neděle 3. března 2024

Část dvacátá

Tuto kapitolu věnuji nadin k jejím dnešním narozeninám.

Zlatko, přeji ti jen to nejlepší, hlavně štěstíčko, zdravíčko a lásku, ale mimo to i mnoho vítězných tažení v bojích s rozzuřenými tygříky a paní Múzu usazenou vedle notebooku, která bude podněcovat tvé literární počiny.

Krásné narozeniny, nadin :-)

Zatímco Severus pohledem rentgenoval vše živé, co se nacházelo alespoň v dohledné vzdálenosti od nich, Hermiona na krátce střižený trávník rozprostřela károvanou deku a z piknikového koše vyložila téměř veškerý obsah. Setřásla z chodidel jednoduché sandály, urovnala si sukni a pohodlně se usadila na deku. Zvedla hlavu, aby zjistila, jak si vede její kolega, který očividně stále neměl v plánu se k ní přidat.

„Hledáte něco, Severusi?“ zeptala se a jen silou vůle potlačila smích, když něco nesrozumitelného zabrblal. „Mohli jsme to podniknout na bradavických pozemcích, ale vy jste tuto možnost zavrhl. Přesto si myslím, že se tady necítíte dobře,“ pokračovala dál a sledovala jeho reakce.

„Pozemky nepřipadaly v úvahu, mohli by nás vidět studenti,“ odůvodnil fakt, že se právě nacházeli v odlehlém koutě londýnského Hyde Parku.

„To zní skoro jako byste se za mě styděl,“ nadhodila a rozmrzele našpulila rty.

„V žádném případě!“ vypálil takovou rychlostí, že jí horlivost jeho odpovědi zalichotila. „Jen si nemyslím, že jsem ochoten nechat se zpoza keřů sledovat studenty a dovolit jim, aby o nás dvou šířili nepodložené teorie,“ upřesnil své rozhodnutí.

„A co takhle udělat je podloženými?“ nadhodila ledabyle.

Teprve teď se na ni otočil a ze své výšky si zálibně prohlížel mladou ženu v červené sukni nad kolena a bílém tílku. Když ji tak sledoval, jak uvolněně tam sedí s nohama překříženýma v kotnících, dlaněmi zapřená o deku a s něžným úsměvem na rtech, až příliš bolestně si uvědomoval rozdíly mezi nimi. A rozhodně tím neměl na mysli fakt, že ona tu seděla docela nalehko, zcela v souladu s počasím, zatímco on nebyl ochoten vzdát se svého obvyklého kabátce, který v teplém počasí působil dost nepatřičně. Pohledem se zastavil na jejích našpulených rtech, tolik vybízejících k neřestem.

Hermiona ho sledovala s mírnými obavami. Momentálně se tvářil, jako by plánovat v nejbližších vteřinách vzít do zaječích. Usoudila, že je potřeba jeho nerozhodnost zbořit.

„Nechcete se konečně přidat?“ zeptala se a prsty poklepala na místo vedle sebe, zamlouvajíc tak předešlou poznámku. „Nebo jste si to rozmyslel?“ dodala ještě opatrně.

Severus kriticky zhodnotil velikost deky a ve chvíli, kdy už Hermiona začala ztrácet veškerou naději v to, že by snad konečně složil svůj zadek vedle jejího, udělal něco tak... nesnapeovského.

Předklonil se, aby povolil tkaničky na svých černých polobotkách a zul se, odkládaje boty i s ponožkami za sebe do trávy. Dívka jeho počínání sledovala s pootevřenými ústy a čelist jí klesla ještě níž v momentě, kdy zautomatizovanými pohyby rozepnul knoflíky na tmavém kabátci a shodil jej z ramen, ukládaje ho na hromádku k botám. Pak se teprve složil na deku na úrovni jejích kolen tak, aby seděl naproti ní.

„Vypadáte, jako byste viděla ducha,“ nadhodil konverzačně.

„Řekněme, že vidět profesora Snapea na pikniku není tak docela všední záležitost a představit si ji dá docela práci, nehledě na fakt, že já si nic představovat nemusím, protože to mám celé živě.“

„Neříkejte, že jste také propadla těm šíleným historkám, které o mě kolují mezi studenty, a uvěřila jste tomu, že spím v rakvi, nedělá mi dobře slunce a ve volných chvílích ukusuji netopýrům hlavičky. Ale pokud ano, možná byste si měla dát pozor, třeba jsem právě na lovu a hledám mladou krev,“ řekl vážně a nepatrně vycenil zuby v souladu se slovy, která právě vyslovil.

Hermiona se tentokrát neudržela a rozesmála se. Její měkký smích ho příjemně povzbuzoval a zcela přirozeně ho nutil, aby zahodil svou netečnou masku daleko odsud. Alespoň pro tentokrát.

„Ale pokud jste se i přes mou krvelačnost rozhodla zůstat, je na čase, abychom otevřeli tu láhev, co říkáte?“ zeptal se vážně a natáhl se pro víno.

„Pokud budete tak laskav,“ oplatila mu přehnanou zdvořilostí a sledovala, jak si umně a rychle poradil s korkovou zátkou a oběma nalil.

„Díky,“ řekla prostě, když jí podal sklenku a v tichosti upila. Nebyla znalcem, ale víno jí chutnalo a podle toho, že se ani muž naproti ní neošklíbal, nejspíš vybrala dobře.

„Už jste přemýšlel, co budete dělat o prázdninách?“ zeptala se nenuceně, ale Severusovi neušlo napětí a očekávání v jejím hlase. Její otázkou by se mohli dostat dál, než plánoval a to se mu příliš nelíbilo. Pak si ale vzpomněl na „odloženou“ masku.

„Rád bych dal do pořádku rodinné sídlo; příliš dlouho bylo opuštěné a chátralo. Myslím, že už je nejvyšší čas. A vy?“

„Nemám žádné plány,“ trhla rozpačitě rameny. „Vlastně jsem chtěla trochu cestovat, víte, Francie, Španělsko, trocha toho sluníčka...“

„A co vám brání?“ přerušil ji.

„Vlastně nic, ale... nejsem tak docela rozhodnutá.“

„To k vám nesedí. Vy jste vždycky byla až příliš rozhodná. A ne vždy to bylo tak úplně k užitku, stačí zmínit vaše kočičí zkušenosti, viďte?“ popíchl ji poznámkou o mnoholičném lektvaru, který ve druhém ročníku připravila.

„To nebylo příliš taktní,“ upozornila ho, ale v rozporu s tím se jí na tváři znovu usadil uvolněný úsměv.

„Nebylo,“ souhlasil a začal zvědavě okukovat plastové dózy s dosud tajemným obsahem.

„Udělám to,“ předběhla ho Hermiona a natáhla se pro nůž, aby z nakrájeného pečiva a bílého obsahu menší dózy vytvořila několik jednoduchých jednohubek ozdobených čerstvou bazalkou.

„Není to otrávené,“ ubezpečila muže, když se setkala s jeho nedůvěřivým pohledem.

Ruku s plátkem francouzské bagety pomazaným čerstvým smetanovým sýrem přiblížila k Severusovým rtům. Chvíli nedůvěřivě sledoval nataženou paži a zvažoval, zda to není příliš lascivní gesto, jehož přijmutím by souhlasil s něčím, o čem ani neví, ale jeho blesková analýza vyhodnotila tuto situaci za přijatelnou a tak se nahnul a zakousl do pečiva. Sousto převalil na jazyku a s pozvednutým obočím se podíval na Hermionu, která si pochutnávala na druhém plátku a nenápadně sledovala jeho reakci.

„S česnekem?“ promluvil, jakmile dožvýkal a polkl.

Hermiona přikývla. „Dala jsem tam asi tři stroužky,“ přitakala vzápětí.

„Docela odvážné, navíc mě to utvrzuje v domnění, že zkoušíte mou upíří odolnost,“ rýpl si a natáhl se pro sklenku, aby otupil vtíravou chuť v ústech.

Zasmála se. „Říkala jsem si, že když ji budeme jíst oba, nebude konečný dopad tak katastrofický. A navíc,“ dodala se sklopenýma očima, „slibuju, že se nebudu pokoušet vás líbat.“

Severus se lehce zakuckal, ale když odkládal skleničku vedle sebe, zajiskřilo mu v očích. „Vy jste ale dočista eliminovala možnost, že bych chtěl líbat já vás,“ upozornil ji a s úšklebkem sledoval, jak zalapala po dechu a její oči se rozšířily překvapením.

Tím jednoduchým konstatováním ji dočista zarazil, protože z jeho strany nikdy nevyšla jakákoli iniciativa nehledě na to, že veškeré polibky, kterými ho obdařila, byly více či méně proti jeho vůli a přesvědčení. Teď se možná věci změní, napadlo ji a dovolila si odpovědí trochu zariskovat.

„Tak v tom případě musíte počítat s tím, že moje rty nebudou chutnat jako čerstvě natrhané maliny,“ upozornila ho věcně, ale uvnitř hořela nedočkavostí, jak se muž zachová.

Přikývl. „Beru na vědomí,“ odvětil a natáhl se, aby mohl palcem setřít sýr z koutku jejích rtů. Teprve potom se k ní naklonil a políbil. Spíš se jen něžně otřel o její rty, ale i to stačilo k tomu, aby očarovaně vydechla a dala mu tím najevo, aby nepřestával.

Rukou jí vklouzl do vlasů a váhavě si ji přitáhl blíž. Nebránila se, naopak. Aktivně mu obtočila ruce kolem krku a prsty zabořila do havraních vlasů. Polibek s příchutí česneku sice nebyl tím, po čem by snad někdy toužila, ale to všechno bylo zapomenuto ve chvíli, kdy se Severus rozhoupal a sám od sebe spojil své rty s jejími.

Hermioně přišlo naprosto přirozené, když se k ní přitiskl hrudníkem a protože neměla nejmenší důvod klást mu odpor, pomalu se začala pokládat na deku. Severus neměl v plánu zacházet ve svém počínání přehnaně daleko, vlastně vůbec neměl v plánu něco takové dělat, ale celé se to vyvinulo úplně jinak, než si původně představoval a jeho mozek v tuto chvíli usoudil, že by nebylo od věci ústa slečny Grangerové následovat a nedovolit tak jejich odtržení.

Už dávno ležela, ale jeho drobné zkoumavé polibky nepřestávaly. Vychutnávala si je plnými doušky, protože to bylo tak dalece jiné od zkušeností s jinými muži, kterých sice nebylo tolik, ale jejich počet dočista stačil k tomu, aby si stihla utvořit obrázek o tom, o co jim v konečném důsledku vždycky šlo. Sex, a to co nejrychleji. Ale zkušenosti se Severusem byly dočista jiné. Byl něžný, možná až přehnaně opatrný, nikam nespěchal, ona ho k ničemu nenutila a tak se to zdálo být správné.

Prsty měl zabořené v jejích vlasech, palci jemně laskal spánky. Jazykem několikrát přejel přes její rty a jeho nitro plesalo, když z ní vyloudil tiché vzdechy. Všechno pro něj bylo tak nové a nepoznané.

Hermiona pochopila, že na první krůčky toho zvládl už docela dost a protože si nebyla jistá, zda by byl ochotný zajít dál, mírně pootevřela rty, aby mu tak dala prostor pro vlastní seberealizaci v této pro něj doposud nové disciplíně. A on se nejspíš vzdělávat chtěl, což poznala ve chvíli, kdy váhavě vklouzl jazykem do jejích úst.

Bylo to pro něj nové a zatím mohl říct, že to bylo vlhké, kluzké, ale taky zatraceně vzrušující a příjemné. Ponořil se do polibku, nechal se vtáhnout do vábivých úst a rukou začal pomalu klouzat po její šíji níž, přes paži, hrudník až na bok. Vlnění těla pod ním mu říkalo, že to možná dělá poprvé, ale ne úplně špatně. Její ruce uvolnily sevření ve vlasech a ocitly se na jeho zádech. Přes košili mapovala každý jeho sval a tiskla ho k sobě blíž. Z hlubokého polibku je vytrhla až potřeba nové dávky kyslíku.

Zadýchaně se od ní odtáhl, jednu ruku nechávaje vedle jejího pasu, druhou se opíral o deku za její hlavou a přimhouřenýma očima sledoval ženu pod sebou. Měla zavřené oči a pootevřené rty, které byly mírně opuchlé a zčervenalé nedávnou aktivitou, ho vybízely k dalším polibkům. Hermiona po chvíli otevřela oči a setkala se s jeho pronikavým pohledem. Nakláněl se nad ní, černé prameny mu rámovaly obličej a jeho uvolněná tvář zračila spokojenost.

„To bylo...“ odmlčel se hledaje správné slovo.

„Hmm,“ přerušila ho Hermiona zavrněním, „česnekové.“

Ušklíbl se. „Vskutku, ale příště bych ocenil třeba malinový puding.“

Pohladila ho po předloktí. „Ono bude nějaké příště?“ zeptala se zkoumavě, ale Severus najednou jakoby vystřízlivěl. Odtáhl se a vzhlédl k obloze.

„Měli bychom jít, začíná se zatahovat,“ oznámil neutrálně.

Hermiona ho zkoumavě sledovala, ale on se od ní odvrátil a začal sklízet roztahané věci. Cítila se rozpačitě, netušila, co způsobilo jeho náhlou změnu chování, ale nakonec usoudila, že bude lepší to neřešit. Potřeboval čas a ona slíbila, že mu ho dá.

*****

Následující den se ve Velké síni při snídani neviděli. Severusova pozice ředitele jedné z kolejí vyžadovala jeho přítomnost ve zmijozelských prostorách a dohled nad organizací studentů, kteří měli v odpoledních hodinách odjíždět domů. Potkali se až u slavnostního oběda, který byl mimo jiné vyhrazený také pro vyhlášení vítěze školního poháru – k Severusově nelibosti letos vyhrát Havraspár.

Teprve když profesoři s hromadným úlevným výdechem odbavili poslední skupinku studentů, nadešel kýžený klid. Brumbál svolal ještě poslední poradu, která sloužila spíš jako brzký rozlučkový dýchánek, kde všem poděkoval za jejich služby, popřál jim krásné prázdniny a oznámil jim, že až do třicátého prvního srpna jich nebude třeba. Někteří se ještě rozhodli pozdržet a popovídat si s kolegy, které celé dva měsíce neuvidí, jiní, mezi kterými byla i Hermiona a Severus, odešli krátce po oficiálním ukončení.

Mířila do svých komnat, zahloubaná do přemítání o včerejších událostech, a tak nebylo divu, že vyjekla překvapením, když jí původce neklidných myšlenek zastoupil cestu.

„Nechtěl jsem vás vylekat,“ ospravedlnil se.

„V pořádku,“ ujistila ho. „Potřeboval jste něco, Severusi?“ zeptala se formálně, ale při tom nepřestávala doufat, že jí navrhne další schůzku.

„Vlastně ano,“ potvrdil. „Chtěl jsem vám poděkovat za posledních několik měsíců. Vytáhla jste mě z letargie po smrti matky a... za ty společné soboty vám patří můj dík.“

„Ta včerejší nemusí být nutně poslední,“ upozornila ho jemně.

„Myslím, že bude lepší pro oba, když prozatím poslední zůstane. Užijte si prázdniny a na shledanou v novém školním roce, Hermiono,“ rozloučil se a bez toho, aby počkal na její odpověď, odešel.

Nechápavě zavrtěla hlavou a na okamžik pevně semkla víčka, aby zahnala slzy, které jí vehnal do očí. Čas, chce to jen moře času... ujistila v poslední době po několikáté sama sebe a vydala se dobalit, aby mohla co nejrychleji opustit vlhké a studené hradby.


elulinek

20.11.2011 21:41:44

79.170.249.2

Reagovat

Smazat

Dvackáááá


Ano, nadin, opět přeji vše nejlepší ;-)


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Doufám, že má něco šik na sobě


A co takhle udělat je podloženými? Wau. Hermiona na to jde tvrdě. Asi se inspiruju!


Jenom rty vybízely k neřestem? Co tak to tílko, kdyby ho sundal…


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Noy ty vole. Cože dělá Severus? Hůůůstý! To je tak OOC, až je to plně jeho charakter


No já bych taky čuměla, se tak blbě neptej, osle


Neceň zuby, nebo budeš v hájit, neb po tě Herma skočí


Ježiš doufám, že se budou aspoň líbat


Hmm… doufám, že se přes léto uvidí


Jo a taky doufám, že u toho krájení byla na všech čtyřech a on se kochal jejím vyšpuleným zadkem


Krmení? Vrrr… dej sem víc!


No, tak kromě upíří odolnosti to bude asi dost hustý líbání po česneku, to ti povim :-D


Háský! Dobře vona


Cože? To nechápu? Jak to eliminovala? :-D


Ježiš! Jo! Jo! Jo! Nečekala jsem to, tak mě to zarazilo!


Ticho jdu na to


Wau. Wau wau au. No to bylo… hustý. Nádherný, skvělý. Úžasný. Superkůl. Jak by řekl němec: oberaffengeil! Wau! Wau wau wau! To bylo nádhera, to jejich líbání


Příště? Hmmm…


Ježiš co je zas? Proč je zas takovej? Chm…


No dobrý, hele řekni, co chceš. A doufám, že to bude aspoň líbání


Takovej nádhernej nástup a Severus pak udělá osla. Achá. No nic, letím na další kapitolu


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Snad bude brzo. Líbání objímání a oční kontakt už jsme měli, co dál? Co se bude dít přes prázdniny? Jak velký bude časový skok? Těším se a letíííííííím


Výborně, skvěle, úžasně


„Oční kontakt, objetí, polibek, sex.“


Působivé smileysmileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...

wixie

11.11.2011 16:34:37

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Chavy, ty bys mu chtěla ubližovat? Lépe řečeno chceš, abych na něj nechala spadnout knihovnu a on prozřel? No že se nestydíš smileysmiley Díky za komentík. PS: rána po hlavě nebude třeba smiley




bubli, díky!




Ricky - rychly spad bude, slibuju! Díky :-)




evi, docela mě překvapilo s jak kladnou odezvou se česnek shledal, rozhodně jsem to nečekala smiley to mi povídej... taky bych si klidně stopla létající koberec, jen ho při této (a stovce dalších) činností vidět! smiley Díky :)

evi111

11.11.2011 15:42:18

195.39.65.169

Reagovat

Smazat

ách - teda já mám hrozně ráda česnek a představa česnekového Severuse se mi velmi zamlouvásmiley Kdybych byla bradavickým studentem a nějak by se ke mně náhodou doneslo, že se Severus chystá někde na dece piknikovat - ne, ani neznalost přenášení se by mě nezastavila, protože takový výjev bych prostě musela vidět na vlastní očismiley

Ricky

09.11.2011 21:31:46

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileymlásk tahle kapitola se mi víc než jen zamlouva a uz by to chtělo nejaky rychli spád :D

bubli

09.11.2011 20:25:26

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

velmi povedena kapitola:)

Chavelierka

09.11.2011 18:38:56

188.75.133.226

Reagovat

Smazat

Můžu něco? Všechno nejlepšííííííí! No trochu (hodně) pozdě, ale já jí stejně přála i 7.11. :D




Vášnivý rentgenolog Severus Hall-Edwards Snape :D


a z piknikového koše vyložila téměř veškerý obsah, salát, salám, nůž, kráječ na chleba, sporák, mikrovlnku, mixér, ledničku, mrazničku, kávovar a pár dalších drobností správné hospodyňky :D Setřásla z chodidel jednoduché sandály, přestože držely jak přibité, neobešlo se to bez oděrek :D


urovnala si sukni, parní žehličkou z košíku ;)


On je šmírovat může, ale oni jemu fandit, při osobním kontaktu s Hermi nemůžou?


jak uvolněně tam sedí s nohama překříženýma v kotnících, i náhodně pujčených :D


až příliš bolestně si uvědomoval rozdíly mezi nimi. To už tak mezi chlapečky a holčičkami bává, že jsou rozdílní, ale ty rozdíly se dají zajímavě využít ;)


Tak neřestuj a nestuj tam jak naložená ředkvička :D


Bude v tom striptýzu pokračovat? Prosíííím :D


„Neříkejte, že jste také propadla těm šíleným historkám, které o mě kolují mezi studenty, a uvěřila jste tomu, že spím v rakvi, nedělá mi dobře slunce a ve volných chvílích ukusuji netopýrům hlavičky. Tak tímhle mě dostal a kutálím se ze svahu skolená smíchem :D


Alkoholik :D


Zatlačil ji prstem dovnitř gurmán :D


„Už jste přemýšlel, co budete dělat o prázdninách?“ Koupat se dovádět s bývalými studentkami…? :D


„Nemám žádné plány,“ jen tu a tam svést jednoho profesora :D


Prý není to otrávené, tak proč to podává v gumových rukavicích? :D


Hmm česnekové mám nejraději


Tři stroužky, to bude vášnivá noc :D:D


Přestaňte se dohadovat kdo koho bude líbat a už se konečně pusťte do akce :D


Nebudou po malinách? Tím pádem žádám reklamaci :D


ale i to stačilo k tomu, aby očarovaně vydechla ten česnekový odér? Ho chce zabít za polibek? :D


Rukou jí vklouzl do vlasů samozřejmě tou od česneku, aby si byli kvit :D


prsty zabořila do havraních vlasů, ta už mu tam rovnou vrazila nedojedenou česnekovou bagetu :D


pomalu se začala pokládat na deku. Já si představila tu skládací rybářskou stoličku :D:D


On je tak sladký a to i po česneku


Dávám mu deset z deseti v tom to vědním oboru ;)


On to jen takhle stopí, po jedné nevinné otázce? Fňuk


Co zas otravujou studenti, nechte je osudu, ať se třeba přibalí do kufru


která sloužila spíš jako brzký rozlučkový dýchánek, disco ve sborovně :D


To jako jednou a pak nazdar bazar?




Wixie, navodila si nádherně letní romantickou atmosféru. Doufám už jen, že mu při uklízení rodinného sídla spadne něco na hlavu a on si uvědomí, jak strašně moc touží po jedné kudrnaté holce a když ne já se hlásím jako další v pořadí. Napsala si ho úplně jako bych se s ním líbala já :D


Díky a šup další ;)


smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

wixie

09.11.2011 18:00:12

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Zuzi, neboj, ona ho Hermiona určitě nenechá celé prázdniny jen sedět se založenýma rukama a něco vymyslí smiley Díky za komentík :-)




elizo, díky!

eliza

09.11.2011 13:47:51

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

krásna kapitola:)

Zuzana

08.11.2011 23:08:27

178.41.96.24

Reagovat

Smazat

Piknik som si skvelo užila a trochu som dúfala, že navrhne nejaké to stretnutie cez prázdniny smiley Bolo to také krásne smileysmileysmiley škoda, že potrebuje tak strašne veľa času. Snáď ho niečo osvieti, pri tej oprave rodinného sídla. Dúfam, že Severus zrazu strašne súrne bude potrebovať recept na tú cesnakovú pomazánku a pôjde si ho vypýtať.

ZJTrane

wixie

08.11.2011 19:36:35

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Gwen, jen do neděle (možná pondělí) slibuju :-)



GwenLoguir

08.11.2011 17:27:45

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Tsss... Dúfam, že aj my nebudeme mať dvojmesašné prázdniny...

wixie

08.11.2011 14:51:02

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Elzo, i Hyde Park má svá zákoutí, kam je možné se zašít, i když nepopírám, že je většinou přecpaný. Spíš to byl takový hec, protože když jsem jím s holkama procházela, plácla jsem, že si klidně dokážu představit, jak sem Severus s Hermionou zajdou, takže to byla výzva to napsat smiley Určitě? No, ale jo, asi bude smileysmiley Díky!

Elza

08.11.2011 11:10:47

90.179.151.250

Reagovat

Smazat

Piknik v městském parku? Proč nešli někam do přírody? Do hor?


Oprava rodinného sídla? Ha! Upír bude znovu bílit svou hrobku...? *;-)


Víno na česnek! Achich ouvej. *;-) Tak to bylo opravdu česnekové, chi chi chi.


Hermiono, nesmutni, ono se mu také bude stýskat. Určitě, že jo, Wixie?!

wixie

07.11.2011 23:42:20

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Lindo, komentář se ti fakt povedl, klidně bys mohla napsat publikaci o ohroženém druhu rodu Priceů a čeledi Snapeovití smileysmiley Moc děkuju!




zuzule, už jen dvě kapitolky, takže toho času třeba nebude potřeba tolik, i když jak se to vezme smiley Díky!




Blesku, není nad česnek! smiley Ochotný byl, ale jestli bude ochotný a svolný i dál je ve hvězdách... ale jakožto autorka si troufám doufat, že se podvolí, i když se bude možná trochu cukat smiley díky!

Blesk

07.11.2011 22:17:25

78.102.47.179

Reagovat

Smazat

Tahle kapitolka byla chutná jako česneková pomazánka smiley A to musím říct, že ten já miluju. smiley Severusovi poznámky ohledně upírství byly kouzelný a hlavně jeho náhlá ochota se zapojovat do tělesného kontaktu. smiley Ale na konci jsem si říkala, že se něco musí pokazit, jen by mě zajímalo, co mu přelítlo přes nos. smiley Upřímně doufám, že se za ty dva měsíce prázdnin potkají, nebo se to alespoň Severusovi rozleží v hlavě smiley

zuzule

07.11.2011 21:50:32

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Přesně tak.. bude potřeba spousta času a já doufám, že to Hermiona vydrží. smiley

Linda

07.11.2011 21:49:58

78.98.253.172

Reagovat

Smazat

Od upírov, cez bozky az k prazdninam, takto by som jednoducho popisala tuto uzasnu kapitolu.


Samozrejme, je verejne zname, ze Severus Snape je podzemny netopier smiley a teraz uz vieme, ze proti nemu nefunguje ani cesnak, ba naopak, ma ho velmi rad, hlavne ak je podavany na francuzskej bagete, ktora je predtym pozuta samickou a nasledne na to je nim zlizana. Upiry ( konkretne nas druh Severus Snape) su velmi zbrakle, plache a dost tazko skrotitelne zvieratka, ale ak poznate tu spravnu osobu, date im tak dva mesiace casu aby si navykli, prisposobi sa a nakonie ( dufajme) sa osmeli a ostane so svojou krasnou samickou.


Uz davno som nenapisala takyto krasny ( dufam ) komentar, kapitola ma veeelmi potesila, to snad ani netreba hovorit, ale pre istotu. smiley smiley

wixie

07.11.2011 20:34:23

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Snapea, nevím, ale jestli najdeš, dej vědět smiley Co bude dál? No přeci prázdniny!

wixie

07.11.2011 19:30:50

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Nadin, jsem moc ráda, že to přišlo tak, jak to přijít mělo a že ti ta drobnůstka udělala radost smileysmileysmiley já děkuji smileysmileysmiley

nadin

07.11.2011 19:17:28

95.102.165.89

Reagovat

Smazat

wixinka, musím Ti prezradiť jedno tajomstvo, ktoré už tajomstvom nie je. Mám na kabelke zavesený kvietok. Je krásny a dokonalý, ako dušička človeka, ktorý si dal námahu a urobil mi ním obrovskú radosť.


Ty iste vieš o čom hovorím a ja Ti ĎAKUJEM za to že si.


Dnešný diel poviedky bol luxusný, aj keď s protiupírskymi opatreniami.


ĎAKUJEMsmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.



Snapea

07.11.2011 18:16:07

82.145.209.89

Reagovat

Smazat

Mám dotaz... Kde najdu Grangerovou v mužském podání?!:-D Moc pěkná kapitola, taková česneková romantika:-D Pomalu se Severovi bortí obranná hradba, Hermiona je výborná přez demolice takovýchto hradeb! A co bude dále?;-)



Žádné komentáře:

Okomentovat