrtét pro Bradavice a byla jsem moc spokojená. Samnozřejmě v mezidobí se vracím k oblíbeným povídkám, které už jsou napsané dávno. A prosím nekonči s psaním, povídky se mi opravdu líbí.

elulinek

23.11.2011 18:34:16

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

ne, všem je úplně jedno, že tu kemdáš cosi o tom, že končíš, protože ti to nikdo stejně nesežere :-D


nemáš zač smileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

wixie

23.11.2011 18:26:30

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

nadin, sluníčko, já děkujusmiley jen by mě zajímalo, co myslíš tou temnou inspirací smiley Díky, jsem ráda, že se líbilosmiley




Suzanne, už se mi to nechtělo natahovat, je fakt, že tam ještě něco být mohlo, ale myslím, že i takhle je to čitelné (snad smiley ) Díky za komentík!




Jituš, díky. Tvé řešení čtení kapitolovek je zajímavé a ještě zajímavější by bylo, kdyby to tak řešili i autoři - jednou za rok celá povídka...smiley




elu, hehe, tak to je VÝZVA!!!smileysmiley

Jituš

23.11.2011 08:58:15

93.91.145.202

Reagovat

Smazat

Teda já měla dojem, že jsem tu nechávala komentík a teď ho tu nikde nevidím. Jakmile mi dceruška řekla, že je dopsáno a krásný slaďák tak jsem na to hupla. Moooc jsem si početla a odpočinula. To je pohodička, když to je dobře napsané a dobře to dopadne. V životě máme stresů dost a dost. Moc hezky jsi Sevíka převychovala. Díky a omlouvám se že nepíšu komentíky, čtu až na vyjímky už jenom dokončené povídky protože hlava nebere pokráčka.smiley Jen piš dál, na téhle stránce jsou jenom krásné povídečky.

Suzanne

22.11.2011 20:36:46

90.181.161.34

Reagovat

Smazat

Téda, wixie, to jsou skoky! Já čekala ještě tak deset kapitol a on je konec. Nestěžuju si - teda na to, že už je to konec si trochu stěžuju - kapitola se mi moc líbila a dávka romantiky mě potěšila:) Díky za skvělou povídku a doufám, že nesplníš své hrozby a zase nám něco napíšeš:)



nadin

22.11.2011 19:17:21

178.41.17.167

Reagovat

Smazat

WAU!!!


Nerada používam túto anglickú barličku, ale naozaj mi nič iné po dočítaní neprišlo na um. (Nie že by tam vôbec niečo prišlo...)


Tak sa mi zdá, Pani Autorka, že ste ulovili temnú inšpiráciusmileysmileysmiley


Skvelé, skvelé, skvelé!!!


Slniečko moje, ďakujem za spríjemnenie dňasmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

wixie

22.11.2011 19:08:27

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

evi, já děkuji za komentíksmiley Mno s tím dalším bych moc nepočítala - ale ačkoliv se to tu snažím už pár dní nastínit, očividně na to nikdo nebere zřetel smileysmiley

evi111

22.11.2011 19:02:48

195.39.65.169

Reagovat

Smazat

teda jako WOW!!! To ale bylo zakončení!smiley Díky moc za celou tuhle povídku a jsem zvědavá, s čím přijdeš příště - protože pevně doufám, že něco dalšího budesmileysmiley

wixie

22.11.2011 10:32:43

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Nenci, díky smiley




elu, porno se dá i číst?smiley já myslela, že jen pozerat, ale k tvé otázce, ne nečtu, pokud se nepočítá třeba Vanity nebo Co se ti líbí smileysmiley


Cože to čtu o vzorech? Hehe, ty mě chceš fakt rozesmát - já když čtu tvé povídky, je to jako když prsty přejíždíš po saténu, kdežto když se náhodou začtu do "sebe sama" je to jako když prsty přejíždíš po struhadle, takže to o tom vzoru ti fakticky nezbaštím smileysmiley ale lechtání ega je fajn :-DD Díky moc za všechny komentáře, ale fakt jsi nemusela. Ale je to moc moc milé, děkuju.smileysmiley




Sáruško, rýmičko (Rimičko???) Já taky moc dobře nechápu, proč se může sexovat od 15, ale číst se to může až od 18, ale raději jsem to sem dala, tím se nic nepokazí, že :-D Hehe, historie ff :-D vy jste s elu jedli stejnou vtipnou kaši co? :-D Je to milé, ale nemyslím si, že tohle je nějak výjimečné dílo, mě osobně přirostla nejvíc k srdci budoucnost, nemůžu si pomoct...


I tak ti díky za komentář, potěšil.


PS: jedna z posledních? Ty mi pořád nevěříš? :-D No, teoreticky by mohla být i jedna z prvních, pokud bych měla neutuchající touhu a potřebu psát dalších 10 let, ale to neplánuju, takže asi zůstaneme u té poslední :-D

Anonym

22.11.2011 09:28:21

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

*jedly

sarapolanska

21.11.2011 11:03:57

89.176.28.36

Reagovat

Smazat

Dobrý den, měla bych sem něco napsat, protože chci. :-D 18+... ty jsi naivní. Sexovat se smí od 15ti, tak co tady prudíš s 18+? mě je to jedno, mě bude za chvilku o dost víc ... + :-D


Četla jsem pár komentů podemnou a to, co jsem chtěla napsat, už bylo řečeno a já se děsně nerada opakuju, takže se to pokusím pojmout originálně, ale zase se nebudu moc rozepisovat, je to teprve 7 hodin, co jsem se zbavila horeček :-D


Tímhle dílem se určitě zapíšeš do historie ff, protože jak už psala elu, ne, fakt jsem nikdy neviděla povídku, kde by Severus nebyl sexuálním bohem, ale zahořklým panicem, takže za originalitu si zasloužíš pět a půl pračky whirpool - značka vítězů. :-D


Slza mi kane z oka (a nebude to tou zasranou rýmou (Rimou?).


Nemůžu uvěřit, že po dvou letech je takhle kapitola jedna z posledních, co jsem betla... :-( (píšu jedna z posledních, neb já nikdy neuvěřím a ty to víš :-D).


Congratulion. Ave ty.

elulinek

20.11.2011 22:33:24

79.170.249.2

Reagovat

Smazat



Poslední kapitola zahrnuje u mě – jako již tradičně – finální komentář k celé povídce. Jestli bude epilog, tak neva, epilog to přežije :-D


Storry: Naprosto totálně originální věc. Ne, nečetla jsem povídku, kde by se Severus nechtěl vzdát svého panictví. Nechápu, kam an ty originální nápady chodíš. Dokonalé!


Severus: Stydlín, přesto však ani jednou OOC, v rozporu s tvým tvrzením, že je. Pěkně vysvětleno. Hezky přítulný. Učenlivý. Rozmrzelý. Egoistický. Depresivní. A plakal. Dokonalý!


Hermiona: Upřímně ti můžu říct, že ta mě dost překvapila, protože a jelikož ji takovou od tebe neznám. Ne, neříkám, že to není špatně, líbila se mi. Vždycky ji máš dospělou, vyrovnanou, vyčkávající a tak dále a teď najednou Hermiona, která jde do všeho po hlavě, má strach, trému a přesto překonává hory? Fakt si mě překvapila. Dokonalá!


Styl psaní: Jako vždy, můj vzore, co mám dodat? Miluju, jak píšeš. Tvoje slovní obraty – na ty nikdy mít nebudu. Doufám, že zapomeneš na to, že se zdejchneš, protože já potřebuju mít potravu a růst duševně a autorsky, abych měla ke komu vzhlížet. Holky (Sara, nad i Chave) jsou samozřejmě nade mnou taky, ale teď tu lechtáme pravdivě ego tobě, jim budu zas u jejich povídek. My tě potřebujeme, tak nepřestávej! Severusi, ach Severusi… Máš na to: my to víme, já to vím, ty to víš. Nádech, výdech, jablka, hrušky, „Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“ A jedeme! Dokonalá jest


Výborně, skvěle, úžasně.


Působivé


Děkuji smileysmileysmileysmileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

elulinek

20.11.2011 22:32:56

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Poslední kapitola


Didioprdele s přeslazeným :-D


Vrrrrrrrr


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Kde je ten sex jako? proč už je vzhůru?


Pozvolný rozvoj? A kde je ten sex?


Ha, sex!


U česání vlasů? Vrrrrrr…


Ano, Severusi, takhle se se mnou mazli taky


Průzkum terénu :-D


Já chci taky tak umět psát… Extáze


Ják ho setřela :-D


Haský! Herma do toho! Herma do toho!


Co asi tak dělá, Severusi? Můžeš hádat :-D


Plná ústa práce :-D wix, ty čteš porno, že máš takový výrazy? :-D like this :-D fakt to sem páslo, klid :-D


Prej přeslazený. Ani hovno


Ach! To bylo dokonalé, ten sex! Úžasné! Já nemám slov! Já jsem z toho taková nějaká… wúúúú!!! Nádherný první Severusův sex! Ale k tomu se dostanu níže.


Miluju tě, Hermiono


(musím nechat bez odezvy, neb mi to vzalo dech)


Wau.fakt nádhera. Nádherně si to popsala, nádherně vysvětlila, nádherně… napsala, no, jak vždycky, co mám víc dodat?


Výborně, skvěle, úžasně.


Působivé smileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

Nenci

20.11.2011 21:12:06

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyvynikajiici povídka

wixie

20.11.2011 20:47:17

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Gwen, kompletaci neplánuji, alespoň zatím. Díky za komentík!




Snapea, tvůj komentář mě málem zabil - jak já se u toho nasmála a to je to jen pár řádků smiley Díky moc za tvé postřehy okořeněné sarkasmem, miluju je!smiley




markis, Kommi - díky oběma! smiley




Chavy, ne bohužel mu nesedím ani v hlavě ani nikde jinde, přitom by mi stačilo sedět jen v jeho pracovně smileysmiley No, že by jedna z nej erotických scén? Heh, to ale fakt přeháníš, (očividně ti chybí přísun kvalitní ff s erotickým nádechem)ale nechám tě v tom, ještě bys to mohla odvolat smileysmiley díky za komentík!smiley




eggy, děkuji za dvé dakujem smiley



eggy

20.11.2011 20:39:59

178.41.125.130

Reagovat

Smazat

len jedno slovo: Dakujem... :)

Chavelierka

20.11.2011 20:11:11

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

Poslední? Nepřipadá v úvahu, neakceptuje se, nééééééééééééééé


Dobrá už mám hysterák pod kontrolou


18+ wau těším ;)




Víš, kolik toho vykecáš ze spaní? :D


Huňatý koberec u postele, luxus :D


Já si vzpomněla na film Divoké kočky, jak měla jizvy od vytahování horkých plechů z pece a šéfová jí to nevěřila :D No Severuse si při výrobě pizzy neumím moc představit a o to míň ho vidím jak tancuje na baru :D:D


Ve vší počestnosti až se skřítkům červenaly uši :D


Prvních několik týdnů školy snad nikdo o ničem jiném nemluvil, později začal prvotní zájem opadat a po pár měsících už to nikomu divné nepřišlo. To je tak přesný ;)


Strhávám profesorovi 20 bodů, za mezikolejní přibližování v tmavých koutech :D


Já chci taky, aby mě učil jezdit na koni


Spali vedle sebe? To bych nevydržela, já bych ho asi brzy znásilnila :D


Jdi do toho po hlavě, bejku :D


Miluju, když mi někdo češe vlasy, to bych vrněla blahem :D


Wau, už jen to líbání by mi stačilo ke štěstí


Ona s ním jedná jak s cudnou pannou, je to chlap a teď jí to dokáže :D


Severu je dobrý učitel, ale ještě lepší žák ;)


všechny myšlenky se vytratily do nenávratna. Moje už tam dávno jsou


Bůh sexu Severus Snape, ale to mi přeci dávno víme, Hermiono :D


To je pěkný jak si hladí ego i v téhle chvíli, prostě Severus :D


A ani zmínka, kde se to Hermiona naučila :D


Severus se nesouhlasně zavrtěl, když jeho erekci ovanul náhlý chlad a rozmrzele otevřel oči, aby zjistil, kde je problém. Tohle mě dostalo, ty mu fakt vážně sedíš v hlavě :D


A je to tu Severusova krev už není do lektvaru vhodná ;)






Wixie, gratuluju, tohle je jedna z njehezčích erotických scén, které jsem četla. Něžné romantické plaché jako Severus na začátku, dravé a divoké jako Hermiona, prostě správně umíchané a okořeněné. Jedna s milionem hvězdiček ;)


smileysmiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Kommi

20.11.2011 15:48:39

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymláásk, užasná kapitola, užasný konec, užasna povídka

markis

20.11.2011 15:46:57

80.239.242.63

Reagovat

Smazat

nádherna kapitola.. krásný konec

Snapea

20.11.2011 12:53:40

82.145.208.183

Reagovat

Smazat

Hmm, já už si představovala Severa jak si pouští žilou a krev ve skleničkách ukládá do špajzu:-D Na začátku kapitoly, jsem přehlédla varování... Chyba! Máme rodinou popravu, ehm oslavu, tím pádem si tak v mobilu brouzdám po nettu a hele, nová kapitola! Musím přiznat, že jsem se začetla a přestala vnímat zbytek osazenstva a jeho velmi záživný a podnětný hovor hodný trolů (ne, nezajímá mne co dělá Mařka a kde jede Jaryn na dovolenou!). Při čtení lechtivých pasáží, jsem očividně musela zrudnout (já a sex, to je jako voda a olej-nespojitelné, nereálné:-D) a vykulit oči, protože hovor utichnul a to mne probralo. Všichni u stolu na mne zli a jedna teta se hned ptala, kdo mi píše a že mám snad ve svých 25.letech konečně přítele, už bylo načase, všichni se už báli, že jsem zapšklá stará panna, cituji ,,Bo neni normální, abys v takym věku, neměla galana a nechtěla se vydovat!" Zdělila jsem všem, že jim může být u rectálního otvoru můj život, vdávat se nemíním a na lásku zvysoka kašlu! Takže jsem nezdvořák, nespolečenská, zapšklá stará panna, vypadám jak černá mora a už mi rady dávat nebudou. Budiž Merlin veleben!:-D Díky za pěknou povídku!;-)

GwenLoguir

20.11.2011 12:02:08

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

To by nebol Severus, keby dlho vydržal na chrbte! (už to, že ho tam na chvíľu dostala je úspech. hehe)


Skvele sme si t užili. Bude to aj kompletne vo worde alebo pdf?

Elza

20.11.2011 11:19:26

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

A je to venku! Tedy to jeho přiznání, jinak byl směr spíše opačný... smiley Moc pěkné, Wixie, díky.


Jen si neodpustím obvyklý přechodníkový souboj: ...vychutnávaje si... věta je z jejího pohledu, tedy má být ...vychutnávajíc si... smiley Jsem děsná, ale vím to. smiley

wixie

20.11.2011 11:01:16

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Blesku, záměr to byl, ale jen tak na půl. Většinou si před vlastním psaním netvořím linii příběhu a podle toho to pak vypadá smileysmiley Takže ano, záměr to byl, ale původně to mělo být napsané trochu jinak smiley Já děkuji za komentář!




Reni, díky za komentík. Co se týče tvých otázek - ještě nad tím uvažuji, co bude dál smiley




ZJTrane, jsem ráda, že ses konečně dočkala! smiley A vlastně i Severus, žesmiley A jestli ještě budu něco psát - na to si momentálně netroufám odpovědět smiley Díky!




zuzule, taky děkuju za komentáře!smiley




Michelle, děkuju smiley




anetko, o mě ani taky nejde, hlavně, že se líbila vám, čtenářůmsmiley




fialko, díky! :-)




Themerry - jsem ráda, že jsem splnila očekávání :-)




Nade, myslím, že Erik by ho dostatečně vyděsil, to je pravda smiley taky děkuji!




Elzo, nejsi děsná, díky za upozornění! A díky za koment! smiley

Nade

20.11.2011 10:02:15

89.103.55.131

Reagovat

Smazat

Chvilku mám absenci a už je tu poslední díl!smiley Úžasné a zaroveň děsná škoda. Tuhle povídku jsem měla ráda i když Severus byl až moc zdrželivý. Při představě, že sdílí s Hermionou postel... a nic... už jsem chtěla brnknout Erikovi.smiley


Ale happyend je tu a já jsem nadmíru spokojení. Díky, bylo to krásné.smiley

Themerry

20.11.2011 10:02:10

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

konec byl fantastický, tak nějak jsem si to představovala



fialka

20.11.2011 10:00:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

ty brdo, nádherný konec

anetka

20.11.2011 09:53:38

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherná povídka, myslím, že sní můužeš byt spokojena mě se hrozně líbila od začátka až dokonce

Michelle_Flamelova

20.11.2011 00:42:09

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

aaaach, krásný konec... jen je škoda, že už je konec.tuhle povídku jsem si mooc oblíbila smiley

<:3 )~~~

zuzule

19.11.2011 21:31:28

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Další mistrovská povídka z tvého wordu dokončena. :D Díky, perfektní!

Zuzana

19.11.2011 20:00:35

178.41.96.24

Reagovat

Smazat

Hneď v úvode si mi vyčarila úsmev tou 18+ :D no už bolo na čase :)


Ach začiatok bol tak nádherne romantický, Severus správajúci sa ako zamilovaný puberťák a náhodne stretávajúci Hermionu na chodbách školy aby ju mohol vtiahnuť do kúta a pobozkať, je neuveriteľne roztomilý. Ale potom... aaaach, tak to som prišla o dych a záááávidela Hermione všetko čo robíííí „a v tu chvíli se její mysl smrskla na spirálu“ tak a toto je presná definícia čo sa mi ku koncu poviedky stalo :D


Úplne krásne, oplatilo sa čakať :) Škoda, že je koniec, ale je to krásny koniec. Ďakujem za túto poviedku a prosím, prosím však budeš písať ešte nejakú takúto krásu. Zbožňujem Tvoje poviedky a Tvojho Severusa.


ZJTrane

Reni

19.11.2011 19:34:38

213.192.60.47

Reagovat

Smazat

ÁAAAAch nádhera! Krásná povídka.Ale škoda že je konec. Teď se budu těšit na Budousnost a pak co bude dál? Na copak se máme těšit???

Blesk

19.11.2011 18:51:55

78.102.47.179

Reagovat

Smazat

Kapitola úžasná, i když mě samozřejmě mrzí, že už je konec. Ale chápu to, v tom nejlepším se má skončit. Když jsi teď zpětně uvědomuju, jak takhle povídka začínala, tak si tak říkám, jeslti to byl záměr od začátku. Ty první 2-3 kapitoly mi teď přijdou trochu "samostatné", jestli to je pochopitelné smiley Ale jinak bezva, jsem ráda, že se na to nevrhly hned ten večer, to by prostě nebyl Severus. Moc se mi líbil ten popis, co se dělo ve škole, trochu mě mrzí, že tam toho nebylo napsaáno trochu víc, ale nestěžuju si. Moc díky a budu se těšit na všechna tvá další dílka smiley



Žádné komentáře:

Okomentovat