sobota 2. března 2024

20. Akce SSS

Jen pro formu: přístupnost 18+

Probudil se jako první a když shledal, že to, co ho jemně šimralo pod nosem, jsou neposedné Hermioniny kudrliny, ještě víc si ji přitáhl do náruče a v náznaku polibku zabořil hlavu do jejích vlasů. Zavrtěla se, protáhla a nesrozumitelně něco zamumlala.

„Taky ti přeju dobré ráno,“ ušklíbl se a namotal si jednu její loknu na prst a mírně zatahal, aby ji poškádlil.

„To už je ráno?“ zeptala se rozespale a dlouze zívla.

„Bohužel. A mě čeká banda tupců s inteligenčním kvocientem uschlé tykve. Nesmím dnes přijít pozdě, píšou ten test. Doufám, že se Selie naučila,“ dokončil spíše pro sebe, ale to už Hermiona stejně neslyšela. Došlo jí, že dnes je den D. Když ne dnes, tak už nikdy. „Ale ty můžeš ještě ležet, máš přeci volno,“ připomněl jí Severus, nahnul se nad ni, aby jí mohl vtisknout letmé políbení na tvář a začal se zvedat z postele.

Hermiona ho s přimhouřenýma očima sledovala, jak mizí v koupelně a pomalu si opakovala svůj plán. Když se pak z koupelny přesouval do jejich kuchyňského koutu, předstírala naprostou nezúčastněnost. Zaslechla cinkání hrnečků a v paměti si přehrávala Severusův rituál, když měla ona volno a on práci.

Pokaždé ji něžně probudil, šel do koupelny a pak uvařil oběma čaj nebo kávu. Zavolal skřítky, aby jim připravili něco k zakousnutí a nechal ji, aby se ještě nějakou dobu rozvalovala. Sám se nasnídal, přečetl denní tisk, který se poštovní sovy naučily nosit do jejich komnat, a přesně pět minut před začátkem hodiny vyrazil ze sklepení. Pokud naopak musela vstávat ona a on nikoliv, probíhalo to naprosto obráceně. Když pak museli vstávat oba, nebo měli naopak oba volno, vychutnali si společnou snídani. Do Velké síně už ráno dávno nechodili. Ale teď mělo být všemu malinko jinak.

Počkala, až zaslechne šustění novinového papíru, jako znamení toho, že Severus už sedí na svém místě u stolu. Vytratila se do koupelny, aby se osprchovala a upravila.

Byl začtený do ranního tisku a poslepu hledal na stole hrnek s čajem, když se za ním ozvalo:

„Smím si přisednout?“

„Občas si říkám, že jsi musela mít ve škole velmi špatné profesory, když tě ani nenaučili, že pokládat hloupé otázky je ztráta času pro tebe, ale i pro toho chudáka, který je musí vyslechnout,“ zamrmlal polohlasně, aniž by odvrátil zrak od novin.

„A víš, že jsem si zprvu myslela, že ses dnes dobře vyspal?“ odpověděla mu se smíchem, ale on už na to nestačil reagovat.

Tedy jistě by reagoval, kdyby se mu noviny nezavlnily před očima a následně se mu na stehnech obkročmo neuvelebila Hermiona.

Její gesto ohodnotil hlasitým povzdechem a teatrálně si urovnal zmuchlané tiskoviny.

„Kolem stolu jsou další tři židle, je nutné, aby sis vybrala tu, na které zcela očividně sedím já?“ otázal se ironicky a zcela ignoroval fakt, že mu jeho žena z druhé strany šťouchá do novin.

„Ano, protože právě tahle židle se mi líbila ze všech nejvíc,“ opáčila. „A nechceš už konečně složit ty noviny? Nebo ses rozhodl mě dnes ignorovat?“ ptala se se smíchem.

Za novinami se ozval opět hlasitý povzdech, načež je Severus začal pomalu skládat do úhledného balíčku.

„Hermiono, jsem rád, že jsi se dnes dobře vyspala, ale budu muset jít a-“ nedokončil, protože v tom momentě složil papír úplně, pohlédl na ženu na svém klíně a naprosto mu vyschlo v ústech.

Nebylo na ní nic neobvyklého, ale v ten moment mu její vlhké vlasy nedbale shrnuté na jednu stranu a odhalující tak její šíji připadaly neskutečně přitažlivé. Nemluvně o černém saténovém župánku, který končil jeho majitelce sotva pod zadečkem a odhaloval titěrné kalhotky, které měla na sobě. Tomu všemu korunoval sotva dostatečně utažený pásek v kombinaci s výstřihem, který mnohé odhaloval, ale jen málo skrýval. Hermiona se na něj usmála a klidně položila své dlaně na jeho stehna.

Naprázdno polkl.

„Vlastně jsem ti dnes ještě nepopřála dobré ráno,“ promluvila po chvíli a naklonila se k němu.

Svými rty přejela jen letmo po těch jeho, ale neušlo jí, že přivřel oči a své rty pootevřel. Spokojená vývojem situace je polaskala jazykem. Severus mírně zaklonil hlavu a začínal ztrácet zdravý rozum. Nakonec se však přeci jen částečně vzpamatoval.

„Herm...ach…Hermiono…zadrž,“ pokusil se jí zabránit v dalším „přání dobrého rána“ a jemně ji odstrčil. „Musím na hodinu,“ vypadlo z něj a Hermiona by přísahala, že to znělo sklíčeně.

„A jaké jsou tvé další rozumné důvody pro to, abych toho nechala?“ ptala se s jen velmi špatně předstíraným zájmem.

„Mačkáš mi kabátec,“ opáčil on a ona se musela chtě nechtě rozesmát.

„Tak to je asi na čase ho sundat,“ prohodila a dlaněmi přejela po jeho stehnech, přes břicho až na hruď. Tam se zastavila a štíhlými prsty vyhledala první zapnutý knoflíček.

„Počkej,“ přerušil ji potichu a její dlaně skryl do těch svých. „Hermiono, nezlob se, tak strašně rád bych, ale-“

Čekala, že to řekne a byla ráda, že se nemýlila, mohla tak nerušeně pokračovat ve svém plánu a v radách, jaké ji radila Paula – divoký sex na netradičním místě. Proto mu skočila do řeči a připomněla tak dávno zapomenuté.

„Já vím, máš hodinu,“ zatvářila se rozumně a naopak mu urovnala límeček košile. „A zvlášť, když píšou ten test. To bys neměl přijít pozdě,“ dokončila moudře, načež se Severus zděsil.

„Zatraceně, ten test. Úplně jsem zapomněl!“

„Uklidni se, máš čas akorát na to, abys tam v klidu došel, srazil po cestě pár bodů a rozdal písemky,“ chlácholila ho a v duchu si gratulovala, jak to má dobře spočítané.

„Dobře, takže-“ gestem naznačil, že s ní na klíně by se mu zvedalo těžko.

„Jasně, promiň,“ usmála se na něj omluvně, sama se zvedla a cudně si upravila župánek.

Severus v tu chvíli proklínal snad všechny živé tvory na planetě, proč zrovna na dnešek naplánoval ty pitomé testy. V duchu si slíbil, že jakmile mu dnes skončí výuka, první co udělá, bude ukončení té neskutečné pauzy v jejich intimním životě.

„Hermiono, až se vrátím-“

„Já vím,“ pokývala chápavě hlavou. „Budu se těšit,“ mrkla na něj a vlepila mu školáckou pusu na tvář.

Už radši nic neříkal, protože by si tu cestu do třídy taky mohl rozmyslet. Ale tentokrát nemohl. I když už mu nezbývalo příliš času, raději volil chůzi rychlejším tempem bradavickými chodbami než použití krbu a interní letaxové sítě, která vedla z jejich obývacího pokoje do jeho kabinetu na druhém konci Hradu, pár metrů od učebny lektvarů.

Hermiona za ním spokojeně zavřela dveře a rychle se vrhla do ložnice. Tušila, že si vybere raději chůzi napříč Hradem, což jí opět náramně nahrávalo do karet. Rychle vyměnila župan za jiný kousek oblečení a rozešla se ke krbu.

Se slovy: „Kabinet profesora Snapea“ se odletaxovala do jeho pracovny. Spokojeně se uvelebila v jeho židli a čekala na příchod pána těchto prostor.

Severus si celou dobu nadával do blbců. Měl se na celou písemku vykašlat. Ono by se to ne… nezbláznilo, kdyby ji napsali jindy. A on si mohl teď zatraceně dobře užívat pozorností své ženy. Kruci! Mračil se na studené kameny, kolem kterých procházel a plachtil si to svižným krokem na hodinu. Už z dálky slyšel polohlasné klábosení svých studentů a některé poučky, které si před testem opakovali.

S povzdechem se zastavil u svého kabinetu, aby si odtud vzal písemné práce, které měl již delší dobu připravené, a společně s nimi zamířil zkrotit tu divou zvěř.

Ještě než stačil pronést heslo, zaslechl zpoza rohu hlas své dcery, který říkal: „Buďte zticha, blbečci!“ S úsměvem na rtech musel uznat, že respekt si zjednat uměla.

Sotva slyšitelně zašeptal kouzelnou formuli a vešel do důvěrně známé místnosti. Zcela samozřejmě zamířil ke stolu, kde měl pergameny uloženy, ale ztuhl v půli pohybu.

Neschopen jediného slova zíral na svou židli. Na té seděla pohodlně opřená Hermiona, která černý župánek vyměnila za jeho bílou košili, kterou se neobtěžovala zapnout ani na jeden jediný knoflík. Nohy v jednoduchých černých lodičkách měla položené na jeho stole, smyslně přehozenou jednu přes druhou a vyzývavě na něj koukala. Severus však víc než její oči vyhledával ony cípy jeho košile, které byly ledabyle rozprostřené na její pokožce a pod kterými se dmula její nepříliš velká, ale pro něj naprosto žádoucí, ňadra.

Hermiona byla sice potěšená jeho očividným zájmem, ale malinko ji překvapilo, že se nevzmohl na slovo. Tady končí plán, začíná improvizace, pomyslela si a pomalu nechala nohy spustit na zem. Aniž by z něj spustila zrak, vstala a nespěchajíc se k němu rozešla.

Severus jako v hypnóze sledoval jemně se vlnící kraje bílé košile, která, ač pro ni příliš velká, působila na jejím těle patřičně. Ticho v místnosti bylo přerušované jen rytmickým klapáním podpatků. Ale jen do chvíle, dokud se před ním nezastavila.

Cudně sklopila zrak a jen jako by mimochodem přejela prsty po jeho zapnutých knoflících na kabátci. Pak oči zvedla a on v nich viděl odhodlání, vášeň a přesvědčení.

„Měl bych-,“ promluvil tiše a rukou naznačil kamsi za sebe, kde tušil nedalekou učebnu.

„Nikam nepůjdeš,“ skočila mu prudce do řeči a než se stačil vzpamatovat, neuvěřitelně rázně ho přišpendlila zády na dveře, přitáhla si jeho hlavu níž a přisála se na jeho rty.

A to byla ona pomyslná poslední kapka v jeho sebeovládání. Rozum hodil za hlavu a ponořil se do jejích úst. Ruce nechal vklouznout pod volné cípy košile a za pas si ji přitáhl blíž k sobě. Levou ruku nechal sklouznout na její zadeček a odtud pak na stehno, které si přitáhl ke svému pasu.

Dravě si prodral cestu do jejích úst. Jejich jazyky zápasily v divokém rytmu vášně, ve kterém nebylo vítěze. Drobné štiplavé polibky kombinované s hlubokým nořením se do úst toho druhého burcovaly každičký nerv v jejich těle. Severus se na chvíli odpoutal od jejích rtů, ale jen proto, aby mohl sjet na její krk. Zvrátila hlavu dozadu a nabídla mu tak své hrdlo. Chtivě se do něj zakousl a zuby přejížděl po vystouplé pulzující tepně. Její stehno si nepřestával tisknout k boku. Hermiona zcela jasně cítila jeho vzrušení. Na víc ale myslet nedokázala, zvlášť když ve své dlani sevřel její ňadro a palcem začal dráždit bradavku. Svými rty se z krku přesunul na její ušní lalůček a jemně skousl. Ze rtů se jí vydralo slastné zasténání.

Jak jen to bylo možné, tiskla se k němu co nejblíž. Oba z toho druhého cítili, že na předehru teď není čas. Pustil její nohu a začal jí systematicky směrovat pozpátku ke svému stolu. Příliš to nevnímala. Oči měla zavřené a rty zajaté v jeho vášnivém polibku. Místností se rozléhaly jen pomalé kroky a přerývavé vzdechy, které vzrušením nabíraly na intenzitě.

Jakmile narazila zády do jeho pracovního stolu, nechala sklouznout své ruce doteď zabořené do jeho vlasů na přezku pásku a zručně ji rozepnula i s těmi několika knoflíky na jeho kalhotách. Než mu je stačila stáhnout, on ji vysadil hbitým pohybem na stůl a sám nechal kalhoty i s boxerkami klesnout ke kolenům.

Zatlačil na vnitřní stranu jejích stehen a donutil ji tak, aby je pro něj oddálila daleko od sebe. Vklínil se mezi její nohy a rukou vklouzl do jejích kalhotek, aby se ujistil, že jí neublíží. Neobtěžoval se svlékáním jejího spodního prádla. Shrnul tu hedvábnou látku na stranu, své ruce obtočil kolem jejích boků a prudce si ji vzal.

Zasténala. To bylo přesně to, co potřebovala. Ona i on. Znovu a znovu přirážel, bral si ji tvrdě a jemně zároveň s vášní sobě vlastní. Její vzdechy mu rezonovaly v hlavě. Pobízely ho, aby nepřestával. Zatínala nehty do látky na jeho ramenou a vycházela mu svými boky vstříc. On vyhledal svými rty její, aby tak mohl stvrdit jejich naprosté spojení. Ještě několikrát prudce přirazil a pak už nemohl zabránit vyvrcholení, které je oba zachvátilo téměř ve stejnou chvíli. Zatočil se s ním svět a ze rtů mu splynulo její jméno. Topil se v ní, ale zároveň to byla jen a jen ona, kdo mu v té chvíli poskytoval hmotnou oporu. Nohy měla obtočené okolo jeho boků a stále ještě ho svírala v sobě. Hlasitě oddechovala a hlavu si položila na jeho hruď.

Když její sevření povolilo, vyklouzl z ní a upravil se. I ona se zahalila do jeho košile a konečně na něj pohlédla. Tváře měla červené, v očích jí plály nezbedné ohníčky. Ani on nedokázal ve svém pohledu skrýt potěšení z předešlých minut a jeho výraz odrážel naprostou spokojenost.

Vzal její obličej do svých dlaní a měkce, v rozporu s předešlými divokými polibky, ji něžně políbil na čelo.

„Báječné,“ zašeptal jí do ucha.

Hermiona se na něj podívala s něžným úsměvem a přejela mu dlaní po čele a tváři. Urovnala mu rozcuchané vlasy a palcem obkroužila konturu jeho rtů. Pak sklouzla ze stolu a postavila se těsně před něj.

„Asi bys měl jít,“ šeptla tiše, když i do jeho kabinetu začaly doléhat hlasy čekajících studentů.

„Ani nevíš, jak moc se mi teď nechce,“ odvětil jí též potichu.

„Vím,“ usmála se. „Tak jdi už,“ mrkla na něj a sama se otočila ke krbu, aby si nabrala hrst letaxu.

„Jdu, ale jen tak lehce se mě nezbavíš, čarodějko,“ řekl. Pak už zaslechl jen smích a hučení zelených plamenů, které ženu pohltily.

Musel se hodně přemáhat, když zabočil za roh a strhl symbolicky pár bodů za hluk, který jeho studenti na chodbě dělali, aby nedovolil vkrádajícímu se úsměvu usadit se na jeho tváři. Všichni se tvářili dotčeně, vždyť to nebyla jejich vina, že se on zpozdil. Jen Selie měla na tváři potutelný úsměv a tvářila se, jako by věděla něco víc.

Vzhledem k tomu, že čas na test téměř z poloviny strávil plněním jiných a příjemnějších záležitostí, oznámil svým studentům, že se písemná práce přesouvá na dobu neurčitou. Všichni na něj zírali jako na nemocného a nějak nechápali, s jakým klidem jim to oznamuje. To bylo snad poprvé v bradavických dějinách, co profesor Snape odložil písemku na jiné, ani jemu neznámé, datum a dokonce za to nikomu nevynadal. Do konce hodiny jim dal na samostudium a dál si jich nevšímal. Měl teď daleko jiné myšlenky, kterými se chtěl zaobírat.

A nebyl sám. I Hermiona se v klidu usadila na pohovku a o samotě si v duchu přehrávala těch několik velmi vydařených minut minulých. Nemohla tušit, že v tuhle chvíli už není jen ona sama. Nemohla tušit, že v jejím těle začíná vyrůstat nový život.



wixie

13.06.2010 19:17:28

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Lipsy, já myslím, že nejsi samasmiley




Chavy, ty mu tu z toho zase děláš parodiismileysmiley Milenec žádný není, ani milenka, ale co můžu slíbit, že Sevy bude v další kapitole pořádně naštvaný a udělá něco, co ho bude potom velmi, ale velmi mrzetsmileysmiley (a mě možná jako autorku takysmiley) Chavy, díky moc za vtipný a krásný komentík. Jsem ráda, že se ti to líbilosmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

wixie

13.06.2010 18:55:10

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

pro anonym: děkuji za krásný komentář, příště bych poprosila třeba i s nickem, abych věděla, komu za něj vděčímsmiley díky

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Anonym

12.06.2010 20:34:21

88.146.9.199

Reagovat

Smazat

No super, jen doufejme, že se jim na tomto poli i nadále zadaří a nebude z toho jen úžasná oplodňovací rychlovka. To by pak z toho vyšla jako chytrá a vypočítavá mrcha?? a to si o ní snad nikdo nemyslíme. Jinak blahopřeji studentům k naprosto nečekanému a neuvěřitelnému odkladu písemky!!!

Chavelierka

12.06.2010 14:33:58

188.75.129.158

Reagovat

Smazat

18+? Mám se bát? Jdu na to ;) (jen pro formu 18 mi vážně už bylo :D)




Jako první? Netrpí ten chlap nespavostí? On v každé povídce toho moc nenaspí :D


Hledal a pátral až v té záplavě nesourodých vlasů našel co hledal a co to bylo ví jen on sám :D


Zabít zabít zabít – jen se snažím domyslet co asi zamumlala :D


Jo mírně a ten chumel vlasů co strká nenápadně pod polštář je co? :D


Ráno? Já mám poledne :D


Den D, ahááá přijela tetička s Červené Lhoty :D


Zvedal se z postele a byl to boj, staré klouby zavrzaly,záda zaprotestovala a ktomu ten vše přítomný třes …. No dobře do Seva si rejpat nebudem ;)


Plán neb akce fň, vytáhla milence ze skříně a šup s ním na balkón, až po tupém pádu ji došlo, že oni balkón nemají :D


Jinak? Nasnídá se jen ona a jeho nechá o hladu?


Jasně, že měla jednoho praštěného dědulu a jednoho rejpavého netopýra mám pokračovat :D


Ty noviny začaly tancovat? Fakt? Já chci taky takové


Hele nešťouchat, jestli si je chceš taky přečíst nezavěšujte ste v pořadí ;)


Který nakonec skončil na 5 cm x 5 cm?


Ona zase nechala topení na maximum a chudák Sev se vaří v tom jeho kabátečku :D


Ona ho jen políbí a on ztrácí rozum? No co by dělal, kdyby na něj i sáhla? :D


Jemně ji odstrčil až se svými titěrnými kalhotkami přistála na zemi u jeho nohou, to ti patří. Samozřejmě ji nepřeji nic zlého že? ;)


Já bych jí jich vyjmenovala 100 a to hned z fleku :D


Jo ona se dala do rozepínání no to máme čas a on mezitím vychladne, dlouhé zapínání má i své výhody :D


Ha plán pokračuje, milenec ještě dostane šanci, pokud ten pád přežil :D


Zděsil, Hermi a je moudrá! To není má žena, kdo ste a co tu chcete :D


On to zvládne, klidně si může stoupnout ;)


Teda nevim jak ostatním, ale mě se ta pauza náhodou celkem líbí, třeba přijdou na řadu další… ;)


Jj pěkně jednu štípanou a hezky do práce :D


Rychle štětku a šup vyčistit krb, holka je přičinlivá ;)


Kameny se roztřásly pod tím pohledem a raději dobrovolně opustily své místo, jo jo a pak že hrad zničili nájezdníci :D


Ano ano ztuhů, neb až teď si uvědomil, že to podmáslí ráno pít neměl, chůze se mu ještě nepatrně zrychlila :D


A až po půl hodině němého zírání si uvědomil, že v jeho šatníku se žádná bílá košile nenachází, tudíž je nasnadě otázka, kde tu pánskou košili vzala :D


Já netušila, že jeho přitahujou lentilky pod kobercem? Zase mám smůlu :(


Ha a seš nahraná s tím si nepočítala co holka :D


Hele zase knoflíčky, to bude zas na dlouho :D poradím ti škubej :D


Nikam tady budeš, hele podpantoflák :D


Tak jako hele dál se už jen cudně červenám a klopím oči ;)


Já jen čekám na vhodnou příležitost, kdy mu někdo zaklepe na rameno a ehmm pane profesore, já si tady mám u vás odpykávat trest :D


No tak kdy bude to klepání na dveře


Jééé nebo Albus z portrétu?


Tak ať nejde, studentům to jistě vadit nebude :D


Tý jo Sev se směje a já u toho nejsem :(


Neke to je bejk jednou a hned se zadařilo :D a dej jim aspoň dvojčata :D




Wixie ty divoško, no toto? Bezva úplně mě to pohltilo. Ani nevíš jak Hermi závidím ;)


smiley

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ach, svět mi připomíná čokoládu, hořký a tvrdý v lákavém balení. Když budu trpělivá, na patře vzadu mne sladkou chutí po čase odmění. - Strašlivá podívaná, Čokoláda

Lipsy

12.06.2010 13:19:03

78.98.157.238

Reagovat

Smazat

No musim povedat, ze aj ja by som take chcela....smiley

wixie

11.06.2010 20:04:57

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Elzo, já děkuji. Nemyslím si, že by byla nějak výjimečná, ale lépe to asi napsat už neumímsmiley díky díky díkysmiley




olga, uršulka, danielka, ebolka, sARINKA, selie a velickovam - díky holky i za těch pár slůveksmiley




nadin, no tak doufám, že zasněné čučení už pominulosmiley neboj, v rámci zachování svého bezpečí si nedovolím zatím s psaním končitsmiley díky moc :-)




Linda, market, endynka, dudlík, Hanka, olfa, Dlinka, marketka - díky mocsmiley




Gwen, to bych si nedovolila, bystě mě za to sežralismiley




anonym - díky mocsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Anonym

11.06.2010 13:23:20

86.61.130.240

Reagovat

Smazat

ááááá akce SSS, konečně...smileysmileysmiley


překonalo to všechna má očekávání! fakt super. chudák severus se ani nestih rozkoukat co se děje smiley


smiley odložení písemky. to se zapíše do dějin, protože jinak tomu nikdo neuvěří smiley

GwenLoguir

10.06.2010 21:44:35

88.212.37.120

Reagovat

Smazat

Uf, bala som sa, ze niekto bdue taky blby, ze by mohol vyrusovat... :P Skvele, ako inak :P

marketka

10.06.2010 16:18:13

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Miluju tuto povídku..Sevík tu je ůžasny Hermiona taky..


Selie samozřejmě taky:D...

Dlinka

10.06.2010 16:08:33

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

bezkonkureční kapitolka



olfa

09.06.2010 23:12:57

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Vždycky se těším na dalši tve kapitolky

Hanka

09.06.2010 22:57:55

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jupí další kapča člověk je uzasny!

dudlík

09.06.2010 22:49:43

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Jéééé nádherna povídka

endynka

09.06.2010 21:23:51

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

oooo severus se nezdá hermiona je mrška:P

mkarket

09.06.2010 21:23:36

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

nemám slov super

Linda

09.06.2010 21:06:58

78.98.49.236

Reagovat

Smazat

waw nemalo to chyba juuuj

nadin

09.06.2010 20:54:05

95.102.74.228

Reagovat

Smazat

Odrovnala si ma!! Zasnene čučím do blba, škerím sa od ucha k uchu a hľadám, kde to má pokračovanie. Nikde. Zatiaľ. Dúfam, že nie nadlho.


Wixie, skrátka skvelá kapitola už neviem vymyslieť žiadne super mega maxi extra superlatívy, ktorými by som vyjadrila nadšenie.


Teda takto: "Prestaň s písaním a osobne si za Tebou dôjdem to pokračovanie vytrieskať! Z Teba..."smileysmiley

*Neboj sa robiť to čo nevieš - pamätaj, Archu postavil amatér a Titanic profesionáli.

veldo

09.06.2010 19:35:00

83.208.132.20

Reagovat

Smazat

je to něco užasného tleskámsmiley

Díky moc.

selie

09.06.2010 19:22:26

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Selie jak všechno tuší:D

sARINKA

09.06.2010 19:22:16

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

smileyJÉÉ NEMÁM SLOV..konečně hermiona je mazana



ebolka

09.06.2010 19:21:26

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

NEJLEPŠÍ POVÍDKA PÍŠEŠ KRÁSNĚ

danielka

09.06.2010 19:20:46

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

konečně konečně.-..juchůů

uršulka

09.06.2010 19:20:34

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jéé krásna kapčasmiley

olga

09.06.2010 19:20:24

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

waaau krásna kapča

Elza

09.06.2010 17:07:23

89.203.192.194

Reagovat

Smazat

Jé, jednou si vrznou a rovnou vymalováno... smiley


„Musím na hodinu,“ vypadlo z něj a Hermiona by přísahala, že to znělo sklíčeně.


Ono by se to ne… nezbláznilo, kdyby ji napsali jindy.


v divokém rytmu vášně, ve kterém nebylo vítěze - a ani poražených... Pomineme-li chudinku písemku... smiley


Wixie, vždyť já už skoro zapomněla, že čekáme na akci SSS! A že se povedla, to se musí uznat. Díky!

wixie

09.06.2010 16:38:51

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Teriku, díky za pochvalusmiley




elu, já si říkala, že je mi ten koment nějak povědomýsmiley díky ještě jednou i za betusmiley




koketko, minimálně pro ty dva příjemné bylosmiley díky za komentíksmiley




Miriabar, v dalších kapitolách slibuji, že ďábelský bude i Severus, ovšem nevím, jestli se to bude líbit Hermioně, potažmo vámsmileysmiley díky




mac, pokusím se zapracovat, abyste ani teď nemusely(i) na pokráčko čekat dlouhosmiley děkuji

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

mac

09.06.2010 14:41:18

195.168.45.2

Reagovat

Smazat

Wixie, diky za dalsiu kapitolu, na cloveka som sa tesila uz hrozne dlho, a samozrejme, pokracovanie nesklamalo :o)) ukazkovo napisane..... :o)

Miriabar

09.06.2010 11:21:03

213.151.217.133

Reagovat

Smazat

juuuuuuj tak tato kapitola bola najsamlepsiasmileyta hermiona je doslova diabolska zena!takto zviest uboheho severusa...chudak, nemal sancusmileybolo to skvele!a tie posledne vety!!roztopila som sa...smiley

koketka

09.06.2010 10:41:18

80.188.23.194

Reagovat

Smazat

Vynikající podání celého příjemného rána. Tohle bych mohla číst každý den.


Moc ti díky za krásně strávenou chvilku u tvé povídky. smiley

elulinek

09.06.2010 10:35:57

79.170.249.21

Reagovat

Smazat

Yéééééééééééééééééééééés (to jsem chytla od Sary)!!!!!!!!!!!! Konečně jsme se dostali k tolik vytoužené věci. Tohle byl pravděpodobně prvotní cíl neflashbeckové části, ovšem tím koncem si mě odsunula na další kolej a teď čekám, kam budu posunuta. Ta scéna byla naprosto fantazmatická, výbordelná a úchvatná. Celý ten Hermionin plán se mi moc moc líbil. Severus z toho vyšel snad nejlíp. Užil si, ještě strhl pár bodů a navíc bude podruhé papi. Jsem z toho tak odvařená, že nevím, co dál napsat.


Výborně, skvěle, úžasně


VELICE Působivé smileysmiley

maliny v čokoládě... otevírám se na konci...



Terik

09.06.2010 00:55:33

88.101.161.57

Reagovat

Smazat

Nádhera! Kapitolu jsem shltla jedním dechem smiley

wixie

08.06.2010 23:40:19

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Anetko, uršulo - děkujismiley




barbrozinko, ano, vím jaké je to pro tebe utrpení, proto si vážně cením toho, že se jednou za čas obětuješ a kapitolku si přečteš a dokonce zanecháš názor - díky za tosmiley PS: miminko a gratulace ... no nevím, nebudu moc napovídatsmiley




fialko, ano, naprostosmiley nejvís asi mistr. díky




ZJTrane, ten tvůj komentík mě složil pod stůlsmiley Díky za komentík a neboj, Pátek také bude a také bude slaďoučký - i když jak pro kohosmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Zuzana

08.06.2010 23:04:24

95.103.14.14

Reagovat

Smazat

Och wixie, kašľať na piatok toto bola skvelá kapitola. Myslím, že idem okamžite "spať" a manžela ťahám so sebou. Po tomto nemá šancu na kľudnú noc smiley Ale na ten piatok sa tiež teším.

ZJTrane

fialka

08.06.2010 22:48:05

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Krásně napsané..slhtla jsem to hned..Hermioně se to konečně podařilo všichni spokojeni!:D

barbrozinka

08.06.2010 22:43:42

89.176.90.185

Reagovat

Smazat

A pana profesora nikdo nenaučil, že kdyby odpovídal na položené otázky věcně a krátce...připravil by nás o záchvaty smíchu? Podařená kapitilo, i když pro mě moc obtížná, jelikož víš jak já a tenhle...páreček:-) ale zvládla jsem to statečně a GRATULUJU k miminku:-D

wixie

08.06.2010 22:43:17

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

zuzule, díkysmiley




Saruško, ty jsi taková kecka, ale moc děkuji (ale stejně strašně přeháníš s tou laťkousmiley) Jo jo, fakt jsem se lekla, co ti tam nesedělo, Herma mě výjimečně nenapadlasmiley Díky mocsmiley




Míšo, mám takový pocit, že kdyby je teď někdo vyrušil, tak byste mě sežraly nejen vy, ale i Severussmiley děkuji




Michelle, snad to bude v pořádku, u mě to funguje, tak nevímsmiley Divoké sny? Čím divočejší tím lepší ne?smiley




ansus, ano, závěr je příliš nadsazený, jsem si toho vědoma, já dokonce hledala, jaká je životnost spermíí smiley ale jsem ráda, že se ti to i přes tu scifi na konci líbilosmiley díky moc za komentářsmiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

urušla

08.06.2010 22:38:44

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

jééééééééé krásna kapča

Anetka

08.06.2010 22:36:56

212.80.67.131

Reagovat

Smazat

Uááá konečně...super nemám slov

ansus

08.06.2010 22:20:39

88.101.108.230

Reagovat

Smazat

Wixie, hezky žensky mazaný plán, brilantně provedený, dobře na papír převedený. Nebohý Severus neměl šanci...a myslím, že ještě teď děkuje Merlinovi i všem božstvům, která jsou ochotna naslouchat. Příjemně dynamická kapitola, erotiky přiměřeně ... a vzhledem ke gradaci obou částí Člověka není samoúčelná, hezké. Jen na závěr Severus překvapil - nejen tím, jak se nechal unést a zasnil se ve třídě (svou reputaci nejdrsnějšího přerostlého netopýra pod sluncem tímto těžce pošramotil), ale zároveň - dámy prominou pregnantnost - závratnou rychlostí spermiísmiley...Hermiona ještě ani nevydechla a už je v jiném stavu...neuvěřitelné smiley... romanticky sladký trochu nadsazený závěr...proč ne, předchozím textem rozněžnělou duši čtenářky jistě potěší...proč ne.smiley

Michelle

08.06.2010 22:18:45

83.240.107.196

Reagovat

Smazat

Nejde mi přihlášení, co teď smileysmileysmiley


Jinak povídka supeeer! A to mam ted jit klidne spát jo? Vždyt budu mít divoký sny! smileysmiley


Aaa, Sevík je k sežrání a Mia se nezdá smiley



Míša

08.06.2010 21:44:42

85.207.116.239

Reagovat

Smazat

mám radost, že je tu další kapitola, tuhle povídku prostě zbožňujusmiley


celý je to úžasně napsaný a ty poslední věty to krásně zakončilysmiley


Ještě, že je nikdo nevyrušilsmiley


sarapolanska

08.06.2010 21:08:48

86.49.11.9

Reagovat

Smazat

Tak. Přestě tak. jsem tu já a já jsem já. První už samozřejmě nebudu, ale možná se vejdu do první desítky :-D Wixínku, kdybych neměla tu čest část této kapitoly číst již v minulém týdnu, tak by mě dneska při nejmenším klepla pepka. :-D Ty umíš tak neuvěřitelně rychle zamotat a změnit rytmus příběhu až to není možný.


Takže cože tu dneska máme? Jeden divoký sex prosím. :-D


Jen jedna věc mi na celé věci vadí.. bojíš se? :-D no je to již tradičně Hermiona, že jo.. být tam já tak je to naprosto dokonalé :-D takže do fronty :-D A ten konec. Ta věta je tak krásně postavená, že se člověk vážně musí usmát. Příjemně samozřejmě.


Jedna z nejlepších kapitol člověka dvě. Wixie prostě umí a neustále nám to takto krásně dokazuje, laťka je opět výš. :-)

zuzule

08.06.2010 20:57:19

90.178.30.52

Reagovat

Smazat

Ách! Tak to byl perfektně provedenej plán! smiley

wixie

08.06.2010 20:30:40

85.70.88.152

Reagovat

Smazat

Jituš, myslím, že už týden nic nebylo, tak jsem si říkala, že by vám tohle mohlo přijít "k chuti"smiley

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Jituš

08.06.2010 20:27:09

217.117.215.163

Reagovat

Smazat

A tenhle nádherný dáreček, který jsem náhodou objevila při pravidelné kontrole - co kdyby někdo něco - jsme si zasloužily čím?????smileysmileysmileysmiley





Žádné komentáře:

Okomentovat