neděle 3. března 2024

18. Sobota (část první)

Probudily ho sluneční paprsky vtíravě klouzající po tváři. Ležel blíže k oknu, takže měl ještě pár minut k dobru, než zalechtají na tváři i jeho společnici. Opatrně se protáhl, přetočil zády ke sluníčku a po chvilkovém váhání se posunul blíže ke kraji postele, aby měl lepší výhled na její spánkem rozkošně pomačkaný obličej.

Ležela na břiše, tváří k němu. Levou ruku měla pod polštářem a tu pravou položenou kousek od těla. Pohledem přejel přes její štíhlé prsty. Pozorně si prohlížel její upravené nehty a představoval si, s jakou elegancí tyhle ruce krájí přísady do lektvarů. Živě dokázal ve své mysli vyvolat představu na ladný pohyb zápěstím, když vhazuje do kotlíku suroviny a přitom druhou rukou krouživě míchá tekutinu uvnitř. Její ruce byly pro lektvary stvořeny.

Pohledem sjel přes až příliš ztřeštěný vzor na pyžamu a zastavil se u jejího obličeje. Pozorně zkoumal linii brady a zejména pak rtů. Měla je semknuté a působily nevýrazně, možná až odtažitě, ale on dobře věděl, že dokážou být sladce vášnivé.

Výhled na její zavřená víčka mu částečně znemožňoval pramen vlnitých vlasů, který jí spadal do tváře. Chvíli váhal. Kdyby ho přistihla, jen stěží by mu pomohla jeho obvyklá ironie a musel si přiznat, že by se z toho ani moc vymlouvat nechtěl. Jenže za tu dobu, kdy měl možnost ji poznat o trochu blíž, pochopil, že o něj by nikdy nestála. Proč taky. Neměl jí co nabídnout.

Jenže teď tu byla. Blízko něj a zřejmě naposledy. Zatoužil se jí naposledy dotknout. Jemně promnout uvolněný pramen vlasů mezi prsty, zastrčit jí ho za ucho a pokochat se její andělskou tváří, kterou teď mírně hyzdila blednoucí podlitina. I tak byla krásná. Věděl to už včera, kdy to potvrdil tomu taxikáři, a kdyby nad tím přemýšlel trochu víc, možná by došel k závěru, že mu přišla krásná už před týdnem v kavárně. Ale nebyla nic pro něj. Věděl to a respektoval. Ovšem ten poslední dotek si nechtěl nechat vzít. Ne, když byl tak blízko.

Hermiona nespala. Její spánek byl velmi lehký, proto ji probudilo již zvlnění matrace, když se Severus přetáčel na bok. Nechtěla hned vstávat a tak raději fingovala spánek, aby si mohla ještě chvíli poležet. Předpokládala, že by ji Snape okamžitě tahal z postele a to se jí nechtělo. Pak však poznala, že nejspíš ani on nemá v plánu ještě nějakou chvíli vstávat. Cítila na sobě jeho pohled. Byla si téměř stoprocentně jistá, že ji sleduje, ale stejně tak dobře si byla vědoma vlasů spadajících jí do obličeje a znemožňujících mu tak podrobnější zkoumání. Pak ale podvědomě vycítila změnu. Neměla tušení, co se chystá udělat, ale měla pocit, jako by se k ní přibližoval. Tohle nebylo dobré...

Vztáhl ruku jejím směrem a pomalu se jí přibližoval k její tváři. Už se téměř dotýkal pramene vlasů, ale nepřestával přitom sledovat část její tváře, která nebyla zahalena. Pak se stalo něco, v co doufal, že se nestane.

Otevřela oči.

Ne že by se lekl, ale rozhodně ho překvapila. Rychle stáhl ruku zpět a trhnutím dozadu se chtěl ještě více odtáhnout, aby na něj snad nepadlo podezření. Bohužel pro něj zapomněl, že už tak leží na samém okraji postele. S pořádným žuchnutím doprovázeným hlasitým klením se zřítil z postele na koberec.

Jen o vteřinu později se nad ním objevila její hlava, jak se na posteli rychle přesunula a pohledem na zem kontrolovala, zda se mu nic nestalo.

„Jste v pořádku?“ vyhrkla překotně.

„Ano, ale moje kosti už si odvykly na podobné zacházení,“ ušklíbl se a začal se ztěžka zvedat na nohy.

„Vy krvácíte!“ vykřikla Hermiona v momentě, kdy se dostal na kolena a rukama se opřel o hranu postele, aby tak mohl lépe vstát.

Automaticky si přejel po pravém spánku. Až teď si uvědomil, že v něm cítí drobné škubání. Na jeho prstech ulpěly kapky krve.

„Asi jsem se praštil o noční stolek. To nic není.“

„Já vám dám, že to nic není. Byla to pořádná rána. Sedněte si a ani se nehněte,“ poručila mu a než stihl oponovat, bez ostychu ho přelezla a zmizela v koupelně.

Když už se to takhle seběhlo, neměl v plánu odmlouvat. Náhodou by mohla přijít řeč na to, proč se jí téměř dotýkal a co by na to odpověděl? Protože mě přitahujete, slečno Grangerová... Ne, to nebyl ten nejlepší nápad jak ukončit jejich týdenní pracovní soužití.

Raději se poslušně posadil na postel a čekal. Nemusel dlouho. Byla zpátky v několika vteřinách a nesla s sebou podstatnou část výbavy hotelových lékárniček.

„Grangerová, mám oděrku na hlavě a ne otevřenou zlomeninu dolní končetiny,“ konstatoval s pohledem na náruč plnou obinadel, náplastí, dezinfekcí a bůhví čeho ještě.

„Nepovídejte, toho bych si bez vás nevšimla. A já už si myslela, že to, co vám teče z hlavy, je rajská polívka!“

Ne, vážně mu nezůstávala nic dlužná, ušklíbl se v duchu. Kdyby tak věděla, jak jí to rozčilování sluší...

Navenek jen protočil oči. I tohle gesto stačilo k tomu, aby dotyčná pochopila co si o jejích opečovávatelských metodách myslí, ale Hermiona si ho nevšímala. I s náručí plnou první pomoci ho opět přelezla a sedla si tak, aby jí seděl mezi nohama. Měla tak mnohem lepší přístup k tržné ráně na jeho hlavě a zároveň i k lékařským materiálům.

„Mám tady hojivou mast,“ zkusil se ještě vyhnout její přílišné blízkosti na dobu delší než nezbytně nutnou.

Pohoršeně se k němu nahnula tak, aby mu viděla do obličeje.

„A to, že tyhle masti nejsou vhodné pro otevřené rány, vám někdo zatajil?“ zeptala se ho vážně.

Samozřejmě, že to věděl. A dokonce mu mohlo i dojít, že ona to jako studentka lektvarů bude vědět taky. Výborně, Severusi, dělat ze sebe idiota ti jde vážně skvěle, vynadal si v duchu a raději se rozhodl už mlčet a nechat ji, ať si dělá s jeho hlavou, co chce.

Hermiona se jen ušklíbla a natáhla se pro krabičku sterilních čtverečků z gázy. Jeden vyjmula a jemně mu setřela stružku krve vytékající z rány. Celé to zopakovala ještě jednou, tentokrát s čtverečkem pokropeným dezinfekcí. Jakmile se okolí rány zdálo být čisté, natáhla se pro dezinfekční sprej ve vodném roztoku. Bez okolků ho namířila na postižené místo a zmáčkla rozprašovač.

„Au! Ženská, co to děláte?!“ neudržel se Severus, v momentě, kdy se mu účinné látky dostaly do rány a ta se pekelně rozštípala.

„No no!“ napomenula ho Hermiona a setřela přebytečný sprej stékající po tváři dolů. „Vy jste mi ale hrdina. Voldemortovi lžete do očí a pak vás skolí dezinfekce?“ usmívala se a krátce mu pohlédla do očí.

Severus rozmrzele něco zavrčel, ale ona to už raději nekomentovala. Dvěma bílými náplasťovými stehy mu přelípla ranku a spokojeně se podívala na svoje dílo.

„Víte co by mě zajímalo?“ zeptala se jako by nic a nepřestávala zkoumat jeho čelo.

„Vsadím svůj nejlepší kotlík, že ne,“ odvětil ironicky, ale zároveň si začínal připravovat vhodnou odpověď na očekávanou otázku.

„Zajímalo by mě, co jste Georgovi udělal?“ zeptala se a jen stěží se jí dařilo potlačit dychtivost v hlase.

Severus stále ještě seděl mezi jejíma volně nataženýma nohama a nechával se jí prohlížet z profilu. Nevadilo mu to. Byly to poslední chvilky, které v její blízkosti trávil, tak proč je nevyužít.

„Říká vám něco subrigový lektvar?” otázal se, aniž by na ni pohlédl.

Hermiona nemusela přemýšlet dlouho.

„Pokud se nepletu, jedná se o lektvar na povzbuzení mužské erekce při sexuálním styku. Někdy se dokonce používá na léčbu impotence. Ale nechápu-“

„Ještě jsem nezažil, že byste se pletla,“ odtušil Severus pobaveně. „Ale k věci. Řekněme, že jsem se postaral o to, aby George pozřel tento lektvar. Jen v malinko upravené formě,“ ušklíbl se.

„V jak upravené?“ ptala se Hermiona se svraštělým obočím.

„Neříkal jsem náhodou, že se postarám o to, aby se to, co se stalo vám, už nikdy neopakovalo?“ zeptal se zdánlivě nesouvisle, ale věděl, že Hermioně už nebude muset víc vysvětlovat.

A nemýlil se. Chvíli na něj koukala a on úplně cítil, jak jí to teď překotně zapadá do souvislostí a s úsměvem sledoval její výraz, když tomu přišla na kloub.

„Včera jak jsme byli v té apatyce...byl to krámek podobný Borginovi a Burkesovi... ten lektvar jste si přinesl od toho divného člověka. Mám pravdu?“

Jen kývl a čekal na její další dedukci.

„A ten lektvar... Dávat mu lektvar na zlepšení potence by bylo zcestné. Měla jsem bohužel tu možnost a řekla bych, že erekce je to poslední, s čím má ten muž problém... tak snad jen... ta upravená receptura... už se to nebude opakovat... vy jste mu podal lektvar způsobující impotenci!“ vyhrkla náhle a překvapeně na něj vykulila oči.

„Bingo, slečno Grangerová. Jen dodám, že ho tento problém bude trápit hodně dlouho.“

Poslední slova pronášel se zlověstným podtónem a Hermiona si byla jistá, že ví absolutně jistě, co v jeho podání znamená hodně dlouho. George si už nikdy neužije sex. Ačkoliv by ho měla trochu litovat a na Severuse se dívat skrz prsty za jeho děsivou pomstychtivost, nedělala ani jedno. Naopak, byl v jejích očích jako rytíř, který bojuje za její čest.

„Vy mi za to ani nevynadáte?“ otázal se z části příkře a jí bylo jasné, že tak naráží na jejich včerejší neshody ohledně podobných pomst.

„Nechce se mi,“ odbyla ho a uličnicky se na něj zašklebila. Pak zvážněla a polohlasně pronesla: „Děkuju.“

Jen neurčitě pokýval hlavou.

„Měli bychom se pomalu sbalit. Je skoro devět a v jedenáct musí být hotel prázdný,“ upozornil ji věcně.

„Jistě, chápu. Půjdu se osprchovat a vy byste si měl ještě chvilku lehnout a rozdýchat ten otřes, aby to s vámi venku neseklo. Mám nechat přinést snídani?“

„Není třeba. Dojdeme si na pozdní snídani dolů. Profesor Parker mi říkal, že se bude po desáté vyskytovat v jídelně nebo salonku a rád by s námi ještě mluvil a rozloučil se. Byl bych pro, uvést to tady do pořádku a poté už jen strávit společenskou chvilku dole. Tím to pro nás oba končí a můžete považovat svou práci za ukončenou.“

Kývla na znamení souhlasu, vyhrabala se na nohy, posbírala věci donesené z lékárničky a odcupitala do koupelny.

Severus se zamyšleně znovu natáhl na postel. Ne že by snad cítil únavu nebo byl otřesený, jak se mu snažila vnutit Hermiona, ale bylo to lepší než sedět a koukat do zdi. Takhle u toho zírání alespoň ležel. A přemýšlel, jak je možné, že mu ta nesnesitelná štěbetalka za ten týden tak zamotala hlavu. Už to bylo pár hodin, co si konečně připustil, že mu není lhostejná, ale zároveň se modlil, aby to tady konečně skončilo a to pokud možno dříve, než podnikne něco, co by se mu nemuselo vyplatit. Už se skoro těšil na to, až bude svůj život zase uvádět do normálu a pomalu zapomínat na dny strávené v její společnosti.

Z přemítání ho vyrušilo její pyžamo, které mu za záhadných okolností přistálo na hlavě.

„Grangerová, co to zase vyvádíte?“ zvýšil hlas a její oblečení na spaní odhodil na druhou půlku postele.

„Nechci, aby mi zvlhlo, než ho budu balit,“ ozvalo se za dveřmi.

Ano, velmi rozumné vysvětlení. Jen ho při pohledu na radiátor pod oknem napadlo, že bude docela zajímavé, do čeho se míní utřít. Ručníky totiž včera rozprostřeli na topení, aby rychleji uschly. A pokud se správně domníval, hotelové župany zahlédl naposledy pohozené na pohovce v obýváku. Se škodolibým úsměvem na rtech se pohodlně opřel o pelest postele a zaposlouchal se do zvuku tekoucí vody, který k němu díky těsné blízkosti koupelny a ložnice doléhal.

O pár minut později zaslechl, jak voda utichla. Pak bylo chvilku ticho, asi jak Hermiona hledala něco, do čeho by se mohla obléci, popřípadě alespoň usušit. Následně zaslechl tiché pootevření dveří a váhavé:

„Profesore?“

Spokojeně zavřel oči a s úšklebkem na tváři předstíral spánek.

„Ehm, profesore?“ zkusila to ještě jednou o něco hlasitěji.

Nic.

„Severusi? Spíte?“

Nic.

„Zatraceně!“

Slyšel, jak zaklela a měl co dělat, aby se nerozesmál. Podle zvuků se Hermiona vrátila zpátky do koupelny a něco tam hledala. Zaslechl takové podivné štrachání a přemýšlel, s čím přijde teď. Jak si tak všiml, vzala si do koupelny jen spodní prádlo a on byl zvědavý, zda to riskne a pokusí se proklouznout kolem.

Ale opět ho převezla.

Přimhouřenýma očima sledoval, jak vyšla z koupelny a měla na sobě...

...jeho bílou košili, kterou tam včera nechal i s kalhotami.

Mokré vlasy dokonale promáčely látku na zádech a prosvítalo tak zapínaní černé podprsenky. Košile končila těsně pod její zadní částí těla a místy se na ní objevovaly mokré skvrny na důkaz toho, že se Hermiona neměla do čeho osušit.

„Preferujete pánskou módu?“ otázal se ledabyle a opravdu si užíval její rozpaky, když se vylekaně otočila a s pootevřenými ústy na něj překvapeně hleděla.

„Vy nespíte?“

„Očividně,“ odtušil.

„A proč jste mi neodpověděl? Zapomněla jsem, že jsme včera ručníky nechali na topení a tak-“

„-tak jste se obsloužila sama, koukám,“ sjel ji rentgenovým pohledem a nezapomněl přidat nadzvednutí obočí.

„Ehm... no... já...,“ nevěděla co říct a ještě se u toho tak mile červenala.

Severus se pomalu zvedl a aniž by dbal jejího pomalého couvání, začal se k ní krok za krokem přibližovat..

„Musím vám s politováním oznámit, že ač se nejedná o nijak výjimečnou košili, patří mezi mé oblíbené a budu muset trvat na jejím vrácení, slečno Grangerová,“ mluvil tiše a dalšími kroky překonával několikametrovou vzdálenost mezi nimi. Věděl, že to, co dělá, rozhodně není správné, ale v tuhle chvíli měl myšlení na hony vzdáleno racionálnímu uvažování.

„Já vám ji samozřejmě vrátím,“ pípla a vzápětí překvapeně vydechla, když zády narazila na zeď. Už neměla kam couvat.

„Ano, vrátíte,“ souhlasil s ní a konečně se zastavil.

Hermiona se zhluboka nadechla. Ale to neměla dělat. Její čichové buňky zasáhla jeho mužná vůně a ona měla co dělat, aby se jí nepodlomila kolena. Stál krok od ní. Měl na sobě jen černé kalhoty na spaní, byl trochu rozcuchaný a v očích mu hrály jiskřičky pobavení. Ale bylo tam ještě něco. Něco živočišného.

Udělal poslední krok, který je dělil. Hermiona zaklonila hlavu, aby mu viděla do očí a mírně pootevřela ústa. Severus se ztrácel v jejím pohledu. Shlížel na ni a její rty ho přímo vybízely, aby je ochutnal.

I on pootevřel rty.

„Hermiono, měla byste vědět, že..."


wixie

05.08.2010 14:11:22

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zuzko, máš pravdu, něco s těmi tečkami udělám snad už dnes smiley




Natašo, to jsem ráda a děkuji za komentík smiley




Intruitus, taky jsem zvědavá, jak to s těma dvěma dopadne smiley povídku určitě dokončím, díky za komentíksmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Intruitus

04.08.2010 18:17:20

217.117.216.107

Reagovat

Smazat

úžasná povídka, prosím pokračuj ... už se nemůžu dočkat, jak to mezi Hermionou a Severusem dopadne, představu mám, lae věřím, že tvá povídka mě ještě překvapí

Nataša

29.07.2010 10:52:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Nádherna povídka mám ji strašné moc ráda..


okouzlila si mě s její jednoduchostí..


vynikající

zuzka

27.07.2010 13:51:46

213.226.214.145

Reagovat

Smazat

severus padající z postele, herm v jeho košili...to bylo teda ráno smiley


ach jo, ty tři tečky tam bijí do očí, měla by si s tím něco rychle udělat smiley


wixie

26.07.2010 18:07:57

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Dodatečně děkuji všem komentujícím a vítám zde odvážného čtenáře Jarkasmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Jarek

25.07.2010 13:34:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Ahoj omlouvám se..včera jsem začal číst tvé povídky:).No stihl jsem zatím jen společnici,ale určitě se pustím na další:).Jinak moc hezky píšeš..super..Budu se těšit na další krásnou kapitolku..:)

Jituš

24.07.2010 21:11:11

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

Já vím že už je to tady týden ale já byla bez přístupu k PC. A potvora dceruška mi to odmítla předčítat jako pohádku před spaním po telefonu. takže je její vina, že jsem dodnes nevěděla co dál. No a tak se ptám - co dál po takovém konci???

bethebella

23.07.2010 11:43:54

85.70.89.244

Reagovat

Smazat

Doufám, že jsi si vědoma toho, že jsi mě pěkně naštvala. Ukončít kapitolu takovým způsobem, není ti hanba. Jen si čtu tu nádhernou povídku a ono ejhle....Bylo to moc hezkésmiley

sarapolanska

22.07.2010 22:15:15

86.49.11.9

Reagovat

Smazat

Jsem si vědoma svého prohřešku, že jsem stále ještě nekomentovala tento skvost. Co to kecám, za to, co jsi provedla na konci bych neměla mít chuť tě vůbec chválit :-D Milý, čtenáři, ani já nemám páru, co bude dál, neb se milá wixie rozhodla potrápit všechny - ne jen mě. :-D Ačkoliv tuším jeden silný kopanec do Severusových slabin, tak nemůžu s určitostí říci, zda to tak bude (já bych ten kopanec přála spíš Hermě za to, jak mu chudákovi dává zabrat), no, ale opět končím se svou nesnášenlivostí vůči Hermě. Sobota se blíží a tak doufám, že bude inspirativní i pro naší spisovatelku a přestane nás mučit. :-D

mac

21.07.2010 10:56:06

195.168.45.2

Reagovat

Smazat

:o)) diky, to bola parada, opat raz :o) vsak nas nenechas dlho cakat na pokracovanie????? to by bolo od Teba krute smiley


LadylULU

20.07.2010 13:22:23

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

píšeš moc hezky

Ricky

20.07.2010 12:18:25

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherna kapitolka,ale takhle to utnout!:D

olga

20.07.2010 12:18:11

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapitolka

Jimmy

20.07.2010 11:53:41

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nádherne

zuzi

20.07.2010 11:49:59

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nejlepší povídka

Chavelierka

19.07.2010 22:15:04

90.176.60.97

Reagovat

Smazat

Jasně že tě chci zabít smiley za ten konec si ani nic jiného nezasloužíš smiley


ale nezabiju, protože chci vědět jak to dopadne, vymyslím ti horší trest smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

midnight

19.07.2010 20:35:52

90.180.182.118

Reagovat

Smazat

zrádkyně, takhle to utnout..:-( :D

rawsonka

19.07.2010 15:05:39

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

nádherně píšeš honem další

verča

19.07.2010 14:37:51

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

smileynáhodou pěkny konec:Dnemuzu se dočkat další

marta

19.07.2010 14:37:21

80.239.242.95

Reagovat

Smazat

nádherna kapitolka nemam slov


barča

19.07.2010 13:52:46

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jezis ja ty dva miluju:D

Viky

19.07.2010 09:30:23

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

juchůů další kapitolka moc hezka

Lipsy

19.07.2010 07:43:51

195.168.240.16

Reagovat

Smazat

Take prijemne prebudenie. Ale ten zaver? Snad sa jej nechysta povedat, ze sa hral s jej laptopom?!


V tom pripade bude zaverecna kapitola velmi kratka, lebo ho asi rovno na mieste zabije.

Aneta

18.07.2010 23:15:21

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Tak poslušně hlásím,že jsem doma z praxe.


Nádherna kapitolka!


Takhle nas napínat to se dela!?:D

Anonym

18.07.2010 20:26:20

89.103.81.168

Reagovat

Smazat

Ááááááááááááááááááá, zabít! Zabít! Zabít! Tohle se dělá? Takhel nás napínat? smiley Budu bečet, zoufalstvím. I když mi je jasný, že ty se z tý pusy nějak vyvlíkneš smiley Určitě se zase přihlásí o slovo Severusovo svědomí s "ona o tebe nemá zájem". Budu tu stepovat každý den a čekat na další kapitolu a užívat si to stejně jako si Severus užíval Hermioniny rozpaky při vylézání ze sprchy smileysmiley

Gigi...

18.07.2010 20:07:02

89.24.6.84

Reagovat

Smazat

děkuji za další kapitolu... smiley Severus mě opravdu dostal... takhle spadnout z postele... kdybychom ho neznali, tak bychom předpokládali, že se štítí... smiley jinak za ten konec by mělo být sesláno pěkně šťavnaté prokletí... kdo to má do příště vydržet... smiley

"Chtěl bych" není nic. "Chci" dělá divy.

wixie

18.07.2010 18:54:34

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zuzule, díky smiley




snapeova, díky za pochvalu, pokusím se další přidat co nejdřívesmiley




ZJTrane, to zní skoro jako by mě někdo volalsmiley Moc díky za komentík, okna můžeš přijet umýt, to se zlobit nebudu, ale obávám se, že to mou múzu neovlivní. Přesto se pokusím s tím něco udělat co nejdřívesmiley




Miriabar, z tvého komentáře je znát, že jsi se vážně bavila, což je pro mě ta největší odměna, díky mocsmiley




Elzo, máš pravdu, už jen zbytek Soboty, Neděle, Pondělí a finítosmiley díky




Michelle_Flamelova, smutný oči na mě neplatěj smiley ale díky za komentík :-)




soraki, jsem ráda, že se povídka líbí a že sis na ni udělala čas. Díkysmiley




Chave, ty mě chceš fakt zabít, že jo? přiznej sesmiley já se tu málem umlátila smíchy nad tvým komentářem. Moc ti za něj děkuji, potěšil mě a opravdu nefalšovaně pobavilsmiley




Gwen, urobila, přiznávám se. neskonale mě baví trápit vaše hříšné duše :-D :-D




Veroniko, díky! Alespoň někomu se ten konec líbil :-D

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Veronika

18.07.2010 16:19:20

88.102.89.146

Reagovat

Smazat

Teda! skvělá část se skvělým koncem! už se nemůžu dočkat další! :)

GwenLoguir

18.07.2010 13:17:27

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Viem si živo predstaviť, ako si si užívala, že si nám nechala takýto koniec... a netvár sa, že si to neurobil anaschvál!

Chavelierka

17.07.2010 22:23:39

188.75.133.222

Reagovat

Smazat

Ano opět nepřihlášený anonim smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda



Anonym

17.07.2010 21:54:58

188.75.133.222

Reagovat

Smazat

Opatrně se protáhl, takže shodil poličku nad postelí. Hermi už nic nevzbudí :D


Určitě vypadala jak zmuchlanej mopslík :D


Kousek od těla cca 200 metrů :D


A když se dost vynadíval začal jí okusovat nehty :D


Hele on snad i spí s tím kotlíkem na lektvary pod polštářem :D


Že ona měla to pyžamo s malinkatýma Sevíčkama všude po těle :D


Linii jedné, druhé a začínající třetí brady ;) a botoxových rtů :D


Buď rád, máme pro tebe lepší adeptky ;) Taková Chave


Promnout a přidat do lektvaru to známe


Tos neřekla, že mají vodní postel


Jaký tahat jednoduše ji skopne dolů a je pokoj :D


Lehce potichu se přiblížil a chňap už jí dusil polštářem, „já ti dám říkat, že neumím hrát šachy a že si lepší v lektvarech“ :D


Už ho skoro měl, už cítil, jak si ho strká do kapsy…. :D


Škoda, že neměl hábit, to by bylo elegantní zavlnění když padal :D


A začala na něj prskat z postele dolů :D


A já myslela, že o noční stolek se můžou praštit jen ženské co padají z koně :D


Proč ne? Co já bych za takovou odpověď dala :D


Otevřenou zlomeninu :D :D


Třeba má i otřes mozku a přestane být kousavý nééééé jen to néééé


Jasně Sevovi se takové věci zásadně neříkají, to je státní tajemství :D


Esis majá Sevíček má bebíčko a ono ho to bojííí já mu ho pofoukám :D


Dezinfekce už skolila jinčí hrdiny :D


Hele ty teď musejí vypadat, že na pokoji provozují válku Rousových :D ona zmydlená on omlácený :D


Tak to mě zajímá taky


Impotééént a Hermi nad tím přemýšlí no nad čím dumá to nevím :D


To nemají moc času jen dvě hodiny. Wixie ty je vážně necháš jen tak?


Jj lehnout a já si lehnu vedle, kdyby mu náhodou bylo špatně ;)


A z toho jim hodinu ještě vezme Parker no bezva ty trapitelko


:D ona mu dělá striptýz? :D


Uličník a on jí nic neřekne :D


To je hajzlík :D


Jeho košili? Dáš ji sem?


Jasně tahle nejoblíbenější a poznal to podle toho že jediná má knoflíčky šité jinak než těch 20 předešlých :D


Ona couvá? Já bych se vrhla kupředu




Slečno wixie vy si koledujete. Taková rozkošná kapitola a ten konec ….


smileysmileysmiley

soraki

17.07.2010 20:06:51

79.127.176.70

Reagovat

Smazat

Super, právě jsem se pročetla touhle skvělou povídkopu - chválím nápad a tak, ale co je tohle, pro Merlina!!!, za konec? Holka, za tohle bys měla dostat nějaký trest. Ale jinak díky smileysmileysmiley

Vždy říkej, co si myslíš a podlý člověk se ti vyhne William Blake

Michelle_Flamelova

17.07.2010 19:21:07

82.99.191.41

Reagovat

Smazat

smileysmileysmileysmileysmileyNo to si děláš srandu, že to skončím takhle? To mě chceš mít na svědomí? smiley


Já teď nebudu spát smileyCo by měla Mia vědět? Řeknííííí (smutné spí oči)


Kapitolka super, úžasná skvělá.. tuhle povídku prostě miluju!!! Doufám, že bude ještě hoooodně kapitolek (další smutné spí oči) a že alčí bude brzo (uplně nejsmutnější spí oči)smiley

<:3 )~~~

Elza

17.07.2010 18:56:35

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

á, vidím, že zde si již blíží k závěru... *;-) Koukala jsem včera na Cestu kolem světa za 80 dní a P. Fogg mi přišel v obratnosti v partnerských vztazích roveň minimálně Severusovi... smiley

Miriabar

17.07.2010 18:56:02

213.151.217.145

Reagovat

Smazat

toto bola skvela kapitola!smileyto ako Hermiona prekvapila Severusa...a Severus letiaci z postelesmileytato predstava ma bude bavit este veeeeelmi dlho smiley


a mam vobec komentovat Severusov predstierany spanok?smileysikovny chlapec, ja to stale tvrdim smileysmiley


no ale ten koniec!!!!preboha, to nevie ze v takychto chvilach radsej nema hovorit nic???prosiiiiiim nech to nepokazismiley


dakujem za krasnu kapitolusmiley

Zuzana

17.07.2010 18:28:50

95.103.37.228

Reagovat

Smazat

Wixxxxxíííííínelllaaaa toto čo má byť!!!!!!!!!


Ako to mám teraz vydržať kým doupratuješ a sadneš si napísať pokračovanie????? Koľko okien máš? Sadám na vlak a idem Ti ich poumývať a Ty budeš pekne písať pokračovanie. Ja mám bujnú fantáziu, ale to sa mi neráta, chcem pokračovanie od Teba. Toto bola nádherná kapitola. Keď Severus rachol z postele tak som sa smiala ale potom všetko ostatné bolo tak nádherné. Perfektná polka soboty. Ďakujem smileysmileysmiley

ZJTrane

snapeova

17.07.2010 17:53:54

90.177.189.4

Reagovat

Smazat

No ,naprosto úžasná kapitola. Já tu slintám nad Severusem a jsem zvědavá jak to bude dál a ty to takhle utneš :D achjoo,já chci další...

http://pisupovidky.blog.cz

zuzule

17.07.2010 17:11:49

80.239.242.30

Reagovat

Smazat

Eh...No dobře, vraždit se nebude, bo kdo by to dopsal. Dííík.smiley

Míša

17.07.2010 15:06:42

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

co ten konec? Já tady umírám zvědavostísmiley


Těším se na další kapitolusmiley


Jinak krásné, jako vždy, hrozně mě baví číst tuhle povídkusmiley


wixie

17.07.2010 14:55:10

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Barunko, kdybych teď řekla ano nebo ne, tak to vzhledem ke konci Soboty mnohé napoví, proto budu raději mlčet a napínatsmiley díky za komentíksmiley




nadin, jak jsi přišla na ten čtvrtek?smiley asi tě zklamu, ale pokračování mám pouze v hlavě a v tom teple se mi vaří mozek a psaní mi činí problémy a nemyslí mi tosmileysmiley takže opravdu netuším, kdy bude Sobota pokračovat. Ehm, subrigový gel, na to jsem přišla tak, že jsem si našla, jak se řekne latinsky vztyčit, vzpřímit no a z toho vznikl subrigový gelsmiley jsem magor co?smiley ale můžu tě ubezpečit, že v Sobotu žádné hrátky tělo na tělo nebudou, tedy pokud se mi to nezvrhnesmiley Díky moc za komentíksmiley




Míšo, ty umíráš zvědavostí? Já umírám vedrem, to je ještě horšísmiley Děkuji za komentík, jsem ráda, že se kapča líbísmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain


nadin

17.07.2010 14:43:01

95.103.180.157

Reagovat

Smazat

Ja len dúfam, že jej oznámi, že ju prepúšťa ako spoločnicu a teda ... (fantázii sa medze nekladú)


A potom to dorazí vyhlásením, že si chlipol subrigový lektvar (kde si na ten názov prišla???), takže začne hra telo na telo.


Wixie, krásna kapitolka, bavila som sa!


A koniec soboty nám sadisticky dáš tak vo štvrtok, čo???


Ach jaj!!!

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

Barunka

17.07.2010 14:36:08

213.29.61.31

Reagovat

Smazat

Úžasná kapitola a úžasné trochu zmijozelské chování Severuse :-)


A pro pó, dočká se Hermiona slíbených jahod? :-)

wixie

17.07.2010 14:05:50

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

ell, souhlasím, že kdyby se teď přiznal k vymazání práce z noťasu, tak by to solidně zazdil, chlapecsmiley ale on to zvládne zazdít i jinou hláškou, nebojsmiley díky za komentíksmiley




Nade, myslím, že doufáš správně, protože ani mně se nechce věřit, že by z našeho Sevíka vypadlo romantické vyznání, ale kdo ví...smiley díky za komentíksmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Nade

17.07.2010 12:48:13

89.103.56.93

Reagovat

Smazat

Doufám, že ta informace, kterou by Hermiona měla vědět, je něco, co ji dokonale schladí a zase bude po srandě.smiley


Je zajímavé, jak si inteligentní lidi v otázkách lásky všechno jen komplikují. Všimli jste si, že blbci to mají jednodušší. Prostě to zkusí a buď to vyjde nebo ne. smiley


Díky za kapitolku a těším se na další. smiley

ell

17.07.2010 12:47:34

193.86.244.61

Reagovat

Smazat

No co to je ten konec? Takhle nás týrat! Víš, že nás z toho v tom hicu může i klepnout pepka? To si snad nevezmeš na triko, wixie.smiley Achjo, tak si zas budem muset počkat, co zas Sevík vypustí z pusy. Nepochybně to bude něco prudce inteligentního, jak se mu občas v přítomnosti jeho rádoby přítulky stává.smileysmiley Mohl by se jí přiznat, že vymazal z noťasu její práci...to by byl zvrat. smiley



Žádné komentáře:

Okomentovat